ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מתקוון לקנות נייד ולא יודע מה הכי כדי מה יותר איכותי ומה יותר מושלם בכול הנייד להרבה זמן עבודה ?! למשחקים לעבודות וסרטים ועוד ועוד דברים !!!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E (בעתיד שדרוג ל-8800GTX ). GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM בנוסף קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. קדימה תגובות............
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המפרט: מעבד duo core1.66Ghz זכרון 512*2 כרטיס מסך ati x1400 256mb מסך 15.4 אינץ רחב הרד דיסק 120GB usb*4 ללא bluetouth וכל היציאות האחרות שיש לכל הניידים המחשב של dell inspiron e1505 (קניתי אותו בחו"ל) מה דעתכם???
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! ידידה שלי התחילה את תחילת דרכה כסטודנטית והיא מעונית במחשב נייד - עד 4000 ! הצרכים שלה הם בסיסים לחלוטין: 1. עבודה בתוכנות אופיס למינהן . 2. אינטרנט (חשוב מאד שיהיה WiFi מובנה- אני יודע שברוב היום יש) 3. מוזיקה , הייתי אומר סרטים אבל לא יודע עד כמה. 4. כל מה שדרוש מסטודנט וממי שלא משתמש במחשב למשחקים עריכה וכו'. 5. גודל מסך מבוקש 15 אינ'ץ. 6. זכרון 512 אני לא חושב שתזדקק ליותר מזה. 7. ארד דיסק 60 אם ניתן יותר במחיר אז סבבה. * אם תוכלו להתייחס גם לנושא האחריות ולזמן סוללה אודה לכם עדיף שהמחיר יהיה כמובן נמוך מ4000, אודה לכל העוזרים. כמו כן ערכתי חיפושים לפני שהכנתי את ההודעה ראיתי הודעות דומות בעניין אך לחלקן לא היו תשובות או שלא היו תשובות ממצות או מספקות. ושוב פעם…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הי, אני כבר הרבה זמן לא בעסקי המחשבים (מאז שקניתי את המחשב האחרון לפני 4 שנים) ולכן אני זקוק לעזרת מומחי הפורום בהרכבת מחשב. בכלליות יש לי מקלדת,עכבר,רמקולים. את כל שאר הרכיבים אני צריך לקנות (כולל מסך). השימושים של המחשב: בעצם כמעט כל מה שמשתמש ממוצע יכול לרצות,תוכנות (כולל ויסטה),לימודים (מתחיל באוקטובר לימודים אקדמיים וזו בעצם הסיבה שאני קונה מחשב),משחקים (לא גיימר כבד אבל אני בהחלט רוצה שכל המשחקים החדשים כיום יעבדו לי חלק ובאיכות גבוהה),אינטרנט וכו'... *אני מעוניין גם בצורב (לא משהו מתוחכם צורב נחמד שלא יעשה בעיות-ושיצרוב גם DVD) בנוסף אשמח לכונן של הדיסקים המרובעים הישנים (לא יודע את השם המקצועי-סלחו לי :-)) התקציב הוא עד 5000 (כמובן שעדיף פחות) כולל מסך ורצוי שהמח…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון, הלפטופ שלי הזנחתי אותו ואם הזמן הוא נשבר לאט לאט לפני כמה ימים ראיתי שחוט נקרע מתחת למסך ( בתמונה שמסומנת באדום תמונה מספר 1 ) עכשו המחשב לא נדלק, יש אפשרות להציל אותו? 1 http://srv2.jpg.co.il/6/50dc55911fe40.jpg 2 http://srv1.jpg.co.il/7/50dc55b19c9b3.jpg
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מעבד - AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 4200+ 2.2Ghz 512MBx2 2.0Ghz FSB לוח אם - GIGABYTE GA-M61SME-S2 יתרונות - 6x USB 2.0, כרטיסי מסך וקול מובנים איכותיים זיכרון - KINGSTON 2GB DDR-II 667Mhz דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - GV-NX85T512HP כרטיס קול - HD Audio 8 Channel כונן אופטי - צורב LG DVD+-RW D.LAYER X18 כונן דיסקטים - לא כלול רשת - Ethernet LAN 10/100 סה"כ 2.5k רציתי לברר לפני הזמנה סופית.. בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
