עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ghtm,

היי, ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד... היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס. הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית, אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה. אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by adriel10,

אז ככה אני קונה עוד יומים מחשב ב-5000 שקלים ועכשיו אני רוצה שתיראו את המיפרט ותגידו לי יש איזה תיקונים או משהוא לשפר והמיפרט לא כולל צורב DVD מעבד:Q6600 1322 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=IQ6600 לוח אם - ASUS MAXIMUS FORMULA 1281 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31135 כרטיס מסך -GECUBE RADEON HD3870 1213 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV393 זיכרון- G-SKILL DDR2 1066MHZ CL5 2GB 365 ש"ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-8500CL5D-2GBPK כונן קשיח- WESTERN DIGITAL 250GB 16MB BIFFER 304 ש"ח http://www.skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by riko!,

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN -790- meabed MSI K8N Neo4 Platinum - 985 - motherboard DDR 400 512MB Twinmos 500 2x 1000 - RAM WD 120GB SATA- 530 - hard disk RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E -2280- video card NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 370 - dvd recorder HEC Compucase CI-6A19 390- case HEC 475W (True Watts) 370 - power LOGITECH MX510 BLUE - 280 - mouse AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II - 899 - sound 19'' 996 PF MAG -1050 - Screen זה המפרט שסגרנו עליו. אבל דוד שלי אומר שהלוח אם לא עובד עם שאר החלקים. אני צריך דעה מקצועית בנוגע לנושא.. אחרת אני אדפק.. וגם תגידו לי מה חסר שהכל ירוץ כמו שצריך. תודה!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. המחשב מיועד לשימוש ביתי פשוט, לא למשחקים ודברים כאלה. רק אינטרנט, מייל, מוסיקה, שיתוף קבצים וכ"ד. על המחשב צריכה להיות מותקנת VISTA החדשה (כבר רכשתי ב-RETAIL בנפרד). הצעת מחיר אחרונה קיבלתי בחנות - גמא מחשבים בת"א מחשב עפ"י המפרט הבא: לוח אם: intel iselton blkd946gzissl - מחיר: 486 ש"ח זכרון: Kingston DDR2 1024MB 667Mhz CL5 * 2 pieces - מחיר: 230 ליח' * 2 יח' מארז: רגיל סטנדרטי - 150 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS - מחיר: 282 ש"ח צורב: DVD-RW LG GSA-H22N * 18 - מחיר: 176 ש"ח. **** לגבי המעבד: יש לי התלבטות לגבי INTEL DUAL CORE במהירויות של: E4400 - מחיר: 700 ש"ח, E6300 - מחיר 926 ש"ח, E6320 (זכרון של 4MB) - מחיר: 944 ש"ח. **…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by kfirsad121,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Premiere - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rise Of The Tomb Raider (כשיצא), GTA V, Battelfield Hardline, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tomarie,

שלום אני זקוק להמלצה: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 5000 שקלים. ייעוד ספיציפי הוא עיצוב גרפי בתוכנת PHOTOSHOP CS 3/4 ותוכנות ADOBE נוספות. הכינוון הכללי הוא עבור כרטיס גרפי יחסית טוב ומסך של לפחות 15.4 אשמח לקבל הצעות כי אינני מבין בתחום הניידים. בתודה, טום.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by matanyaniv,

המפרטלמשחקים בעיקר) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW…

10. שלום, אני מעוניין במחשב כפי שתיארתי בכותרת, ללא ציוד היקפי, אך עם כונן אופטי. ראיתי את המפרט שהציע hw_joe בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406152.0, והוא נראה לי די מתאים, אבל יש כמה הבדלים ביני לבינו, ואני רוצה לוודא שלא צריך לשנות כלום: 1. יש לי מסך 22" (samsung synchmaster), האם המאיץ הגרפי ששם יעמוד בזה? 2. אני עובד על לינוקס. האם ישנן בעיות תאימות לרכיבים המפורטים שם? 3. מחשבים נייחים לא מגיעים עם אנטנת וויי-פיי באופן רגיל, נכון? אם כך, אני צריך אחת כזו גם כן. 4. לא נורא אכפת לי משקט, אבל הייתי מעדיף שהמחשב לא יעשה קולות של שואב אבק באופן קבוע. 5. הייתי שמח אם המערכת היתה ניתנת לשדרוג בשלב מאוחר יותר, אבל זה לא שיקול מאוד קריטי. תודה! עריכה: ש…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by creed111,

על מארז וספק אני די סגור - Antec nsk2480 שמגיע כבר עם ספק מה שמשאיר 2000 ש"ח לשאר המפרט. פירוט נוסף: - אני מעדיף 3 ג'יגה זיכרון, שכן תותקן על המחשב מערכת הפעלה 7 32 ביט. - חשוב לי שיהיה שקט ככל שניתן, לכן עדיפות למעבד וכרטיס מסך בוולט נמוך, ופליטת חום נמוכה - לגבי הגימינג, מדובר על משחקים בסגנון - , COD האחרון, pes 2011. רזולציית משחק- של 1366*768, - מספיק לי כונן חצי טרה - צריך כרטיס רשת אלחוטי - לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - עדיף מפרט מחנות עם סניף בת"א תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by meidan,

