ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 שקל ולא יותר! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג,ובניית שרתים (לא גדולים עם הרבה אנשים,סתם שרתיי משחק כאלה קטנים בין החברים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מיועד למשחקים. שיספיק לי בעיה לכמה שנים הקרובות.. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 32 אינץ' FULL HD 1080P * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא ידוע. אבל רוב הסיכויים שקרייסי…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 5.5K גג, ואני יכול לקנות רק מKSP.. הנה המפרט, יש שם את כל מה שאני צריך, מה שלא נמצא או שיש לי או שאני לא צריך. המחשב הוא למשחקים בעיקר ולאינטרנט. איך? זה המקסימום שאני יכול להוציא מאותו התקציב והחנות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED מכירת פיצוץ מיוחדת 195 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח 2 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 5,753 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן! אני אודה לכם אם תוכלו להשיג לי מפרט בין ה4000 ל5000 ש"ח.. אפשר גם טיפה מעל אבל לא יותר מדי! אני צריך מחשב לגיימרים שיוכל לספק לי את ההכי טוב.. יש 2 תוכנות חשובות שהמחשב יוכל לסחוב - ווינדוס ויסטה ופלייט סימולטור איקס! תודה רבה לכל מי שיעזור, אביב! נ.ב. עדיף שהמפרט יהיה בנוי על אינטל..
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מטרת המחשב : משחקים כבדים המפרט הנוכחי : intel pentium 4 2.4 Ghz 512 RAM DDR2 KINGSTONE לוח אם -אין לי מושג משהו של ASUS (לא מעוניין לשנות AGP 8X) GEFORCE 6200 256MBIT ספק כוח (270W) אני לא יודע אם מומלץ לשנות ----------------------------- מה שאני מעוניין בשדרוגים : 1. מצאתי כרטיס מסך שאני מעוניין לקנות RADEON X1650 הוא מתאים ללוח אם שלי אבל אני לא יודע אם אוכל למצוא משהו טוב יותר או זול יותר (480 ש"ח) 2. RAM 1024 3. צורב DVD (מה שתמליצו העיקר שיהיה זול) 4.קירור סטנדרטי לכרטיס המסך ו \ או למארז (תמליצו אתם) מוכן לחרוג ב 50 ש"ח. אם ניתן אז תציעו מארז+ספק טוב במחיר זול בבקשה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים: [h=1]Lenovo IdeaPad 300-15 80Q70038IV[/h] http://ksp.co.il/?uin=28557 או [h=1]HP Pavilion 15-AB212NJ[/h] http://ksp.co.il/?uin=28611 המחיר יוצא בערך אותו דבר אחרי הרחבת אחריות על ה LENOVO . מה עדיך ביניהם ושאלה נוספת, האם זה בעייתי לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה מבחינת דרייברים וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב שברצוני לשדרג ( מתוך החשק להתחדש ורצון להתחזק ) אני עובד על פוטושופ / אילוסטרייטור / סקאצאפ / אוטוקד / ריינו ישנן 2 דילמות עיקריות : 1. האם אני ארגיש הבדל משמעותי 2. האם המפרט שבחרתי הוא הנכון ביותר אז כרגע אני עובד עם INTEL Q9650 8 GB RAM GEFORCE 460 איזה 2 הרד דיסקים רגילים ( 0.5TB + 1TB ) CORSAIR 450W אלו הדברים בגדול Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1569 GlacialTech F101 PWM For 1155/1156/1366, יחידות 1 ₪137 Gigabyte GA-Z68X-UD4 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪599 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪668 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪494 Crucial SS…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תסתכלו את שלושת המפרטים תגידו מה יותר טוב מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 …
