ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט - המחיר - 645 $ (+30$ לשדרוג דיסק קשיח ל- 500GB) מחשב HP DC5800 MT/E8400/4GB/160G/DVDRW/VB/4Y מחיר ליחידה $ 645.00 מארז- MicroTower מידות - 42.8 ס"מ גובה, 17.65 ס"מ רוחב, 37.7 ס"מ עומק. מתג הפעלה בחזית, חיבור ערכת ראש ומיקרופון בחזית ומאחור. 8x USB2 Ports(6B+2F) 2 EIDE ATA33/66/100, 2 SATA 300 - NO RAID 2xUSB 2.0, headphone and microphone בחזית המארז במרכז ספק כח מאושר UL 300W תאימות לניצול יעיל של אנרגיה ENERGY STAR®, EPEAT Gold, ספק מתח 80PLUS לוח אם תומך FSB 1333MHZ Chipset Intel® Q33 Express מעבד-Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz/6MB/1333 זכרון- UP TO 8GB) 4GB = 2x2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Dual Channel) דיסק קשיח - 160GB/7200/8MB SATA II 3.0Gb/s צורב DVD י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לאחרונה את סימס 3, ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחק. קיבלתי את ההצעה הבאה דרך מקום עבודה: ---------------------------------------------------------------------- מעבד אינטל מקורי Intel® Core2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz 4MB לוח אם אינטל מקורי Intel® PEARL CREEK G31PR 1333Mhz זכרון ראשי 2048MB DDR II 800Mhz דיסק קשיח SAMSUNG 250GB 7200RPM SATA II כרטיס מסך \ גרפי Nvidia Geforce 9500GT 512MB + DVI כרטיס קול Intel® High Definition Audio 5.1 o\b צורב DVD SAMSUNG DVD-RW 20X20 כרטיס רשת Intel 10\100\1000 o\b מארז מאושר אינטל Midi ATX ----------------------------------------------------- אני רוצה לקנות את המחשב הזה בגלל הנוחות והמחיר הלא-יקר (כ-2…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש למחשב נייד שמגיע אליי בקרוב (EEE 1005HA) נטסטיק. אני עובר למרכז רחקו יחסית מהמשפחה, ובכלל נמצא בלא מעט נסיעות, וגם בלימודים עצמם זה יעזור לי. כהמ שאלות: 1. סלקום הם היחידים בארץ שמוכרים חבילה בי הגבל גלישה. בדקתי בפלאפון, ובתור לקוח עסקי שלהם אני אמנם זכאי להנחה נחמדה, אבל זה עד 10 ג'יגה בחודש. אני צריך הרבה יותר מזה, ובסלקום אני מוסיף ממש קצת (10 ש"ח בחודש) כדי לקבל גלישה והורדה בלי הגבלה. מה אתם אורמים על המודמים שלהם, ומה כדאי? http://www.cellcom.co.il/new/TALKMAN/modem/Pages/default.aspx 2. עד כמה זה יבזבז לי את הסוללה לעומת ה-WIFI? 3. יש עוד משהו שכדאי לי לדעת? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום אצלי במכללה הקליטה של ה WIFI ממש גרועה עומדצ על קו אחד וגם זה בקושי רציתי לשאום אם יש התקן כל שהו (אנטנה) שמתחברת דרך יו אסס בי ואפשר יהיה לתלות אותה למעלה וזה ישפר לי את הקליטה?
