עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה, אני מעוניין במחשב נייד, יש לי כל מיני סיבות ,זה לא ממש רלוונטי לרכישה אז אני לא אציין אותן, על כל פנים, שאלתי היא בכותרת, לפני שתשאלו, אני לא מעוניין להפעיל בו יותר מידי משחקים ,זה לא משנה לי, אני מבין שאם הוא יפעיל טוב COD4 אז גם אחרים יפעלו בצורה דיי טובה, נא להתייחס לבקשה הספיציפית ,תודה רבה מראש. ד"א, אם אתם חושבים שיש גם בפחות אז סבבה, ואני מצפה להפעיל את המשחק ברזו' המקסימלית של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני לא ממש מצליח להבין את ההבדלים בין מעבד T לP אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב מיועד למשחקים קלים (ספורט בעיקר), PES וכאלה..ואולי גם טיפה יותר כבדים.. המסך המתוכנן הוא SAMSUNG 22 T220P מה אתם אומרים? אפשר להוציא יותר ב-2500 ש"ח? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by jehova,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב 13" ואלה שני הפיינליסטים שלי. תוכלו לתת חוות דעת בעד ונגד? המחשב יריץ מטלב, סוליד ותוכנות דומות. אולי קצת גרפיקה.. סרטים ושאר ירקות.. בבית יחובר למסך חיצוני.. אם יש עוד דגם ששווה שילקח בחשבון אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני בדקתי כל רכיב ורכיב בפורום המתאים לו ובניתי את המפרט (מצורף בתמונה). תקציב 4K שימוש ביתי + תוכנות כמו matlab verilog vhdl multisim + סרטים HD (מקרן יחסית טוב, יש מסך) משחקים קלים יחסית כמו rise of nations command and generals מתכנן ל OC משעותי יכול להיות אקסטרים ??? שקט מערכת הפעלה בעיקר לינוקס (חלונות רק למשחקים) דבר שחסר במפרט הוא: קירור למעבד ocz v 2. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000 שח עם חריגה עד 500 שח (רצוי כמה שפחות) 2. מטרות המחשב?מחשב שנועד בעיקר למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שמערכת הקירור תחזיק מעמד ברמה טובה + 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. red alert 4 nfs undercover wow world in conflict על רמת הגדרות גבוהה תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. 1. מה התקציב? 6K פחות או יותר (לא חייב להשתמש בהכל) פלוס 2K למסך הכל כנראה במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, קצת סרטים והורדות, מטלב, אינטרנט ואופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך כמו שאמרתי בערך ב2K שהם לא חלק מה6K של המחשב עצמו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא יותר מידי, פשוט שלא ירעיש מעבר לגבול הסביר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤ Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB צורב ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe SATA SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX CoolerMaster CM HAF 932 NZXT Sentry LX מסך מחשב LCD 24" SAMSUNG דגם 2494HS FULL 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות 7k תשלומים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים על רזולוציה גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24 fh 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. אני בעיקרון צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + " ספק כח " לא חייב / יש לי גנריק 500W. הרעיון של השידרוג להפוך את המחשב מ P4 למערכת חזקה יותר . הקטע ששידרוג של מעבד + לוח = זה כבר 700 . מחשב בסיסי E5300 + כרטיס מסך 8400GS יעלה לי באייבורי 1300 לערך . מה כדאי לעשות ? * בקשר לכרטיס מסך אני צריך משהו בסיסי אני גיימר פשוט .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CrashZone,

שבוע טוב חברה, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000-4500 שקל למטרות הרצת התוכנות הבאות: Autodesk Maya 8.5 Visual Studio 2008 Adobe Photoshop CS4 אם אין צורך לנצל את כל התקציב, עדיף. יש צורך בכרטיס מסך חזק?איך ה4500M של אינטל?עדיף כרטיס של ג'יפורס?כרטיס עם טורבו קאש? אני מחפש את המינימום שאני צריך לתוכנות הבאות. אני קונה מKSP, אלא אם כן יש את הדגם הרצוי במקום אחר, אשמח לשמוע. בכל מקרה, יש אופציה לקניה מארה"ב. בברכה, מתן.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש פה, ובאתי לקבל את העזרה שלכם,כיוון שאני כבר לא מבין בחומרה. לנושא, המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם גרפיקה (פוטושופ, וכו' ) ומשחקים כמובן, COD5 .WOW וכו' וכו' וכו' . תקציב שלי הוא באיזור ה3000 (עדיף שיסגר ב 2500 - 2800 ) בלי מסך! כבר עשיתי איזה בדיקה קטנה באתר אחר, וכבר סימנתי לוח אם וכרטיס מסך. *Asus P5Q Turbo לוח אם * GeForce GTX 275 896MB BFGRGTX275896OCE - והאמת שחשבתי לקחת את ה 260 כיוון שהוא זול ב400 (באייבורי לפחות ) אין לי ידע בכול דבר אחר לפחות, אז אשמח לאיזה פירוט קטן בזמן שאתם מציעים. שאלה נוספת , איפה עדיף לקנות, אייבורי או פנדה או לא זה ולא זה. תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב - עריכה שלי אחרי שעברתי בפורומים. לא צריך ציוד נלווה רק קופסה חשוב שהוא…

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  12. כל המחשבים הניידים הקטנים ( NETBOOK) באים ללא כונן אופטי? דוגמא: ASUS EEE PC 1000HE, MSI WIND, ACER ONE

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by danpaul,

תקציב - 3.5 K 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא מעבר לכך תוכנות 2D בשמוש פריהנד פוטושופ DREAMWEAVER FIREWORKS לעיתים גם עריכה ב- ADOBE PREMIER מקווה שהפרוט ברור

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by sadistic,

שלום. אני רוצה להזמין מפרט מחשב מהחנות KSP בבילו סנטר. תקציב המפרט- 5500 ש"ח, מסכים לחרוג במחיר עד 500 שקל. שימוש- גיימרים, משחקים כבדים כמו CSS, CRYSIS, NFS שהמשחק ירוץ חלק לגמרי <גם בעוד כמה שנים>. אין צורך בציוד היקפי מעוניין באוברקלוק. זקוק להרכבת המחשב. יש עדיפות ל-CORE I7 ועוד שימושים עיקריים אין לי כרגע פשוט מחשב לגיימר שיריץ לי משחקים על המון FPS <מי שיודע מזה>. פשוט תיבנו הכי טוב שאתם יכולים :] ד"א שחכתי לכתוב את זה- יש עדיפות למעבדי אינטל <כמו שכתבתי יש עדיפות יותר גבוה ל-CORE I7>. יש עדיפות בכרטיסי מסך ל- GIGABYTE או Sapphire. ולא צריך יותר מ-500 GB. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by doktor1,

המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by EVGA,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. שלום. היה לי עד כה מחשב שולחני נהדר לדעתי ששירת אותי קצת יותר מ 8 שנים. לא מזמן לוח האם שלו מת, ולאחר עזרה כאן בפורומים החלטתי שעדיף לי לקנות מחשב חדש. לרוב השימוש העיקרי זה עבודות משרדיות אינטרנט וכו. ביחד עם הורדות לא קטנות. הבעיה האישית שלי שיש לי הרגל לעבוד על מלא תוכנות במקביל מה שאומר למשל לגלוש בדפדפן בעל הרבה טאבים פתוחים, מוזיקה, סרטים, המרה של סרט, חילוץ הורדה מווינראר ועוד כ 2 הורדות ברקע... (זה רק דוגמא ככה) אני בשנים האחרונות לא משחק אבל בהחלט עכשיו יש לי את הפנטזיה להצליח לשחק ב GTA4 עם מחשב בלא יותר מ 3K. אשמח אם זה יהיה אפשרי אבל אני מבין שכנראה לא. אז קודם כל כמו שבטח הבנתם מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך אני לא צריך. בנוגע למסך אני רק אציין שיש לי מסך LCD יחסי…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.