עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימלי? 10,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב הדמיות ותכנון בתלת. כמו כן עריכת HD ברמת הRUFFCUT (ללא קומפוזיטינג או אפקטים) רינדור תלת וביצוע חישובים כגון סימלציות נוזלים\חלקיקים וכו'.אולי גם משחקים על הדרך. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. MAX + VRAY, REALFLOW, CS 5, SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULLHD …

• 44 תגובות
    • 5k צפיות
  2. שלום חברים. אני יוצר מוסיקה אלקטרוית והגיע הזמן להחליף מחשב למשהו הרבה יותר עמיד שיוכל לסחוב את הפרוייקטים שלי. אני מחפש מחשב חזק מאוד ללא ציוד היקפי כגון:עכבר,מקלדת,מסך,CDROM,דיסק קשיח,כרטיס קול,רמקולים. התוכנות שאני משתמש בהם הם:קיובייס,ABLETON ועוד הרבה VSTi. אם אפשר גם על מנת לעשות השוואה. תציגו גם מחשב נייד אל מול המפרט שתציעו שיהיה שווה לו בעוצמה כי עדיין לא החלטתי האם זה הולך להיות מחשב נייד או רגיל. תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by איתי זרחיה,

שלום, הייתי שמח בהצעה למפרט למחשב נייח שעיקר ייעודו הוא עריכת קבצי אודיו גדולים. בד"כ 2 gb לקובץ ולפעמים גם 8 gb ואולי יותר. אני לא צריך יכולת גרפית אני רק צריך מחשב אמין שיעשה את העבודה מהר. כרגע אני לוחץ אנטר והולך לשתות קפה... אני גם אשמח למחשב שישאר מהיר עם הזמן למרות שדרישו. התוכנות עולות כל הזמן. אני צריך נפח אחסון של כ 4tb לפחות. מה הייתם מציעים? היות ואין לי שום צורך במסך איכותי הייתי שמח במידת האפשר להמשיך ולהשתמש בנוכחי שלי שבחיבור vga רגיל. תודה מראש! יש לי אפשרות לקנות באילת, אז אם יש המלצה לחנות אשמח שוב תודה!

4. Started by zvikahalevi,

שלום חברים אשמח לעזרה מה התקציב המקסימלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אלף מה הם השימושים הצפויים של המחשב :- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עיבוד תמונה יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר. DXO, Lightroom 3 , Photoshop® CS5 במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? יריות, סימולטורים BF,CALL OF DUTY ,CRYSIS , FALLOUT אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 1680 1050 EIZO אבל נדרש להחליף ל 1920*1200 לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by Majh,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

6. שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום לכולם! אני חייב (!!!) לקנות מחשב חדש, ואני זקוק לעזרתכם... (למה חדש? P3 עם 128MB כבר ישן מדי, לא?) נתחיל בתקציב: 5000 ש"ח, ללא מסך. (כולל עכבר, מקלדת ושאר ירקות. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים.) את התתקציב ניתן למתוח ל- 6000 ש"ח, אבל בואו נתחיל בקטן... מה המחשב יעשה, בסופו של דבר: עיבוד תמונה. גודל הקבצים: 6MB. עבודה בפוטושופ בעיקר, אבל יש גם תוכנות אחרות של קנון, לדוגמה, שירוצו על המחשב. כנראה שיהיה מולטיטסקינג (משהו שלמדתי באתר...) בנוסף, גלישה באינטרנט, והעברת קבצים גדולה. (למרות שאני יודע שזה לא משנה כ"כ...) דרישות מינימום: 1GB זיכרון RAM. לפחות! מהיר ככל שניתן. (אשמח לשמוע על אפשרות ל- 2GB. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל מאנשים שמעבדים תמונות, הבנת…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, יש לי איזה מפרט שהרכבתי, רציתי לדעת מה דעתכם - מה לשפר/להוריד? שימו לב שהמארז ממש לא חשוב לי, פשוט חשבתי להוסיף עליו איזה מאוורר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E מאווררים וגופי קירור Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan מארזים HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by yakko,

שלום חברים, אני זקוק לעזרה עם מפרט למחשב ביתי בתקציב הרשום. עיקר העבודה – עיבוד תמונות (לא גרפיקה) ברזולוציה גבוהה בעזרת PS ו-lightroom וסריקת נגטיבים ועיבודם (יש לי כבר סורק) נדרשת גם יכולת שימוש כמחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, משחק לא תובעני מדי פעם, עריכת סרטים ממצלמה ביתית לעיתים רחוקות מאוד) כיום אני משתמש במחשב שגם הרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני הרבה זמן (כאן) המחשב עבר מספר שדרוגים עם הזמן (זיכרון, SSD) אבל כבר לא מספק את הצרכים. בגדול המפרט של "מחשב דו-מימד חזק" שמופיע באתר נראה לי הגיוני, אשמח לחוות דעת (ולהתאמה לשאר הייעודים שלי), ובכל מקרה אני צריך המלצה קונקרטית לגבי המארז – קשה לבחור ברשת מארז רק עפ"י שם החברה. אני זקוק למשהו יציב, איכותי, מאוור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני עוקב בעיניין אחרי הפורום כאן כבר כמה זמן. קודם כל הסתבר לי שאני לא מבין כלום ואחר כך שאני כבר זקן מדי בשביל להבין . אני מחפש מפרט שייתן לי מענה לתחביב צילום ועיבוד תמונה שלי. העבודה היא עם קבצי NEF (קבצי מקור של המצלמה) בגודל של כ 10MB ובתוכנות הבאות: iView Media Pro למיון ואירגון משם העברה ל: Dxo optics Pro לעיבוד - זו התוכנה האיטית / כבדה ביותר מבין השלש. ולסיום Photoshop בהתבסס על מפרט המומלץ באתר של גרפיקה : פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty 565 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - T…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. לאחר 5 שנים עם לפטופ W530 (מפרט i7 3720QM, 16GB DDR3, 500GB HD, Nvidia Quadro K200M), ששימש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטר, קצת פרימייר ואפטר אפקטס) ושימושים כלליים (סרטים, גלישה, אופיס) - הגיע הזמן להשתדרג שכן ה-W530 כבר מראה סימנים רציניים של עייפות החומר. בשביל לחסוך כסף ועקב חוסר הצורך בניידות החלטנו לעבור גם למחשב נייח. עכשיו רק נשאר להרכיב מפרט... התחלתי לחקור את העניין כאן וברחבי הרשת ונותרתי בעיקר מבולבל. למשל, ידוע ברחבי הרשת שלא רק שתוכנות של אדובי לא מנצלות יותר מ-4 ליבות, אלא שמעבדים עם יותר מ-4 ליבות הם איטיים יותר. האם בעתיד יתמכו? כנראה שכן. מתי? לא ידוע. לא פורסם שום דבר אפילו לא לגבי תמיכה עתידית כרגע - מה שלדעתי די שם בצד כרגע רייזנים למ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by iPsych,

לפי הכותרת אתם מבינים שזה אתגר לא קטן. אבל בשביל להקל- אין צורך במסך (כמובן), אין צורך בHD (יש כבר 160). המפרט אמור לשמש לעבודה משרדית+עריכה גרפית דו ממדית (ככה שאין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אבל צריך מחשב לא חלש). עדיף שהמחיר יהיה עם הרכבה, ואם אפשר לדחוף 1GB ram זה יהיה עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by אוצול,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לעיצוב גראפי דו מימד בלבד. המחשב צריך להריץ את החבילה של אדובי (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור), פלאש וכיוצא באלה. ללא מסך. עדיף עם יכולות שדרוג עתידיות (כשיהיו לי עוד קצת מזומנים..) עוד 2 שאלות קטנות: שמעתי שעומד לצאת צ'יפ חדש של אינטל, מה שיוזיל את הקיימים בשוק, האם כדאי להסתמך על זה ולחכות? האם שווה לי להעביר את ההרדדיסק הישן שלי (80 ג'יגה, של מקסטור, לא זוכר כרגע עוד פרטים) ללא פירמוט, האם הווינדאוס XP ידע להתמודד עם זה? תודה מראש אוצול

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by סלבה מלנ,

היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו . יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה . במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 . המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור . אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה . בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Esther Malul,

בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DR_PAIN,

שלום האם מישהו יכול לתת לי מפרט במחיר הנ"ל -יכולת לתמוך בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ואילוסטרטור ברמה גבוהה. -יכולת לתמוך גם במשחקים כמו סימס 3 המחיר ללא ציוד נלווה (מקלדת עכבר וכו') תודה מראש

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. אשמח לעזרה במפרט למחשב לעיצוב גרפי (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח - מעדיפה לא לחרוד אבל ניתן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בתוספת מחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

22. שלום הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על ההדגשים שאני צריכה להתעקש עליהם. המחשב צריך להריץ את כל התוכנות הרלוונטיות: אילוסטרייטור פוטושופ ואינדיזיין וכן פלאש ביחד בלי להתאמץ יותר מידי אבקש גם מידע על כרטיס מסך אם צריך ואיזה כמובן שאם אפשר לקבל הכל בלי לנצל את כל התקציב - עדיף אני מדברת על מחשב בלי מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by d0s,

היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by nitsanroz,

כרגע אני מתמקד בדל ומתלבט בין STUDIO15 לVOSTRO לא למשחקים רק לעיצוב גרפי לאינטרנט ועבודה על אפטר אפקטס ישמש כמחשב שני בנוסף לנייח לכן ניידות חשובה זמן סוללה ארוך, משקל נמוך ו15 אינץ יספיקו את המחשב אקנה בחול והתקציב הוא דיי גמיש האמת 1000-1500דולר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב לשימושים מקצועיים של מעצבת גרפית. כונן קשיח + כונן אופטי - קיים. התוכנות שעבורן המחשב - פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פלש ודרימוויבר. תקציב - 2000 ש"ח (כולל הרכבה). יש המלצות ? תודה לעוזרים ! הכיוון שאני חשבתי עליו - Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3215 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.