ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2975961 תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כאמור בכותרת התקציב עומד סביב ה-3,000 כולל מסך 17 לא דק. תוכנת הפעלה ואופיס יירכשו במקום אחר. הצרכים משרדיים ואינטרנט. ממש לא למשחקים. חשוב שיהיה אינטל בגלל שמרנות הרוכשים (לא שלי, אני רק אבצע עבורם את הרכישה). אני כבר לא ממש מעודכן ולכןזקוק דחוף לעין בוחנת כשלכם. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP: P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 +…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב HP DV6620 מלפני שנה וחצי בערך, מעבד T5250 וג'יגה זיכרון. כמובן שהוא הגיע עם ויסטה וכבר מיומו הראשון לא עבד הכי חלק, אני מנחש בגלל ויסטה והזיכרון המועט... האם מעבר לחלונות 7 יטיב עימו או שזה יהיה אותה הגברת בשינוי אדרת??
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כמה הערות: 1. מתי המחיר של המעבד אמור לרדת? 2. האם זה הזכרונות שכדאי ללכת עליהם אם לא מתוכנן OC ורוב הזמן המחשב לא בשימוש למשחקים? 3. אני אנסה לבקש לקבל זיכוי על הספק שמגיע עם המארז. האם אני צריך באמת את ה LIBETRY? 4. הכרטיס מסך נקנה רק בשביל להחליף את הכרטיס הישן שלי במחשב הישן, ואני אעביר את ה 6600GT (שדורג במקום 40-50 בכרטיסי מסך הכי טובים , אני גאה בו!) עד שיתאזנו מחירי ה G8xxx. ואז אני אקנה כרטיס לדעתי מסדרה 86... 5. HD קניתי לא מזמן את ה WD 320G שמסתיים ב YS (זה שעולה 630 ש"ח) ונראה לי שהוא יספיק מה אתם אומרים בכללי? מבחינת תקציב אני גמיש ומבחינת שימושים אז בעיקרון אני רוצה לחזור ל VISTA, תכנות , עיבוד בלאגנים.. ומשחקים... בקרוב יוצא C&C3 וגם SUPREME COMMANDER כ…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למה המחשב נמכר עם סוללת 4 תאים? למישהו יש ניסיון עם הסוללה של המחשב הזה? (הביקורות מדברות על 8 תאים כשהסוללה בולטת) הסוללה מספקת זמן פעולה סביר? תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לתיכנות (לא גרפיקה אבל הרבה יישומים כבדים שרצים ביחד) ולמשחקים (בעיקר סיביליזיישן וכאלה) התקציב הוא בערך 8000 ללא מסך (יש לי סמסונג p2250) הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע תגובות - בעיקר לשמוע אם לקחתי חלק שאינו מתאים או אינו אמין בבחירת הספק, המארז ולוח האם די הימרתי (קראתי המלצות שלכם בפוסטים קודמים) מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 875K "UNLOCKED" - w/o CPU COOLER - BOX ₪1749 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] G.SKILL "RH" 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS ₪1060 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1351 כמות:2 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [.…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימושים כלליים, קצת מכל דבר. משחקים, פוטושופ, תכנות, עבודה מול בסיסי נתונים וכדומה. המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר. המעבד יוחלף ל A64X2 מתי שהמחירים שלו יהיו קצת יותר שפויים, לכן נבחר הA64 הכי זול בינתיים. זכרונות קיימים: 2 יח' של Twinmos AA4T 512MB. הזכרונות הקיימים ילקחו לטובת המחשב החדש, והזכרונות הפשוטים יותר יעברו לישן. ספק כח ומארז קיימים: Themaltake Xaser III V1000D וספק ThermalTake PurePower 460W יילקחו לטובת המחשב החדש כאשר ה Compucase ישמש את הישן. כמות מוצרים סה"כ 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 594.25 ש"ח 1 Func sUrface1030 /w orange base - Mouse Pad 148.16 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 93…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אבקש מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, אופיס, סופר מכרז וכד'. נא להמליץ גם על חנות באזור חיפה פירוט הצרכים בתגובה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו After Effects ו Android Studio שיוכל להריץ משחקים כמו CS warzone. התקציב הוא כ 6 אלף ש"ח. בניתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת ובנוסף לדעת האם אני צריך להוסיף כרטיס קול או ציוד רשת. ולשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K עם אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות כמו After Effects ו Android Studio שיוכל להריץ משחקים כמו CS warzone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיס…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לחו"ד שניה לפני רכישה של מחשב בנוסף אם מישהו חושב שהוא יוכל להתאים לי משהו יותר טוב - אשמח שימושים: משחקים, סרטים.. תקציב - עד - 5500 ש"ח.. שקט - לא חשוב OC - לא מתוכנן ניראות - לא חשובה יש לי מסך 19'' רחב של SAMSUNG - אני אשמח אם תוכלו להתאים לי כ. מסך שיהיה מותאם לו באופן מוחלט. מפרט מעבד 1004 ש"ח intel core 2 duo s775 2.66GHZ e6750 1333MHZ/fsb 4mb-box לוח-אם 614 ש"ח gigabyte ga-p35-ds3 כ. מסך 1422 ש"ח gigabyte geforce 8800gt 512mb 256bit דיסק קשיח 369 ש"ח seagate barracuda 250gb 16mb 7200 RPM sata2 - ncq- st 3250620as צורב 184 ש"ח asus dvdrw 1814blt x18 זכרון 454 ש"ח kingston 1024mb ddr2 800mhz cl 5 X 2 מארז + ספק 756 ש"ח ant…
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. החברה שבא עובדת אמא שלי רוצה לקנות לה מחשב חדש. הצורך העיקרי הוא עיצוב תכשיטים בphotoshop, מה שאומר שצריכים הרבה זיכרון יחסית. עכשיו צריך מפרט עם ה-כ-ו-ל (גם עכבר , מסך, מערכת הפעלה (Xp Pro), כונן DVD, מקלדת, Floppy) והמחשב עצמו כמובן. עדיף חברות מוכרות ואמינות ומחנות שמספקת שירות טוב. תודה רבה [:
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של GIGABYTE W576V ואני מחפש להתקין לו זיכרונות של DDR2 בגודל של 4 ג'יגה בייט. מי יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג כי אני לא מוצא. תודה
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, הציעו לי את המפרט הבא, אודה על המלצות/שינויים מארז ATX/BTX תעשייתי 6A19 ספק ENERMAX 520W שני דיסקים: 200GB 8MB WD SATA2 מעבד: Intel P4-3Ghz 775 2MB - Box כונן 1.44 של TEAC לוח אם: P5LD2 ASUS P4 שני זכרונות: Samsung 533Mhz 512MB DDR2 (אפשרות לשידרוג ל-2GB) כרטיס מסך: PCIX SLI nVidia 6600GT 256MB+DVI (יש אפשרות לשדרוג ל 6800) כמו כן אני מתלבט לגבי מקלדת ועכבר, יש לי אפשרות להשיג את ה Dinovo של LOGITECH ממש בזול אבל הבנתי שיש לו בעיה במשחקים... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-