ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי חבר לומד גרפיקה-תוכנות כמו פוטושופ, עריכת סרטים וכו. הוא בכוון של APPLE אבל הבנתי שיש יצרנים אחרים שיתנו את אותה התמורה (ואפילו גבוהה יותר) במחיר מופחת. הוא לא מחפש לחסוך אבל עדיך שיהיה בין 6-8K. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
איפה הכי כדאי להרכיב מחשב? (מקום אמין שיש בו את כל החלקים)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אנשים כפי שרשום בכותרת אני רוצה לקבל הצאה של כרטיס מסך וספק כוח כי על מסך אני די נעול כרטיס מסך אני אישית רוצה GTX460 וספק שיחזיק לי את המערכת הרשומה אצלי במפרט מסך אני די נעול על DELL 2331. בעיקרון אני די אהבתי את החברה GAINWARD אך לפי הבנתי היא לא מבין הזולות או הטובות בהשוואה של מחיר תואלת. אז איזה חברה הייתם מציאים לי? והאם יש המדל מהותי בין 1GB ל2GB כשמדובר ברזולוציה 1920X1080 ? הספק שלי הנוכחי ממש בקושי מחזיק את המערכת שלי כרגע ולפי מה שידוע לי הכרטיס 460 צורך יותר חשמל מה 260 שיש לי אז אם אתם אומרים לי שכדאי לי להחליף אז לאיזה ספק? מה שמאוד חשוב לי זה שלא יעבור את ה3000 שקל רצוי פחוט אז אם אפשר לקזז ל 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לכולם. נ.ב. לפי השמועות עוד מאט…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט(בפורום אחר) למחשב שיאפשר לי לשחק את המישחקים של הזמן האחרון ואולי גם של העתיד הקרוב+אופיס+סרטים(צפיה+עריכה), כרטיס קול ורשת בלוח האם(אין צורך במשהו מיוחד),מעונין במחשב שיורכב בחנות,התשלום במזומן,עם QUAD +דיסק 500G ,עם 4G זיכרון, ועם כרטיס מסך טוב!! ,ללא מערכת הפעלה,אין צורך במיקלדת+עכבר+מסך(יש כרגע CRT מתפקד),המחשב לא יוחלף בעוד שנתיים,אינני רוצה לעשות OVER CLOCKING. תקציב: 4000-5000 אם יהיה צורך גם קצת יותר. קיבלתי המלצה על פי SKYPC אבל החנות הזו רחוקה ממני ואני מחפש חנות בת"א(או קרוב מאוד),חיפשתי באתר של LOGICPC ושם לא מצאתי את כל החלקים של המפרט(גם בחנויות אחרות לא מצאתי את כל החלקים,לא דיברתי איתם בטלפון עדיין) ולכן השאלה היא אם לחפש מפרט חדש שקול לנוכחי …
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לצערי הרבה, יש לי אפשרות לקנות את המחשב החדש שלי רק בטרקלין חשמל (אפשרות טובה לתשלומים - 10 צ'קים ללא ריבית). באתי לחנות, אמרתי למוכר מה אני רוצה (בהתחלה הוא התחיל להציע לי Intel כמובן) וזה מה שהוא הציע לי בסוף: AMD A64 3000 - לא בטוח אם זה Venice 160GB SATA - לא אמר לי איזה חברה, אמרתי לו שאני רוצה SATA2 לוח אם - אמרתי לו DFI LanParty וזה מה שהוא שם ככל הנראה, רק לא בטוח אם זה Ultra-D 512MB זכרון x2 - לא ידוע איזה חברה, נראה לי שזה ג'נרי Gigabyte 6600 128MB - אמרתי לו שאני רוצה Leadtek אבל אין, כמובן שאמרתי שאני רוצה GT (נראה לי הוא פשוט התבלבל כשרשם) מארז Compucase 6919 - לא בטוח אם ספק הכוח הוא HEC צורב DVD - הוא אמר לי שאין משמעות לחברה, אבל אני אבקש את ה-NEC מחיר: 42…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי 3000-4000 ש"ח - אלא אם כן תגידו שאני יכול להסתפק בפחות השימוש במחשב לגלישה וצפייה בסרטי FHD מדי פעם שימוש בפוטושופ ועריכת וידאו בפרמייר בנוסף אני צריך במחשב firewire המחשב ישב בסלון ויחובר למסך רגיל ולטלוויזית בHDMI לכן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא צריך ציוד היקפי אני מעוניין במחשב שיחזיק הרבה שנים עד לשדרוג/החלפה תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי,קניתי אותו לפני פחות משנה,והייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה. Intel 64 bit 3.2 ghz 2mb asus p5ld2-deluxe 1GB RAM (2x512) Geil 667 mhz leatek geforce 6600 gt 256 mb 200 gb דיסק קשיח של WD ומסך.. samsung 730b 17 inch
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542 Model Name IN-RD09-2542 CPU Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device 8xDVD+/-RW Drive - N-Series Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound High Definition Audio 2.0 Wireless Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module Extern…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://computerworld.name/alienware-area-51-m15x-and-m17x-the-most-powerful-notebooks-from-ever-existed/ Core 2 Duo Extreme processors NVIDIA GeForce 8800M GTX video card 667 MHz DDR2 writing Blu-ray-drive (in Area-51 m17x model or writing DVD-drive in m15). One of the substantial differencies is that there will be two hard disks in Area-51 m15x, and three in m17x. מעניין כמה יעלה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני ראיתי כמה סוגי מעבדים מובילים של DUAL CORE 2 למחשבים ניידים T7500 ו T7250. עד כמה T7500 יותר טוב שבאמת שווה לשלם יותר או שהשינויים מזעריים. כמו כן אשמח לדעת על מעבד מתוצרת DUAL CORE 2 למשבים ניידים שנותן את התמורה הכספית הטובה ביותר.