ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2.5K-3K בעיקר לשימוש בייתי (אינטרנט,אופיס, ואולי פה ושם סרטים). משוטטות בפורום הבנתי שהדגמים המומלצים בתקציב זה הם Dell Vostro A860 עם מעבד Core 2 Duo Processor T5670 Compaq Presario CQ61-220EJ עם מעבד Intel Dual Core T4200 Lenovo N500 עם מעבד T3400 הבנתי גם של-cq61 יש יתרון בכרטיס המסך ולדל יתרון בכך שהוא מסך מאט ונדמה לי שהוא מעט קל יותר מהאחרים. הייתי רוצה לדעת לאיזה מהמחשבים יש את המעבד הכי טוב, אילו עוד יתרונות/חסרונות יש לכל אחד מהם ואיזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות(אם נבטל את יתרון האחריות הארוכה של הדל)?
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המחשב צריך לשרוד 5 שנים לפחות, כמו קודמו ולכן אני תמיד קונה משהו יקר יחסית אבל עם תמורה למחיר כי הזול תמיד יוצא יקר!! אני לא משחק כך שאין לזה חשיבות ממשית. המחשב ישמש ליישומי עבודה כגון אימיילים גלישה באינטרנט וכו'. הורדת סרטים מרובה באיכות HD והרבה סרטים לילדים. אני איש SYSTEM כך שאני חייב מחשב חזק ואמין לצרכיי העתידיים ולא רק העכשוויים ע"ע "5 שנים לפחות" יש לציין שיש ברשותי כיום 3 דיסקים קשיחים של 1TB לאכסון. את מערכת ההפעלה אני מתכנן להתקין על SSD. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪921 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-U…
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד קל משקל בעל חומרה חזקה שיריץ ללא קושי סרטי FHD ב- 1080P ושיהיה ניתן לבצע בו פעולות פוטושופ קלות. הנייד בעקרון מיועד ללימודים לכן חשוב שיהיה נייד ובעל מסך שיציג בצורה מעולה טקסטים ואם אפשר גם זמן סוללה ארוך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח עם אפשרות חריגה ל4500 במידה וההבדלים משמעותיים. אעדיף ניידים מחברות TOSHIBA, HP או DELL. הנייד ירכש בארץ, אנא המליצו לי על חנויות מהימנות ונגישות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחבר שלי מחשב בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית בעיקר + משחקים קלים + מסך LCD 19" או 17" אפשרות לשינוי המאוורר של המעבד במידת הצורך (גם לצורכי שקט) אין צורך להתפרע עם המעבד קונרו 6300 מספיק טוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בשביל ההורים של אישתי שאמא שלה היא פריקית של צילום ולכן צריכה דיסקים עם כמויות ענקיות של מקום הרכבתי את זה באתר של KSP שנמצאים לידי בקרית אונו ומשם מתכוון לקנות (אלא אם מישהו יש לו הצעה יותר זולה מחנות שנמצאת באיזור שלי) הערות והארות יתקבלו בברכה תודה מראש מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS P8Z77-V LE PLUS s1155 , Intel Z77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB SATA III ST2000DM001 שלושה דיסקים כאלו דיסקים קשיחים: Western D…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד אשר ישמש לעיצוב גרפי לדיגיטל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, ניתן לחרוג ב 1000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות: Photoshop Illustrator Adobe XD Invision Axure After effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך 13.3", במחיר של עד 6,000 ש"ח המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל אני רוצה שיהיה גם מתקדם כדי שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה... ראיתי באינטרנט את שלושת אלו: HP Pavilion dv3660ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXdv36... LG E310 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE31... DELL XPS m1330 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDel... ראיתי את הדל גם עם g-force רק באלף שקל יותר איך הסידרה של DELL VOSTRO? שווים משהו? אם יש למישהו המלצה אחרת אני אודה לו מאד תודה, ארז
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא הודעה שחוזרת.... עברתי על כמו עמודים פה ולא מצאתי אני מחפש מפרט למחשב HTPC זול וטוב בטווח המחירים שבכותרת לא כולל מארז ושיהיה P4
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 3000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' רזולוציה 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא ממש אכפת ל…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שיש לי עכשיו: מעבד: intel i5 750 עם קירור cooler master hyper tx3 לוח אם: gigabyte ga-p55m-ud2 זכרון: Corsair ddr3/1333mhz/4gb/cl9 X2 (סה"כ 8 GB) כ. מסך: radeon 5850 הארדיסק1: ssd 256 sandisc הארדיסק2: לא זוכר. 2TB משהו אחלה... מארז: Element s Thermaltake ספק כח: Seasonic 620W s12II בגלל כל הבלק פריידיי הזה אני מתעניין בלשדרג את המחשב. אני מחכה ל R9 290 עם קירור טוב יותר. אבל אני רוצה לשדרג: 1. לוח אם 2. מעבד (אולי צריך קירור חדש) 3. זכרון (להוסיף עוד 8) 4. להוסיף עוד 2 טרה 5. r9 290 (שוב, אני מחכה לקירור הטוב) מעבד, אני לא צריך משהו מפציץ. i5 יספיק לדעתי. לוח אם:חשוב לי: 1. USB3 2. 3 הארדיסק (1 SSD, 2TB,2TB) 3. יש לי כרטיס רשת WIRELESS בPCI אין צור…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן שאני אחדש את המחשב היישן שלי לאחד חדש. זה יקרה בעוד שבועיים בינתיים אני מחפש מפרט טוב ועושה השוואות. אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ללא מסך. חשוב לי שכרטיס המסך יהיה GEFORCE ושהארד דיסק לא יהיה יותר גדול מ-120 גיגה. אופציה מ www.skypc.co.il מי שרושם מפרט שיכתוב מאיפה הוא לקך אותו, כדי שאוכל להשוות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה הנה המפרט שבניתי: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard - 1142 Intel Pentium 4 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1098 WD 80GB 7200RPM SATA 8MB - 499 Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card - 1569 Thermaltake Spark 7+ for PIV-478 - 160 19" Viewsonic G90FB Black Flat Monitor - 1616 OCZ PC-3200 400 mhz EL DDR 512MB DUAL CHANNEL - 799 DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - 193 COMPUCASE CI-6A19 WHITE - 345 Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN - 114 sum=7535 העניין הוא שתיכננתי לבנות מפרט שהכי יתאים לי לדרישות: למשחקים ולOC. שיערתי שאני יעבור את התקציב אבל עברתי את הגבול :-\ ועכשיו אני צריך שתעזרו לי לעדכן את המפרט בצורה כז…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על החלקים....מה אתם אומרים בעיקרון המחשב לא למשחקים, אני עובד הרבה עם כמה תוכנות במקבלים ועורך תמונות, למשחקים יש לי PS3, אני רק רוצה לשחק קרייסיס, נראה לכם שהוא ירוץ? לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שירוץ סביר, לא מתוכנן OC, אולי רק לזיכרונות... תודה לכל העוזרים GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E 699.00 699.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1490.00 1490.00 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS 839.00 839.00 GIGABYTE GA-P35-DS3 (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 649.00 649.00 RAIDMAX NINJA+ WINDOW BLACK 2X 120MM NO PS 462.00 462.00 ¤ סה''כ 4139.00
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייח בשביל אחותי הקטנה (בת 14) תקציב 3500 שח עבודה על המשחב : בסיסי ביותר כגון וורד אקסיל אינטרנט וכאלה.. דרישות מהמחשב שיחזיק לכמה שיותר זמן התקציב מיועד אך ורק למארז (ללא ציוד הקיפי וללא צורב) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל - מקסימום ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5000 ₪ עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים + XBMC - ללא עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed black flag, BF4 ואולי בעתיד גם watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר לטלויזיה 46" של פנסוניק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מחליף את המחשב וצריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב לא מוגבל רשמתי 6500 כי זה נראה לי סכום הגיוני להשקיע. המחשב משמש למשחקים כבדים (הכי חדשים שיוצאים) סרטי HD, אני לא מתכנן לעשות OC. המסך (23') כרגע משמש גם לצפיה בTV עם מכשיר מחובר למסך, אם יש חומרה שאפשר להוסיף למחשב שתהיה אפשרות לצפות בלי המשיר הנוסף/ מכשיר טוב יותר שיתמוך בHD ** המכשיר מחובר לממיר של YES. אין צורך בציוד היקפי אבל אני יכול להחליף גם (עכבר, ומקלדת) אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שיהיה 1T זיכרון שהמחשב יהיה שקט, הוא נמצא בחדר שינה. אני לא צריך המלצה כרגע לחנות אלא למפרט לעצמו. יש לי את הסכום כרגע, לכן אני מעדיף לקנות מחשב כמה שיותר חזק שיחזיק לשנים הבאות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית רציתי לציין ש- A10 האלוף - עזר לי מספר פעמים לשדרג את המחשב - ותמיד כל שדרוג היה מוצלח מאד. זה המפרט שיש לי כרגע. - צירפתי תמונה. כרטיס המסך ששהוספתי לפי המלצאתו של A10 - שהוא אכן שקט מאד וגם מצוין - Gigabyte GeForce GTX1660 SUPER GV-N166SD6-6GD לאחר מכן החלפתי ספק כוח כמובן