ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש מפרט לפי הצרכים הבאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 1800. אבל עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! עזרתם לי מאוד פעם שעברה, הפעם מחשב לאבא שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. (אך ורק עבור המסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, גלישה, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אבא שלי היה שמ…
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך הצעות למחשב לשימוש ביתי, עד 2000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב לי בעיקר חומרה (לוח אם) שתהיה תואמת גם לתקנים החדשים, כלומר שאם אני ארצה לעבור לזיכרון מהדור הבא, או לשדרג מעבד עוד שנה, זה יהיה אפשרי. ??? הדרישות הן כאלו: מעבד כפול ליבה. 2G זיכרון. כרטיס מסך בינוני (אני לא רוצה להריץ את המשחקים הכי הכי חדשים, אבל כן ויסטה) דיסק קשיח לא גדול (אין לי צורך ביותר מ-160GB). יש הצעות??
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לבית. רב השימוש בו תוכנות OFFICE וגלישה באנטרנט. אחסון גדול יהווה יתרון אך יכול להיות מוחלף בכונן חיצוני (זול יותר). כרגע מתלבט בן 2 אלה: https://ksp.co.il/?list_compare=.53292..53104 אבל אשמח להמלצות אחרות. מחיר עד 2100ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב עבור אבא שלי באזור 1500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת עד 200-300 ש"ח) כולל מערכת הפעלה. שימוש באופיס (וורד אקסל פאור פוינט) אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי או באפשרות לשדרוג. חשוב!! שניתן יהיה לקבל את המחדש עד הבית או לאסוף מחנות בטבריה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 (לא נעול על 2000 במידה ויהיה שיפור רציני ברכיבים ניתן לחרוג) 2. מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט + אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך+מקלדת+עכבר( לא כלול בתקציב) 4. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 5. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב מיועד לסבא שלי לכן אין צורך בהארדיסק גדול במיוחד בנוסף אשמח להמלצה למסך גדול חשבתי על SAMSUNG T260/T240 חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו בקלות (גודל נקודה גדול) המחשב יקנה ב TMSFOX תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בזאפ מפורסמים מחשבים בטווח המחירים של עד 1,000 ש"ח. http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-PCDesktop&orderby=price אם השימושים של המחשב צריכים להיות אופיס,אינטרנט,מוזיקה ומשחקים פשוטים, נראה לי שגם מחשבים עם מעבד סלרון או E2140 יעמדו במשימה. לא ? אחד המחשבים שלי עומד במשימות אלו גם עם פנטיום3 667MHZ בלי שהוא איטי באופן שזועק לשמיים. האם יש איזשהוא מוקש בעסקות הזולות הללו ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אאני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט(צפייה בסרטים) ותוכנות אופיס * גודל המסך? לא יותר מ-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דרוש זמן ארוך מהנורמה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חייב אבל יהיה נחמד * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB SATA יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים מהיצרן - רצוי כמה שיותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש בסיסי- אופיס ואינטרנט, אין תוכנות מיוחדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למט משיקולי נוחות, אך מבריק גם טוב, אם מוצדק. * רזולוציית המסך? אין העדפה, אבל יהיה נחמד לקבל רזולוציה גבוהה מהבסיס, כגון HD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא רלוונטי- ישאר בבית בעיקר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה. אפשר להציע שילוב של SSD. * כונן אופטי? נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוטלה עלי המטלה המעיקה של למצוא לאבא מחשב חדש, לאחר שהקודם התפגר סופית. שימוש מאוד בסיסי, בעיקר גלישה באינטרנט... בתאכלס מנסה לשכנע אותו להסתפק בטאבלט לא הולך לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי למדי.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל לא בקטע מוגזם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעת עבור מפרט למחשב שמיועד לשימוש ביתי בסיסי בלבד(אינטרנט וקצת אופיס). אין שום כוונה לשדרג/אוברקלוק בעתיד. תקציב עד 2500 כולל מסך. https://www.tms.co.il/39475 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 556 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪ 43 לוחות אם: Gigabyte H310M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Antec P5 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 ספקי כוח: …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. לאבא שלי נשרף המחשב. אני מחפש משהו מאוד מאוד פשוט לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. תקציב : כמה שיותר נמוך פחות או יותר 1000 בעדיפות פחות. מטרת המחשב : אינטרנט וקצת סרטים שיהיה יציאת TV בלוח אם לא צריך מארז , DVD ציוד היקפי תודה לכולם
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, מנסה לבנות מחשב בסיסי לקרוב משפחה, אשמח לקבל קצת עזרה. זה מה שחשבתי בינתיים (נבנה דרך KSP) : Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black - 1090 Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray - 495 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA - 395 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel - 180 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 225 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET - 290 מארז, כרטיס מסך רמקולים ועכבר חסרים... הכל נתון לשינוי מלבד המסך. והנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אנשים, איזה מחשב אתם ממליצים בסכום הנ''ל. כמה דגשים: - כונן בנפח 320-500(מה שמשתלם יותר מבחינת עלות.) -כ.מ. בתקציב של כ700-800 ש''ח -4' ג'יגה זיכון -כ.קול שתומך בסראונד -שיהיה שקט ככל האפשר. לא יהיה OC.
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-