עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by Ma*oR,

היי אנשים ממצב רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה שאני הולך להזמין אותו יום שני בעזרת השם בלי נדר אבל יש לי כמה התלבטויות אני מקווה שתעזרו לי והמפרט הוא מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y זכרון DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88T512HP RETAIL GF 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV 3Y צורב LG GSA-GH20NS10 (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y דיסק קשיח 1)500gb 32mb sata2 2)250gb 16nb ide ספק כוח CORSAIR CMPSU-550VXEU 550WATT ATX PSU RETAIL 5Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX עד לכאן את כל זה אני לוקח עכשו הגעתי לחלק הבעיתי שאני ממש מתלבט בין הלוחות האם והלוקחות שאני מתלבט הם…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  4. המחשב אמור להריץ תוכנות שירטוט כבדות, ולכן חשוב לי שיהיה לפחות 3GB RAM ושהמעבד והלוח אם יהיו איכותיים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  5. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1107.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ …

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by BakaNa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by NDR,

אהלן! אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך, מקלדת, עכבר..) שישמש אותי ל: אימיול (ועבודה רצופה במקביל), אינטרנט, צפייה בסרטים, קידוד סרטים לעיתים רחוקות, וכנראה שבעתיד גם עבודה עם MAYA. בעיקרון אני לא מייעד את המחשב למשחקים אבל אולי בעתיד כן, מה שבטוח לא משחקים כבדים. אז אני צריך: - מעבד [אינטל או AMD?] - לוח אם - זכרון פנימי - דיסק קשיח [לא יותר מ-180GB] - כרטיס מסך - כרטיס קול [אני חושב שכדאי OnBoard, תקנו אותי אם אני טועה..] - צורב [שיהיה ניתן לצרוב כל פורמט - כולל DVD] - מארז [אני צריך שיהיה לו איוורור טוב למה המחשב הקודם שלי נטה להתחמם מהר מאוד] - מקלדת, עכבר, רמקולים - מסך [LCD איכותי אבל לא יקר מדי] תודה מראש! * אגב כדאי לקנות מחשב נייד גם אם זה לש…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by new blood,

אהלן, יש לי מחשב מיושן: AMD sempron 1.8Ghz לוח אם כלשהו תושבת AM2 זיכרון ג'יגה וחצי DDR2-533 2 כוננים בחיבור SATA וDVD בחיבור IDE. ספק כוח חדש וטוב . עכשיו, כיוון שכרגע אני בקושי מצליח לפתוח 3 טאבים בפיירפוקס, אני רוצה לשדרג את המחשב. אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, ולא פחות חשוב ליצירת מוזיקה (קיובייס למי שמכיר), מה שאומר שצריך מעבד חזק. שקלתי לקנות מחשב חדש וזהו, אבל אני סבור שלשדרג יהיה יותר זול. מה דעתכם על זה: AMD Athlon II X3 440 3.0Ghz לוח GIGABYTE MA78KM-S2H כרטיס מסך ייקנה בהמשך אם ארצה. 660 שקל, בטוח יותר זול ממחשב חדש שיתאים לצרכים שלי. המחשב יהיה סבבה? אני משער שכן. אני בעיקר לא יודע אם שווה ללכת על לוח אם DDR3, שזה אומר עוד 150 שקל בערך, אבל…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by galedri,

שלום לכם אני רוצה בבקשה מפרט ב-10k ללא מסך .. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by fenix5545,

אהלן, מחפש מחשב נייד (מחשב נוסף לשולחני) לעבודה עם תוכנות תלת (מאיה, מאדבוקס, זיבראש וכו) עריכה גראפית בפוטושופ וכו. מבחינת מפרט אני יודע מה צריך (I7 HQ, כרטיס מסך יעודי בעל 4GB זיכרון, 8GB RAM DDR4 וכו) הדבר הייחודי שאני מחפש זה מחשב מתקפל בעל מסך מגע עם דיג'יטיזר של וואקום שאהיה יכול לצייר עליו ולעבוד על טקסטורות בצורה איכותית מספיק כדי שאהיה יכול להימנע לקחת את הוואקום שלי לבתי קפה וכו. *עריכה* אשמח להצאות למחשבים בלי המסך מגע.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דגם או מפרט ממולץ למחשב נייד "15 שיתמוך בתוכנות SKETCHUP, AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP. הסכום שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח. נתקלתי בשני דגמים העומדים בתקציב והייתי רוצה לדעת אם הם כיוון טוב ואם לא אז מה כן מומלץ במקום: 1. Asus Vivobook X556UQ-DM842T- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10105 2. Lenovo Yoga 720 15 80X7007YIV- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10004 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפי…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. אהלן וסאהלן חברים יקרים, ביוני הקרוב אני יוצא להקיף את העולם עם 0 תיקים, כחלק ממסע/פרויקט שלי, והתכנון היה לקנות מקבוק אייר 11.6, שכן קראתי עליו דברים נפלאים, והוא נכנס לי בדיוק בכיס של מה שאני לובש. עכשיו, תכננתי למכור את המחשב הנוכחי שלי (שאני מבסוט עליו מאוד, מאוד, מאוד.), כי הנחתי שהוא יהיה מעט גדול מדי בשביל כל הסיפור, וגם ההארד דרייב הרגיל שלו לא יעמוד לאורך זמן בכל מהמורות הדרך. לפני כמה ימים נסעתי ל"למטייל" על מנת לקנות כמה דברים קטנים, והמחשב נפל לי מהתיק על הכביש. המסך הלך, ומסתבר שגם ההארד דרייב. אז חשבתי "על הדרך" להחליף לו את ההארד דרייב ולנסות להשתמש בו, במקום לרכוש מק. לפחות לעת עתה. המפרט המקורי הוא : 13.3� Diagonal High-Definition HP LED BrightView Wi…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. אהלן בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו. מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים. כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עוב…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  15. באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ast,

