עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב ככה, היתי בכל זאת בזיגזג.. וזה מה שהם הציעו לי .. (הם כמובן ליכלכו על לוג'יק פיסי) אבל ל חנות אומרת אותו דבר על המתחרה... לפי דעתי המפרט שלהם יותר משתלם משל לוג'יק פיסי : זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1,081.74 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 ש"ח 1 Pointofview- Geforce 6800LE 128MB DDR - DVI/TvOut - BULK 1,394.64 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 187.74 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 16…

2. בזמן האחרון אני חוגג פה חבר שלי מתחיל להתעסק בעריכת מוזיקה וזה ציטוט שלו - אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שישמש לעריכת מוזיקה (עבודה אינטנסיבית עם קיובייס). יש לי כרטיס קול חיצוני אז אין לי צורך ברכישת כרטיס. בעיקרון אני צריך מעבד חזק i5\i7 4GB ראם לוח אם טוב ככל האפשר 1TB HD (לא אכפת לי שיהיה מחולק ל500\500). קירורים \ ספק \ מארזים טובים ככל האפשר שנכנסים בתקציב. עדיפות לחברות מוכרות בשוק, אחריות ל3 שנים. כדאי שהמחשב ירעיש כמה שפחות, כרטיס מסך לא קריטי לי, אני אשמח לצפות בסרטי HD במחשב אז אם צריך אפשר להכניס כרטיס מסך בינוני. תודה רבה מראש, אנא השתדלו לספק מערכת אופטימלית ללא חריגה מהתקציב. תודה רבה!

3. Started by polkmen,

אשמח לקבל כל פיסת מידע על המחשב הנ"ל Gigabyte M912X 1.6GHz Tablet http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73111&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by thinggun,

שלום לכולם אני חדש כאן ואשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב. המחשב שלי כבר די ישן ולפני שבועיים בערך קניתי מסך סמסונג 23 אינץ שאני מריץ ברזולוציה של 1920X1080 עובדה שגרמה למשחב שלי שגם ככה כבר לא היה בשיאו להפסיק כמעט לתפקד. לכן הבנתי שזה הזמן למחשב חדש. בנוסף למשחקים אני משתמש במחשב גם לעריכה בתוכנות אביד ולכן כמו שאני מבין זאת אני חייב לפחות 4 GB RAM אשמח לקבל עזרה בבניית המפרט תודה במראש.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  6. ביצועי הסוללה המקורית של T61 שלי ירדו ב30-35%, סוללת 6 תאים בת 8 חודשים מחזיקה רק שעתיים בהשוואה ל3+ שעות במקור (על צריכת חשמל נמוכה + WiFi, גלישה באינטרנט). אני משתמש בשתי סוללות לחילופין (המקורית 6 תאים, ונוספת 7 תאים שרכשתי בנפרד), שתי הסוללות עברו כ30 מחזורי טעינה. סוללת ה7 תאים מתפקדת בצורה תקינה. הקיבולת המדווחת בPower Manager תקינה, 56Wh כמו במקור. ניסיתי לבצע "איפוס" על ידי טעינה, פריקה וטעינה מלאה. ללא שינוי. האם מישהו יודע אם ירידה של 30%-35% מהזמן תוך 8 חודשים מספיק שהסוללה תוחלף במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by PsyCollector,

בס"ד מה קורה אמיג'וס ? שלום שלום לכולם צריך עזרה בבקשה... חיפשתי בפורום ומצאתי כמעט את כל השאלות - קבלו חח ענק האתר הזה פשוט מצויין אבל יש לי בכל אופן כמה שאלות... אם אני מזמין מחשב נייד מחו"ל (ALIENWARE) אבל לא מארה"ב כי הם לא מוכנים לעשות משלוח אם שום חברה כמו MUSTOP או USADDRESS (לא מכיר עוד חברה אם אחרת , אם קיימת בבקשה תציינו) אז אני רוצה להזמין מאנגליה ששם יש להם בסיס =) המשלוח מתבצע ע"י DHL כולל משלוח ומיסים שם עד הארץ עכשיו שאלתי. דיברתי אם הנציג והוא אמר לי שפה בארץ אני יצטרך לשלם מע"מ איפה אני יכול לברר כמה אני צריך לשלם והאם זה רק מע"מ של 15.5 % או שצריך גם מכס ועניינים אחרים שיכולים להעלות את הקנייה בצורה משמעותית ? שאלה נוספת DELL העולמית בעצם …

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by zaki verner,

היי שלום, ראיתי איזה מחשב שנראה לי טוב עד היום חיפשתי i3/i5 ואילו במחשב זה מצד א' המחיר הוא כמעט 2700 ומצד שני על המעבד כתוב AMD Ryzen™ 5 3450U מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר... והאם זה עדיף על i3/i5

