ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז התקציב שלי הוא כ4000 שקל (אפשרי חריגה של עד 350 שקל) בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקי מחשב כבדים כגון GTA 4 קרייסיס וכו', צפייה בסרטים והורדות. (יש לי מסך 19 אינטצ') מחשב שיהיה יחסית שקט (חשוב קירור) עם צורב DVD זיכרון בסביבות ה320 ג'יגה ואולי כרטיס קול אם יש במסגרת התקציב. שיורכב במעבדה ובלי מערכת הפעלה וOC בעיקרון אני לא מבין גדול במחשבים לכן חשוב לי שהחנות שממנה אקנה את המחשב תהיה אמינה,ו שהמחשב יהיה מסוגל לשרוד קצת התעללות לאורך זמן ארוך אם אפשר חנויות במרכז (לא חייב) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לבת דודה שלי המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט ומיילים, (משחקי קלפים מקסימום) אימיול, סרטים, מוזיקה...הדברים הרגילים ללא מסך, מקלדת ועכבר (קיימים כבר) אז ב 4000 שקלים אנחנו צריכים מחשב + זוג רמקולים איכותיים (למחשב) אם אפשר לכלול כרטיס מסך MID RANGE או LOW RANGE, שיהיה לכל מקרה (יש לה מסך שאפשר לחבר דיגיטלית, אז למה לא לנצל) ואם אפשר בתקציב הזה ג'יגה זכרון, בכלל יהיה מעולה הרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת ברכישה של מחשב נייד. עלי, כמובן, הוטל לעזור לה. עזבו כרגע את התקציב ואת החומרה- אני כרגע מתלבט בדברים ב"רמה" אחרת. הסתכלתי קצת במה שיש בשוק ובמה שהולך פה בפורומים- התרשמתי מכך שהמחירים של MSI (ב IVORY) ושל GIGABYTE (ב KSP) סבירים יחסית. גם נעזוב כרגע את עניין "אייבורי", אני מכיר ויודע- תודה. זה יכנס לשיקולים בשלב מאוחר יותר. כרגע מה שאני מעוניין לדעת זה איך האיכות של הניידים של גיגהבייט (כי ממש אין עליהם ביקורות ברשת) ואיך הניידים של MSI. בסך הכל בסופו של דבר מדובר בשתי חברות ענק, אני מעריך שבסך הכל אפשר לסמוך על המוצרים שלהם. כמה שאלות: 1. איך החברות אחת מול השניה "ראש בראש"? אם לאנשים פה יש נסיון איתן- את מי הייתם מעדיפים? 2. איך הניידים של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני הייתי מעוניין להרכיב מפרט HTPC לסלון שבאמת רק ינגן סרטים באיכות HD ואולי בעתיד אני אוסיף לו כרטיס טלוויזיה המפרט שחשבתי עלי והוא: e5200 400 Gigabyte GA-EP43-DS3L 470 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Value 5-6-6-18 OCZ2V8004GK 280 SAPPHIRE RADEON HD4350 HDMI 1GB HM 256MB DDR2 PCI-E LOW PROFILE 220 WD\SEGATE 500GB 280 Thermaltake TR2 Power 420W W0061R 300 THERMALTAKE MOZART SX HTPC CASE - VC7000SNS 674 (המחירים הם בקירוב אני מניח שאני אוכל למצוא קצת יותר זול) תנו לי הצעות איך כדאי להרכיב אבל יש כמה דגשים הכרטיס מסך חייב לתמוך בהאצת וידאו באופן מלא (כל הפורמטים והקודקים וכו') וחייב להיות לו יציאת HDMI שתתמוך גם בהוצאת אודיו בצורה האיכותית ביותר בנוסף המארז חייב להי…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט סביב 2000 ~ 2500 עם Palit NVIDIA GeForce 9600GT Super + 1GB PCIe (Gigabyte GA MA78LMT S2) Intel Core 2 Quad Q9400) for games :-\
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500, עדיפות לרק 2000 ואפילו פחות עם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD BO2 והמטרה שגם בעוד שנתיים שלוש יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באכות נמוכה, אבל ברזולוציה של FHD, כי אני משחק על הLCD הענק שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 46" -ל…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחדש כמה חלקים במחשב. המפרט בחתימה - לא מתכוון לשדרג כרטיס מסך/מעבד/זכרון כי לא צריך. מה שכן - אני רוצה להחליף מארז , להחליף קירור למעבד, ולהחליף קירור לכרטיס מסך ולקנות הארדיסק חדש. תקציב נגיד 800 ש"ח. לגבי הארדיסק לא ממש צריך עזרה. לגבי המארז, אני מתלבט בין 3 דגמים. מארזים Thermaltake - SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5077 מארזים CoolerMaster - CM 690 Black (No PSU) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5951 RAIDMAX Sagitta Black Windows Gaming Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15002&PHPSESSID=68bab30d4915eefd511693e1e92bf0c8 מבין אלה - אני אבחר 1...אני יותר נ…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לגרפיקה...