עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב שיהיה מהיר, יחסית שקט, למטרות לימודים ועבודה משרדית, ולשימוש בתוכנות עריכת וידיאו וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, פרימייר, אילוסטרייטור...). אין לי בדיוק תקציב מוגדר אז אני משתדל גם לחסוך כמה שניתן וגם תוך כדי להגיע למפרט יעיל וטוב שיספק לי את הדרישות. יש לציין שאני לא צריך שהמחשב יגיע לביצועים בשמיים לטובת הגרפיקה. אני מניח שכיום השימוש שלי בעריכה וגרפיקה הוא 10% מכלל השימוש במחשב ואני בשאיפה ללמוד ולהגיע ל30%-40% שימוש בעזרת המפרט שהרכבתי. אשמח אם תוכלו להשלים למפרט הבא ספק כוח מתאים, אין צורך בציוד היקפי, וגם להעביר ביקורת על המפרט שהרכבתי. זו פעם ראשונה שאני מנסה להרכיב משהו כזה אז אין לי עוד מושג ממש אם זה טוב או לא, אולי אפילו יש פאקים בין החיבור של החלקים אז…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. Started by kikijojo,

אהלן חבר'ה אני נמצא כרגע בהתלבטות חיי, אני ממש קרוב לקנות את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17217 ורציתי לשמוע מכם כמה דברים לפני שאני חותם את הדין. 1.מה דעתכם על המפרט של המחשב? שווה\הולם את המכיר? יספק אותי בכל מה שקשור לעבודות בתחום הפיתוח, וקצת למשחקים בינוניים? 2.מה זאת החברה הזאת FUJISTU? ועד כמה היא אמינה? 3.מה זה WIDI? והאם זה כולל WIFI בתוכו? 4. מה המשמעות של FREE DOS? איך זה אמור להשפיע עלי? והאם כדאי לשקול קניה של מחשב FREE DOS? יש לי רשיון לwindows XP עוד מהמחשב הישן שלי, האם אני יוכל להתקין אותו על זה? תודה רבה מראש, כל פיסת מידע שתוכלו לתרום לדיון תעזור לי.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. CTX CRT 17" - VL700 - Monitor 639.21 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 442.53 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 312.90 EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 505.11 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 268.20 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 607.92 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 169.86 LEADTEK - Geforce FX 5200 128MB DDR - TV OUT - Retail 460.41 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 סך הכל לתשלום: 3,576.00 ש"ח אשמח לשמוע הערות על המפרט, או כל דבר אחר שיעזור לי להגיע למפרט הטוב ביותר עבור התקציב שציינתי לעיל. תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  4. ערב טוב לכולם , אני בונה מפרט לבן דוד שלי שישמש לבית ( אינטרנט וכו' ) ועבודות משרדיות שהוא מצבע בבית , התקציב לצערו הוא רק 2500 ש"ח ואם אפשר אז טיפה פחות מזה. כל שקל חשוב. ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב הוא ממש לא ל- OC והוא גם לא למשחקים מה שחשוב לו זה שמערכת ההפעלה תעלה כמה שיותר מהר ושה EXCEL יבצע את החישובים כמה שיותר מהר כמו כן חשוב שתהיה לו כמה שיותר אפשרויות לשדרוג בעתיד , ובמיוחד הכוונה לשדרוג של הכ. מסך ( כלומר PCI-EX ) כדי לענות על כל האילוצים האלה בניתי את המערכת הבאה מחיר כמות מוצר --- --- --- ---- AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 1 819 ¤ Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 59 ¤ 600 1 MSI RS480M2 939 …

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by drowzo84,

היי! אני זקוק לעזרה בקשר למפרט. השימושים הם בעיקר לרינדורים כבדים, אנימציה, אפטר אפקטס, גם קצת למשחקים. אשמח לשמוע הצעות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה בעיקר עם תוכנות תלת מימד ועריכה (מאיה, אפטר), רינדורים, גם קצת למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6.…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום. לאחרונה משיטוטי בפורומים השונים - ובעיקר בפורום הזה (שהוא לדעתי הטוב בארץ-אבל זה לא קשור), אני מקבל את הרושם שיש מבוכה מסוימת אצל המעוניינים לרכוש מחשב חדש בתקציב מוגבל (עד 4000 ש"ח שזה לדעתי התקציב שיש לרוב המשתמשים ה"ביתיים") בעיקר אלו שלא ממש שולטים ב"איך ומה" לקנות. התחושה היא שאנחנו "ערב" שינוי דרמטי בהן מבחינת החומרה והן מבחינת התוכנה העתידים להיות מופצים בשנה שנתיים הקרובות וכשאדם ממוצע "מן הישוב" מנסה להשיג את המיטב מהשקעה לא-גבוהה במיוחד הוא נאלץ להתמודד עם שאלות כמו : 64 ביט או 32 ? AGP או E- PCI? SATA או IDE ? AMD או אינטל ? וזו כמובן רשימה חלקית בלבד.... מיותר לציין כי בד"כ למושגים האלו יש אפקט מפחיד ולא יותר. אני מניח שלרבים יש פה דעה (אפילו נחרצת) בנ…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by jcena,

שלום לכם חבריםאחותי הביאה לי את המחשב הנייד שלה הישן(fujitso simmens)למחשב שלה הלך ההארד דיסק. הבאתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו למחשב(sata)אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס.הבנתי שצריך התקנה או משהו כזה לביוס.גם כשאני מנסה להתקין windows חדש הוא מראה שאין הארד דיסק מחובר.ואכן וידאתי שכל המגעים מחוברים כמו שצריךמה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by gilgol,

שלום רב, אני רוצה לקבל פה מהמומחים מפרט למשחקים ללא ציוד עזר ומסכים, נטו מחשב בסכום של 6500 ש"ח תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה גבוהה, צפייה והקלטה של מצלמות IP 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד מקיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות 8. האם ישנה העדפה…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, קניתי את הE6400 שלי לפני כחודשיים דרך איביי ממוכר עם ביקורות מעולות, במפרט צויין במפורש כי הוא עם מסך בתאורת LED, לפני כמה ימים גיליתי שהוא עם תאורת CCFL, יצרתי איתו קשר, הוא טוען כי אין בכוחו לעשות שום דבר מבחינת התאורות (הגיוני ביותר) ומציע לפצות אותי ב 40$. מחיר הקניה היה 1004$+משלוח כאשר המפרט הוא P8400 4GB זיכרון דיסק קשיח 320GB ב 7200RPM כרטיס משולב (4500) ווירלס של אינטל 5100 צורב דיוידי וובקאם האם הזיכוי צודק או לדרוש יותר? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. רוצה מארז קומפקטי (בינוני עד קטן) אך כן רוצה 6 יציאות USB, ומקום לשני דיסקים קשיחים. יהיה נחמד אם המארז גם יהיה לא מכוער. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה הבסיס למפרט על פי הצעה שקיבלתי מאיבורי והמפרטים המומלצים כאן. אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בהשלמת החוסרים. מעבד: בחירה בין: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz או Intel® Core 2 Quad Q6700 2.66GHz מה עדיף והאם עדיף אחר? קירור למעבד: רוצה המלצה. שיהיה שקט ושיקרר טוב. מוכן להשקיע גם 100 ש"ח אם צריך. לוח אם: Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום לכם, תהיתי, האם מישהו יכול להמליץ על חנות מקוונת לקניית זיכרון למחשב נייד. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by Satya4bs,

עדכנתי את הביוס לגרסה 601 ,הביעה שמרוב טיפשוטי כלל לא ידעתי איזה יש לי מלהתחילה בכל מקרה קראתי ש601 הוא ה BIOS האולטימטיבי וישנם גם חדשים יותר 605 ,607 ,802 כתבו עליהם שה607 ו 802 מורידים את הסאונד דולבי רציתי לשאול את כל בעלי ה 1000HE איזה ביוס יש לכם? ואלה שגם מתמצאים בזה שישתפו איתי מידע אשמח לשמועה חוות דעת מכם מי שלא יודע איך בודקים אז יש תכנה שמגיעה עם הנייד בשם asus update בתכנה יש אופציה BIOS information תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500, אפשר חריגה של 100 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטי HD, כמה שיותר חזק למשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר משחקים כמו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X724 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Football manager 11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. הפרטים הם כאלה , יש לי חבר טוב , שיודע שאני מבין בחומרה אז הוא מבקש ממני מפרט מחשב , עכשיו הוא גם יודע שאני יודע איך עושים OC אז הוא ביקש מפרט שיתאים לזה , ב6200 אפשר להרכיב משהו אחלה , שיספק לבחור גם משחקים מצוניינים וגם פוטנציאל אוברקלוק טוב , לא צריך ציוד היקפי יש לו כבר מסך LCD 19 2MS וכו' של LG ומקלדת טובה לגיימינג , יש לו גם כבר RAZER COPPERHEAD ורמקולים מעולים עם מגבר אז בכלל לא צריך כלום , הוא אמר לי שמספיק לו גם כרטיס קול ONBOARD , בקיצר , תתפרעו...

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, מחשב בעיקר למשחקים, גם לסרטים ב HD של 720 ו-1080P מעוניין ב OC בעתיד כאשר אצטרך. מעוניין שהמחשב יתמוך ב SLI בעתיד כאשר ארצה להוסיף עוד כרטיס. אין לי חנות ספציפית שממנה אני מעדיף לקנות למרות שאני נוטה ל IVORY מאחר שאני מאוד מרוצה מהשירות שלהם. אין לי העדפה לחברה מסוימת כמו כן העיצוב לא כל כך משנה לי, חשוב לי שיהיה קירור טוב במחשב כמו שאמרתי למקרה וארצה לעשות OC. כנראה אקנה מסך CRT רגיל בקנייה נפרדת מכיוון שאני לא מעוניין להשקיע כרגע ב 22 אינצ' איכותי שעולה 1000+. עבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ₪1178 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪544 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Mustiff E6099-CA Black 450W Screwless כמות: 1 - מחיר: ¤236 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤657 סה"כ: ¤2996 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2937 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/d9cjh5m1 השאלה שלי …

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by omri284,

זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5565&CatCode= או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5262&CatCode= ואם יש משהו מהשדרוגים שאפשר להוסיף תמליצו!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by guysevi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, רק אם זה יכול לשפר מעט אז 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים , להגדרות גבוהות , יתחבר למסך "27 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX-1563 ש"ח לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME -1872 ש"ח זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ 2422 ש"ח לשתי היחידות. כ.מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL סה"כ מחיר לשתיהם: 6960 ש"ח הוראות: לחבר את שתי הכרטיסים ב SLI!!! כ.קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY מחיר:940 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר כו…

• 102 תגובות
    • 11k צפיות
  24. אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. שלום חברים, נתבקשתי להרכיב מפרט לחברה בלימודים. המחיר הוא בין 5 ל6 אלף ללא חריגות. כמה דגשים : *המעבד צריך להיות מרובע ליבות (היא לא כמעט ולא תשחק במשחקים,אבל כן תעסוק בתוכנות שמנצלות ארבע ליבות)- עדיפות לQ9450. *הארדיסק בנפח 500 GB. *כרטיס מסך 4850. *מסך 22 אינץ'. כאן חשוב להדגיש- מסך מודרני סטנדרטי- לא הפאנל היקר יותר. (היא כרגע עם מסך משנות מלחמת העולם השניה, אז כל מסך מודרני מבחינת הצבעים יהווה קפיצת מדרגה בשבילה, אין צורך בפנל היקר יותר). *המערכת לא מתוכננת לOC , לכן אין צורך בקירורים אקזוטיים (AC FREEZER יספיק), כנ"ל ספק- שיהיה ספק סטדרטי שיחזיק לה את כל המערכת עם קצת מרווח נשימה לתוספות עתידיות. *מקלדת סטדרטית חוטית שתעשה את העבודה. עכבר חוטי שיהיה מדויק (אני לא …

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.