הי, אחי הקטן החליט שהוא איש עסקים והוא רוצה לקנות מחשב נייד. הציעו לו את המחשב הבא http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-12150736-38840419.html ב 5500 ש"ח לא כולל מע"מ. המחשב ישמש בעיקר ליישומים משרדיים כגון office וכמה תוכנות לניהול מלאי שלא צריכות להיות כבדות מדי. כמו כן הוא מתעקש על צורב dvd וכרטיס רשת אלחוטי. שווה? אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. חשוב לי מאוד מאוד מאוד שתשימו לב לשימוש ב 2. סעיף א'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - עוד 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך... אין צורך לחסוך, שימו לב לחריגות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בין 300-500 אני עדיין לא סגור בדיוק שהיו מנוצלים נטו לSSD. 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פה נכנסים 2פריטים מאוד מאוד חשובים ככה שאם התקציב לא יספיק לדרישות אני היה צריך להרחיב אותו! *גיימינג תדיר-כבד (מבחינת שעות עבודה של המחשב דלוק כמעט ימיים בלי מנוחה, לא בהכרח מבחינת איכות המ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Bar London,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by matan007,

אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  16. האם יצאות USB 3 לא תלויות בלוח אם? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by Double-U,

שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by blizzard20,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני הרבה זמן בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם אז תודה מראש לכל העוזרים! ביצעתי כבר הזמנה ברשת המחשבים המושמצת (שלא בהכרח בצדק) "אייבורי". המחשב מיועד לאחותי הקטנה שלא דורשת יותר מדי עיבוד גראפי למשחקים (סימס למינהם), אבל אם קונים כבר מחשב אז למה לא. רק לשם הבהרה עבדתי שם כמה חודשים עד לפני שנה וקצת ואני לא מעודכן כל כך בחומרה... המפרט: מארז פשוט- מספיק גדול כך שלא יהיה חם מדי והוספתי מאוורר 12. מעבד- ATH'64 5600X2 D.C. AM2 קירור סטוק. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק גם ככה. השאלה היא אם עדיף לקחת מעבד אינטל באותו טווח מחיר שממש יותר טוב כי ידוע לי שסדרת הcore מוצלחת ממה שיש לamd להציע, אבל amd תמיד היו חזקים בתמורה למחיר. צורב- לא משנה. דיסק קשיח- א…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by yabbee,

האמת, לא צריכה הרבה ולא מבינה הרבה, אבל נמאס לי לקנות מחשבים גוססים, פעם אחת בא לי אם כבר להוציא כסף אז להתפנק במחשב חזק. משהו שפשוט יאפשר לי לגלוש באינטרנט לשמוע מוסיקה לעבוד על הפוטושופ ולהתפנק במשחקי מחשב מבלי שהכל יקרוס כל רבע שעה המליצו לי על זה: מעבד Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה ]Windows 7 Home Premium 64bit] זיכרון 8GB DDR3 1066MHz] דיסק קשיח[[1TB 7200RPM SATA] כרטיס מסך [Nvidia GeForce GT320M, 1GB[] כונן[ ]DVD Super Multi ב3300 ש"ח שזה נראה לי יקר מדי. מה אתם אומרים? המלצות?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

23. Started by oren,

היי, האם המחשב הזה יריץ GTA SAN ANDREAS ברזולוציה 1280*800 עם הגדרות בינוניות על 60fps ? או שהוא חלש מדי עבור זה ? שאלה נוספת: מדוע ההבדל במחיר בין T7200 ל T2450 כה גבוה? T7200 עולה 5,039 ש"ח עם 512mb זכרון פנימי T2450 עולה 4,250 ש"ח עם [glow=red,2,300]1,024mb [/glow] זכרון פנימי!! מה ההבדלים מבחינת ביצועים? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by ftom2,

הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום לכולם. זהו מפרט שבניתי מארז 400W 6A21B COMPUCASE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE זכרוןוDDR2 4096MB 800MHZ CL4וG.Skillו הכ.מסך SAPPHIRE X2600PRO 512MB צורב SATA DVD +- DL X18 אל פסק 600VA ADVICE+תוכנת הורדה המחשב אמור לשמש לעבודות גרפיקה וקצת תלת מימד. ממש לא קטע גיימרי. ובכן, השאלות הן. 1. האם יש לי פה צוואר בקבוק משמעותי או שזה בסדר. 2. האם יש פה גלגלים חמישיים - חלקים שהמערכת לא מנצלת, וכדאי היה לשפחת אותם... 3. עד כמה הגודל של הזיכרון מאיץ תהליכים לעוממת זיכרון 2GB, והאם בעתיד יהיה כדאי להוסיף עוד זיכרון, או שהמחשב בקושי ינצל את זה. 4. לשיטת החבר'ה שאומרים שזיכרון במהירות 800 רלוונטי רק ל OC, ובהנחה שאני לא…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.