פוטושופ 3DS MAX ושאר.... שיהיה מתאים לאינטרנט האלחוטי שבבית עם קליטה חזקה כי הראוטר קצת רחוק וזהו בעקרון.... ללא עכבר מקלדת רמקולים ומסך.. 2 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה שיהיה מחשב חזק מאוד לעבודות גרפיקה שקט וקומפקטי אם זה לא מוזר מידי לבקש מארז שחור ששוכב על הצד(סגנון HTPC) תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שתהיה לי אפשרות ל OC בעתיד , למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה. מבחינת תקציב ההגדרה המדויקת שנתנו לי היא "מה שיעשה אותך שמח" (ציטוט. נשבע לכם) אבל אני לא רוצה להכניס אף אחד לשוק או לזרוק כסף לפח. המחשב משמש לבערך קצת מהכל ועובד די באינטנסיביות - מחקר (יש לי בד"כ מעל מאה טאבים פתוחים), עבודת CAD (Eagle, Solidworks, Fusion360), עריכת וידאו מדי פעם (Premiere, After Effects), גרפיקה מדי פעם (Illustrator, Photoshop, InDesign), קצת תכנות מדי פעם (Android Studio, Arduino, Processing, Matlab) ומשתמש בו גם להפעלת ציוד (מדפסות 3D, חותך ויניל, CNC...) יחד עם זאת, אני לוקח את המחשב איתי לכל מקום ועובד הרבה גם מהבית\על הספה\בית קפה, אז חשוב לי שיהיה נייד וחתיך סביב ה 14''. אני…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט הנוכחי הינו: AMD A64 3000+ Hynix 512x2 DDR400 dual channel DFI lanparty UT Ultra-D Sapphire HD4670 512mb Western Digital 120Gb 7200rpm 8Mb buffer SATA2 Creative SoundBlaster Live! 24-bit 5.1 channels Asus combo drive OCZ modstream 520Watt Gigabyte Aurora tower ואנו מעוניינים לשדרג בכ-900 עד ל-1000 ש"ח מעבד ולוח אם ובנוסף נקנה בנפרד קיט 4 ג'יגה של DDR3. חשבנו על: Gigabyte GA-880GM-UD2H ב-450~ ש"ח + AMD Athlon II X4 620 ב-520~ ש"ח האם יש טעם בשדרוג כאשר ה-hd4670 ייכלל במפרט החדש? האם ההשקעה הזו שווה את התמורה או שכדאי לחסוך לשדרוג מקיף יותר? מטרות: גיימינג, בעיקר starcraft 2. OC בא בחשבון, המעבד הנוכחי רץ על 2.6 ג'יגה בקירור אוויר עד לפני שנה.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תקציב של 2600 שקל (ניתן לחרוג מעט) מחשב למטרת משחקים HD4770 והרבה פוטושופ ומוסיקה (מחבר רמקולים של מערכת ביתית) אין צורך בציוד היקפי אני לא רוצה מעבד שפועל בטכנולוגיה מיושנת בשביל ביצועי משחקים טובים אלא אני רוצה מעבד שפועל בטכנלוגיה חדישה ושיהיה רלוונטי בעתיד המחשב צריך להיות שקט (בלי הגזמה) לא מתוכנן OC ויש לי מסך 19" עם זמן תגובה 12ms תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים לחבר הכי טוב שלי, המגבלה היחידה שלו היא הרצון שלו לשקט מוחלט מהמארז. עד היום הוא עבד עם T.TAKE SVIKING 4000 וזה לא היה מספיק שקט בשבילו. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולא מתוכנן OC. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הזה... AthlonT64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2 היה עדיף מפרט של אינטל ? עם כן תנמקו כי אולי אני ילך להחליף עם באמת היה שווה יותר אינטל ... ואיך אני יכול לדעת באיזה מהירות הזיכרון שלי עובד... ?<??
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב הוא עד שאני ישתחרר, בעוד כ-שנתיים ושמונה ואז כבר אני אקנה מחשב מטורף... ולא מיועד מי יודע מה למשחקים אבל במקרה שארצה תיהיה לי האפשרות... כמו כן להפעלת תוכנות מרובות. התקציב גמיש, יכול לעלות ולרדת לפי שיקולכם, אם אני צריך מחשב פחות או יותר טוב. *ללא מסך. כולל מקלדת ועכבר. *שיקול האם לקחת AMD קיים. *הייתי מעדיף כונן גדול, אולי 500/320 שיחזיק המון שעות עבודה (המחשב לא הולך להיות כבוי הרבה) *לא מעוניין באוברקלוק. *עדיף שיהיה שקט (אפשר להוסיף קירור) *כונן דיסקטים, ללא CD וללא צורב כלשהו. *ספק שיחזיק את המערכת, אני לא חושב שצריך משהו פנומינלי. *מארז סביר, לא משהו פלצני. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כמה דרישות מהמחשב שלי לכן רשמתי גמיש טיפה,כדי לראות אם התקציב יספיק לי..אז ככה: מעבד-Q6600 זכרון-2 ג'יגה(חבר שלי אמר לקחת במהירות של 1066,אבל נראה לי ש800 יספיק לא?) לוח אם- שתמוך בDDR3 ובמעבדים החדשים(שדרוג בעתיד אולי),כמובן שללוח יהיה ביצועים,שיהיה לו די הרבה יציאות USB,כרטיס קול טוב(אחי מתעסק עם הרבה מוסיקה ויצירה,ואני משחק משחקים),שיעשה ל OC בינוני עד גבוה,בקיצור שיהיה טוב דיסק קשיח-2 של 500 ג'יגה ועוד אחד של 120 למערכת הפעלה כרטיס מסך-8800 GTS הגרסה של ה640 מגה מארז-משו יפה וטוב מבחינת קירור ושיהיה לו הרבה מקום לשים דברים ספק כוח-משו חזק וטוב שיספיק לכל זה.. קירור-למעבד,למארז ולכל חלק כמעט שפולט חום(אני לא מאמין שצריך לכל חלק אבל אני סומך עליכם) ציוד היקפי-עכבר…
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-