עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by סקיבס,

שלום רב, מחפש מחשב לאבא שלי, אם אפשרי, אז במחירי BLACK FRIDAY. המחשב צריך לתת מענה לגלישה לאינטרנט, צפייה בתכני טלוויזיה מחו"ל אונליין ועריכת וידאו מאוד מאוד בסיסית . בדרך כלל הייתי מוריש לו את המחשבים הישנים שלי, אבל עכשיו המחשב התקלקל והוא כמעט בלי. אשמח לייעוץ והמלצות. שי

2. Started by Delver,

היי, אשמח להמלצות. חיפשתי קצת בפורום וראיתי את המחשב הזה - האם מדובר ב overkill או שזו בחירה טובה? https://tms.co.il/desktops/mini-pc/minisforum-um880pro-32g1t בכל מקרה, אשמח גם להמלצה על ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג עד עוד 1000 שח אם יש לזה חשיבות מבחינת אמינות ואריכות חיים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים קטנים, מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר…

3. Started by yitshak,

בס"ד אשתי בקשה לרכוש לה מחשב ובקשה שאברר על מפרט, אז הינה אני עושה את זה... חיפשתי באתר של אייבורי (כי זו הרשת היחידה שקרובה לאזור מגורנו ואני מעדיף רשת מחנות פרטית). מצאתי ב 2,446 ₪ את המפרט הבא. אשמח לחוות דעת מקצועית (כמובן אין לי בעיה לשנות בהתאם להמלצות. רשמתי בהמשך את הדברים המבוקשים במפרט). קצת מרגיז, בחלק מהפריטים הם לא רושמים את הדגם המדויק מארז: CoolerMaster Force 500 ספק כח: Corsair 450W Active PFC VS450 כולל מאוורר 12 ס"מ לוח אם: Asus H110M-A/M.2 כולל יציאות DVI / VGA / HDMI מעבד: Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake זיכרון: Samsung 8GB DDR4 2400MHz כונן פלאש: SanDisk SSD Plus 240GB דיסק …

4. Started by urilotan,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD black ops ll, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' ברזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ksesa1,

שלום אני רוצה לקנות מחשב ולחבר אליו כרטיס DVR (וידאו) הבנתי שאני צריך מינימום של פנטיום 3 ו 256 מגה ראם האם מישהו יודע אחרת? וכמה עולה מחשב כזה? המחשב לצורך אבטחה - חיבור של מצלמות אליו

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by נריה,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב לפני שאני מתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב / הנדסת תוכנה תקציב כ 1800-1600 ראיתי http://ksp.co.il/?uin=19412 האם הוא יספיק? מעבד 2.4 ו 4 גיגה זיכרון? יש עוד מחשב שאני מתלבט לגביו שהוא חלש טיפה יותר http://ksp.co.il/?uin=18099 2 גיגה זיכון ו 1.8 מעבד אשמח לדעת האם הראשון יספיק לי ומה בעצם הדרישות מהמחשב בתארים האלו? האם בונים עליו תוכנות שדורשות מחשב חזק יותר?, הבנתי שהבעיה אם כבר צריך להיות כאשר אתכנת ב C#, אז האם הראשון יספיק ל C #? או שאולי כדאי לקנות משהו קל יותר וקטן יותר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אורח מריה
    Started by אורח מריה,

שלום אני מחפשת מחשב ללימודים.כחלק מהלימודים אנו נדרשים לעבוד עם תוכנת פוטושופ CC , ' visual studio Project לערוך מצגות גדולות מחפשת מחשב שיתאים ללימודים ,בגודל סביר - שלא יהיה כבד לקחת איתי וכמובן במחיר שנע בין 3000-3400 . אשמח לקבל הצעות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by omrfbs,

שלום אני שנים לא בעסקי המפרטים וחוץ מזה שאני יודע שיש מעבדי i7 וכו' אני לא כ"כ מעודכן אבל יש לי מושג כלשהו אני צריך מחשב בעצם שישמש לצורכי אלגוטריידינג. האלגוריתם עצמו לא כבד בכלל אבל התוכנה עצמה (הכוללת) היא טיפה יותר כבדה מה שעושה את העסק קצת יותר כבד זה שאני צריך לפתוח את התוכנה מספר פעמים במקביל עכשיו אני רץ עם מעבד i3 עם 4GB RAM והוא קצת מקרטע (יכניס אתכם קצת לפרופורציות) עוד דבר שמפריע הוא שכאשר התוכנה פועלת המחשב עצמו איטי ואני צריך להשתמש בו גם לעוד דברים תכנותיים במקביל (פיתוח DEBUG וכו') בנוסף אם זה יכול לשפר את מהירות האינטרנט (כי אני מדבר בעצם עם שרתים) אז אשמח להכניס כרטיס רשת טוב (או לוח…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Snir Levi,

