עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בטעות ערכתי את ההודעה הזו במקום לכתוב חדשה אני אקצר את ההודעה הקודמת כי היא הייתה ארוכה למשו יותר ישיר חבר שלי זקוק למחשב rendering power שיהיה מבוסס על שני מעבדי xeon אני לא מבין בלוחות אם מהסוג הזה יש לו כבר ספק כוח 650 וכרטיס מסך GTX8800 שאותם הוא לא מחליף כרגע ויהיו לו במחשב החדש אז הוא צריך: לוח אם 2 מעבדי XEON לפחות 12 ג'יגה זיכרון עד 2TB של אחסון התוכנות שהוא עובד איתם 3dsmax,vray,xsi,photoshop,premier לא יתבצע אוברקלוק וצריך שהמחשב יהיה קר ויציב ככל שניתן גם אם ירעיש. אין צורך ב RAID התקציב הוא עד 9000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. ההזמנה בוצעה היום אפשר לשנות/לבטל תוך 48 שעות שימושים : תלת מימד אינמציה עריכת וידאו וגיימינג מחיר: 6200 ש"ח . מארז 2X12cm k282 coolermaster ספק כח 14cm a.pfc mod smart 630w thermaltake מעבד אינטל 3.4ghz 8mb core i7 1150 4770 מאוורר למעבד alpine 11 gt rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h87m-e asus זכרון ares g.skill 4x4gb (16gb) dor3 1600mhz דיסק samaong 840 evo 2.5 sata3 120gb ssd דיסק קשיח פנימי 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA צורב oem gh24ns sata LG DVDx24 DL כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX770 SC 2GB-5 EVGA כ. רשת מובנה בלוח אם 1G LAN 10/100/1000 כ. קול 1.5 מובנה בלוח אם המחיר : 6200 ש"ח השאלות : א. יתאים לשימושים שלי ? ב. המחיר נורמלי ? בבקשה.. זה קצת דחוף תוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מעבד: Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 LP לוח אם: GIGABYTE MA780G-UD3H זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ספק כוח: SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) עכשיו כמה שאלות, האם הספק כוח הזה שקט והאם הוא מסוגל להרזיק ASUS EN9800GT ? כי סתם יושב לי אחד בארון ואין לי מה לעשות איתו. יש עצות לשיפור המפרט? מחיר מקסימלי 1700 שקל. מארז אני לא צריך כי יש לי כבר אחד. תודה מראש. עריכה: 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: HTPC בלבד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.: סרטים ש…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by nadavcheck,

שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by The Ball,

זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ge-force,

AMD XP 2000+GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 3200+VOLCANO 7Plus 2,067 ש"ח WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb 1,043 ש"ח Aopen X 56 150 ש"ח AOPEN 48X12X50 RETAIL 364 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 66 ש"ח TASK E STAR SILVER USB 247 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,267 ש"ח Seagate Baracuda 60GB 7200RPM 583 ש"ח סה"כ 5,785 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alex1991,

צריך המלצה למחשב נייד השימוש העיקרי לאינטרנט ומשחקים עד 5500, מסך 15.4. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by ady,

בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  9. מה הולך אנשים... אני מחפש לקנות נייד עד סביבות ה4K (ומטה :-)) למטרות של בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים ברמה גרפית לא גבוהה (לא מעבר לפרו וGTA שגם בהם לא כזה חשוב לי האיכות הגרפית...) העיקר שירוצו בלי בעיות ושהמחשב לא יצטרך לקרוע את עצמו כל הזמן בנוסף אני לא מתכנן לקנות עוד אחד בשנים הקרובות אז שהמחשבה הזה יהיה אמין על אף שהצרכים שלו לא הולכים להשתנות אולי רק הוא יצטרף אלי ללימודים אז נתמצת לפי הפורמט שאתם אוהבים: * מחשב לעבודה משרדית, סרטים ומשחקים בלי טירוף של גרפיקה * אין צורך בכלל במסך גדול כי המחשב יהיה מחובר קבוע לטלויזיה * אין בעיית משקל... מה שבא לכם * סוללה-לא קריטי, שוב המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ובנוסף לחשמל רוב הזמן * לא ידוע לי על צורך ביציאות מיוחדות פשוט…

10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

הייתי בכמה חנויות לטובת התעניינות ברכישת נייד, וכל המוכרים טוענים, שאין אפשרות למחוק את מחיצת ה-Recovery שמגיעה עם הדיסק הקשיח באף מחשב. האם זה נכון? עד כמה חיונית המחיצה הזו, אם יש לי דיסק התקנה של Windows משלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, מבקש מפרט מחשב בסביבות 3000 שקל, ללא מסך, יש לי כבר מסך lcd בבית... יש לי במחשב הנוכחי צורב דיוידי וכרטיס רשת אלחוטי כך שאני אעביר אותם למחשב החדש.. מה כן צריך בכל זאת? מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס וכו', אבל גם למשחקים מידי פעם, כך שלא צריך כרטיס מסך מפוצץ, nvidia 8600gt נראה לי מספיק, מבקש מעבד 4 ליבות, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ו-2 ג'יגה זכרון נראה לי יספיק, אני שם xp... ואם ניתן מהאתר www.skypc.co.il אני אודה לכם.. תודה רבה!