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב ישמש בעיקר וכנראה רק לסטארקרפט 2 וההמשכים שישחררו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הטוב ביותר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לגלישה באינטרנט וזום, שום דבר מיוחד. הוא לא ישודרג או יוחלף בשנים הקרובות ולכן כן חשוב שיהיה מספיק טוב גם לעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel® Core™ i3-10100F Comet Lake Box לוח אם Asus Prime H410M-E mATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666MHz KVR26N19S6/8 DIMM כונן Crucial BX500 240GB 3D Nand SATA SSD ספק כח אקטיבי FSP 350-60HCN 350W מארז מחשב Cooler Master MasterBox Lite 3 סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Wireless Combo MK270 עברית אנגלית סה״כ המחיר יוצא 1853 ₪. אין צורך במערכת הפעלה, כבר יש לי ווינדוס 10 שאתקין עליו. יש גם מסך אבל אותו כנראה ארצה להחליף אז אש…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לא רק ללימודים אלא גם גלישה מוזיקה וסרטים ,אבל אנני יודעת מה לקנות מבין שניהם וכמו כן הצבע גם חשוב לי חלק מהנייד אוקיי הנה שני הדגמים אנא המליצו לי על אחד מהם וכמו כן המחיר המקסימלי שלי הוא 4000+ מחשב נייד DELL Inspiron 1525 2.1GHz 15.4" 250GB http://campus.shopy.co.il/products/116426 מחשב נייד DELL Inspiron 1525 15.4" 2.0GHz 250GB http://campus.shopy.co.il/products/111096
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, אבל לא בטוח בנוגע להצלחה בשימוש בו. המחשב הוא HP TABLET TX2520, כעיקרון קראתי את הביקורת על ה-2500 אבל מה בעצם השוני ביניהם? והאם כדאי להשקיע ולקנות אותו בכלל? תודה לכל עונה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב שישמש ל: א) גלישה באינטרנט. ב) משחקים לילדים קטנים (4 ו- 5.) כולל רמקולים. עכבר ומקלדת. מקום קנייה שיבטיח אחריות ל-3 שנים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כל מה שמצאתי היה עם מעבד גרפי של אינטל... תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשבים הניידים המומולצים ביותר כיום בתקציב של $1000 מארה"ב צרכים: רצוי מחשב בקטגורית משקל בינוני (עד-2.5 ק"ג בערך) כמו גם אחריות בינלאומית. ביצועים/תמורה ביחס למחיר הטובים ביותר. השימושים יהיו די רגילים; מולטיטסקינג, צפיה בסרטים, אינטרנט וכו' שיהיה חזק מספיק בשביל להזרים סרטי HD ברשת האלחוטית. (אני משתמש ב-PMS ל-PS3) לפי הידוע לי ישנם אתרים של קופונים שמקנים הנחות ברכישה מהרשת. אשמח לקבל כאלו ואם ידוע לכם על קופון כזה במחשב שהומלץ/שאתם ממליצים עליו אשמח לקבל אותו. תודה רבה, yosside
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? גיימינג קל כמו Call of Duty modern warfare 3 בהגדרות נמוכות (אם אפשרי בהגדרות רגילות ומשחקים כבדים יותר), צפייה בסרטים (full hd) ועבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 אינטש לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 אך עדיף יותר. ואם במקרה אפשר להשיג IPS בתקציב נשמח מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2.7 ק"ג לכל היותר, עדיף כמובן כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, לא חובה * כונן אופטי? עדיף, ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תקציב עד 6000 שח. קבצי תמונה של של 6 גיגה JPG ולעיתים רחוקות קבצי RAW 12 GB אפשרות לשני מסכים. בלי משחקים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אין הכוונה כמובן למשחקים כבדים במיוחד, אבל אני מניח שמשחקים כמו באטמן או אססינ'ס קריד ירוצו על הדגמים הבאים לא? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5762 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15037 אז איזה מבין השניים עדיף? ללכת על ה-I5 ו-2GB זיכרון או I3 ו-6GB זיכרון?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות אקראיות: (לפעמים הרשת מפסיקה, לפעמים המסך מקבל סיגנל משובש, לפעמים המחשב סתם נכבה. חלק מיציואת ה-USB לא עובדות, לסירוגין. בדקתי עם כרטיס בדיקה PCI, והוא גילה בעיות כלליות, ובכל שעה הוא מגלה בעיה אחרת. כנראה בעיה בלוח האם. החומרה התקינה: - 16GB RAM DDR3, - 2 הארד-דיסקים: SSD 128 + HDD 500, כרטיס מסך vidia כלשהו, - אבל אני לגמרי מסתפק גם ב-onboard. - הספק נראה בסדר, אבל אם זאת בעיית חשמל, אין לדעת... - ומעבד בסדר (אני לא זוכר את הדגם, המחשב בן 6 שנים.) תקציב - עד 500 ₪ האם נראה לכם הגיוני לקנות מארז + לוח + ספק, ולהעביר את אליו את כל החומרה? האם המעבד עובד רק עם לוחות ספציפיים? יש טעם לנסות להתאים לוח למע…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 2 followers
-