עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 6847761,

שלום וברכה מחפש מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 (אפשר לחרוג עד 1550) 2. שימוש ביתי : (וורד, אינטרנט, ...) אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט------------- 5 לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס------ כרגע לא הכוונה שהמחשב ישמש ללפחות 5 שנים ולא יאבד את יעילותו. בדקתי ובקטגורייה 'מפרטים מומלצים' מופיע המפרט הזה ב1550: אחר כך סתם עברתי בTMS וראיתי את המפרט הזה גם ב1550. לי נראה שהמפרט שהובא כאן יותר חלש משל TMS, נכון? בכל מקרה, אני צריך מפרט לפי ההגדרות שלמעלה תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. Started by kkffiirr,

דגם: Dell Inspiron 1300 § מעבד: Intel Pentium M Processor 735 (Dotan)1.73GHz 400Mhz FSB 2MB cache § מסך: "WXGA 15.4 רזולוזיה 1280X800 ו- 16.7 מליון צבעים. § כרטיס מסך: Intel 915GML § זיכרון: (512MB (512X1 § דיסק: 80GB 5400rpm § כונן אופטי נשלף: DVD Multy Burner § כרטיס קול: Bit Analog 18-20 bit § כרטיס רשת: 10/100 § כרטיס רשת אלחוטי § כרטיס מודם: 56K § יציאות: USB X 3, S-Video, RJ-11, RJ-45 § חריץ One ExpressCard slot 54mm :PCMCIA § עכבר: Touch Ped § מערכת הפעלה: Windows XP HOME § סוללה: Lithium Ion 4CELL § משקל: 2.9 ק"ג אחריות ל- 3 שנים במעבדות היבואן הרשמי. 4429 מחולק ל5 תשלומים אני יודע שהמחשה הזה מיושן קצת, אבל איך המחי…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by kurt80,

מתלבט בין שני דגמים של קומפאק, פרסריו cq-61 430ej מול ה-420 הם נבדלים במעבד t6600 ל-430 לעומת t4400 ב-420 זיכרון, 4 ג'יגה ל-430 ו3 ג'יגה ל- 420 דיסק קשיח, 320 גיגה 5400 rpm ל-430 לעומת 500 ג'יגה 7200rpm ל-420 (מוזר שהדגם היקר מציע הארדיסק נחות) ההפרש הכספי בין השניים לא משמעותי מה יעשה את ההבדל בביצועים, מעבד, זיכרון או הארדיסק? אגב, יש איזו בעייתיות בקניית נייד ברשת באג? תודה (ואפילו שזה דקה 90 עדיין פתוח לשמוע המלצה על דגם אחר שעולה על השניים שהזכרתי בביצועים באותו סדר גודל של מחיר) תודה תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום חברים , אשמח אם תוכלו לתת לי פה מפרט לשרת אחסון . אני צריך רק מעבד חזק ו80 ג'יגה הארדיסק . השאלה מה המפרט שאפשרי להשיג במחיר כזה ? ואם תוכלו להפנות אותי למקום מסויים לרכוש במחיר זה אשמח . תודה רבה על העזרה . בברכה , מאור

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי

6. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz ‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by ירוןX,

לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. מחפש מחשב חדש, ללא מסך ורמקולים, לצרכים ביתיים בסיסיים.

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by MagnuM_47,

מבקש מפרט ב4000 כולל מסך אך ללא כ.מסך מחשב שישרת אותי הרבה זמן לתוכנות גרפיות בעיקר וגם מתוכנןoc תודה לעוזרים, אלכס

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by oshri8,

שלום לכולם, אני אודה למי שיוכל להציע לי מפרט ל HTPC למטרת צפייה בסרטים באיכות 1080p. אני מתלבט לגבי בלו ריי, האם כבר יש מבחר בארץ כמו בחו"ל או שעדיין לא? התקציב צריך לכלול גם מקלדת אלחוטית ושלט. המחשב לא יחובר לממיר או לכבלים ואין צורך בכרטיס לכידה. אנילא משחק משחקים אז אין צורך גם בתמיכה לזה. הכי חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק ולא יתקעו + קצת גלישה. תודה רבה מראש אושרי

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by jetman,

שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by kfir_d,

שלום לאנשים ... לאחרונה קניתי את המחשב הנ"ל המחשב פצצה חזק מאוד עם כרטיס מסך נפרד ( ATI 3450 ) הבעיה היא איכות המקלדת לא משהו והפד גם לא להיט ... מה שמפריע הוא שלא ניתן לגלול מקצוות הפד, למי שמכיר רוב הלפטופים היום יש אופציה בדרייבר לאפשר scrolling בקצה התחתון והימני של הפד. במחשב הנ"ל אין דרייבר לפד. הווינדוס מזהה את משטח העקיבה כעכבר תואם מיקרוסופט .... באתר של MSI אין דרייבר למשטח העקיבה. מה שכן כאשר הרצתי לינוקס (אובונטו) על המחשב כמובן שללא דרייברים המערכת הותקנה כאשר ניתן לגלול ממשטח העקיבה ימינה שמאלה ולמטה למעלה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by timac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193&CatCode=132 מחיר טוב כדאי לקנות או שלא להתקרב?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by aSupreme,

היי לכם~! קניתי לא מזמן לפטופ מעולה אבל שלא עונה על הצרכים שלי כרגע ואני מנסה למכור אותו. פרסמתי בפייסבוק, פה ב-HWzone וביד 2. הבעיה היא שהוא די יקר ומחברה שלא מוכרת בישראל (Clevo). יש לכם אולי איזה עצה לתת? אני די אבוד >_< תודה מראש

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אהלן ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM. דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות. אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו. יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8, ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP. הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של …

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. על המחשב מורכבים 2 סטיקים של 512 MB ברצוני לשדדג את הזכרון הפנימי של המחשב... מהי כמות הזכרון המקסימאלית והמהירות בה המחשב יעבוד תקין ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  24. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד E5400 כולל מאוורר זיכרון Crucial DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 Silver 300W -------------------- מחיר כולל: 1295 ש"ח (אני מקווה שהספק מספיק טוב)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב כרגע הוא בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (אפשר לחרוג עוד אם מדובר בקפיצת מדרגה אמיתית) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל משחקים, אח"כ סרטים וגלישה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, דיאבלו 3 ובאופן כללי שיתאים לכל משחק שייצא השנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות יחסית (לא חייב להיות אולטרא, אבל כן גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.