+ מאוורר טיטאן ,AMD ATHLON XP 3200+BARTON ABIT NF7 V2.0 512 DDR 400 TWINMOS 256 DDR 400 TWINMOS HD WD 80GB 8MB INNO3D GF4 MX440 64 DDR AGP8X CD ROM LGX52 ATX 500W ג'נרי + 3 מאוררים מקלדת + עכבר אופטי + רמקולים וסאב ג'נרים כל המחשב הנ"ל עלה לי 2750 שקל ב 6 תשלומים האם זה מחיר טוב?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני בקרוב מתכנן על שידרוג לעצמי.. המערכת תהיה מבוססת על החלקים הבאים ככל הנראה: מעבד AMD Venice. אם זה יהיה 3000 או 3200 עוד לא החלטתי, זה כנראה יהיה תלוי באיזה סטפינג אני אוכל לבחור. אני מקווה להגיע ל-2.6-2.7 ג"ה. קירור למעבד - Thermalright XP-120, מאוורר Glacialtech 120mm 19dba כחול. DFI LanParty NF4U Ultra-D עם החלפת מאוורר הצ'יפסט לזלמן פסיבי. Mushkin PC4000 2x256mb + 512mb - אותם זכרונות שתום חן בדק בביקורת הזו, מה שאומר שהם מגיעים לאיזור ה-518 מ"ה ב-DualChannel. כבר יש לי. מארז 6A19 עם גרילים מקוריים שהוסרו, שני מאווררי 120 מ"מ Glacialtech. כבר יש לי. שני כוננים קשיחים בתור מארזי השתקה Smart Drive 2002, כלומר הכוננים הקשיחים נמצאים בחריצי ה-5.25…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב על משחקים חדשים שיהיה אמין ולא כל הזמן יעשה ריסטרטים ושיוכל להפעיל כמה שיותר פעולות בבת אחת לדוגמא ICQ MEDIAPLAYER INTERNET VENTRILO TS שיהיה שקט במחיר 5000שקל צריך גם ציוד הקפי אבל לא נכלל בתקציב תודה
-
- 18 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של HP DV3-2150ej אני רוצה להריץ VM על המערכת אך כרגע אני רואה שהמעבד שלי לא פתוח לאופצייה הזו. הבנתי שצריך לשנות את זה ב BIOS ואני יודע להתעסק בו אך לא מצאתי את האפשרות והבנתי שהחברות לפעמים חוסמות חלק מהאפשרויות בפני שינוי של המשתמש. איך אני אוכל לשנות את זה שהמחשב שלי כן יוכל לעשות Virtualization תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב זול וטוב לפי: תקציב: 4000 שקל.(רצוי כלפי מטה) יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא אין מצב לחריגה!!! יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת המחשב הניד: HP ,LENOVO,DELL, IBM מערכת הפעלה: XP זכרון RAM : אחד (1) גיגה (רצוי אם ניתן 2 גיגה ) כונן קשיח: לא משנה משקל הניד המעונין: לא משנה לי.. גודל הצג: חייב להיות 15.4 אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? המחשב למטרות רגילות - גלישה בעיקר,OFFICE . הערות נוספות: - לאישה מבוגרת לכן דרוש תצוגה ברורה והפעלה נוחה. אחריות 2-3 שנים - אני מצאתי את הדגמים הבאים: LENOVO N200 HP NX7300 IBM THINKPAD R61E DELL INSPIRION 6400 HP PAVILON G7030 תודה --------------------------------------------------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום וברכה מחפש מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 (אפשר לחרוג עד 1550) 2. שימוש ביתי : (וורד, אינטרנט, ...) אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט------------- 5 לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס------ כרגע לא הכוונה שהמחשב ישמש ללפחות 5 שנים ולא יאבד את יעילותו. בדקתי ובקטגורייה 'מפרטים מומלצים' מופיע המפרט הזה ב1550: אחר כך סתם עברתי בTMS וראיתי את המפרט הזה גם ב1550. לי נראה שהמפרט שהובא כאן יותר חלש משל TMS, נכון? בכל מקרה, אני צריך מפרט לפי ההגדרות שלמעלה תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים , אשמח אם תוכלו לתת לי פה מפרט לשרת אחסון . אני צריך רק מעבד חזק ו80 ג'יגה הארדיסק . השאלה מה המפרט שאפשרי להשיג במחיר כזה ? ואם תוכלו להפנות אותי למקום מסויים לרכוש במחיר זה אשמח . תודה רבה על העזרה . בברכה , מאור
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים קלים וכבדים הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 3000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עד תקציב של 3000 בלי מסך ובלי ציוד היקפי המטרות של המחשב הן משחקים מוזיקה ואינטרנט בתוך המחשב אני רוצה 4 GB RAM ותתפרעו על השאר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מחשב של טושיבה וכנראה שמחקתי את מחיצת השיחזור מבלי למחוק את הקבצים עצמם מישהו יודע האם ניתן לצור דיסק שיחזור עם הקבצים שיש בתוך התיקיית שיחזור???? סוג הקבצים זה swm
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-