עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by COMPDZ,

שלום לכולם, האם משהוא יכול להמליץ על תוכנת GPS שניתן להתקין אותה על מחשב נייד. הכוונה להתקין את התוכנה ולחבר מקלט GPS בחיבור BLUTOOTH או USB תודה.

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. היי , אני מעוניין במחשב נייד שבתקציב שבין 3000 ל 4200 . הדרישות : רשת אלחוטית ( עדיפות שיהיה גם תקן N ) זיכרון 2GB מינימום , אחסון מעל 160GB . צורב יהיה נחמד , מסך מעל 14 אינטצ' , סוללה שתחזיק זמן סביר . USB ביד רחבה , BT , עדיפות ל HDMI . כריטסי זיכרון זה כמו HDMI , נחמד שיש . השימוש יהיה משרדי , התעסקות בגרפים שמצריכים דיוק , גלישה , מעט התעסקות במחשב רכב באוטו , סוג של מחשב כללי כזה . תווודהה פורום יקר שלי .

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by amisha,

רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים עם הפורט המקבילי \טורי כיום ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. מה ההמלצה שלכם, בלנובו יש בחירה בין ה-4220 ל-6570, אבל הוא מעט כבד יותר מצד שני, דל רוצים עוד כמעט 50$ על וובקאם מה חשוב לי: ניידות, וידאו+ מיוזיק סטרים, נוחות ??? תודה נ.ב אני יודע שמלנובו אפשר לקנות עם כרטיס אמריקן שמשוייך לכתובובת אמריקאית, האם גם בדל זה עובד ככה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. יש לי אפשרות לקבל מחשב ב800 שקל יש מבצע של אלקטרה.. עכשיו זה המפרט שלו מצורף למטה.. מקבלים XP HOME ואופיס לשנה מתנה.. שווה לקנות אותו ? המחשב הזה ישמש לICQ שירים לא למשחקים.. שווה להשקיע עליו ? זה הדגם של המחשב Hasee MJ122 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by johnplon,

יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bh,

שלום. מחפש מחשב נייד למטרה עיקרית של תכנות (בניית אתרי אינטרנט בעיקר), והרצת תוכנות כגון Visual Studio, Sql Server. התקציב כאמור עד 4,000 ש"ח. הדרישות העיקריות שלי מן המחשב, חוץ מאשר היותו חזק ככל האפשר במסגרת התקציב, הן בעיקר מסך טוב(רצוי גם 15"), דיסק קשיח 7200, משקל נמוך, בטריה שתחזיק לאורך זמן ואחריות לטווח ארוך כמובן שלא תזיק. נראה לי שמיותר לציין שיכלול כרטיס רשת אלחוטי. אין צורך במצלמה או מיקרופון מובנה. נחמד שיהיה ערך מוסף אך לא חובה. רצוי גם ללא מערכת הפעלה בכלל. ראיתי כמה דגמים ברחבי הרשת, אך מעולם לא קניתי נייד ואינני בקיא במחירים ובחומרה. אשמח לעזרה .. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. הי לכולם, חלפו 3 שנים מאז הביקור האחרון שלנו כאן, בזמנו עזרתם לנו מאוד אז חזרנו לסיבוב שני אז ככה: אנחנו רוצים לקנות מחשב חדש, ברובו לפחות, שמיועד לעבודה של מהנדס חשמל שעובד עם תוכנות מאוד כבדות. על כן, המחשב צריך להיות סוס עבודה רציני. להלן הפירוט: התקציב- עד 4500 ש"ח פלוס מינוס. מטרות המחשב- עבודה עם תוכנות סימולציה (למהנדס חשמל) כמו HFSS, תוכנות שמצריכות כח עיבוד רב וזיכרון חזק. חלק מהתוכנות האלה מבצעות הדמיות תלת מימד כבדות, אז גם יכולת העיבוד הגראפי חשובה. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת או מסך. אין צורך גם בכונן DVD וצורב- יש כוונה לקחת אותם מהמחשב הקיים. כמו כן, אין צורך בכרטיס קול איכותי. העדפה לחלקים: מעבד אינטל, Core 2 Quad Q9400 זיכרון של 4GB, 2x2GB …