חסר לי רק לוח אם למפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1034 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤425 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤289 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W אחריות: חמש שנים !! מחיר: ¤479 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מא…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by ofirmk,

שלום לכולם. אשמח לקבל את המלצתכם המלומדת למחשב נייד, להלן הפרטים: רקע: ברשותי מחשב HP pavillion מסך 15" מצויין שרכשתי לפני כשנה אך אני מאוכזב מאוד מגודלו הואיל וחשובה לי הניידות. שימושים: בעיקר אינטרנט ושימושי אופיס, צפייה בסרטים-נדיר, משחקים-לגמרי לא. תכונות מועדפות: גודל מסך רצוי 13.3 אינצ', נחוץ צורב, לא מעוניין במחשבי NETBOOK. תקציב: עד 3500 ש"ח כמו כן, בחודש הבא אני טס לניו יורק כך שייתכן וארכוש בחו"ל. נטיית לבי הינה לכיוון של toshiba u400 שאלה נוספת: האם ניתן לחרוט (באופן אסתטי) על מקלדת של מחשב נייד שהובא מארה"ב אותיות בעברית הואיל ואינני מעוניין להשתמש במדבקות. תודה מראש, אופיר

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by eranmor,

מחפש מחשב שיהיה לי לתקופת הלימודים (4 שנים, שיתחילו בנובמבר) התקציב הוא 2500 בערך והשימוש הוא בעיקר משרדי (יש מחשב יותר רציני בבית) חשוב לי מאוד הנוחות של המקלדת, האחריות ותאימות לתקנים אלחוטיים. זמן הסוללה פחות קריטי אבל אם אפשר שיהיה לפחות 3 שעות בעבודה לא מאומצת. באינטרנט מצאתי את זה http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=2551 לא מכיר את החנות ולא את הדגם אבל זה נשמע לא רע בכלל ביחס למחיר משהו בסגנון או תגובות ספציפיות על הדגם הזה אם יש יתקבלו בברכה בנוסף, ראיתי במכירות הקבוצתיות באתרים כמו וואלהשופס ודומיו מחירים זולים יותר במכירות קבוצתיות וכו'. שווה בדיקה? למישהו יש נסיון עם האתרים האלה במחשבים ניידים?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלום , אני צריך להחליט בין: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5647 הראשון של gigabyte והשני של fractal design. חשבתי ללכת על ה fractal בגלל השקט, אבל באייבורי אמרו לי ששני המארזים שקטים בצורה דומה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by oren778,

יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by ilu_xa,

שלום לכולם, שנת הלימודים באה ומתקרבת, לכן הגיע הזמן להצטייד בהתאם. אף פעם לא היה לי מחשב נייד משלי, ואף פעם לא יצא לי להשתמש באחד כזה יותר מדיי, לכן אשמח לקבל המלצות והכוונות מבעלי הניסיון בתחום. למרות התקציב הדחוק ראיתי שיש לא מעט אופציאות והמגוון הוא דיי גדול. * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, אופיס. בשביל המשחקים יש לי את המחשב הנייח. * גודל המסך? 12-14", הבנתי ש15.6 יהיה בעייתי מבחינת גודל, משקל, זמן סוללה? * משקל רצוי? אין לי אינדקציה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מניח שכן, לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כבונוס, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה כונן כלשהו, לא…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Liron C,

האם זה מחשב טוב עבור לימוד\פיתוח תוכנה? בפנאי זה בעיקר אינטרנט\צפיה סרטים\TV, אך רצוי שיהיה אפשר להריץ משחקים סבירים. חשוב שיהיה שקט, מהיר ויחזיק כמה שנים טובות לפחות עם מינימום תקלות.

25. שלום מחפש מחשב נייד לשימוש באופיס. אבל הרבה תוכנות במקביל. כלומר וורד, אקסל, פאוורפוינט פתוחים והרבה. וגם הרבה טאבים של כרום פתוחים במקביל. חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד גם אחרי שלוש שנים של עבודה ושיהיה אמין, כלומר לא נצטרך לרוץ לתקן תקלות. חשוב גם שיהיה מאוד מהיר בפתיחה ובעבודה השוטפת. ישמש גם לא מעט להצגת מצגות אז אם יש איזשהו שיקול לחיבורים, יהיה טוב שיהיה קל להתחבר אליו. צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס. מסך, עדיף כמה שיותר ריבועי. עדיפות ל 14 אינץ׳ ואפשר גם 13. כדאי שיהיה יחסית קל. תקציב 4000 שקלים אבל מאוד גמיש. העיקר שיהיה טוב. תודה רבה לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.