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד כ3000 ש"ח שישמש ללימודים ועבודה משרדית. גודל המסך הרצוי הוא באיזור ה15" משקל זה קצת פחות משנה זמן סוללה של כ4 שעות עדיף שיהיה לו HDMI ובלוטות כונני CD/BLUERAY זה פחות משמעותי אבל יהיה מעולה אם יהיה לו. לגבי מערכת הפעלה אני רוצה מחשב שכולל מערכת ווינדוס בתוכו. והעדפה לHP אבל לא מחייב. תודה רבה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  10. בס"ד באתר של שלנובו יש אופ' לשדרג את האחריות הסטנדרטית באורך שנה לאחריות 3 שנים בבית הלקוח תוך יום עסקים אחד. לא משנה היכן חיפשתי, לא הצלחתי להבין איך אני בודק אם האחריות הזו תקפה בארץ או לא. חיפוש בפורום העלה לינק שכבר לא זמין. מישהו ניסה/ יודע איך אפשר לדעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים hd, קיובס הפקת מוזיקה. משחקים : משחק אחד ! פיפא 12. והורדות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב אבל כמובן כמה שיותר זמן עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) בלוטות? Hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב העדפה לאחריות משנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , toshiba חנות מועדפת - אייבורי או קי אס פי תקציב - 3000 חריגה - 200 = 3200 יש מחשב שעניין אותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7827 מה…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by elik500,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מבקש הרכבת מפרט מחשב INTEL, עד 2500 ש"ח, ללא OC מטרות שימוש: - אני מקליט הרבה דברים אז נורא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא רועש. - תיכנות - שימוש במספר רב של TABS בזמן גלישה - מדי פעם צפיה בסרטים ומשחקים אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר...) סיכוי גדול שאני קונה מ http://www.omc.co.il/ תודה ...

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by orez14,

אני מעוניין במפרט למחשב עד 3500 ש"ח,העיסוק העיקרי הוא גלישה וסרטים ומדי פעם אני משחק ב-2 משחקים לדוגמא פרו 2012,לכן כרטיס משחק מאוד חשוב לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, 2 משחקים גדולים כדוגמאת PES2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by yarinyc,

http://www.tms.co.il/product/12842 אני רוצה שתתנו לי חוות דעת למחשב גיימינג הזה, הרף שלי ב-4000 שקל בערך אני רוצה שזה יריץ משחקים כמו cod:ghosts ו- battlefield 4 על הגדרות גבוהות חוץ ממה שיש פה אני רוצה נראה לי להוסיף רק SSD של 120gb ומה זה משנה אם זה 8gb ולא 4X2GB RAM

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2975961 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Rammler1983,

היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. התקציב הינו גמיש. הייתי מעדיף מחשב ב3000 אבל אני נותן לכם עוד 500 לגמישות במפרט. קווים עקרוניים: 1.שימוש ייעוד - בעיקר אינטרנט וסרטים בהבחנה גבוהה. כמו כן, אני רוצה לשמור את האופציה למעט משחקים, אך אני יכול גם להסתפק בגרפיקה יותר נמוכה 2. יש סיכוי שהוא יוסב למחשב סלוני. 3. מחשב שקט. דרישות מינימום: 4 גיגה זכרון פנימי מארז HTPC רכיבים איכותיים ולא עלומי שם. יציאת HDMI מספר שאלות: 1. אם אני לא טועה לAMD-ATI היה פעם איזה סדרה של לוחות אם עם כרטיסי מסך חזקים יחסית משולבים. האם הם עדיין קיימים ובאיזה רמה הכרטיס מסך שם ? 2. האם יש ציפסטים שתומכים גם במעבדי כפולי ליבה וגם במעבדים עם 4 ליבות או יותר? הייתי רוצה לשמור אופציה לשדרוג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. אילוצים: 1. מסך - תאימות גם ל- 22'' 2. מרחב לשדרוג בעתיד 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by GuyBuko,

בס"ד מעבדי אינטל : Core 2 Duo E8400 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE : EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRll 1066 PCI-E זיכרונות : 2GB Kingston Value ( כפול 2 ) 4GB סה"כ כרטיסי מסך : Sapphire HD4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2XDVI PCI-E דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA ll צורבים : Samsung SH-S223B DVD+RW x22 Black Sata מארז : Cooler Master Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח : Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan סה"כ : 3740 .. אני קונה עוד חודשיים אז ככה שיירדו המחירים אז אולי אני ייקח לוח אם של ASUS - P5QL-E ובעיקרון התקציב שלי זה 3500- 4000 עם ציוד (אני קונה מסך מחבר שאבא שלו עובד בחברה שהוא מקבל מסכים אז יש לי הנחה) מסך 20 אינטץ'…

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Kolshamen,

משחקים ועריכת וידאו + MATLAB OC בעתיד (יש לי קירור למעבד ולכן לא כלול כאן) 1920X1200 26 אינצ' Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Gigabyte GA-P55M-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55MUD4 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-16000 2000MHZ 9-9-9-27 F3-16000CL9D-4GBRH Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 Hdmi GV-R585D5-1GD-B Model R585D51GDB LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case, Evolved PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 750Watt QUAD Logitech® Wave Keyboard עדיין לא בטוח לגבי הזיכרונות.... המלצות וחוות דעת יתקבלו בש…

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by ramit02,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש, אני לא צריך את כל החלקים אלא רק : מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק כח ומארז (חשוב שיהיה Tower ולא mini או midi) השימוש של המחשב לא מוגדר (קצת מכל דבר ) אני לא גיימר ולא עורך סרטים. אבל חשוב שתהיה תאימות לשידרוג רכיבים בעתיד, בנוסף חשוב שיהיה לו חיבור IDE אחד לפחות (אם קיימים 2 אז עדיף), יש לי HD של 250G, צורב DVD ו-DVD שחבל לי להחליף אותם וכולם מתחברים בIDE FireWire IEEE1394 וחיבור PCI אחד לפחות. תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים