עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עד עכשיו הייתי "נסיכה" וכשהגעתי כבר קיבלתי מחשב מוכן. לא עוד . עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by yoav1000,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤805 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤650 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1337 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 DVI TV/O - RETAIL ¤602 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤312 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤199 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤252 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤45 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤357 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤141 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-10 ¤160 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤…

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי) במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רק אצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד... פירוט מערכת: תצוגה 17.3" FHD 3D LED Backlight מעבד Intel® Core™ i7 3630QM Processor זיכרון 16Gb DDR3 1600 MHz SDRAM זיכרוןמרבי 16Gb דיסקקשיח 750GB 7200rpm + 750Gb SSH כרטיסגרפי NVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAM תקשורת BT, Wi-Fi כונןאופטי Super-Multi DVD יציאות …

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אני צריך מפרט בתקציב של עד 4500 שקל עם מקלדת ועכבר, המחשב הוא לשימוש ביתי, משחקים, סרטים, מוזיקה וכו'... העדפה לחנות פנדה מחשבים. אין עוד דרישות [ ;D] תודה מראש [=

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by askme,

על המידע האחרון, כרטיסי טיורינג של אנויידיאה יגיעו לצרכנים רק בחודש יולי. https://www.tgspot.co.il/nvidias-next-gen-geforce-cards-delay/amp/

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by SenDeR,

מפרט למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט, אופיס וכו'.. עד 2K אם אפשר בפחות אז בכיף :] תודה. עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by dovik,

שלום חברים ישנו מחשב די ישן, בזמנו היה מעולה. הנתונים הם כאלה: לוח אם GigaByte H77-D3H מעבד Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz זכרון AMI CMX8GX3M1A1333C9 8Gb DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1332 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 660 Ti עד כאן הנתונים הבסיסיים. אשמח לקבל עצות לגבי הנושא, ז"א איזה סוגים של HDD ו-SSD יותר טוב לבחור. מטרות: גלישה, בניית רשת ביתית, משחקים לא כבדים.. על הדרך שאלה. האם ניתן להתקין על זה WIN 10? תודה רבה וחג פסח שמח וכשר.

10. מה דעתכם על המפרט הזה ואיך הוא ביחס למחיר שיצא בחנות?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by giliboy,

לוח אם,דיסק קשיח, מעבד, זכרון, וכרטיס מסך... המחשב למשחקים תודה. אני יודע שזה לא הבה אבל זה מה יש...

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by zuris,

היי יש לי כמה שאלות: 1)כאשר אני מחבר את המטען של המחשב נייד לשקע אז מופיעים ניצוצות,זה תקין או לא? 2) האם המטען אמור להיות חם לאחר שימוש של 10 דקות? אני מתכוון ממש חם, רותח! זה נראה לי מוזר... רז

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN מעבד C2Q Q9400 לוח אם Asus P45 P5QC דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz Kingston צורב LG X22 LightScribe DVD כרטיס מסך PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB ¤3,414.00 מה ניתן לשדרג? המחשב בעיקר לעריכת וידאו\תמונות ומשחקים.. חבר אמר לי להביא ספק כח של קרוסאייר במקום זה שקיים ולהחליף את הכרטיס מסך לזה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by koko0,

כרגע המחשב לא ממש אצלי...אבל התקלה הייתה מסך כחול עם הסטופ קוד של 7F שמציג בעיה בזכרון. [מספר פעמים] אני מתכוון לבדוק זכרון בעזרת Memtest 86 ואני מדבר על המקרה הכי גרוע שהזכרון לא יעבור בהצלחה :'( לפי מה שהבנתי בדגם הזה זה מסובך ממש להחליף זכרון ראם [הכל בהנחה כמובן שהמחשב לא באחריות]. חנויות רגילות יסכימו לעשות את זה בתשלום? כדי להיות בטוח כל זכרון sodim 1 Gb ddr2 יתאים? ראיתי שהחברה Hynix יותר זולה בקיאספי היא נחשבת גרועה יחסית לקינגסטון או סמסונג?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. שלום חברים אני אשתדל לפרט ככל הניתן: 1. התקציב הוא 3500 שקלים, אם יהיה צורך מסויים לשידרוג אפשר למתוח אותו בעוד איזה 150-200 שקל 2. השימוש הוא בעיקר לעיצוב גראפי, עבודה עם לוח ציור תוכנות עיקריות: פוטושופ ואילוסטרייטו פרימייר ואפטר, זאת אומרת עריכת וידאו, נדיר יותר, אבל הייתי רוצה לשמור את זה כאופציה להיתפח בעתיד (אם מדובר בעלות נוספת גבוהה, אפשר להוסיף כאופציה) נכון לעכשיו מחובר אליו מסך ישן יחסית שישודרג רק בעתיד אז כניאה שאין רזולוציה רצויה. 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין צורך לכלול כונן אופטי, כמו מו כן הנפח הרצויי להארד דיסק הוא 1T 5. מבחינת שקט, קשה לי להגדיר אבל אני חושב שכל עוד הוא לא נישמע כמו טרקטור (בדומה למאוררים עם לכלוך) אז זה סביר למדי 6. לא מת…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by guyz6471,

. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE AE+PREMIERE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS + מכוניות (NFS וכו ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).Dell U2415 ‏24.1 1920X1200 (-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Ashand,

מי שלא יודע זה כרטיסי מסך לניידים שאפשר להחליף כמו כרטיס DESKTOP , איפה אני מוצא חנות לכרטיסים כאלו?? יש בארץ? לגבי מערך SLI לDESKTOP מהו המערך המשתלם ביותר גם מבחינת ביצועים וגם מחיר?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. מה אתם אומרים על המחשב הזה? https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/1570/ ללימודים. בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. תודה!

19. Started by KrackeR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות מפרט של עד 1600 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות קלות, אינטרנט, תכני FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by sh4y,

ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by lokorn,

אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Q9450 - איך זה שב-TMS הוא עולה 200 ש"ח יותר מכל מקום אחר ? Sunbeam Tuniq Tower 120mm או שאפשר לחסוך 100 ש"ח ולהסתפק ב-AC Freezer 7 ? HD4870 - משנה של איזה חברה ? לגבי לוח אם: חשבתי על P5QL-E אבל הוא על P43 ומכיוון שאני מתכנן OC ממוצע המליצו לי ללכת על צ'יפסט P35 או P45. זה נכון ? אם כן, אז אולי ללכת על איזה Gigabyte P35 פשוט ב-450 ש"ח ? חשוב: אני רוצה שתהיה תמיכה ל-16GB זיכרון. זיכרון: 4GB שווה להוסיף עוד 100 ש"ח ולהגדיל מ-800Mhz ל-1000Mhz ? זקוק להמלצות לגבי דגם ולגבי CL4 או CL5. מארז: NZXT Guardian 921 ספק: Crossair 500W/520W/550W ?? זקוק להמלצה לאיזה דגם בדיוק. דיסק: Samsung 500GB 16MB. המלצות לדגם ספציפי. ועדיין מתלבט לגבי Seagate 500GB מפני שהוא 32MB. הצעות לשיפור ית…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by op_111,

שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  24. אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by Milad Mattar,

שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים