ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית. מגבלה 5K אבל אפשר חריגה קלה בלבד אם יש שדרוג משמעותי ומוצדק. הדרישות כפי שמסתמנות כרגע: - גודל מסך 13-14 בערך - משקל יחסית נמוך, למטה מ-2.5 ק"ג - זמן סוללה ארוך ככל האפשר - מטרות עיקריות, אופיס, גלישה ופוטושופ - bluetooth ורצוי גם עיצוב אם אפשר וזה לא פוגע בשאר הדרישות.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט AMD (רצוי מעבד פנום 940) ללא כרטיס מסך כי יש לי 9800GTX+ וללא דיסק קשיח וצורב... עד 2500 מה אתם אומרים על זה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1136 לוח אם: [..] BIOSTAR TA790GX 128M - RETAIL ¤468 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] THERMALTAKE M5 ( BLACK) VJ2000BNS w/o PSU ¤279 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 מחיר סופי: ¤2494 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il + יש לי עוד 4% הנחה עליו
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט ושיתוף קבצים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II- HD642JJ כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט עבור חבר טוב. המחשב לשימוש ביתי קל. אינטרנט וקצת משחקים. אין צורך בציוד הקפי. מאחר ואני לא ממש מתמצא ב- AMD אני צריך עזרה. מעבד : ATHLOM 64 x2 שלוש שנים אחריות (לא מוזר?) לוח : ECS A780GM-M3 שלוש שנים אחריות זכרון : TEAM / NCP 4GB DDR2 800MHz חמש שנים אחריות דיסק.ק : SAMAUNG / HITACHI / WD 500GB SATA 7200 שלוש שנים אחריות צורב : SAMAUNG / SONY / LG SATA/IDE DVD-RW X22 שנתיים אחריות מארז : כנראה (לא ממש ברור) Frontier - PU11A-BK-BK / SV / RD שנה אחריות ספק : 500W בא עם המארז שנה אחריות סך הכל : 2000 ש"ח אחרי מע"מ מה נראה לכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מפרט ב4000 אלף אפשר קצת לחרוג. המחשב למשחקים כבדים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 אלף ,משלם בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למטרת משחקים כבדים ,סרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ללא צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בדגם הישן יותר של ASUS ה-4GB. הבעיה היא שכול השורה הראשונה של הכפתורים (F) כולל פתור ה-FN לא עובדים. שאר הכפתורים כן עובדים. פרקתי את המחשב כולל המקלדת, עשיתי נקיון יסודי, חברתי חזרה כמו שצריך, ודאתי שהמקלדת מחובר כמו שצריך, אבל עדיין הבעיה נמשכת. מה יכולה להיות הבעיה? מאיפה ניתן לקנות מקלדת כזאת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אבקש שתבנו לי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולסרטים אותם אני רוצה להריץ על טלויזיה 32 שהיא HD READY. (שאני אשחק ואראה סטים זה יהיה על המסך טלויזיה וזה עיקר היעוד של המחשב). התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 עדיף בלי חריגה. כמו-כן אני אשמח בנוסף אם תמליצו לי על רמקולים שאיתם אני אשמע את הסרטים (ושיחוברו למחשב) בתקציב נוסף של 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מעבד intel core2quad 9650 לוח gigabyte EP45 ds3l זיכרון - ocz 2G DDR3 1333mhz ספק - HEC 450 כרטיס מסך -Sparkle Nvidaa gtx260 קששיח - 500G WD 16m 7200 מארז - antec 3hundred המחשב עולה 4000 ש"ח שווה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 בלי חריגה (במזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבד…
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6K פחות או יותר (לא חייב להשתמש בהכל) פלוס 2K למסך הכל כנראה במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, קצת סרטים והורדות, מטלב, אינטרנט ואופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך כמו שאמרתי בערך ב2K שהם לא חלק מה6K של המחשב עצמו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא יותר מידי, פשוט שלא ירעיש מעבר לגבול הסביר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. העדפה לחלק: Intel
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, צריך את דעתכם לגבי המפרט הבא הורכב בRSM מחשבים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=232 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ¤401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=694 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Ma…
