עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב: 4,000 ש"ח. (גמיש גם ליותר וגם לפחות) הרצון: מחשב חזק ומחוזק! עמיד בסרטים משחקים וכל דבר שיכול להקרא היום "גדול", לעריכות סרטים לקולנוע בייתי. שאני ישאר מרוצה עליו הרבה זמן! המפרט הרצוי: מעבד (חזק!) קירור למעבד: שקט ואמין לוח אם (תומך USB 3.0, SATA 3) שיהיה חזק זכרונות: 4G DDR3 1333 (X2) ספק כוח: איך שבאלכם כונן קשיח: 1T שיהיה מהיר כרטיס מסך: שיריץ משחקים כבדים, HD רצוי עם 2 יציאות HD. אחד ג'יגה בייט כרטיס קול אם אין כרטיס קול מספיק טוב על הלוח אם. כרטיס טלויזיה, DVB מובנה + כמה אפשרויות מעניינות צורב כל מה שלא ציינתי לא צריך תודה רבה רבה לכם, אביעד.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by david012,

היי אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי קניתי אותי לפני 3 שנים וזה כבר לא מריץ לי הכל על המקסימום אז אני מעוניין במשהו שיריץ על המקסימום את כל המשחקים המפרט שלי כרגע Intel Core 2 Duo E8400 HD4850 1GB OC'ed 4GB DDR2 לוח אם של אינטל ( לא תומך בכל המעבדים החדשים למיניהם) Windows 7 Enterprise ספק כוח של 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שהולך הולך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן …

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by orano,

אשמח אם תרכיבו לי מערכת i5 בתקציב 3700, להשתדל לא לעבור את המחיר ביותר מ50-60.. שהכרטיס יהיה HD4850 ככה, לא צריך יותר כי אני ישדרג בעתיד, אשמח אם תעזרו! הלוח אם לא משנה לי, להשתדל אחד של GIGABYTE למרות שאם גם הזה של אינטל טוב אז לכו עליו. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by termister2000,

שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…

5. Started by PsyCollector,

בס"ד מה קורה אמיג'וס ? שלום שלום לכולם צריך עזרה בבקשה... חיפשתי בפורום ומצאתי כמעט את כל השאלות - קבלו חח ענק האתר הזה פשוט מצויין אבל יש לי בכל אופן כמה שאלות... אם אני מזמין מחשב נייד מחו"ל (ALIENWARE) אבל לא מארה"ב כי הם לא מוכנים לעשות משלוח אם שום חברה כמו MUSTOP או USADDRESS (לא מכיר עוד חברה אם אחרת , אם קיימת בבקשה תציינו) אז אני רוצה להזמין מאנגליה ששם יש להם בסיס =) המשלוח מתבצע ע"י DHL כולל משלוח ומיסים שם עד הארץ עכשיו שאלתי. דיברתי אם הנציג והוא אמר לי שפה בארץ אני יצטרך לשלם מע"מ איפה אני יכול לברר כמה אני צריך לשלם והאם זה רק מע"מ של 15.5 % או שצריך גם מכס ועניינים אחרים שיכולים להעלות את הקנייה בצורה משמעותית ? שאלה נוספת DELL העולמית בעצם …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. Started by שלומיב,

מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. אבל אם מקלדת ועכבר (רצוי לגיימרים כמובן)

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  8. אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום! לפני שבועיים פרסמתי את ההודעה עם תקציב של 3500 ובסוף הגדלתי אותו ל4000 כדי להתאים אותו כמה שיותר לייעודים שלו שהם משחקים כמו fifa pro gta nfs המפרט שהביאו לי זה: אבל לא חישבו את הדיסק קשיח שאני רוצה בגודל של 500 GB אז אם אפשר המלצה למפרט כולל דיסק קשיח והאם שווה להשאיר את המפרט הזה ופשוט להוסיף לתקציב עוד כסף בשביל הדיסק קשיח ואם כן אז איזה דיסק קשיח לקנות?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שקט- 7 ללא OC ללא היקפי למסך 19 WIN 7 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪513 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK ₪500 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5750 PCS 1GB GDDR5 - RETAIL ₪775 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪108 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 ₪179 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320613AS ₪228 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2792 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Tzviya,

