עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by KamaL,

היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4k גמיש, יש אפשרות במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת פשוטה ועכבר טוב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם 3GB ומחשב רגיל עם 4GB שמריצים ויסטה (32 ו 64) ואני מריץ בכל אחד מהם VPC (אפילו כמה). אני עושה איתם ניסויים עם תוכנה שאני משתמש בעלת מספר שכבות. (שכבת אפליקציה, שכבת DB, ו CLIENTS) החלטתי שהגיע הזמן לניסוי יותר משמעותי. אני רוצה מחשב בעל זיכון רציני (רצוי 16GB ומעלה) אני לא רוצה להשתמש במחשב השני שלי כיוון שהוא בשימוש גם של אחרים ואני רוצה מחשב נפרד לניסוי. אני מחפש מחשב שקט (זה עדיין ישב בבית שלי ולא במשרד כלשהו) בעל זיכרון של 16GB. אם זה חשוב אני מניח שאני אתקין עליו WINDOWS VISTA ועליו ירוצו מספר מכונות VMWARE. לא נחוץ לי מסך או ציוד הקיפי אחר. בנוסף, אם המחיר מאפשר זאת הייתי רוצה לוח אם בעל אפשרות לשידרוג עתידי לזיכרון. במידה ואם לא חושבים …

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by micglo26,

שלום, אני נוסעת שבוע הבא לניו יורק, ואני מעוניינת לקנות שם מחשב עקב המחיר הנמוך, ברצוני לשאול מספר דברים: 1. הבנתי שהמחשבים באים עם מערכת הפעלה VISTA - האם תיהיה בעיה עם העברית, האם אני אוכל להתקין בארץ תוכנות בעברית ולראות ולהקליד עברית בכלל? 2. האם יש למישהו חנויות ממולצות במנהטן? 3. מחשבים מומלצים עד 800 דולר? תודה מראש בלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Idani26,

תנו לי כמה טובים.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by maxbrener2008,

כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. . מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. שלום לכולם... אני מעוניין לקבל מפרט ללא כ.מסך וללא כ.קול מכיוון שיש ברשותי את כרטיס הקול אחד של קרייאטיב כזה טוב ועוד כרטיס מסך מדגם eVGA 8800GT 512MB SuperClocked ואני אהביה מעוניין להתקין אותם על המחשב החדש כרגע יש לי מחשב מאוד חזק רק שהוא עושה לי בעיות איתו אז כנראה שעדיף שאני יעיף אותו ויביא אחד אחר במקום הכאב ראש מי שמעוניין זה המפרט הנוכחי שיש לי כרגע E6750 כ.מסך שצויין למעלה ASUS P5B-SE 4 ג'יגה ראם של קינגסטון 800MHZ מארז+ספק 6A19 קירור למעבד AC 7PRO ( לא המחשב מעולם לא עשה OC פשוט בשביל הטמפרטורות שמתי ) 450GB ב-3 הארדיסקים כ.קול של קריאייטיב אבל עכשיו למפרט המבוקש אני מחפש מפרט בין התקציבים 2K לבין 2.3K אפשר לחרוג טיפה טיפה אם אפשר לא בכלל אני מחפש מערכת שתחזיק…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by tsshark,

בדקתי מכירה קבוצתית של מחשב בלינק הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947161. הייתי רוצה התייחסות למפרט. הצורך שלי במחשב הוא בעיקר משחקים (לא יותר מדי כבדים), סרטים וקצת עריכת תמונות וסרטים. בלינק אין כרטיס מסך טוב. האם יש לכם הצעות לגבי כרטיס מסך טוב שישלים את המפרט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני משתמש בעיקר בתוכנות שמצוינות למטה לעריכת צילומים עיצוב גראפי ועריכה בסיסית . עבודה עם הרבה חלונות בו זמנית . תקציב - 3.5 השתדלתי לרשום על פי הכללים של הפורום 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) לא צריך מסך 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב אבל לא לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא אבל אשמח לדעת מה זה . כמו כן המלצה…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. אשמח מאוד לעזרה ... אני רוצה לקנות מחשב -ללא מסך, ללא צורב וללא הארד דיסק שמיועד בעיקר למשחקים באינטרנט. תקציב עד כ2000 שקל. תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. זה המפרט שאני הרכבתי לו , תגידו לי מה דעתכם ואם כדאי בכלל לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1199 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤690 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...X260-896D3E-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 …

