עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב למטרות משחקים, בתקציב של 4K המסך שיש לי הוא 23" אינץ' כמה שאלות: שווה להשקיע בDDR3? אני משער שלוח האם יהיה קצת יותר יקר, אבל יכול להיות שDDR3 יחזיק הרבה זמן ואז אם אני ארצה לשדרג זיכרון, אני אצטרך לעבור לDDR3 ובאותה הזדמנות להחליף את הלוח אם, אז אני שואל אם לא כדאי להשקיע בזה ולחסוך הוצאה עתידית על לוח אם חדש מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=479 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יח…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. אני צריך דרייברים למחשב נייד HP Pavilion dv7-1285dx .. שמתאימים ל vista 64BIT ... כמובן שיהיה משרת מהיר.. ניסיתי מהאתר של HP וזה לא זז תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by udist,

קראתי פה הרבה על ההבדלים בין במעבדים ולפי הבנתי, אני לא אשים לב להבדל שכן אני לא מתכוון להכביד על המעבד. אבל הייתי רוצה לדעת על שאר ההבדלים בין המחשבים, לאיזה שוק פונה הXPS? כמה הבדל יש בין כרטיסי המסך? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי המשקל של הXPS? זה 1.8 או 2.2?? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? (שמתי לב אולי לRPM של ההארד דיסק...) אני יודע שהXPS מחוץ לתקציב, אבל אני שוקל למתוח את התקציב בשבילו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4k גמיש, יש אפשרות במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת פשוטה ועכבר טוב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב?- עד 7K כולל מסך 22' לפחות דק איכותי. 2. מטרות המחשב? משחקים בעיקר וגם סרטים ושאר ירקות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מה שמצויין במפרט למטה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן אני מעדיף מותגים של חברות מוכרות כפר שרשמתי במפרט למטה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?-הקירור חשוב לי במקרה וארצה לעשות OC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך שהמחשב יגיע מורכב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. שלום לכולם בניתי מפרט שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון בנוסף כתחביב אני מתעסק בצילום. המחשב יתמוך בשלב מאוחר יותר 8 מסכים ולכן לקחתי כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות למסכים. אני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל שחלקן הן בג'אווה מה שדורש יותר זיכרון. כרגע אני עובד עם XP בעתיד כנראה אעבור ל7. אני לא מאלה שמשדרגים כל יומיים את המחשב המטרה אחרי שהוא יחובר לא לפרק אותו כמה שיותר זמן. השאלות החשובות מבחינתי הן: האם כדאי לקחת במקום המעבד לוח אם וזיכרון את המעבד Q9550 עם לוח אם ASUS P5Q וזיכרון DDR2? אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט אשמח לקבל הצעות ליעול בנושא. האם כל החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני? אני מאיזור ירושלים ומעוניין לקנות את המחשב כמה שיותר קרוב אז אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני שוקל לקנות Dell studio 1555 עם המסך הנ"ל. שאלתי היא, האם זו לא רזולוציה מוגזמת בשביל מסך בגודל הזה? למען השם, בבית יש לי מסך "22 עם רזולוציה יותר נמוכה... אם יש למישהו נסיון בצפייה במסך כזה אשמח אם ישתף אותי. אגב, השימוש העיקרי שלי הוא בכלל לא סרטים או משחקים, יותר עבודה עם תוכנות משרדיות ויישומים כבדים (matlab) - פשוט המחשב הזה בא במפרט מעורר תאבון... תודה, רני

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by slimshady21,

שלום לכולם. אחי הקטן קונה מחשב ואני צריך המלצה למחשב שהשימוש שלו יהיה משחקים בעיקר + וכולל מסך. חשוב גם שיהיה די שקט. תקציב- 4,500ש"ח תודה.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by udiudi,

היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by agishron,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by talisman,

מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. חשוב רק 4 ג'יגה זיכרון וHD של לפחות חצי טרה, עדיף טרה. לא צריך מסך ולא צריך כל ציוד היקפי. תודה למי שייעזור