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל וחיפשתי מחשב באינטרנט ומצאתי את המחשב הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=NG099EA&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים עליו? אני יכול להשיג איכשהו מחשב יותר טוב בתקציב הזה? (השימושים שלי מגוונים והייתי רוצה מחשב שאני יכול להעלות עליו משחקים סטנררטיים מידי פעם..) תודה מראש לכל העוזרים! (ועוד שאלה קטנה: מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה: ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ למחשב נייד..?)

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב ישמש לרוב לאינטרנט דגם ראשי: ASPIRE ONE מעבד:intel atom processor n280 1.66 ghz מערכת הפעלה:windows xp home נפח:(1G DDR 2 (1X1GB יכולת מקסימלית:2GB מהירות:667MHZ חריצי זכרון נגישי: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח:160GB SATA מסך גודל צג:10.1 ACER CRYSTALBRITE TFT LCD רזולוציה:1024X600 כונן אופטי:ללא קול: כרטיס:ON BOARD (מובנה) רמקולים מובנים:2 כרטיס רשת :10\100 ETHERNET תקשורת: תקשורת אלחוטית מובנית :LAN+ WIRELESS WWAN+WLAN פקס\מודם: ללא יציאות: MULTI-IN-1 CARD READER SD\MMC\MS\MS-PRO\ 3USB 2.0 RJ-45 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית VGA סוללה: 3 CELL מצלמה :כולל משקלל מוערך: 1.18 KG

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by sagg,

שלום, אתמול קניתי ב- SKYPC מחשב חדש ואני רוצה להתייעץ לגביו. אני עדיין יכול לשנות. זהו מחשב למשחקים ולתוכנות כבדות . המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...4850-512D3E-VP מארז ללא ספק Antec…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. אני רוצה לקנות את המחשב הזה , אבל אני רוצה לדעת שאני קונה טוב. התקציב שלי הוא 4000, המפרט יוצא 4100 [זה לא נורא , לא צריך להוריד משהו] קוראים לחנות pandas מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 כרטיס מסך: Sparkle GEFORCE GTX260 216 896MB זכרון: 4GB 800MHz [לא יודע של מי , רצוי שתצינו של מי כדאי] דיסק קשיח: SAMSUNG SATA II 500GB צורב: DVD-RW SAMSUNG X22 SATA ספק כוח: PC POWER COOLING 500W Silent-EZ Modular מארז: Thermaltake M5 Black VJ2000BNS