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. ב EBAY יש החל מ 2 דולר ועד עשרות דולרים. מישהו קנה ויכול להמליץ על מנעול סביר ולא יקר? תודה!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. המפרט הוא לחבר. כמו שאמרתי. המחשב לשימוש ביתי בסיסי. קצת אינטרנט ומשחקים קלים. לדעתי אין צורך אפילו בכ.מסך נפרד, אבל זו רק דעתי. תקציב עומד על 1600 עד 1800 ש"ח כולל מע"מ (1900 אם באמת באמת יש הצדקה). כמובן שאין OC ואין עדיפות ל- AMD או Intel. אין צורך בציוד הקפי או מסך. מאחר והוא גר ליד כפר סבא, אז יש עדיפות לחנויות בישובים מהאיזור, אבל לא חייב כי הוא עובד ברחובות. כך שחנויות בראשל"צ למשל גם תופס. מעדיף לא לקנות מ- KSP או IVORY אלא אם כן באופן חריג יש המלצה על סניף טוב ואמין. הקניה מתוכננת להיום בערב. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור. ראיתי את הפוסט הזה שבו מופיעים שני מפרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419235.0

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by shoval,

בטעות מחקתי את כל מה שיש לי על המחש, כולל כל קבצי מערכת ההפעלה... אני טמבל אני יודע... עכשיו אני מנסה להתקין חלונות ואני לא יכול כי אין קבצי מערכת... חוץ מלהניח עציץ על המחשב מה אפשר לעשות ואיך אפשר לטפל בעניין??

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח: דברים חשובים שיהיו לי : 1.מסך עד 15.4 . 2.זיכרון כמה שיותר .. ( עדיפות ל - 4 אם זה אפשרי...) אודה לכם על העזרה ... אם צריך לחרוג באיזה 200 - 300 אז תגידו ... תודה לעוזרים. TOMCAT

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by Zaoza,

מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤200 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1220 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים SAMSUNG SyncMaster T190 19'' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE ¤825 שרותי מעבדה הרכבה של מח…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by purple-hey,

שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by efgan,

שלום לכולם, אני מנסה לבטל את הtouchpad בנייד וכשאני נכנס למנהל ההתקן האופציה של "הפוך התקן זה ללא זמין" מנוטרלת. מישהו יודע איך ניתן להחזירה לחיים, או אופציה אחרת לביטול ה touchpad?תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. אני מתכנן בניה של מטריצה 3 על 3 של מסכי 22 אינצ לקיר בבר , הרעיון שיראו בכל מסך תמונה או סרט שונה או בכולם תמונה אחת גדולה . קיבלתי הצעה ואשמח לתגובה ENERMAX PHOENIX ECA3162-B HEC WIN+700 700W ASUS P5Q PREMIUM Intel Dual Core E5200 TRAY ARCTIC COOLING Alpine 7 GT SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA-2 16MB Sony Optiarc AD-7240S X24 Dual Layer DVD+/-RW SATA BLACK OCZ OCZ2G8002G 2GB 800MHz CL5 SAPPHIRE HD 4870X2 2GB DDR5 PCI-E GAINWARD 8400GS 512MB PCI-E+HDMI 471846200-9726 X 3 HANNS-G HG216D 22" (21.6) 5Ms 1:1000 Wide LCD + HDMI X 9 האם יש פתרון אחר ? האם יש פתרון יותר זול ? מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by udist,

קראתי פה הרבה על ההבדלים בין במעבדים ולפי הבנתי, אני לא אשים לב להבדל שכן אני לא מתכוון להכביד על המעבד. אבל הייתי רוצה לדעת על שאר ההבדלים בין המחשבים, לאיזה שוק פונה הXPS? כמה הבדל יש בין כרטיסי המסך? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי המשקל של הXPS? זה 1.8 או 2.2?? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? (שמתי לב אולי לRPM של ההארד דיסק...) אני יודע שהXPS מחוץ לתקציב, אבל אני שוקל למתוח את התקציב בשבילו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים