ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט פשוט על בסיס i3 תקציב: 2K ואם אפשר לרדת ל 1800 או פחות אז מצוין. שימוש: אינטרנט, סרטים/סדרות וקצת עבודה משרדית. שקט: לא חשוב. אם אפשר להכניס קירור מעבד COST EFFICIENT כמו ARCTIC אז מעולה. ציוד הקפי, OC, מערכת הפעלה, שדרוג: לא. כונן קשיח: לא חשוב הגודל כי יש כונן חיצוני גדול. איזור מועדף: ירושלים. אם אין בירושלים אז באיזור אשדוד/רחובות. בקשות מיוחדות מעבר לתקציב: מסך: עד 800 שקל. יחס 16X10. גודל 20-23". כרטיס מסך: עד 500 שקל, עדיך פחות. משהו שיתאים למפרט ויהיה אפשר לשחק עליו משחקים כמו BATTLEFIELD 3 בהגדרות בינוניות.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות את הנייד ASUS UL80VT מחברת QSYS. באתר שלהם ראיתי שהם נותנים עליהם אחריות לשנתיים. התקשרתי לרונלייט בשביל לבדוק אם הם אלה שנותנים את האחריות והם אמרו לי שלא אך שיש חברה אחרת שנותנת גם היא אחריות בשם VISUAL. התקשרתי ל-VISUAL וגם הם אמרו לי שהם לא עובדים עם QSYS. לבסוף יצרתי קשר עם QSYS ואמרו לי כך: 1. את הדגם הזה הם מזמינים מחו"ל לארץ 2. לגבי האחריות: הם טוענים שהאחריות היא אצלם ושיש להם מעבדות שהם מטפלים במחשבים במידה וקורה למחשבים משהו. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהם יתנו אחריות בלעדית משלהם על מחשבים ניידים של ASUS? האם מישהו קנה מ-QSYS? ויודע אם הם אמינים? אני די מפחד שיש פה נחש מתחת לקש. בתודה בן
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קל באינטרנט וומשחקי מחשב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה מספיק נוח לכתיבה וקריאה ולא קטן מדי.מניח שמעל 13` זה טוב * רזולוציית המסך? מתכנת משחקי מחשב צריך שתהיה רזולוציה טובה אבל לא על חשבון מהירות מחשב או גודל מסך * דרישות מיוחדות לקלט- מקלדת נאמפאד, וכמה שיותר נוחה להקלדה (לא מצומצמת או דחוסה) * משקל רצוי? לא מבין במשקלים. אני נסחב איתו כל יום אז לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4, יש לי חשמל זמין בגדול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3.0, * Bluetooth? לא חובה, אבל צריך אנטנה אלחוטית לאינטרנט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500גיגה, אין צורך בssd אבל לא יזיק כל עוד לא יקר ומשמש אך ורק למערכת ההפעלה כי אין לי שימוש אחר בו * כ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא 3000 למחשב סטנדרטי לשימושים קלים(אינטרנט, אופיס, סרטים, וכד') ראיתי ביד 2 את המחשב הזה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=a205 אשמח לדעות לגביו או אפילו להמלצות אחרות...תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מתחילה בקרוב את לימודי באוניברסיטה, ולכן ברצוני לרכוש מחשב נייד.. התקציב שלי די מצומצם [רק 3,500] ואני רוצה להוציא ממנו את המירב..לכן אני מתלבטת בין 2 דגמים של מחשב: - מחשב נייד Lenovo G560 0679-3XG: בעל מעבד I5, ונפח זיכרון 2048 MB - מחשב נייד Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD : שכמובן, יש לו מעבד I3, ונפח זיכרון 4096 MB..[אבל..איך אומרים? "יש לו אבא", כי זה בכל זאת של DELL] חוץ מהפרטים שציינתי אין עוד הבדלים משמעותיים בין הדגמים.. הצרכים שלי זה מחשב שאוכל לערוך בו מסמכים בנוחות, לגלוש באנטרנט..אבל מדי פעם גם להתענג על סרט איכותי. תוכלו לעזור לי להחליט מה עדיף..? האם להעדיף את המותג על המשוכלל..?? אלף תודות, מור.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני עומד בפניי רכישת מחשב נייד של אסוס (ASUS) ואני רוצה לדעת שאני מכוסה באמת לשלוש שנות אחריות עד הבית, כמו שמבטיח המוכר. הוא אומר שהמחשב מעולם לא נפתח (ניילון) ויש כתב אחריות בפנים. השאלה היא: איך מוכיחים ליבואן את הקניה, אם הבחור קיבל מתנה מהעבודה? תודה מראש. כל תגובה תתקבל בברכה. חג שמח!
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ב4000 ש"ח ללא מסך. לא רוצה לעשות OC... בעיקר לסרטים ומשחקים. שיהיה מחשב טוב, אין בעיה לחריגות קטנות מהתקציב.. בלי מסך מקלדת ועכבר. מה שחשוב זה שתהיה תאימות טובה בין ההארד וויר.. שאני לא אגלה אחרי הקנייה שיש לי קריסות של המחשב בגלל חוסר תאימות. אם תוכלו לעזור לי עוד היום זה יהיה נחמד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לא כולל מסך הייעוד של המערכת זה דברים רגילים - אינטרנט, מוזיקה, (משחקים פחות חשוב כי אני לא משחק) סרטים, מה שכן חשוב אחד הייעודים העיקריים של המערכת זה עריכת מוזיקה ווידאו, יש לי כבר כרטיס קול מקצועי להלביש על המערכת, עכשיו אני מחפש מחשב חזק והכי חשוב שיהיה סופר שקט כדי שלא יקלטו רעשים בהקלטה של קולות. אמממ... כמובן אני מתחייחס גם לקירור המחשב, תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים ולעבודה יום יומית. הדגש פה על חומרה איכותית שתאפשר להרכיב מחשב שקט, אבל יחד עם זאת אשמח להימנע מהתחממות יתר (מה שהיה לי במחשב הישן, שגם שם ניסיתי לבנות מפרט שקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3K (יש לי כבר חלק מרכיבים,בפירוט למטה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080P, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD - samsung ev…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? אגב יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה אז אני לא צריך חדש.. סתם לפרוטוקול, אפשר לחבר כל הארד דיסק למחשב הזה נכון? לא חייב להיות sata
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤679 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤292 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤522 מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD ¤81 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL - USB/PS2 ¤52 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-10 ¤147 מחיר סופי: ¤4467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-המחשב יהייה במקום מחשב נייח, כלומר לא יצא מהבית -המשקל לא משנה כמו כן גודל המסך כמה שיותר גדול יותר טוב -ומסך איכותי עד כמה שאפשר -לא חייב להפעיל מערכת הפעלה אבל אם כולל אז סבבה -מבחינת שמע אם יש אפשרות לרמקולים שהם לא גי'נריים יהייה ממש טוב (כדוגמת harmon kardom במחשבי תושיבה שנשמעים נפלא) תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-