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by adu,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחותי, בערך עד 4500. השימוש העיקרי יהיה סתם אינטרנט, מסנג'ר ודומיהם, אבל אני רוצה שהוא יוכל להריץ גם משחקים כמו NFS בצורה סבירה, לא יותר מזה. מצאתי את זה, מחשב נייד של Acer http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8179 ואת המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 יש למישהו דעה? מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. אפשר לקבל דעות על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=8072&catcode=708&AdCat=&parentid= GIGABYTE W576M-64R2 15.4" 2.0GHz 2GB 320GB דגם: עד 5 תשלומים שווים !!! מעבד Intel® Core2 Duo T6400 2.0GHz , דיסק קשיח 320GB , זיכרון 2GB 800MHz, צורב DVD , מצלמה 2.0MP!!! הוא עולה 3500 עם אחריות לשנתיים ושנה על מטען אני לא קונה בשביל משחקים, בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. אני לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם הבטריה וזה, כמה זה מחזיק והכל.. תוכלו להגיד לי אם מה שיש לו הוא סביר? וגם הכ.מסך שלוהוא: Intel GMA 4500MHD זה טוב? יכול להריץ משהו? ועוד משהו בקשר לרשת שלו.. המהירות היא טובה יחיסית? ובכלל איך זה הולך? מה המדד? (מצטער חשבתי שהכנסתי קישור)

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by mujava1,

שלום לכולם . ברשותי מחשב lg . האם למישהו יש נסיון כלשהוא עם השלט של hp , על מחשבים אחרים ? זה עובד עם גלי אינפרא , השאלה אם זה עובד בכל התדרים של המתאמים או שרק של hp ? תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. . מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כבר פתחתי נושא אחר קודם בנושא מפרט חדש ששהתקציב היה 3K. עכשיו התקציב שלי עלה ל4.2K, מפרט לגיימינג כבד. אני כבר רוצה להזמין את המחשב כמה שיותר מהר(פחות משעה לפני שאבא שלי ילך לישון) אני צריך לדעת אם יש דברים קריטים לשפר במחשב המסגרת התקציב. כרגע אני משחק על מסך 17" אבל עוד כמה חודשים אני אעבור ל22". מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1214 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤278 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 …

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה חמורה במחשב הנייד של טושיבה A210, הוא נקנה בחו"ל והוא בא עם מעבד AMD 64BIT, 2GIGA של זיכרון, 160 גיגה הארד דיסק. המחשב נקנה בחו"ל לפני זמן (לא כל כך רב - שנה, שנה וחצי). המחשב עושה בעיה שהוא לא מצליח להגיע לטעינה של הווינדוס ואני לא יודע מה הבעיה. המחשב עשה סימפטומים כאלו בעבר, והיה לו WIN XP פעם אבל מכיוון שהייתה לו תבעיה הזאת פעם החלפתי לWIN VISTA, המחשב פעל נפלא למשך חצי שנה בערך ועכשיו חזרה הבעיה ביג טיים. בעבר - לאחר כמה כיבויים והפעלה שלו הוא חזר לפעול תקין, פעם אחת אחרי שבועיים הוא חזר לפעול. הבעיה כזאתי: הוא עובר תלוגו של טושיבה בטעינת מערכת - ואז כאמור הוא אמור להראות את הפס טעינה של הווינדוס, אבל לא. בשלב זה הוא נתקע ומראה מסך שחור אפור (שמראה ש…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by coil,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by r0ckY,

מעוניין לרכוש נייד למשחקים מידי פעם, אך בעיקר עבודה באינטרנט ואופיס. חשבתי על HP DV6-1160EJ, האם יש פתרון טוב יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. ערב טוב אני מבקש את חוות דעתכם על מפרט שבניתי בשביל גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים חדשים וגם ישנים = SAN ANDREAS ! וכל מיני תוכנות אחרות ללא HD נוסף ! תודה רבה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המפרט מהאתר של KSP המחשב הוא בגדול ללימודים אבל אשמח אם הוא יוכל לשמש למשחקים כמה שניתן במסגרת התקציב מה שאני מחפש זה רק קופסא. ציוד היקפי ומסך והכל יש כבר. המפרט בקובץ מצורף. אשמח לחוות דעת. תודה, מוטי עריכה: לצורך העניין אני צריך שירות והרכבה אבל לא מערכת הפעלה. אין צורך ביכולת לאוברקלוק ויהיה נחמד אם יהיה שקט במיוחד אבל לא קריטי. הייתי רוצה אפשרות להפעיל נגיד Supreme Commander על רזולוציה סבירה ואולי גם את סטארקראפט 2 לכשיצא. התשלום לא במזומן ואני לא נעול על חנות מסויימת ואין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס שאני צריך מקווה שכיסיתי הכל [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by alonezer,

מסך 22" ושיריץ משחקים חדשים טוב תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by Kirma,

מחפש נייד לתיכנות HTML PHP לעבודה משרדית יש אפשרות של חריגה עד ל 1900 שקל

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.