עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2975961 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Rammler1983,

היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. התקציב הינו גמיש. הייתי מעדיף מחשב ב3000 אבל אני נותן לכם עוד 500 לגמישות במפרט. קווים עקרוניים: 1.שימוש ייעוד - בעיקר אינטרנט וסרטים בהבחנה גבוהה. כמו כן, אני רוצה לשמור את האופציה למעט משחקים, אך אני יכול גם להסתפק בגרפיקה יותר נמוכה 2. יש סיכוי שהוא יוסב למחשב סלוני. 3. מחשב שקט. דרישות מינימום: 4 גיגה זכרון פנימי מארז HTPC רכיבים איכותיים ולא עלומי שם. יציאת HDMI מספר שאלות: 1. אם אני לא טועה לAMD-ATI היה פעם איזה סדרה של לוחות אם עם כרטיסי מסך חזקים יחסית משולבים. האם הם עדיין קיימים ובאיזה רמה הכרטיס מסך שם ? 2. האם יש ציפסטים שתומכים גם במעבדי כפולי ליבה וגם במעבדים עם 4 ליבות או יותר? הייתי רוצה לשמור אופציה לשדרוג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אילוצים: 1. מסך - תאימות גם ל- 22'' 2. מרחב לשדרוג בעתיד 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by GuyBuko,

בס"ד מעבדי אינטל : Core 2 Duo E8400 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE : EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRll 1066 PCI-E זיכרונות : 2GB Kingston Value ( כפול 2 ) 4GB סה"כ כרטיסי מסך : Sapphire HD4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2XDVI PCI-E דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA ll צורבים : Samsung SH-S223B DVD+RW x22 Black Sata מארז : Cooler Master Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח : Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan סה"כ : 3740 .. אני קונה עוד חודשיים אז ככה שיירדו המחירים אז אולי אני ייקח לוח אם של ASUS - P5QL-E ובעיקרון התקציב שלי זה 3500- 4000 עם ציוד (אני קונה מסך מחבר שאבא שלו עובד בחברה שהוא מקבל מסכים אז יש לי הנחה) מסך 20 אינטץ'…

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by Kolshamen,

משחקים ועריכת וידאו + MATLAB OC בעתיד (יש לי קירור למעבד ולכן לא כלול כאן) 1920X1200 26 אינצ' Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Gigabyte GA-P55M-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55MUD4 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-16000 2000MHZ 9-9-9-27 F3-16000CL9D-4GBRH Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 Hdmi GV-R585D5-1GD-B Model R585D51GDB LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case, Evolved PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 750Watt QUAD Logitech® Wave Keyboard עדיין לא בטוח לגבי הזיכרונות.... המלצות וחוות דעת יתקבלו בש…

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by ramit02,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש, אני לא צריך את כל החלקים אלא רק : מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק כח ומארז (חשוב שיהיה Tower ולא mini או midi) השימוש של המחשב לא מוגדר (קצת מכל דבר ) אני לא גיימר ולא עורך סרטים. אבל חשוב שתהיה תאימות לשידרוג רכיבים בעתיד, בנוסף חשוב שיהיה לו חיבור IDE אחד לפחות (אם קיימים 2 אז עדיף), יש לי HD של 250G, צורב DVD ו-DVD שחבל לי להחליף אותם וכולם מתחברים בIDE FireWire IEEE1394 וחיבור PCI אחד לפחות. תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Moo,

שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Pentagrama,

אני מחפש מפרט ב2000 ש"ח, שיכלול רק: מארז, מעבד, לוח אם, זכרון והארד-דיסק. המפרט שיתאים למשחקים (לא צריך את הרזולוציה והגרפיקה הכי טובה). בעתיד אשדרג גם כרטיס מסך (כרגע gforce ti4200 128MB)

