עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SkyCity,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤930 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 PIONEER DVR-212BK SATA ¤179 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/produ…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אהלן, שמי סתיו , מתכוננת ללימודי אדריכלות באוקטובר הבא. נכון לעכשיו מאד זקוקה למחשב, אז חשבתי כבר לקנות אחד איכותי שיתאים ללימודים בהמשך. בינתיים התמקדתי מבמחשבים עם i core 7, SSD, מסך IPS, כרטיס גרפי GeForce GTX, מעבד HQ, מסך 15.6" מה דעתכם על המחשב : Lenovo IdeaPad Y700 80NV00JHIV והאם לדעתכם יש סיבה להתעקש על חיבור RJ-45? או שזה דבר שלא כ"כ הכרחי בימנו? ואם משהו יכול להסביר לי יותר על חיבור displayport והאם הוא מומלץ ולמה בעיקר?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. היי, אני כנראה הולך על המפרט הבא: מחיר / דגם 819 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 229 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 959 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 494 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 319 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2339 Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 339 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 429 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply השאלה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על זיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory x2 ב 820 שח או להשקיע בOCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Latency Platinum REV 2.0 3200 Memory ב1560 שח? במילים אחרות, האם ההשקע…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by zm13,

אני רוצה מחשב למשחקים שיהיה בו מעבד חזק, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך (עדיף עם יציאה לטלוויזיה), סוס, הארד דיסק של לפחות 100 ג'גה, צורב וכרטיס רשת צריך שיהיה בו הכל (מקלדת עכבר רמקולים וכו') חוץ ממסך יש לי תקציב של 3500-4000. אני לא רוצה שירותי מעבדה אני ימצא כבר דרך להרכיב אותו אני רוצה עכבר אופטי (ולא אלחוטי) מקלדת רגילה (גם לא אופטית) ועדיף שהרמקולים יהיו טובים ולא מעפנים, צורב חייב להיות ואם ישאר תקציב עדיף צורב דיוידי. אני יודע שאני לא ממש מוכר פה אבל אני מבקש בכל זאת שתתיחסו לבקשה שלי ותודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. לא מתוכנן OC, המחשב מיועד לאינטרנט, עריכת ווידאו (לא מקצועית) ומשחקים לא ממש כבדים. אני צריך FIREWIRE לכן לקחתי את הלוח אם שבמפרט. ורציתי אותו מהדגמים היותר חדשים (P35). מזיגזג - 1 ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 880.46 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 488.11 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk 199.57 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 467.01 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail 726.68 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 461.82 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,015.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,239.63 ש"…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fps בעיקר (שנים לא שיחקתי אז אני לא זוכר שמות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יצטרף למסך Acer predator x32 ברזולו…

7. Started by carmel134,

שלום חבר'ה אני מעונין לקנות מחשב עוד איזה 3 -4 ימים (גם תלוי בזמן שאתם תביאו לי מפרט טוב) בתקציב 3000 אני צריך רק את המוח (המארז ) כאילו מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח צורב כרטיס מסך מארז וספק עכשיו כל זה מחנות אחת ושמה skypc.co.il חחח אז משם להשים את המארז של HEC ב 300 ושאני יבוא לחנות אני יגיד לו לעלות את זה ל 400W כי זה 300 אז לקחת בחשבון את זה כי זה תוספת ש עוד 100 שקל טוב אני צריך זיכרון גיגה ו דיסק קשיח לפחות 160 גיגה צורב של LG ב188 שקל משהו כזה אני לא גיימר רציני אז לא צריך להפציץ בכרטיס מסך רק נורמלי שירזיק לי משחקים כמו פיפא היטמן 4 ירזיק אותם יפה בלי בעיות ומעבד ולוח M שיהיו טובים כי שבעתיד שיהיה לי בא לשדרג כרטיס מסך או מעבד שלא יקרה מצב שאני יצתרך להחליף את כל המח…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. שלום אני חדש פה ואני מעוניין ליקנות מחשב בעיקר לפוזות וביצועים טובים אני מחפש משהו עם כרטיס מסך ממש חזק אבל בהתאם למכיר מומלץ שיהיה בנייד 2+RAM 2.0+ מעבד מסך 15.4 קורא טביעות אצבע VISTA\XP כבר יתקין לי מומחה . המכיר כמובן הוא עד 5800 לא יותר ! זהו מחשב שמצאתי אבל אני מיתלבת מכוון שאני לא יודע כמה 9200 GEFORCE חזק http://www.bhp.co.il/index.asp?productid=3845#prodtop אני מעוניין להשתמש במחשב החדש למישחקים כגון : CRYSIS COD4 ועוד מישחקים הדורשים כרטיס מסך חזק+מעבד

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום חברים , אשמח לקבל הצעות ודעתכם בקשר למחשב גיימינג עבור הבן שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו: GTA5, CSGO,Battelfield 4 וכו.... כמובן גם כהכנה למשחקים בעתיד..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by djz,

מרכיב מחשב משפחתי שישמש לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ואני צריך המלצות לשיפורים או לשינויים הכרחיים לפני הקניה תודה לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר, יחידות 1 ₪569 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2584 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=16…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? --5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--משחקים(לדוגמא CRYSIS 3) , תכנות (שימוש כבד), מכונות וירטואליות (שימוש כבד) רזולוצית מסך 1920*1080 בהגדרות בינוניות - גבוהות 3. האם י…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט החדש שהולך לשמש אותי (3 שנים) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-TUF-B450M-PLUS-GAMING - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS TUF B450M-PLUS GAMING... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1252/1227 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT8G4DFS8266x2 - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2666 PC4-19200 - CL19... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 385/377 ₪ כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe STRIX-GTX1060-A6G-GAMIMG - ASUS - GeForce GTX1060 ROG STRIX Advance - 6GB GDDR5 - System power requirement 500W OC Mode - GPU Boost Clock :…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם. בשעה טובה אני מתחדש בפלאזמה 50 אינץ FHD חדשה. אני מעוניין במפרט מחשב לשימוש של צפיה בלבד (הן סרטי HD, והן בעזרת DTT), ורצוי שיעלה כמה שפחות. המפרט שאני חושב עליו הוא: מעבד: Intel E5300 300 ש"ח. לוח אם: לא יודע (צריך שיהיה עם יציאת HDMI ויכול להריץ 1080p) ראיתי במפרטים את gigabyte gs-73pvm-s2h האם הוא מספיק טוב? שמעתי גם על לוחות עם X4500 האם הם יותר טובים? ואם כן איזה לוח מומלץ? 330 ש"ח. זיכרון: 2 GB. 200 ש"ח. כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS 430 ש"ח. כונן: DVD. 100 ש"ח. מארז: מתלבט בין ANTEC nsk2480 - מחיר 520 ש"ח. JSP-T280D - מחיר 280 ש"ח. לא כל כך מבין מה ההבדלים. גופי קירור: לא יודע מה חסר. סה"כ בינתיים: 1880 ש"ח.…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by geebor,

שלום לכולם, לפני ארבעה חודשים פרסמתי בפורום בקשה למפרט מחשב, וקיבלתי המלצות טובות. ימים ספורים אח"כ זינקו מחירי ההרדיסקים ב 400-500 ש"ח, וכן סוחר המחשבים אמר לי שלפני חג המולד כל הרכיבים מתייקרים (נניח) וכדאי שאחכה. עכשיו אני הולך על זה. הערה למנהל הפורום: עמך הסליחה וההבנה אם הייתי צריך להמשיך את השרשור המקורי ולא לפתוח חדש... ההודעה כאן מעודכנת לצרכי התקופה. ולמפרט: התקציב הוא 3500-4000, כאשר ה-4000 הוא באמת גג שעדיף להתרחק ממנו. המחיר לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יש לי מספיק מכולם). אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2-3 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (אפילו 20) טאבים פתוחים בכ"א. (חולה בטיביטיס קשה...)…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, קודם כל הנה התשובות ל11 השאלות שאנו מתבקשים לענות עליהן: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, באשראי, עדיפות ל 24 תשלומים 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים-כבדים, לרוב FPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, דיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה ל INTEL, ול ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה קריר ויחסית שקט, העיצוב לא משנה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ראה שאלה 6 10.…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. אהלן חברה ברצוני לקנות שני מחשבים המחשב הראשון הוא למטרת אינטרנט , צפיה בסרטים , חשוב לי שיהיה מסך 22 אינץ וכרטיס קול שתומך ב 1.5 ערוצים התקציב הוא 3000 שח אפשר טיפה לחרוג המחשב השני למטרות אינטרנט ומשחקים בלי גראפיקה מיוחדת (משחקים ממש לא כבדים למשל מריו) אני הסתפק במסך 19 התקציב הוא 2500 שח חשוב לי שבשני המחשבים יהיה מעבד של אינטל ולא של AMD תודה מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אודיו לאולפן ביתי. המחשב ישמש להקלטות אודיו\מידי ולמיקסים על תוכנת CUBASE ועוד כמה נלוות. משתמש בכרטיס קול חיצוני בממשק FIREWIRE חוץ מאודיו אני ארצה לגלוש באינטרנט ולהתקין תוכנות אופיס. שום דבר מעבר לזה.. שום סרטים ושום משחקים - ממש ממש כלום. הדגש הוא כמובן על שקט. מכיוון שאני פותח מיקרופונים רגישים בחדר בו נמצא המחשב (והוא קטן יחסית ולא מטופל אקוסטית), חשוב שהמחשב יהיה שקט לחלוטין. אני ארשום את המפרט שחשבתי עליו עם ההגיון מאחורי כל רכיב ואבקש שתתקנו אותי אם אני טועה?/עזרו לי בהתלבטויות: מעבד: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB (נראה כמו סטנדרט במערכות מהסוג הזה בתקציב הזה) לוח אם: ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, P…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לייעוץ בהרכבת מפרט עד 10K עבור מחשב שישמש בעיקר לעבודה מול DB גדולים מאוד, ויחוברו אליו המון התקנים חיצוניים בממשק USB (דרוש ספק חזק), כמו כן תיהיה עבודה גם עם תוכנות כמו אוטוקאד, פוטושופ, סולידוורקס ואילוסטרייטור (זה יהיה שימוש משני, השימוש העיקרי יהיה עבודה על דטהבייסים של תוכנת LANEL) 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מול DB עצומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LANEL - ע…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by JediMaster,

שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, בסכום של 4000 ש"ח [לא לחרוג מעל]. באופן עקרוני הוא לא רוצה מחשב מתקדם עד כדי כך, אבל משהו שכן יפעל. הסתכלתי במפרטים באתר, ומה שהוא צריך זה פחות או יותר זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ הוא לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הוא כן רוצה: כרטיס קול, כמה שיותר איכותי במסגרת התקציב, כרטיס מסך - לא משהו הכי חדיש, אבל שכן יריץ משחקים עכשווים כמו שצריך [לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק - אבל שכן יעבוד]. שטח אחסון - כמה שיותר, יותר טוב [עדיף 200 מינימום]. זיכרון - מינימום 1024. כל המארז, ספק כוח, לוח אם, הרעיון הוא לא להזניח אותם אלא שיעבדו... שוב, לא צריך את הדברים הכי חדשים או הכי נוצצים בשוק - אבל שכן יחזיקו מעמד. המפרטים שראי…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. שלום לכולם, אני עתודאי ונשאר לי כחצי שנה עד הגיוס. אני שוקל את העניין לגבי ללכת על מחשב נייד. מכיוון שהמחשב הנייח שלי עושה רושם שלא יחזיק הרבה זמן. השאלה היא האם כדי לחכות עד אשר אסיים את הצבא ואני יוכל לקנות מחשב שהוא הרבה יותר איכותי ומשוכלל. וגם יהיה לי למחשב שימוש וצורך רב יותר משל היום . הצורך הנוכחי: שמירת מידע רב כגון תמונות, סרטים ומסמכים בצורה בטוחה(אני לא יודע כמה זמן יחזיק ההרד דיסק בנייח שהתחיל לעשות בעיות) משחקים אשר המחשב הישן בקושי מריץ אינטרנט בשימוש יום יומי תוכנות עריכה והנדסה כבדות לעיתים רחוקות. הצורך(המשוער) בעוד 3 שנים: לימודים משחקים אשר בספק אם המחשב שאני אקנה בזמן הנוכחי יחזיק כנ"ל לגבי התוכנות עריכה הכבדות אינטרנט- לא ניראה לי שצריך להיות…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by oru91,

תקשיבו אני קונה מחשב חדש והיתי מעוניין שתמליצו לי מה עדיף אם ללכת על מעבד QUAD ןבזה להתפשר על כרטיס מסך GEFORCE 8600 או ללכת על מעבד יותר פשוט ולקנות כרטיס מסך יותר טוב אם ואם כם איזה ואם תוכלו גם להביא לי מפרט מוומלץ אני קונה את המחשב ב2500-2600 שקל לא יותר 160G זיקרון לא יותר וללא קוננים יש לי מהמחשב הישן תודה לאוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.