עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elixvx,

שלום אני צריך בבקשה את הנייד הכי טוב שאתם יכולים להמליץ עליו שיתאים כמה שיותר לצרכים ויעמוד בתקציב אז ככה המחשב הוא לאבא שלי לעבודה המטרות הם בעיקר גלישה באינטרט, מסמכים,שירים,סרטים והוא רוצה גם לקנות את הדבר עשה שהופך את המחשב לטלויזיה (קולט ערוץ 22 ,10) חשוב שהמסך יהיה איכותי (לא גדול איכותי) שהסוללה תיהיה טובה שלא יהיה כבד מידי וגדול מידי חזק כמובן (במובן הפיזי) ואם כונן (רצוי צורב) דיסקים זהו ביעקרון אם צריך עוד מידע רק תגידו התקציב הוא עד 2,500 אפשר לחרוג קצת ל2,800 אם זה משמעותי תודה מראש =]

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

מחשב נייד מחירו כרגע 2000שח זה בפומביות בוואלה-שופס מעבד Intel® Core2 Duo Processor T5500 זיכרון ???1,024 MB DDR2 667MHz מסך "15.4 ,רזולוצייה ?1,280x800 כרטיס מסך Nvidia GeForce Go 7400 צורב DVD Multi Burner מודם 56K במהירות גבוהה. דיסק קשיח 80GB

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by shimivak,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שכבר מעלה אבק המפרט הנוכחי הוא: intel desktop DG965SS לוח אם מעבד intel core 2 douE6300 1.86ghz כ"מ nvidia geforce gt630 זיכרון RAM 2giga ddr2 אני לא צריך מחשב משוגע שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן מחשב שיהיה טוב. מה שהכי דחוף לי שזה המעבד שכבר התיישן ואם צריך אז גם לוח אם. תקציב באזור ה1000 שקל, אם תוכלו להמליץ על יותר מרכיב אחד בכל תחום זה יהיה נחמד. תודה!

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by johnyG,

הי, לכבוד יציאת VISUAL STUDIO החדש אני קונה מחשב חדש שיוכל להתמודד איתו. אני מתכנת ומפתח בWEB ומשתמש בכלים די כבדים (SQL SERVERS וכו'). אני רוצה רק אינטל. איך המפרט הבא בסביבות ה3500שקל: 775 P4 3.2 64BIT INTEL Cherry Creek D915PCYL WESTERN DIGITAL 160 SATA2 DDR 400 512MBX2=1024MB TWINMOS HEC COMPUCASE 6A19B DVD RW LG3163B יש לי כרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. מצאתי מחשב נייד ב-3950 ש"ח ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מ…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום. אז קודם כל תודה לכל מי שעזר בפוסט הקודם ולאלו ששיכנעו אותי לעבור מלוח אם Z97 ללוח H87 אז שידרגתי את לוח האם (הבדל מחירים מזערי) והוספתי מסך. אשמח מאוד אם תתנו את חוות הדעת על המפרט הנ"ל אם למישהו יש רעיון לחלק אחר, אשמח מאוד לדעת גם מה הסיבה. אם הכל יהיה בסדר, אזמין את המחשב שבוע הבא דרך RSM. תודה רבה. שימוש למחשב: עריכת וידיאו ואנימציה (Primiere & after effects) ומשחקים בגרפיקה HIGH / ULTRA CPU: intel core i7 4790 Motherboard: MSI H97 gaming 3 Fan: Arctic freezer 7 pro Ram: G.Skill ripjaw-x 1600 8*2 ddr3 CL9 GFX: MSI GTX 770 4gb ddr 5 twin frozr SSHDD: Seagate desktop SSHD 1TB SSD: Samsung SSD 840 EVO 250GB Psu: Seasonic x-660 660watt 80 plus gold - oem …

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. רוצה לקנות מחשב עם מסך 13''-14'' מטרה : לימודים, תוכנות CAD כגון SOLID WORKS, תוכנות יותר כבדות לסימולציות נומריות כגון Ansys, Comsol (לא סימולציות של חודש אבל שירוצו) תכנות במטלב, משחקים, סרטים כמובן פוקר בפייסבוק בשירותים ;D בקיצור הרבה שעות מול המסך. ביצועים יותר חשוב מזמן סוללה. כרטיס מסך חשוב. מסך טוב חשוב. תקציב כמו שאמרתי 1k $ פחות או יותר לא כולל משלוח ומע"מ, לרכישה באינטרנט בארה"ב או קנדה. רציתי ללכת על dell latitude 6400 אבל לא מצליח למצוא עם כרטיס גרפי בכלל. דגמים שאני מתלבט ביניהם הם : dell latitude 6400 dell studio XPS 13 inch sony VAIO CW פתוח לכל הצעה עניינית. אם יש דגמים שלא חשבתי עליהם והם ניתנים לרכישה אני אשמח. אם מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות את מה שא…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. Started by tfo,

כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  11. כמות. מוצרים סה"כ 1 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 73 ש"ח 2 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 560 ש"ח 1 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 689 ש"ח 1 Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans 231 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 36 ש"ח 1 Thermaltake XRound Cable Floppy Uv Blue A2089 37 ש"ח 2 Thermaltake XRound Cable ATA 133 Uv Blue A2075 84 ש"ח 1 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 93 ש"ח 1 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 189 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon X1600 Pro 128-bit 256MB GV-RX16P256D-RH Bulk 783 ש"ח סה"כ 2,777 ש"ח (הכרטיס מסך עדיין לא)

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  12. מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא ‏LG E2040T

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by Night,

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm סוללת 6 תאים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm סוללת 4 תאים מרתק שלסוללה יש x תאים, אבל מישהו יודע לתרגם את זה לשעות עבודה? איזה מהדגמים עדיף לדעתכם? (חשוב לי בעיקר ניידות וזמן סוללה) יש הבדלים מורגשים בין i3 330M לבין i5 430M? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. הזמנתי מחשב חדש שישמש גם לגיימינג וזה המפרט שלו: מארז arctic ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 2.8GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 2300 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 450GTS 1G-5 P.O VIEW דיסק קשיח 1 טרה של WD SATA3 32MB מה דעתכם על המפרט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by nir93,

מחשב לאמא שלי (שימוש ביתי, בלי אוברקלוק, לא מתכונן שידרוג), יש לחבר הנחה מאינטל. אני לא מבין יותר מדי בדברים כאלו אז אשמח לעזרה. בינתיים מה שחשבתי: מעבד Intel® Core™ i5-4570T Processor לוח-אם GIGABYTE Q87M-D2H זיכרון - 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 memory module כונן למערכת הפעלה - Intel® SSD 535 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) ההתלבטויות: צריך למחשב מארז+קירור+ספק כוח - ראיתי במפרט דומה במפרטים המומלצים ספק כוח Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c, מתאים? המלצות בכללי לשלושת הדברים האלו? בכלל לא חשוב שקט האם לדעתכם כדאי כונן קשיח רגיל (לא SSD) בנוסף לכונן ה-SSD? יש משהו אחר ששכחתי (לא צריך מערכת הפעלה)? ת…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  19. מחשב מבוסס Intel ייעוד המחשב: גרפיקה כגון: Photoshop, Illustrator, Indesign. עדיפות ל-4GB זכרון ומעלה. מסך LCD 19' או 22' (אם יכנס בתקציב). מקלדת ועכבר - סט פשוט והרגיל של מיקרוסופט. צורב DVD. רמקולים ממוצעים בסיסיים. התקציב הוא עד 3.5K עם חריגה קטנה גג 4K, עדיף לא להגיע לזה. מקווה שתצילחו לבנות מפרט איכותי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. Started by babalas,

טוב אני קונה מחשב ומתכנן לעשות OC ל E2140 עכשיו יש לי כמה שאלות: המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ₪378 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ₪595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ₪419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400PRO Sonic 256MB PCIe ₪231 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28280 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ₪155 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB קורא …

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  22. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 2000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. אם התקציב לא מספיק למחשב שיריץ משחקים שיוצאים היום בבקשה תגידו לי מראש ואל תרכיבו מפרט. עדיף כמה שיותר שקט. ואני גר בחדרה אז עדיף מפנדה או מאייבורי תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by הילדה*,

שלום, יש לי מחשב ישן של HP PAVILION ZE4500 הלכה לו הבטריה ובספק כח ש בעיה רצינית במגעים. האחריות של HP נגמרה לי מזמן. HP רוצים על ספק כח מעל 300 ש"ח מישהו יודע איך אפשר להשיג ספק כח ובטריה במחיר יותר אטרקטיבי? אגב, לא אכפת לי גם יד שניה. תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.