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. תודה לעוזרים נ"ב: עוד דבר שנראה לי חשוב, אני לא חייב לקנות את המחשב בזמן הקרוב אז אם מתוכננת הורדת מחירים אין לי בעייה לחכות.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה דעתכם על המיפרט הבא: מארז : COMPUCASE 6919 300W לוח: ASUS P5GDC DELUXE מעבד: 775 P4 3.0 זיכרון 2x512 דיסק קשיח: 200GB SATA כונו DVD: LG 16X40 צורב NEC 3520 כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6600GT 128 PCI-E כונן 1.44
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רציתי דעות על כמה חלקים. קודם על מה אתם אומרים על הכרטיס מסך של אסוס ? 6600 256MB PCI-E TV? האם הוא שווה משהו? רציתי לדעת מה זה המילה GBL שמופיע במידע על לוחות. ואיך הלוח (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המבצע הזה : http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/0e5eeced-3b44-4189-b27f-fd9e9a8697fd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=0ddfce83ee-Buy2_ZURICH_13_12_2011_South_A&utm_medium=email ובדיוק עכשיו אני מחפש מחשב נייד. מה אתם אומרים על המחשבים במצע? אני מחפש מחשב בעיקר לצורך משרדי (office, תכנות לאנדרואיד ובניית אתרים). כמוכן אני בדר"כ עם הרבה טאבים פתוחים. מעדיף מחשב עם מסך בגודל סביר עד גדול ללא משקל כבד מדי ושתהיה סוללה למשך זמן ארוך יחסית(בטח שמעל 3 שעות ורצוי יותר...). תודה רבה מראש, פז. עריכה: את המבצע לא רכשתי עקב המלצות החברים פה ולכן מבקש המלצה למחשב נייד שיענה לי על הצרכים הבאים : * מטרות המחשב? לדוג…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג ברמה גבוהה. השאלה שלי אם אנחנו לא נמצאים עכשיו על הגבול שבין הדור הנוכחי לדור הבא כך שלא יצא מצב שזו רכישה לא משתלמת וכרטיסים/מעבדים שאקנה היום עוד שנה כבר לא יספקו תצוגות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה נייד זה. הייתי שמח לשמוע review ? הנייד בעל מעבד AMD Turion X2 1.8 האם משתווה למעבד של אינטל ? כ.מסך Geforce 7000 אני לא כל כך בקיא בכרטיסי מסך אז אשמח לדעת אם הוא נחשב ? איזה משחקים אפשר להריץ עליו ? אשמח לתגובות! טנקס.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בתקציב גג של 2500 שקל מצידי שיגיע ללא מערכת הפעלה אם זה מפחית את המחיר השימושים הם קצת גלישה אופיס סרטי hd ומשחקים קלילים גודל או משקל לא משנים כל כך יכול להיות גם netbook העיקר שהנתונים שלו יהיו טובים זה מה שחשוב
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד לאבא שלי לעובדה משרדית ב-4.5 - 4 אלף ש"ח. המסך צריך להיות 15.4" וחייב מאט. הוא יעבוד רוב הזמן בסלון, אז אין בעייה של חיי סוללה. צריך להיות מהארץ עם אחריות טובה (רצוי 3 לפחות 2) לא צריך מערכת הפעלה (ולא רוצה ויסטה). הוא לא רואה סרטים ולא משחק במשחקים. צריך שיהיה אפשר להתחבר לטלוויזיה (לא LCD) עם כניסת קומפוננט ולמקרן עם כניסת DVI וקומפוננט. דר"א איזה כבל אני צריך לקנות בכדי להתחבר לטלוויזיה/מקרן. מישהו?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שאתם פה כדי לעזור לנו. 1. תקציב מ2000 עד 3500שח, אם אפשר לחסוך יהיה בסדר גמור. 2.קונה מישראל, אם אפשר חנות ממרכז. 3.מטרת המחשב יהיה אינטרנט סרטים וצ'ט. 4.גודל מסך- 14, 15.4, 15.6. בבקשה רק מסך לד או אם יש משהו יותר איכותי. 5.משקל רצוי, אני לא בידיוק יודע, אבל שלא יהיה כבד מידי, במספרים אני לא יודע ממש להגיד. עד 3קילו. (אני לא יודע, מה שיש) לא מתכוון לסחוב אותו לכל מקום. 6. 5-6 שעות יהיה בסדר, אם אפשר עוד רק יתרום לי. 7.בלי יציאות מיוחדות. 8. לא משנה, אם יהיה בלוטוט או לא. 9. גודל מינימלי של דיסק קשיח 250GB 10.עם צורב די וי די בבקשה. 11. אחריות רק בארץ, שיהיה כמה שיותר, וחברה ממלצת ידעוה וטובה. 12. ללא ממש אכפת לי החברה, רק שהמחשב יהיה יפה ועם מסך לד ומקלדת …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-