ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב 3.5-4K למטרות כלליות אינטרנט,אופיס,סרטים,תוכנות,והרצת משחקים (לא הכי כבדים משחקי רשת פיפא וכו) אנא חוו דעתכם AMD ,INTEL תודה לכולכם
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
well i found the dell xps m1710 7950gtx 512mb bat i herad that dell got problem with the batteries and also with the heat ...is it true or should i buy this one? and if not should i buy the hp dv9000t or dv9000z? this only got the Nvidia 7600 512mb or u got any suggestions? and about the Warranty what company got cover at israel also? i know dell cover israel by the way i m now in the usa so i wanna buy it b4 i going back to israel so thanks for the help guys p.s i can see hebrew so you can respon in hebrew
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ברשותי נמצא inspiron 1520 עם כרטיס מסך x3100 . איפה אני יכול למצוא את הדריבר לכרטיס מסך שלו? אני שואל כיוון שבאתר של דל על השם של הדריבר לא רשום לאיזה כרטיס מסך הוא מתאים (רק על הדרברים של הכרטסי מסך הלא מובנים רשום). אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של דריבר לכרטיס מסך זה אני יודה לו.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET G.Skill RipJaws 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Sapphire radeon HD 5770 1GB GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit HD מהמחשב הישן וגם הצורבים מה דעתכם? שינויים אחרונים? מה שכן אני ממש שוקל לגבי קירור למעבד... איזה קירור מומלץ למערכת הזו? מטרות המחשב: תיכנות, עיצוב בתלת מימד, אינטרנט וכמובן משחקים לפרוק מתח דעתכם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וידאו 1080P. צפייה לא עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של עד 4500 שקל עם מקלדת ועכבר, המחשב הוא לשימוש ביתי, משחקים, סרטים, מוזיקה וכו'... העדפה לחנות פנדה מחשבים. אין עוד דרישות [ ;D] תודה מראש [=
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את האינטרנט אני סגור כמעט בטוח על MSI GX620. אבל יש כמה דברים שמפרעים לי, האחד זה שבהשוואה למחיר שלו הוא מבטיח ביצועים טובים מאוד ומצד שני הוא לא ממש פופולרי, ומצד שלישי לא שמעתי עליו הרבה דעות רעות. ודבר שני שמפריעה לי זה מי שמייבא אותו לארץ... האם זה שווה את זה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד פשוט עד 3000 ש"ח שיוכל לנגן סרטים + גלישה באינטרנט. אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ' והמחשב יהיה אמין ולא יתקלקל במהירות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שמתי לב שגם שאני מחובר לחשמל ואני על Performance mode, המעבד מקפץ לו בין 1200mhz ל 2000 לפי דרישה (T7300) ככל הידוע לי, במצב הזה הוא אמור להישאר קבוע על המהירות המקסימלית שלו, לא?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נראה יופי של מחשב נייד, אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7750&from=show_products.asp&main_cat=5&sub_cat1=14&sub_cat2=435&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=4 מישהו בכלל מכיר מחשבים של Fujitsu ? נחשבים אמינים וטובים ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מפרט למשחקים, תקציב של 3000 ש"ח, אין צורך בציוד הקיפי מלבד מארז וספק כוח, אין צורב בדיסק קשיח (יש לי 80GB SATA2). מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (Socket AM2) 450 1 450 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 650 1 650 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 480 1 480 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1190 1 1190 Total price 2770 ¤ אני יודע שהמעבד חלק וכנראה יגביל את הכרטיס מסך, לא נורא. אני יודע שאני מאבד את ה-Dual Channel כשאני לוקח סטיק אחד של 1GB זיכרון, לא נורא. אני עושה זאת למען שדרוג עתידי, כלומר שדרוג מעבד ותוספת זיכרון. מה דעתכם על…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לוח אם,דיסק קשיח, מעבד, זכרון, וכרטיס מסך... המחשב למשחקים תודה. אני יודע שזה לא הבה אבל זה מה יש...
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לצורך עריכה, המחשב צריך להיות קטן (14 אינץ), ובעל מסך מט. המליצו לי על הLenovo ThinkPad T400. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל ואשמח אם מישהו יכול להליץ לי על חנות שאפשר לרכוש שם את המחשב הנ"ל. טל
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי ה ASUS EEE מגיע עם לינוקס או עם WIN XP HOME עכשיו הבנתי ש הXP מותאם במיוחד למחשב הנייד כלומר הXP מגיע בגרסה "מיוחדת". הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון שכן מחשבים שמגיעים עם לינוקס עולים פחות(הבדל של 300-400 שקל). ולי יש וינדוס XP חוקי עם רישיון עדיין בקופסא שלא יצא לי להשתמש בו. ואני שוקל פשוט לקחת את הASUS EEE עם הלינוקס ולהתקין לו את הXP של. השאלה היא מה ההבדל והאם יש בכלל הבדל בין XP רגיל שקונים בחנות לבין הXP שמגיע מותקן מראש על הASUS EEE? ועד כמה ההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד הזה http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2457 המטרה היא כמובן למשחקים כמובן שמבחינת המפרט עלות זה מחשב מעולה אבל החברה VISION לא מוכרת לי ונראה לי די מפוקפק האם מישהו מכיר את החברה הזאת ומהי איכות הבניה ובכלל בכללי איכות המחשבים הניידים שלהם? מחשב נוסף שתפס את העין שלי זה GX623 msi שאמור לצאת בקרוב והוא בא עם כרטיס מסך HD4670
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 3 801MHZ לוח אם IBM ציפסט אינטל . זיכרון 128MB*2 133/100 = סה"כ 256MB 100MHZ כונן קשיח WD 10GB 4500 2MB LITEON CDROM כונן דיסקטים 1.44 NEC מארז IBM MICRO ATX מקלדת ORANGE * מחשב ממש חמוד שימושים : אינטרנט , קאזה .
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על מפרט שבניתי לעצמי אז לעניין: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1157 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪647 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים כמו…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-