ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצות לשני מחשבים ניידים: הראשון: עבור סטודנט שהשימוש העיקרי שלו יהיה אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים. (לא למשחקים) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: גרם לפה גרם לשם העיקר שלא יהיה כבד בצורה מוגזמת זמן סוללה נדרש: כמה שיותר שיספיק ליום לימודים יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA בלוטות: אין צורך כונן אופטי: צורב DVD אחריות בינלאומית: לא נדרשת רשיון למערכת הפעלה: אין צורך העדפה לחברה כלשהי: אין השני: עבור אדם מבוגר- השימוש במחשב יהיה גם כן לעבודות משרדיות בלבד. הדרישות זהות למחשב הראשון מלבד גודל המסך שעדיף שיהיה 17 ואולי אפילו יותר.- אני מבין שאאלץ להתפשר על זמן הסוללה והמשקל אך אלה קריטריונים פחות חשובים. כמו כן, השימוש במקלדת ובעכבר חייבים להיות נוחים, קלים לשימוש ובאיכות כ…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
רציתי לדעת בעיקר לגבי תאימות של הלוח עם המעבד והזכרונות. 1. האם הוואלט של הזכרונות בסדר ומתאים לשאר החלקים? 2. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט 43 ,מה אתם אומרים? (האמת שלא ראיתי שם זכרון אחד שכתוב שכן מתאים) זה הלינק באתר של gskill http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 3. מה זה אומר ? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11139 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש מצב למצוא ככה משהו טוב? באותה הזדמנות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אז אשמח לשמוע כמה המלצות לגבי ספק שילך טוב עם כרטיס מסך, כנראה 9800 PRO אז קיצר אני צריך כמה המלצות לגבי ספק כוח חזק וטוב..
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טבעתי בים המידע והאפשרויות בנוגע לבניית מחשב לעריכת וידאו ויצירת מוזיקה. התוכנה של הוידאו תהיה פרמייר פרו ובנוגע למוזיקה, עוד לא החלטתי אבל לא קיו בייס... אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי מעוניינים במחשב חדש במקום הישן שלהם. אני מנסה להרכיב להם מחשב כדי שלא יקנו אחד מורכב פשוט וזול שיתקלקל מהר מדי. השימושים העיקריים יהיו גלישה, אולי משחקים די ישנים של הנכדות עניתי על השאלות, והרכבתי מפרט עם כמה אפשרויות שונות שיופיעו אחרי התשובות. אשמח לעזרה והכוונה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 200 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה במצגות. אולי משחקים ישנים(HoM&M4 אולי גם 5) המחשב לא אמור לשמש לצפייה בסרטים, אבל לא מן הנמנע שהוא כן יעשה זאת בהמשך. צפוי מסך חדש, כנראה 22-24 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤463 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤459 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤918 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160815AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤269 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NK X20 - BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤181 זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 מחיר: ¤232 מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤190 סט מקלדת ועכב…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שכולם בתקופה של להחליף מחשב אז אמרתי נצטרף לגל. כרגע אני על AMD 64BIT 2.4GHZ (מהישנים, 939) עם 2 גיגה זכרון וX800XT והוא כבר לא מריץ לי דברים כמו שהוא הריץ בצעירותו.. אז הוחלט לעבור למודל חדש, בנוסף יש לי מסך 19", אז כדי להנות מהמחשב החדש הוחלט לקנות מסך רחב 21-22". הדרישות בכלליות הן 4-6 גיגה זכרון, 500 גיגה HD, עדיפות ל4870, אם לא אז בכל מקרה גיגה זכרון על הכ.מסך, ולדעתי אין צורך במעבד QUAD, חושב ש8400 יכול להספיק, למרות שאני לא מעודכן מה קורה עם ה I7 והכל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מפרט למחשב משחקים ב5 אלף מתוכנן OC קטן בעתיד. לא צריך מסך ולא צריך ציוד הקפי נוסף כלשהו. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL כונן קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤5053 טענות מענות הערות הארות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1024:768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יכול ללמד אותי לבנות מפרטים כאילו נגיד ואמרים לי סכום טז אם זה סכום גבוהה אי זה מעבדים לוקחים או איזה כרטיסי מסך ואם זה נמוך אאז מה לוקחים וגם איזה לוחות אם ןזיכרונות ופשוט הכל וגם הדברים הקטנים כמו מקלדות עכברים ומסכיך ואיך מבדילים ובונים מפרט לכל אחד מהדברים הבאים הכוונה במה שונה בהם ואיך משנים אותו: 1. משחקים 2. משרדי 3. קולנוע בייתי 4. אוברקלוק 5. מסיבות רשת