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת התקציב שלי הוא 4500 שח, ואני מחפש נייד חזק, רצוי עם המעבדים החדשים של אינטל (מסדרת P) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב, 4 ג'יגה זיכרון, שיריץ תוכנות כבדות בלי לעשות הרבה רעש וחום, אם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב במחיר הזה שיאפשר גם לשחק אז מה טוב.... חשוב שהלפטופ יחזיק לי לאורך שנים, לכן אני רוצה לקנות מוצר איכותי. חשבתי על gigabyte אך לא מצאתי הרבה פרטים או ביקורות באינטרנט http://www.skypc.co.il/pl_product~71619~14~0.htm האם מישהו התנסה איתו ויכול להמליץ? איך האחריות שלהם? בכל זאת קצת מוזר שלפטופ עם מפרט כזה זול מאוד יחסית למתחרים עם מפרטים זהים (hp, dell...) אגב יש מצב שהוא בא בלי מערכת הפעלה?! (טוב נו... )
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב יחובר להגברה דרך כרטיס קול עתידי, השימוש הוא 90% מוזיקה 10% אינטרנט. חשוב: ספק כוח חזק: הכרטיס קול זולל האנרגיה יחובר ישירות לספק, ולכן צריך לקבל זרם נקי. לוח אם: 2 יציאות PCIE ולפחות 4 יציאות USB 2.0 מארז: מארז כמה שיותר קטן, אבל שיהיה בו מקום להכניס 2 דיסקים קשיחים בSATA צורב: לא משנה איזה. זיכרון: 2 גיגה לא צריך: ציוד היקפי כרטיס מסך (לא צריך גם Onboard, אני מעביר מהמחשב הישן) דיסק קשיח בתודה דוד
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשדרג אותו כדי שיתאים למשחקים ואם זה משתלם בכלל או שכבר כדאי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 2.8 ghz זיכרון ראם: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 7300GT והבנתי שהלוח אם קורא רק AGP שזאת בעיה כי זה הכרטיס מסך הכי טוב שיש שהוא AGP. אז מה אתם אומרים? אני יכול לשדרג אותו? אפשר להחליף מעבד? כרטיס מסך?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…
-
- 16 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות אני רוצה לדעת שהחלקים אכן מתאימים אחד לשני מבחינת הספקים והכל, שאלה אכן המחירים, ואם יש הצעות ייעול במסגרת התקציב הזה ...(ואפילו לרדת). הייעוד הוא משחקים, מטרה עיקרית - GTA IV ומשחקים חדשים יותר.... מעבד אינטל Q9550 (מחיר 1235 ש"ח) לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E (400 ש"ח) כרטיס מסך Sapphire HD4850 1GB GDDR3 (מחיר 650 ש"ח) ספק כוח Thermaltake TR2 550W Silent (מחיר 400 ש"ח) זיכרון 2X 2GB 1066mhz OCZ reaper hpc (מחיר 370) כונן wd 500GB 32MB sata2 (מחיר 290) מארז Diamondstone ATX ps01b-w (מחיר 245) סה"כ 3600 ש"ח יש לי העדפה למעבד אינטל, כי אין לי מושג בAMD , האם הבדל משמעותי ששווה ללמוד עלי…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם דרוש כרטיס עריכה גרפי כגון QUADRO ? האם אחד מהמפרטים האלו מתאים ? http://hwzone.co.il/specslist/view/101/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט גיימינג עד 4500 ללא חריגה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק לא NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה דברים לשפר אבל בתקציב כזה ועוד עם ציוד היקפי אין כל כח מה לעשות, בקיצור אני רק רוצה שתגידו לי איך המחשב והאם הוא יריץ משחקים על HIGH, השימושים העקריים של המחשב הם גיימינג ואינטרנט, טוב הנה המפרט: תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה ברשותי מחשב DELL VOSTRO A8660 אני מרוצה ממנו עד השמים (יש לי אותו כחודש) הבעיה החלה כאשר ניסיתי להשתמש ביציאת הFIREWIRE שלו (IEEE1394) בווינדווס ויסטה מסתבר אחרי קריאה רחבה של האינטרנט אין אפשרות להפעיל את ההתקן למרות שהוא מזוהה כמו שצריך במנהל ההתקנים כל מצלמה שחיברתי אליו עם כמה כבלים פשוט לא עובד.... מאחר וזאת העבודה שלי וזוהי תכונה שממש קריטית לי החלטתי לפרמט ולהתקין XP מקורי כמובן שיש לי פה במקרה. השאלה היא כזו... מבחינת אחריות האם אני פוגע באחריות שקיבלתי מDELL ? והאם כל הדרייברים יהיו נגישים? