עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MrCheese,

שלום לכולם, אחותי הנודניקית היא סטודנטית שהחליטה שהיא רוצה נטבוק מפאת צורך בניידות. כאמור, התקציב הנ"ל הוא עד 1600 שקלים. המחשב נועד בעיקר לאינטרנט ואופיס, כמו כן, חיי הבטריה חשובים ביותר ולכן יש צורך בבטריה חזקה כמה שיותר (6 תאים, או איך שזה לא הולך בימינו). מכיוון שאני כבר ממזמן לא מעודכן בדברים האלה, אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Morphine,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב בפרופיל שלי בתקציב של 2000 שקל ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי לי להחליף כדי לקבל את השיפור הגבוה ביותר. יש לי ספק 350W עכשוי כדאי לי להחליף אותו? השימושים שלי היו משחקים בינונים לא מטורפים האיתי אומר גיימר לייט

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  4. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קחו בחשבון שיש לי כבר מסך, דיסק קשיח 1 TB, צורב ומקלדת ועכבר. התקציב הוא 2.5 אלף ואם זה ממש לא מספיק אז זה יכול להגיע ל3. אני צריך תמחשב ברמה בסיסית בשביל אינטרנט ועבודה עם פוטושופ, אבל אני גם רוצה שיעבדו עליו משחקים ושלא יהיה עגלה תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום! אני סטודנטית שהחליטה סוף סוף לרכוש macbook (מודעת למחיר הגבוה ביחס לתמורה, אבל נחושה בהחלטתי :-). השימושים המרכזיים שלי הם כמובן אופיס וגם עריכת תמונות + וידיאו, וכמובן מולטימדיה (סרטים, שירים וכיו'ב) אשמח לקבל המלצה על דגם macbook עדכני - אלומיניום כן/לא, air או רגיל, אילו תוכנות כדאי להוסיף אם בכלל וכיו'ב. תודה מראש! מיקי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mr.eke,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-3000 מזומן אבל לא בטוח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב ממש לא משנה ורצוי ביותר שיהיה קר…

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, מחשב בעיקר למשחקים, גם לסרטים ב HD של 720 ו-1080P מעוניין ב OC בעתיד כאשר אצטרך. מעוניין שהמחשב יתמוך ב SLI בעתיד כאשר ארצה להוסיף עוד כרטיס. אין לי חנות ספציפית שממנה אני מעדיף לקנות למרות שאני נוטה ל IVORY מאחר שאני מאוד מרוצה מהשירות שלהם. אין לי העדפה לחברה מסוימת כמו כן העיצוב לא כל כך משנה לי, חשוב לי שיהיה קירור טוב במחשב כמו שאמרתי למקרה וארצה לעשות OC. כנראה אקנה מסך CRT רגיל בקנייה נפרדת מכיוון שאני לא מעוניין להשקיע כרגע ב 22 אינצ' איכותי שעולה 1000+. עבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ₪1178 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪544 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by eyal82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ) למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע.. 2. זה הנייד שאני רוצה להזמין: HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC NH680AV * Moonlight White * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB NVIDIA GeForce G 105M * 13.3" diagonal WXGA Hig…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by Gritzman,

שלום, יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך. כונן קשיח שיהיה לפחות 160 צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה. חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית. מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by Psychedelic,

איך המפרט הבא? AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,090.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme, יחידות 1 ¤285.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1930 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1,450.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1685 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?pr…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by artyom,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז תרכיבו מפרט ב4K עם עדיפות מFOXPC כי שם הוא רוצה לקנות, יש אפשרות לחרגיה קטנה ואם אפשר בפחות אז גם טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: : אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה. המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר. כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל... עכשיו לחלק של המפרט אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן... 1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי. 2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים. 3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם …

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני כבר חודש חושב על מפרט למחשב אבל כל פעם אני מתלבט זה עדיף או זה עדיף וגם מאיזה חנות לקנות פשוט :s05: אני רואה שהמפרט הזה די טוב אפילו יותר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪876 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO ₪808 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL ₪586 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪286 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪126 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK - זמין במלאי ₪310 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ₪385 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWE…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Kalman,

שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום,אחרי חיפוש מתיש,החלטתי לקנות את הdel E6400 אבל לא בארץ,הפרש המחירים הוא יותר מ2000 ש"ח!!! אז אחלטתי שאני מזמין מחול,מישהו קנה פעם כך?יש שירות כזה שנותנים לך כתובת בארהב,ואתה רוכש עם הכתובת הנ"ל והם שולחים לארץ, מישהו רכש כך פעם? או יש למישהו המלצות יותר פרקטיות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by rockerr,

מעשה טיפשי שעשיתי זה להתקין עליו WIN 7(המחשב זוחל אבל לא משנה כרגע)המחשב לא עולה יותר אחרי שעשתי שחזור עם גוסט,ואופצית הRECOVER נעלמה. מה אפשר לעשות?אני מיואש כבר למזלי לא מחקתי את הPARTITION של השחזור... תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. שלום לכולם. אני צריך מפרט לאמי לעבודה משרדית, הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים והמפרט מצוין, אך הוא בן חודשיים. אשמח למפרט עדכני יותר אם יש. אין הרבה דרישות, אבל אשמח שיהיו: 1. מארז שקט וטוב, לא מהדקים המעפנים האלו, ויהיה מצוין גם אם יהיו לו יציאות USB למעלה, אבל ממש לא חובה. חשבתי על הCompucase 6A19 שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא שקט ונראה בסדר גמור, רק היציאות USB למטה. 2. אני אשמח ליציאת DVI, פשוט כדי שאני אוכל לחבר למסך גם מחשב נייד שיש לו רק VGA זה המפרט מהמדור: אשמח למפרט לפי החנות TMS. תודה רבה, ושבוע טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה לו מסך קטן שהמחשב יוכל להריץ סדרות של 720p וגם שיהיה ניתם להוריד אותם למחשב המחשב איננו מיועד למשחקים המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת תוכנות כמו NEWSLEECHER ועוד.. המשקל של המחשב רצוי משהו קל עד 2 קילו תודה לעוזרים האם asus 1000he יתאים לדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by פרי,

שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. שלום רב , הייתי מעוניין בהמלצתכם לגבי התקציב הנ"ל , השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס , רצוי מסך לפחות 19 אינץ' ,אין צורך בכרטיס מסך חיצוני אפשר on board , בתוספת מקלדת ועכבר ,ניתן להתגמש מעט עם התקציב , אך זיכרו, השימוש במחשב הוא לשימושים פשוטים ולא מורכבים. הייתי שמח לקבל המלצה על חנות טובה שניתן לבצע בה הזמנה דרך האינטרנט ולאסוף את המחשב ברגע שיהיה מוכן באיזור הקריות ,נהריה, כרמיאל והסביבה .

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by Lith,

שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.