לפי המלצתו של A10 : CoolerMaster MWE 650W 230V-V2 80+ Bronze אני משתמש במחשב בין היתר לעריכת תמונות בפוטושופ והמחשב עובד מצוין. אבל - מאז שהוספתי את כרטיס המסך יש לפעמים רעש קל ומעצבן מהמחשב -כמו נחירות קצרות בתדר קבוע - לפעמים זה מפסיק ולפעמים זה חוזר. זה תלוי לפי מה שנראה לי בטמפרטורה החיצונית. לכן - הוספתי למחשב 2 מאווררים שנושפים על כרטיס המסך - יש כזה מתאם שמתחבר למארז - …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי מפרט למחשב המיועד להורים (יישומי אינטרנט ואופיס ) אבל אני גם רוצה שיתמוך במשחקים (לא גיימרים כמובן ואין צורך ב- OC ) אנא דעתכם על המפרט - מה טוב בו ומה לא. הכרטיס מסך המובנה בלוח הינו כרטיס מסך מספיק איכותי ? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.4Ghz 1066FSB לוח אם Intel G965WHMKR Westchester זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz קינגסטון צורב Samsung DVD+-RW X16 DL דיסק קשיח Western Digital S-ATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache מסך סמסונג 226BW מקלדת Logitech Keyboard OEM עכבר Logitech Optical Wheel Mouse PS2 S90 OEM מערכת מחשב מורכבת ע"י המעבדה סיכום קניה כולל מע"מ: 4,790.00 תודה
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הזמתי את המפרט הנל מ TMS. נא תנו את דעתכם על המפרט אך בלי עצות שמטרתם לחסוך מתחת לתקציב. התקציב הוא 8K ולא פחות אפילו בשקל, לכן המטרה היא לסחוט את כל ה 8K בלי עודף בכלל. 1 x הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 x שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 x alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 x PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤191 1 x Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤2080 2 x G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 ¤932 1 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤627 1 x Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3 ¤626 1 x ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE ¤1112 1…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה, אני משפר את המחשב ופתחתי פה נושא והציאו לי ואני רוצה להיות בטוח אחרי שינוי קטן שזה הכי טוב שאני יכול לקבל בכסף.. אז הינה מה שאני רוצה לקנות: 1)ספק כח corsair 450W http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=714 2)כרטיס מסך Radeon 3870 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=869 3)זכרונות 2048MB http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=924 סה"כ יוצא 1901 כולל משלוח מהחנות FOXPC. האם זה השילוב הכי טוב שאני יכול לקבל לכסף? זה מתאים למחשב השיפורים? (המפרט בצד ימין.. כמובן שאני מחליף את הכרטיס החדש ביישן וכו'.. ולא מוסיף..) אם יש הצעות אחרות אני אשמח לקבל... אני רוצה להזמין עוד היום... אשמח לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה שמפרטו הוא מעבד I7 720 8GB RAM כרטיס מסך NVIDIA GEFROCE GT 330M דיסק קשיח SSD 120 GB + HHD 640 GB השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו על פריימר, אפטר אפקטס, ופוטושופ, גירסה CS5 וכמה בקלות אין לי מושג איך לבדוק את זה מישהו אמר לי בצורה משכנעת שאי אפשר בגלל כרטיס המסך לעומת זאת בדרישות החומרה של אדובי כתוב שצריך שהכרטיס יתמוך בOPENGL 2.0 ובאתר של NVIDIA כתוב שזה תומך בOPENGL 2.1 בקיצור אני מבולבל עד היסוד כי אם זה לא יעבוד אני אצטרך לקנות מחשב אחר כי אין אפשרות להחליף כרטיס מסך וכבר השקעתי המון כסף על המחשב וכו' בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייח לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הדרישות בגדול: תקציב: 2500-3000 ש"ח עם נסיון לחסוך. דרוש גם מסך, שבשאיפה ייכנס בתקציב (אם זה אפשרי) אבל בגדול אם חריגה אז מינימלית (שנינו סטודנטים תפרנים..) כאמור השימוש- עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכל מה שמעצבים גרפים משתמשים :s05: ). אין צורך במשחקים. בעיקר עבודות ללימודים, אינטרנט, אופיס וכו' לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא מתוכנן כזה.. אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן בהרכבה. חשיבות שקט - 7-8 (אבל לא קריטי אם מעלה את המחיר בהרבה) לגבי שדרוג עתידי- בשנתיים הקרובות אין צורך (תקופת הלימודים). אולי אח"כ יידרש שידרוג בשביל עבודה, אז תלוי בהמלצתכם אם יש צורך לשמור על אופק שידרוג או לא.. מ…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-