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מתכנן הרבה זמן לקנות מחשב חדש (בIVORY) ומתלבט בין כמה רכיבים. הצרכים של המחשב שלי הם לתכנות, עריכה גרפית דו-מימדית בעיקר, וקצת משחקים (קלילים). ראיתי באתר של IVORY את החבילה הבאה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3263 אבל יש מספר חלקים שאני לא ממש אוהב. החלקים שאני רוצה שיכללו במחשב שלי: מעבד - Intel Core i7 l920 ולוח האם שהם מציעים - Gigabyte x58 chipset את המארז והספק אני אשפר קצת במקום בתוספת תשלום, ואת הצורב אני אקח את של LG. שני הרכיבים שאני לא מרוצה לגביהם הם הזכרון וההארדיסק. יש לציין כי יש ברשותי כרטיס מסך, ועליו אוכל לקבל זיכוי על מנת לשפר\להחליף את הזכרון וההארדיסק, וכמובן נשאר לי עוד 400 ש"ח להשלמה מהתקציב שלי (אני יכול להוסי…
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב אשר עיקר יעודו זה עבודה משרדית וקצת גרפיקה מעבד: Intel Core2Duo E7400 / 2.8GHz / 3MB Shared L2 Cache לוח אם מבוסס ASUS P5KPL-CM זיכרון פנימי: 4090MB / DDR2 800MHz (2GB X 2 ) כרטיס מסך ASUS EN9400 1GB דיסק קשיח: SATA 500GB מארז ASUS מסוג ATX כונן אופטי: צורב DVD HP כרטיס קול פנימי כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 סה"כ: 2129 ש"ח תודה רבה, נעם
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש לשימוש כמו שרשום בכותרת, חשבתי על כמה מהחלקים ורשמתי, מוכן לקבל הצעות לשיפור, מעבד : Intel C2D e8400 לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L כ. קשיח : SEAGATE 500GB SATA2 16MB BUFFER ST3500418AS זכרון : 4GB ב-DUAL CHANNEL כ. מסך : 9800GT 512 MB SPARKLE DDR3 מקלדת ועכבר אלחוטי (לא משהו מפואר מדי) רמקולים 2.1 איכותיים צורב SATA DVD-RW מארז חשבתי על GIGABYTE SETTO 1000 (חשוב שיהיה שקט!) ספק שמתאים לכ. מסך ויעמוד בעומס. מסך 19" לא רחב !!! תודה רבה. אריאל
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לעו"ד לצורך קריאה של מסמכי וורד בעיקר. מדי פעם עריכה של הקבצים אבל לא מעבר לזה. התקציב לא קריטי כרגע, ההתלבטות היא בין מחשב עם מסך גדול יחסית 15' לבין הנטבוקים הקטנים. חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מדי ושיהיה מסוגל לעבוד כמה שעות טובות ללא הטענה. מה ההמלצות שלכם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב: 2000 חריגה מקסימאלית: השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? -כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? -לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? -כן האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? -לא האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? -לא האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן -לא יודע ציוד הקפי: לא יש הכל האם אתה צריך ציוד הקפי? לא מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו? - 1 טרה פנימי האם הקונה זקוק לכונן אופטי? צורב DVD רגיל/ צורב Blu-Ray/ צורב DVD עם Light Scribe לא קנייה ותשלום: האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים LG כמ…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב?- עד 7K כולל מסך 22' לפחות דק איכותי. 2. מטרות המחשב? משחקים בעיקר וגם סרטים ושאר ירקות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מה שמצויין במפרט למטה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן אני מעדיף מותגים של חברות מוכרות כפר שרשמתי במפרט למטה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?-הקירור חשוב לי במקרה וארצה לעשות OC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך שהמחשב יגיע מורכב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי נייד כבר כמה שנים של MSI [לא ממש משנה הדגם] הנייד הזה http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=4444&type=manual הבעיה היא כזו, לא מזמן נסיתי לשדרג לה את הזכון [תסכימו איתי, זה פשוט ביותר] פתחתי את הברגים מאחור כמו שצריך, הורדתי את חתיכת הזכרון האחת שהיתה לה שם, מתוך 2, ושמתי אחת אחרת גדולה יותר, כן שתיהן מאותו סוג... ומאז שעשיתי זאת, כולל החלפה והחזרה למצב מקורי, המחשב נתקע! מה זאת אומרת נתקע? כשהווינדווס עולה, הוא נתקע במצב הLOADING שלו... אפילו נסיתי להתקין לה ווינדווס חדש, עם BOOTABLE, פשוט לדרוס את הקיים, וגם הוא נתקע בשלב העתקת קבצים [אם אני זוכר נכון] אני אנסה שוב, אבל החשש שלי הוא שמשהו חומרתי נדפק?!?!?! ולא יודע למה, כי ה…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמיועד להרצת משחקים כבדים ומולטי טאסקינג -אם יש תיקונים למפרט או הערות אשמח לשמוע מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31210 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 2000Mhz CL 9-9-9-24 Trident ¤866 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-16000CL9T-6GBTD כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe ¤1881 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GV…
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-