13. Started by gorzany,

היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by spider272,

מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS‎ 110-3601EJ HP ‏Acer One D255-N55DQKK‎ איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by Sprint21,

בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Stoned Junglist,

ברשותי לפטופ DELL LATITUDE D505, WINDOWS XP .. עכשיו כרטיס הרשת שם DELL WLAN NETWORK פשוט לא מגיב בכל פעם שלוחצים עליו ונותן את התגובה: A network cable is unplagued , עכשיו מה שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים ושלוחצים פעמיים על התהליך הוא פשוט לא מגיב ואפילו לא רץ ב TASKMGR.. עידכנתי ועדיכנתי ולא זז, מה שאני צריך אז לשאול הוא האם עדיף לי לקנות כרטיס רשת USB - אם כן אז האם יש המלצות... טווח מחיר - 100-400 , או שהאם אפשרי בכלל לקנות כרטיס רשת ולחבר אותו חומרתית לאותו לפטופ... תודה !

19. Started by lior408,

קודם כל תודה רבה לאנשים הטובים שמרכיבים מפרטים עבור אחרים מרצונם הטוב - זה לא מובן מאליו פלוס מינוס כמה מאות שקלים בתקציב זה בסדר. שימושים עיקריים - אינטרנט + סרטי MKV / מוזיקה FLAC. מעדיף מפרט מחברת פלונטר (כנראה אקנה אצלם גם את מסך dell 24") ציוד היקפי - צורב. אשמח לגירסת מפרט רגילה, וגירסת מפרט נוספת עם כונן SSD למערכת הפעלה בלבד (אני מאמין שזה משפר ביצועים?) - רק בשביל להבין כמה אצטרף להוסיף עבור התענוג. תודה רבה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gal,

החלקים הנ"ל אמורים להרכיב מחשב לשימושים קלים של התקנות למינהם ואינטרנט.כמו כן יתווסף 4 גיגה זכרון או פחות תלוי איך שיתחשק לי.כמו כן הייתי רוצה לדעת האם וינדוס 7 ירוץ בצורה סבירה פלוס על מערכת כזו.המערכת תכלול דיסק 160 גיגה סאטה 8 מגהבייט באפר. ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 295 1 295 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASUS Price Units Total P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 240 1 240 ÞÐÕÕèèÙÝ ÕÒÕäÙ çÙèÕè Generic Price Units Total CPU Cooler For s775 40 1 40 Total price 575 ₪ מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

מבוסס AMD למטרת גלישה,סרטים,משחקים . אני זקוק זקוק ל- מעבד ,לוח אם , כרטיס מסך מבוסס Nvidia , זיכרון פנימי 1024 של 512X2, מארז , צורב DVD . המחשב לא מיועד לאוברקלוק. (יש לי כבר מסך ,דיסק קשיח, כונן דיסקטים מקלדת+עכבר וכ'ו). אם אפשר אז הייתי רוצה את המפרט מהחנויות הבאות בלבד : LogicPC http://www.isracomp.com KSP תודה. הרכבתי את זה מKSP Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 540 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 X 2 6600GT eVGA 128MB TV, DVI, PCI-E 870 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 סה"כ 3385 מה אתם אומרים? ובקשר לאחריות אז כמה זה בKSP?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה שיפור משמעותי - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, יכול להיות שגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). editor לתכנות, תוכנת סטטיסטיקה קלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל - דגש על אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by ging19,

שלום. החלטתי להרכיב מחשב חדש, מאחר והאחד שלי פשוט כבר לא עומד בעומס... יש לי תקציב של כ4500-5000 שקלים, ואני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק במשחקים בעלי גראפיקה ברמה מאוד גבוהה-CRYSIS ועוד... רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות כלשהן לרכיבים. (אני לא זקוק למסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וצורב ). גם כן, תהיתי לגבי מעבד האינטל i7 920 8MB TRAY. האם הוא יתאים לגיימינג? תודה. נ.ב- האם יש הבדל משמעותי בין מאוורר מעבד SPIN Q http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001239&id=C_00001242&cid=C_00000010&name=SpinQ&ov=n&ovid= ערכו- 280 שקלים ל- V1 AX http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001168&id=C_00001…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by jenok,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.