אני רוצה לקנות / להרכיב מחשב לצורך סרטים (קודי פופקורן וכו') ולא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לפרטים מחירים חלקים ומה שביניהם. תודה מראש : )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. שלום לכולם סוף סוף החלטתי מה אני צריך ורוצה לדעת את דעתכם לפני קניה. האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית. התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOX מחיר: 1450 ש"ח לוח: Asus Maximus Formula מחיר: 1150 ש"ח זיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ מחיר: 650 ש"ח כ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT מחיר: 1850 ש"ח קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W00…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לאיזור ה-5,000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 2. מה שימושי המחשב? תוכנות Adobe (ריבוי שכבות), פיתוח ושימושי ביתיים כגון גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. Photoshop, Illustrator, Indesign, Visual studio 2012 - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. // -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 2 מסכים של 23" Full-HD (צריך גרטיס מסך תומך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, לא גיימינג 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  17. שלום, הרכבתי את המחשב הזה בעזרת Mortar שהוא לפי מה שהבנתי גם רשום כאן. זה הולך ככה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPUNIS NIS 691.06 Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) NIS 753.88 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50D NIS 568.42 Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 686.69 17" LG Flatron 775 FT NIS 400 TI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card NIS 1,209.53 / ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card NIS 1,566.53 Creative Inspire 6600 6.1 Speakers NIS 881.45 Microsoft Intellimouse Optical USB Mouse NIS 121.86 DVD-ROM LG 16/48 Bulk NIS 226.79…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by itaibarber,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לא כולל אביזרים חיצונים עד 3000 ש"ח שישמש בעקר לעבודה בphotoshop אשמח לקבל גם עם מעבד אינטל וגם עם AMD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE Zotac 9600GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) סה"כ 2790 תודה איתי

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. Started by Haim Ben Lulu,

צריך להרכיב מחשב ל3 שנים הקרובות. התקציב באזור ה6K-7K זיכרון לפחות 16GB דיסק SSD מינימום 240GB שילוב לוח - מעבד לא ידוע המחשב עושה המון קיראות לדיסק וזיכרון כרגע 8GB בדרך כלל מלא

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. מטרות המחשב: תכנות מערכות גדולות בJAVA, הרצת סימולציות כבדות ומורכבות בMATLAB; בסה"כ מחשב ללימודים (משחקים, סרטים HD וכדומה לאמהווים שיקול) גודל המסך : 15.4/15.6 משקל רצוי: לא מאוד משנה, מחשב חזק שיהיה גם נישא זמן סוללה: רוב השימוש יהיה בסביבה מרושתת קווית, לא צריך מעבדי low voltage האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא שידוע כרגע, לא הכרחי שיהיה HDMI ודומיו בלוטות: רצוי. אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi): רצוי מאוד שתהיה תקשורת מהירה, תקן N רצוי מאוד גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 GB צורב די-וי-די: nice to have האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, וארוכה לפחות 3 שנים האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חברות קטנות ולא מוכרות; לא ACER, BENQ, ASUS (אני מודע לעובדה שהתקציב לא יאפשר מעב…

22. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני עושה תואר ראשון במד"מח עכשיו חייבת דחוף מחשב עדיף עד 3000 אבל אפשר עד 4000, מחפשת מחשב שיכיל תוכנות כבדות ויעמוד בפתיחת כמה דבריםם ביחד תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי, בעקבות גסיסה איטית של המחשב הנוכחי (בן כמעט 4 שנים), אני מחפש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שישמש את בני המשפחה בבית (לרוב לצרכי אינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס); אני רוצה שהוא גם יריץ משחקים חדשים יחסית בצורה טובה, אבל המחשב לא אמור להיות מפלצת-משחקים (אני לא מתכוון לשחק במשחקים כמו CRYSIS...). אמינות וביצועים יציבים של המחשב הם הכי חשובים לי. מסגרת התקציב היא כ-2000-2500 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת וכו') הנה מפרט שהוצע לי ב-2400 ש"ח: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-ESP31-DS3L זכרון: G.Skill DDR2 4096 800Mhz דיסק קשיח: Seagate 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך: Club3…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by Furyster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עקרונית הסכום אמור להיות בין 6,500-7,500. כתבתי 8,000 כי זה כן סכום שאני יכול להגיע אליו, אבל יהיה קשה הרבה יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נגיד שתשמרו על סביבות ה־7,000, ועל כן החריגה היא 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – GTA V, TW 3, BAK. נתעלם מהעובדה שBAK שבור כרגע, אני מתכוון לשחק במחשב הזה עם במרבית המשחקים שעתידים לצאת, ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון 2500 כולל המסך, אפשרי לחרוג קצת... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית בעיקר, כנראה גם סרטים לעיתים רחוקות... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים מודרניים וגם כאלה פשוטים ובסיסיים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נדרש מסך במפרט. -לאילו הגד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.