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם יש משהו שכדאי לשדרג במחשב שלי? או שאין משהו שיועיל לו?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מעוניין ברמקולים+מסך 19+כרטיס אלחוטי וראוטר כדי לחבר בין שני מחשבים אם זה אפשרי 2 מפרטים של אינטל +AMD אשמח לקבל המלצות ושמות של חנויות אני מאזור ראשון לציון
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לאוניברסיטה למטרות עבודה (גלישה HTML, קריאת PDF, בשאיפה אינטרנט אלחוטי כלומר אופציות התחברות לאינטרנט במידה ואני לייד חיבור חוטי), עבודה בעיבוד מסמכים, מצגות וטבלאות (EXCELL), תכנות JAVA, C, ואולי אולי קצת משחקי אסטרטגיה בעיקר. על המחשב להיות מסוגל לעבוד לפחות שעתיים ללא חשמל מה שפוסל את כל אופציות המעבדים השולחניים למינהם ומכאן גם הבעיה - המחיר. העניין העיקרי הוא שאני לא מוצא מחשב שמתאים לי במחיר של כ - 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים בודדים. מצאתי מספר דגמים בעיקר מחודשים שכן מתאימים לי אבל הייתי מעוניין בהמלצתם, כמו כן קחו בחשבון שאת המחשב ארכוש בעוד כ - 3 חודשים מהיום מה שאומר שאם תמליצו לי עלדגם מסויים המחיר עוד ירד קצת בעוד מספר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מבוסס INTEL64 בערך ל3500 בעיקר מלעובודת, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.. תודה מראש ובבקשה לא להציע AMD כי אני לא מעוניין
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, המפרט שיש לי כרגע הוא: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX ASUS M2A-VM HDMI WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS CORSAIR 1024MB (512MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT עוד סטיק של ג'יגה GLACIALTECH IGLOO 7220 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ועוד שני מאווררים 120 (אחד של המארז ועוד אחד שהוספתי) הספק הוא 380W של COOLERMASTER שהגיע עם המארז (COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3) אני כרגע משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, ורוצה לשדרג. מכיוון שהספק שלי לא יעמוד בזה (ואם יעמוד, מתישהו אני ארצה להוסיף עוד דיסק קשיח), אני מניח שאני צריך לשדרג קודם כל את הספק. התקציב שלי לספק והכרטיס מסך הוא 450 שקל, אבל הע…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מחפש מחשב חדש לבית אחרי שהקודם הגיע לגיל בלות ומשתעל תכופות.. מטרת המחשב: מלבד ישומים רגילים, שימוש בתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור) ,בנוסף מרכיב חשוב סימולטור טיסה של מיקרוסופט FSX, מלבד סימולטור זה אין שימוש במשחקים הן בהווה והן בעתיד. חשוב לי שהסימולטור יעבוד בצורה חלקה ללא קפיאות מסך תכופות ושימוש בהגדרות הגבוהות על מנת לנצל עד כמה שאפשר את יכולותיו. אן צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת עכבר. כרגע בנמצא שני מסכי 19" פשוטים שמספקים את הסחורה, יש לציין שאני משתמש בשניהם. מכיוון שהפורום עמוס במידע והבנתי בתחום אינה רבה, מה מתאים למה, איזה מפרט יתן ביצועים על מה אפשר להתפשר וכד'. התקציב שהקצבתי נע בסביבות 4000, מכיוון שאם לא שמים גבול אין ל…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול! רק שיפעל טוב לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו אסיסיין קריד) עבודות אינטרנט במיוחד (מחשב ביתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק? מזה??? 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב המיועד בעיקר לשימוש משרדי, אופיס וכד', ויתכן לצפייה בסרטים. בהחלט לא למשחקים. חשבתי על מערכת מבוססת אינטל E2160 שתעבור אוברקלוק. המחשב יריץ בתחילה חלונות XP. אמור להחזיק כ-5 שנים, ויתכן בעתיד החלפת מערכת ההפעלה, כך שאם מערכת הפעלה עתידית תדרוש יותר יתכן ואחליף רק את המעבד ל-QUAD ואקנה מאוור למעבד. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual Core E2160 קרור למעבד: המאורר המקורי של אינטל לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS זכרון: G. Skill DDR2 2048 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: PALIT nVidia GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב: …
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-