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הם מציעים שם ניידים במחירים נוחים עד מחשידים.מישהו קנה מהם פעם? טענות? הערות? המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך עזרה במציאת דרייברים לכרטיס מסך geforce 8400m g לניד שלי יש לי דרייברים משנת 2007 ואני לא מוצא יותר חדשים תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שלום לכולם, קיבלתי המלצה על הפורום שלכם וחשבתי לנסות. אני זקוק למפרט עבור מחשב ביתי שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-4000 מעדיף תשלומים אך אפשרי גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם עבודות עם אופיס אבל בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, ועריכת סרטים משפחתיים. אם לא מייקר מידי אז שיתמוך גם במשחקים מודרניים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר אלחוטיים שיהיו מסוגלים לשדר למחשב גם דרך קיר (כנראה צריך bl…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי לכולם, אני מעוניין לחדש את מערכת המחשב המיושנת שלי במשהו חדש יותר , השימושים שלי הם משחקי מחשב חדשים שיוצאים עכשיו ועם העדפה לשחק על הגדרות מקסימליות או כמה שיותר קרובות למקסימום התקציב הוא 4.5 אלף שח במזומן, אין לי צורך בשום ציוד היקפי הציוד שכן דרוש לי מבחינת חלקים הוא : 1)מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות 4)מארז 5)כרטיס מסך 6)ספק כוח בהנחה של הספק שלי לא מספיק חזק, יש לי 550W Active PFC, 12cm Fan 24pin של חברת Chieftec המחשב יהיה מחובר למסך של 19 אינץ' כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280*1024 אני איני מתכנן שום OC , שקט הוא לא קריטריון מבחינתי והעיצוב של המארז גם לא, אין לי צורך בהרכבת המחשב ובמערכת הפעלה תודה מראש לכל העונים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  20. היי, אני צריך מפרט מחשב (מארז שלם אך ללא המעבד) בתקציב של כ 2000 ש"ח. המחשב מיועד לסרטי HD, פה ושם עריכת קטעי וידאו ביתיים, תוכנות חישובים מתמטיים וללא צורך במשחקי מחשב. בכל זאת כמה דרישות... 1. לוח אם עדיף אינטל. אם יש לוח אם אחר ***אמין*** אשמח לשמוע (מנסיון) חייב יציאה אופטית, עדיפות גדולה ל DVI ו HDMI (כרטיס מסך מובנה מבחינתי זה מצויין) עדיף MICRO ATX בשביל מארז קטן בהתאם. 2. דיסק קשיח ***אמין*** ושקט יחסית. עדיף עם יחס עלות\תועלת גבוה אבל לא על חשבון אמינות. אין לי צורך ביותר מ 500GB. אם מישהו מוצא כונן חיצוני עם ESATA ו LAN ביחד אשמח לשמוע.. אם לא אז SATA רגיל אני מניח. 3. מארז, עדיף עם ספק כח (שקט) ביחד בשביל לחסוך עלויות. עדיף גודל MICRO ATX ואם צריך אז עם מאוורר …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד זעיר בשביל מסמכי וורד בעיקר, וגם גלישה באינטרנט. אם אני קונה את הדגם הזול ביותר, לדוג' זה. האם זה יעבוד בצורה סבירה, והאם איכות הבניה שלו, יחסית, סבירה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד לאחותי ואני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: HP Compaq Presario CQ60-220EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1097 או Lenovo 3000 N500 4233-72G http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=605 השוני בניהם: ה- HP מגיע עם מערכת הפעלה Vista Home Premium ו 160GB דיסק קשיח בעוד ה-Lenovo מגיע עם Windows Vista Basic ו 250GB דיסק קשיח שניהם מגיעים עם אחריות שנה. השימושים של המחשב יהיו: אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. מה מבינהם עדיף? אם יש לכם הצעה אחרת, במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אחריי בירורים רבים החלטתי ללכת על המפרט הזה איך הוא לדעתכם? ד"א כמו שציינתי בנושא הקודם שלי המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 860 ליחידה 860 סה"כ לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 430 ליחידה 430 סה"כ זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 2 165 ליחידה 330 סה"כ כרטיסי מסך‏ Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 1200 ליחידה 1200 סה"כ דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 280 ליחידה 280 סה"כ צורבים‏ LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail 1 135 ליחידה 135 סה"כ מארזים‏ Th…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתעניין במחשב להמרת וידאו - אני רוצה להמיר מאות קלטות וידאו אנלוגיות (PAL) בצורה הכי טובה שאפשר. את תוצאות ההמרות הייתי רוצה לשמור על דיסקים ולראות אותם על מסך המחשב, וכן לצרוב על DVD-ים ולראות בטלוויזיה. א. אני מבין שבמפרטים סוג המחשב שאני צריך זה מחשב לקולנוע ביתי. האם נכון? ב. מדוע במפרטים מופיע כרטיס הלכידה Hauppauge WinTV-PVR-150 ולא ה-ATI TW Wonder HD 650 PCI? http://ati.amd.com/products/tvwonder650/PCI-euro/index.html

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.