אני רוצה להתחיל לימודי הנדסת תוכנה. איזה מחשב מומלץ? (הייתי מעדיפה דגם של אפל) תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by אבי כוקיא,

https://www.dell.com/en-ca/work/shop/servers-storage-and-networking/poweredge-r940/spd/poweredge-r940/pe_r940_p2?selectionState=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…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף …

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by Blue Omega,

צהריים טובים, בשנת הלימודים הקרובה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אני מעוניין לרכוש מחשב שיתאים לסטודנט בתקציב של עד 4000 ש"ח שישמש לעבודה יומיומית. משחקים וכד' לא הכי עקרוניים, הכי חשוב מבחינתי הוא מעל 2GB RAM ו-HD יחסית גדול (מעל 160GB) כדי שבעתיד אני לא אהיה מוגבל בהתקנה תוכנות ו/או מערכות הפעלה וכן גודל מסך של 14.1", אבל הדרישה האחרונה לא כזו קריטית. ערכתי חיפוש קצר ומצאתי שני מועמדים שאני חושב שאולי יעשו את העבודה, הראשון של LG והשני של GIGABYTE: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23281 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11080 אודה לתגובתכם.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by maximrl,

שלום! אני מחפש חמשב נייד בתקציב של 6000 ש"ח. השימוש שלו יהיה בעיקר לעבודה עם פוטושופ ותוכנות גרפיות דומות. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שמתאימים גם מבחינת מפרט וגם מבחינת מחיר. הדגמים הם hp pavilion 6515 ו dell inspiron 1520. המפרט של דל : ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RC03-1636 Black‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB 667MHz (2X512)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory ‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Car…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. מצד אחד אומרים שעולה יותר כסף לצמצם ולאחסן את כל במחשב נייד קטן יותר ובמיני-ניידים דווקא ההפוך גדולים יותר למשל 10 אינצ עולה יותר מ 9 אינצ או 12 אינצ יעלה או עולה יותר מ 9 איפה הגיון ? ללט

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by SuicideSilence,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

21. Started by m4x,

לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. שלום כרגע אני באירופה ואני שוקל לקנות פה אולי מחשב נייד שישמש אותי בארץ בלימודים כשאתחיל ללמוד באוקטובר התקציב כאמור עד 700 יורו. השימושים יהיו גלישה באינטרנט עבודה מול המחשב בתיכנות וכו. צפיה בסרטים HD משחקים כדוגמת STARCRAFT 2 WARCRAFT 3 למינהם בעיקר אסטרטגיה. חשוב לי שתהיה אחריות למחשב בארץ גם למקרה ויהיו בעיות איתו. אשמח לשמוע הצעות אני ליד מחשב עד מחר בצוהריים מקווה שאוכל לשמוע כמה הצעות שלכם לפני שאני אצא לדרך למינכן כדי לתפוס את הטיסה חזרה לארץ. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Kobi Spigel,

מעבד: Intel® Core™ i5-4690K Processor הארדיסק 1: Intel® SSD 730 Series 240GB, 2.5in הארדיסק 2: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit צורב:LG GH24NS DVD±RW x24 Black Sata לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150 מארז: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ספק: CoolerMaster G550M 550W Modular 12cm Fan PSU קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 כמה עולה?

24. Started by Tzach_n,

אז עברתי דירה וה Corsair Obsidian 650D ענק, אין לי צורך בו ואני כבר לא משחק משחקים כי את הגיימינג שלי אני עושה על קונסולה... דרוש מחשב חדש בתצורת HTPC, שמתי עין על מארז ספציפי: Fractal Node 202 או Node 304. הבעיה היא שב-202 אין תמיכה לכונן 3.5" ובספק בגודל מלא, וב-304 אין אפשרות להכניס כרטיס מסך בגודל מלא עם ספק בגודל מלא, ואת שני החלקים האלו יש לי ואני רוצה להרכיב בבניה החדשה אז אני צריך מארז HTPC שבו אני אוכל לחבר את הספק הקיים שלי (Seasonic X-650) וגם את ה GTX680 שיש לו עוד מספיק כח בשביל לנגן סרטים עם האצת חומרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב)…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים