עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Avivf88,

היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים

3. Started by Pilp3l,

היי חברים , אני מתכנן לקנות מחשב נייח בקרוב בעיקר למטרות גיימינג. אני מתלבט אם לקנות את המחשב בחודשים הקרובים או לחכות עוד קצת לקראת היציאה של כרטיסי המסך החדשים של nvidia. האם לדעתכם כדאי לחכות? האם המחירים בדר"כ זהים בין דור לדור ? אשמח לעצה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MalGano,

אז ככה, הרכבתי מפרט די יעיל וחסכוני לדעתי , אז אשמח לשמוע את דעתכם ועצותיכם לגביו : (דיון זהה פורסם כבר בפורום אחר מי ששם לב, אני פשוט זקוק למידע הזה די בדחיפות) AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU החלטתי שאין לי צורך במשהו מהיר יותר , היות וה-OC מספק אותי. ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) לגבי לוח אם אין לי מושג, אבל אני מחפש משהו עם כ.קול טוב וכ.רשת. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory Twinmos / Samsung ? Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP קירור סביר ל- Overclock עתידי [?] Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כונן כזה ולוח אם שתומכים ב AT…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, ברצוני להחליף את אחד המחשבים הישנים אצל ההורים. לכן אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב שיכלול את כל החלקים למעט מארז וספק כח בתקציב של כ 1,800 עד 2,000 ש"ח לפי הפירוט הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,800 ש"ח עד 2,000 ש"ח (לא לחרוג מעל 2,000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי (אינטרנט/עבודה משרדית/צפייה בנטפליקס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

6. אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by Nirurshon,

היי. אני מחפש מחשב לחבר. השימושים העיקריים שלו הם אינטרנט, סרטי FHD, OFFICE וגם פיפא. חשוב לו שהמחשב ירוץ טוב ויהיה מהיר, גם בריבוי משימות ובמשחק פיפא. מצד שני אני לא יודע כמה הוא זקוק למסך FHD. אמרתי לו שכדאי מעבד מסדרת M, זיכרון מסך של לפחות 8GB וכונן קשיח 7200 RPM. אלה המחשבים שראיתי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב בשבילו : 1. ASUS R510LB-XX173H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24716&cf=zap 2. Lenovo ThinkPad Edge E540 20C6003VIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483&cf=zap 3.Dell Vostro 3560 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-6764.htm או שכדאי להשקיע ל4000 ולהביא את זה : Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …

10. אהלן חברים וחברות, עבר הרבה זמן וסחבק מתעתד לקנות מחשב נייד חדש ונוצץ בארה"ב. כיוון שגם ככה אני עובד כיום רק באובונטו, חשבתי ללכת בכיוון Dell 1420n מה שיחסוך בכאב ראש של צמצום המחיצה של ויסטה למינימום ויבטיח תמיכת לינוקס מלאה בחומרה המותקנת על המחשב. המחשב הנ"ל הולך להחליף את המחשב השולחני הענתיקה שלי (AMD 1700+) והשימוש הוא להכל פרט למשחקים כשאני מתכנן להשתמש בנייד כמה שנים טובות. אחרי ההקדמה קורעת הלב, אתם נכנסים לתמונה- א) מבחינת מחיר/חומרה חשבתי על להשאיר את המחשב כמו שהוא פרט לשדרוג ל2GB זכרון, צורב DVD ו120GB HD, הסתייגויות יתקבלו בברכה - קחו בחשבון שהתקציב הוא סביבות ה700-800 דולר (כשהעדיפות היא לעלות נמוכה, כמובן)- באתר של דל יש אפשרות להכניס קוד קופון שנותן הנחה …

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכני HD, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, Audio, וישמש כמערכת קולנוע ביתית. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גב…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 396 מעבד : AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX ¤ 661 לוח אם : ASUS M2NPV-VM ¤ 509 זיכרון : G.SKILL 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-1GBNT ¤ 410 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 116 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219 מסך : VIEWSONIC 17" VP720 DVI 4ms ¤ 1145 מארז : FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE ¤ 229 סט מקלדת ועכבר : BTC 5213 MULTIMEDIA KEYBOARD + OPTICAL MOUSE - HEBREW ¤ 88 סה"כ 3773 שאלות: האם כדאי להחליף למסך 19 אינצ BENQ FP92W? האם למרות המחיר הטוב כדאי להחליף לPENTIUM D? ק…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש פה ובניתי מפרט בתקציב של עד 3500 לשימושים כללים בבי ומשחקים כמו GTA IV וכדומה אין צורך בOC וחושב לי שמחשב יראה די טוב מבחוץ ויחזיק הרבה , אין צורף במסך צורב DVD או כל ציוד נלווה נוסף אז ככה השאלות שלי הם לגבי שדרוג אם יש צורך ולמה לשדרג , לגבי מערכת הפעלה האם דרוש לי התקנה מקורית אני מעדיף מערכת XP , לגבי הזכרון מה ההבדל בין CL-4 ל 5 , לגבי ספק כוח האם עדיף מובנה או לא ולמה ושאלה אחרונה היא לגבי המפקרט עצמו האם לדעתכם הוא יתאים לי . תודה מראש לעוזרים עכשיו לגבי החנות אני קונה מחנות פרטית באיזור שלי זה אין עדיפות לחברה מסוימת מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz קירור למעבד: ice wing 3 נחושת לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: אין לי משהו ספציפי חשוב…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by zombie,

מחפש לחבר מחשב למשחקים לא כולל oc רצוי הארד דיסק של 250gb ומסך 19 לא רחב כמה שיותר טוב רצוי שיהיה שקט! לכמה זמן המחשב יהיה טוב למשחקים מודרנים? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET G.Skill RipJaws 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Sapphire radeon HD 5770 1GB GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit HD מהמחשב הישן וגם הצורבים מה דעתכם? שינויים אחרונים? מה שכן אני ממש שוקל לגבי קירור למעבד... איזה קירור מומלץ למערכת הזו? מטרות המחשב: תיכנות, עיצוב בתלת מימד, אינטרנט וכמובן משחקים לפרוק מתח דעתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by hichcock,

היי אני צריך מחשב, שיהיה מתאים בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים המחשב צריך לכלול: מעבד AMD 64 + קירור טוב לוח אם מתאים זיכרונות מתאימים 2 ג'יגה ספק כוח כרטיס מסך טוב דיסק קשיח פנימי 250 ג'יגה מארז פלופי מסך מחשב טוב דק 22 אינץ' מקלדת אלחוטית עכבר רצוי אלחוטי, לא חובה אבל ממש רצוי אם יכנס בתקציב אם שכחתי משהו תגידו אני יוסיף...... ואם ישאר מספיק כסף אז תשאירו בצד אני אקנה מזה מצלמה, רמקולים וכ"ו.... תודה מראש!!! ואני רק אדגיש - לחסוך כמה שיותר אם אפשר

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא עבור מחשב שישמש בעבודות גרפיות ועריכת וידאו: מארז- E6097-QS לוח אם-אינטל -DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTV-(זיכרון 1G מלא על הכרטיס!) דיסק קשיח-500GB SATA II כפול 2 (MIROR) כונן -DVDRW X20 S.ATA המחיר מסביב ל 4000 שקל. דעתכם?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. מחשב לצרכים ביתים כגון אינטרנט משחקים תוכנות אלא שלא יפעיל ברמה מעולה כמו מחשב שבסך הכל עולה 500 או יותר ...בקיצור לבית .. שיהיה טוב לכל דבר אני אין לי מפרט או משהו לומר לכם משהו שיתאים לכולם ...בבית ...ממשחקים מתוכנות מ מאינטרנט מסרטים ...שיהיה כמו מחשב ש 1500 יכול להפעיל ... אמרו לי לקחת מעבד E5200 ולוח אם G31 המליצ לי המוכר אלא שלא אמר לי את הכול ... אז אני כותב כי אוליי לכם יהיה משהו יותר טוב להציע ... בלי ציוד היקפי ...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב אם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. בנוסף צריך מסך 21 -22 אינץ' (LCD כמובן) , עכבר ומקלדת אלחוטיים ומדפסת משלובת סורק. התקציב הוא 4000 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by saar5030,

* מטרות המחשב? לימודים בעיקר... גלישה מרובה באינטרנט... לצערי התקציב ירד ל-2500 שקל... * גודל המסך? לא יותר מ15 עדיפות ל-14 13.3... שלא יהיה 15.6 גם כן... * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3 * בלוטות? רצוי שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כונן HDD בנפח מינימלי של 250 GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן לא חובה * כונן Bluray? עדיף גם כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משהו מוכר...

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by yoni321,

שלום רב אנשים אני צריך תעזרה שלכם בבניית מפרט מטרת המחשב גיימניג בעיקר (סורס css המטרה 150 FPS נעול בכל סיטואציה בכל מפה). עכשיו יש לי מסך אז אני לא צריך, אני צריך רק מחשב התקציב : 3200-3300 ש"ח. תודה רבה על העזרה נ.ב יש לי הכל רק מארז לא צריך שום ציוד היקפי

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שוב אני מה דעתכם על המפרט הבא? מתוכנן OC רק לכרטיס מסך של בערך 20%~10%. יש לי מסך 19" אז אני לא צריך כרטיס מסך יקר יותר כרגע. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤131 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 …

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by Shnig0,

גודל המסך?מ15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די ארוך אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160-GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,חברה עם אחריות ארוכה היי אחי מעונין להתחדש בבמחשב נייד.הוא ישתמש בו להורדות סרטים אופיס ואינטרנט התקציב כאמור הוא 5000 ש"ח אך רצוי כמה שפחות.תודה!

• 4 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.