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תקציב: 4000 - ניתן לעשות חריגות של 300 ש"ח +- מטרות המחשב:עריכת וידאו מאסיבית הכוללת את התוכנות: Adobe After Effects,Adobe Premiere,Avid וגם Cinema 4D ישמש אותי בחלק מן המקרים,בנוסף לכך המחשב גם ישמש למולטימדיה ולעבודה משרדית. (החלק החשוב ביותר בשבילי הוא העריכת וידאו,שימו עליו דגש) ציוד היקפי: לא זקוק,זה כבר יהיה בנפרד. צורב DVD חובה. יש העדפה לחברה מאזור המרכז. לדעתי המחשב דורש קירור טוב,ובנוסף לכך אני דורש שהמחשב יהיה שקט. אני צריך הרכבה(אבל ההרכבה היא מחוץ לתקציב) ככה שהסכום של המחשב יוכל להיות 4400,אני לא זקוק למערכת הפעלה חוקית. כתבתי הכל בנקודות,כדי לקצר לכם את הזמן ולהפוך את הנושא לנוח יותר. אופיר.
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה לגבי מחשב נייד בתקציב 4000 אולי עם חריגה קטנה כלפי מעלה... שימושים הם לסטודנט בעיקר, אבל רוצה שיהיה לסרטים טיפה משחקים וזהו, שלא יהיה קטן מידי. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי בניתי בסיוע אנשים מהפורומים השכנים את המפרט הבא: 949 1 כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe 319 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred 141 1 קרור למעבד Scythe Kama Cross 1270 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray 319 1 ספק כח HEC 550TE 550W 414 1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper 636 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB סדרה כחולה 155 1 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 435 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 150 1 הרכבת מחשב הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 454 1 מערכת הפעלה Windows XP Home Hebrew OEM 5243 סכום כולל מע``מ מתלבטת האם ניתן להוזיל את המערכת ע"י החלפת המעבד במעבד Intel Core 2 Quad Q840…
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. תקציב 2500 שח במזומן שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL (לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX (בשימוש מועט ביותר) נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI) בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס זכרון RAM : המלצת היצרן לתכנת ARCHICAD היא ל 2M , מעל 4M לא ישפיע על איכות העבודה. כך שהדרישה היא לזכרון 4M לא נדרש צורב, מסך מקלדת/עכבר האם כדאי לרכוש 2 דיסקים קשיחים אחד לתוכנות ואחד לDATA? …
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
...שאלה בכותרת...?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הישן שלי פרהיסטורי, התקציב שלי הוא בעקרון 2.5K אבל אני מוכן להוסיף 200-400ש"ח עם יש צורך בכך. המחשב ישמש בעיקר לאונליין גיימינג וגיימינג כבד (קרייסיס,L4D,TF2,GTAIV,COD וכ'ו) אין לי צורך בציוד היקפי, ואין לי העדפה על חברה כלשהי, אבל אני רוצה שהמעבד יהיה בעל יותר מ2 ליבות (3 ו4 טוב). לא מעניין אותי כל כך אם המחשב שקט ועיצוב מארז יפה יהיה נחמד אבל זה ממש לא הכרחי. אני מתכנן להריץ על המחשב וינדוס XP 32 BIT. אני לא מתכנן לעשות OC. אני מעוניין שגודל ההארד דיסק יהיה לפחות 320GB גודל המסך שלי הוא 19" ואני מתכנן להריץ ברזולוציה של 1280X1024, אני רוצה להריץ משחקים על איכות גבוהה[HIGH בהכול (חוץ מקרייסיס כמובן)] הנה מפרט שהציעו לי בפורום אח…
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-