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by rishon,

אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Tuvok,

אני אשמח לקבל המלצהל מפרט מחשב. המחשב ישמש בעיקר עבור אינטרנט ועבודה משרדית, אך יצטרך להיות מספיק חזק עבור עריכת וידאו. אני זקוק לכניסת Firewire במחשב. אין צורך ב-DVD כי הישן יעבור מהמחשב הקודם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  12. אני זקוק למפרט למחשב חדש בתקציב של בין 5000-6000 שקל (אין צורך לנצל את כל הכסף). אני מתכוון לקנות במזומן. אני מתכוון לשחק במחשב במשחקים כבדים אבל גם לתכנת ולראות סרטים. אין לי צורך בציוד היקפי. אני רוצה שיהיה במחשב גם כונן פלופי. אין לי העדפה לחברה כלשהי, אבל אני מעדיף מחשב מרובה ליבה כי למיטב ידיעתי אני אוכל להריץ בו מספר אפליקציות במקביל טוב יותר מאשר במחשב דו-ליבה. הקירור חשוב לי, העיצוב פחות. חשוב לי שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר. אין צורך למערכת הפעלה, אני מעדיף שהמחשב יורכב במפעל. אין צרכים מיוחדים מעבר למה שציינתי. לא מתוכנן אוברקלוק. אם אני אשחק במשחקים זה יהיה ברזולוציה של 1024*1280. המפרט למשחקים ב5500 שקל במדור המפרטים המומלצים נראה לי די מתאים, אבל אם יש משהו שהי…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  13. היי, אחרי קצת התלבטויות אם לקנות XBOX 360 או להשקיע קצת במחשב החלטתי ללכת לכיוון המחשב.. זה המפרט הנוכחי שלי: DFI Infinity nF UltraII M2 AMD AM2 3000 ATI X1900GT 1GB 633 Memory 160GB SATA Xi-Fi eXtremeMusic קודם כל נראה לי כרטיס המסך דרוש שידרוג, האם זה מספיק? מעבד? לוח? זיכרון?? אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא,תודה! כפיר.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. אורח גבי
    Started by אורח גבי,

אני מחפש מחשב נייד לתכנות עם כונן SSD ראיתי שיש כונני SSD משולבים עם HHD . האם החלק של הSSD נגיש? האם אפשר להתקין שם את המערכת הפעלה ואת התוכנות או שהוא לשימוש פנימי של המערכת?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. שלום חברים אשמח לחו"ד שניה לפני רכישה של מחשב בנוסף אם מישהו חושב שהוא יוכל להתאים לי משהו יותר טוב - אשמח שימושים: משחקים, סרטים.. תקציב - עד - 5500 ש"ח.. שקט - לא חשוב OC - לא מתוכנן ניראות - לא חשובה יש לי מסך 19'' רחב של SAMSUNG - אני אשמח אם תוכלו להתאים לי כ. מסך שיהיה מותאם לו באופן מוחלט. מפרט מעבד 1004 ש"ח intel core 2 duo s775 2.66GHZ e6750 1333MHZ/fsb 4mb-box לוח-אם 614 ש"ח gigabyte ga-p35-ds3 כ. מסך 1422 ש"ח gigabyte geforce 8800gt 512mb 256bit דיסק קשיח 369 ש"ח seagate barracuda 250gb 16mb 7200 RPM sata2 - ncq- st 3250620as צורב 184 ש"ח asus dvdrw 1814blt x18 זכרון 454 ש"ח kingston 1024mb ddr2 800mhz cl 5 X 2 מארז + ספק 756 ש"ח ant…

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום רב, ראשית תודה רבה מראש, נעזרתי בכם מאוד בעבר, ומנסה שוב. הדרישה היא מחשב משרדי, חזק. שימוש בגרפיקה. וכן תוכנות עריכת סרטים וכד'. (יש לציין שתחום עריכת הסרטים הוא נלווי, ולא המקצוע העיקרי) הדרישה עבור מערכת קומפלט כולל מסך טוב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם. כמו"כ אם כבר היה דיון בעבר בנושא הזה, גם קישור יעזור לי. חייבת לציין שאם התקציב צריך מעט יותר, בשביל תוספת משמעותית באיכות, זו לא תהיה הגבלה המון תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Eran Spillinger,

אהלן, אני עורך דין עצמאי, בקרוב (אינשאללה) חוזר לספסל הלימודים. אני צריך מחשב נייד לעבודה במשרד ובחוץ, וקצת למשחקים כמו gta 5 או bf4. אפשר לומר ש10- 15 אחוז מהזמן יהיה למשחקים והשאר לעבודה ולימודים. רוב הזמן המחשב מחובר במשרד למסך חיצוני גדול. ההתלבטות: ASUS GL502VS עולה בערך 9,100 ויש לו מעבד 7700HQ, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 32 גיגה. המסך בגודל 15.6 וקצב 60HZ. הוא שוקל 2.2 ק"ג כך שהוא נוח לנשיאה. אפשרות נוספת וקצת פחות ריאלית היא ASUS G701VI שעולה 14,000 ש"ח, עם מעבד 6820HK, כרטיס מסך GTX1080 ו- 64 גיגה זיכרון. גודל המסך 17.3 בקצב 120HZ. פלוס נוסף שלו זה 2 כונני SSD של 512 גיגה במקום כונן אחד של 256 ועוד דיסק של 1tb sata שקיים…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחר מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים, DIABLO3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקר למשחקים למסך 23 אינץ' אבל גם לטלויזיה מסך 37 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by ZivX,

?

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים