ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, דוד שלי מגיע בחודש הבא מארה"ב; אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד, עדיפות למחשב של lenovo/hp (אבל לא חובה, פתוח להצעות, בעיקר אם הן כוללות אחריות על המחשב גם בארץ..) מחיר - עד $800 אין לי מטרה לשחק במשחקים יותר מדי - בעיקר לצפות בסרטים (הרבה), אינטרנט, שימוש באופיס.. שימוש יומ-יומי במחשב, לא כתחליף למחשב רגיל אבל בהחלט ייעשה שימוש רב במחשב הנייד. הוא לא חייב להיות ממש קל. זמן סוללה חשוב אבל לא קריטי בבחירה. זקוק להרבה מקום אכסון בכונן הקשיח (מינימום 250GB), והרבה זיכרון (מינימום 2GB) מסך גדול שיהיה נוח לראות איתו סרטים עדיפות לכמה שיותר יציאות חדשות, לכרטיסי זכרון, ושיהיה גם בלוטות' צורב DVD העדיפות העיקרית היא עניין האחריות - כמה שיותר זמן, ובעיקר אם האחריות תהיה ת…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כותרת, עדיפות לכפול ליבה של אינטל תודה אבי
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל הצעה למפרט מחשב ביתי שולחני בתקציב של 5000 שקל, לא מתוכנן לאוברקלוקינג . המפרט הבסיסי המבוקש מבחינתי הוא: - מסך ''19 LCD לא רחב LCD ללא רמקולים עבור משחקים וסרטים . - מעבד אינטל . - לוח התומך ב-800 MHZ ומעלה. - זכרון מינימלי 2 ג'יגה מהירות 800 ומעלה. - כרטיס מסך חיצוני ברמה של 8600GT ומעלה. - לא מתוכנן אוברקלוקינג. תוספות: מקלדת עכבר מצלמת אינטרנט רמקולים 2.1, אוזניות עם מיקרופון . תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך יעוץ ממכם, עדיף מאנשים שיש להם אולי ניסיון עם הניידים האלו. אני בעיקרון צריך את המחשב לצפייה בסירטוני וידיאו לא HD כאלו על נושאי לימוד. לקרוא דברים,לבדוק אימיילים,ובעיקר לנסיעות. בעקרון ה1005P אמור להגיע ל11 שעות עבודה, וה1201N אמור להגיע ל5 שעות עבודה. כנראה ששניהם פחות. השאלה מה עדיף? 1005P יש את יתרון הסוללה, ל1201N יש את יתרון כרטיס המסך, גודל המסך 12.1 לעומת ה10 של ה1005P. בעקרון מה שהכי מדאיג אותי זה האם ה10 אינץ לא קטן מידי? אשמח לשמוע דעות ועזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאח שלי דרישות- המטרה העיקרית היא משחקים ואינטרנט הוא משחק בעיקר CS וכאלה משחקי רשת . לא צריך ציוד היקפי ביכלל רק מחשב , צריך כונן DVD , הארד דיסק לא חייב להיות גדול במיוחד כיום הוא מסתדר עם 40 גיגה (כן המחשב שלו מאוד ישן ). תקציב בערך 2500-3000 אפשר אולי טיפה לחרוג (בתנאי שזה מצדיק) אבל רצוי כמה שפחות. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 שח עם חריגה עד 500 שח (רצוי כמה שפחות) 2. מטרות המחשב?מחשב שנועד בעיקר למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שמערכת הקירור תחזיק מעמד ברמה טובה + 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. red alert 4 nfs undercover wow world in conflict על רמת הגדרות גבוהה תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים ואינטרנט, ברשותי כבר יש CD ROM וצורב DVD, כך שאני זקוק למפרט של מחשב (כולל מארז וספק) ללא הפריטים הללו. אולי אני עדיין קצת מיושן אבל יש לי העדפה מסוימת למעבדי INTEL, אבל מצד שני יש לי ראש פתוח גם למפרט AMD אם תגלו לי דברים שאני לא יודע. בתודה רוני
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד,אך הבעיה שלי שאני לא מבין יותר מדי ברכיבים ולא יודע מה נחשב טוב ומה לא השימושים שלו בעיקר יהיו לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש בתוכנות האופיס ותוכנת שרטוט הנקראת אוטוקאד (תוכנה כבדה) בגדול התקציב שלי הוא 3000 אך מוכן לחרוג מעט אנשים המליצו לי על מעבד Core2Due וכרטיס מסך התומך ב HD מצאתי מחשב שלדעתי עונה על דרישותיי - מבית פוג'יטסו http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315]]http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315 מה דעתכם? והאם יש לכם המלצות אחרות? אודה להתייחסותכם [br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 12:49:18 הלינק לא עובדזו הכתובת http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=3…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני עובד על Dell Latitude D430, אך אני צריך להחליף אותו, ולכן: * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת גרפיקה. * גודל המסך: 12 אינץ'. (ניתן גם 13 אינץ') * משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כמובן שכמה שיותר נמוך יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאה למסך (VGA או DVI-מועדף DVI). (ניתן גם יציאה נוספת כמו HDMI או S-VIDEO) * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא נידרש, אבל אם אפשר כן, חשוב שתהיה לפחות אחריות של יבואן רשמי. * מערכת הפעלה: ווינדוס 7 מקורי * תקציב: עד 5000 ש"ח (אם אפשר לקבל גם הצעות למחיר יותר נמוך 3K/4K אני אשמח) בינתיים חשהתי על הVostro 1220 של Dell: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostr…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד לעבודה - תכנות,הרצת סימולציות וכ"ו , לא למשחקים. אני מתלבט בין שני דגמים האלו: 1. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=392 .2 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm שניהם עם הרחבה ל 2G חברה מבקש חוות דעת על שני הדגמים האלה, במיוחד על הבדלי מעבדים שלהם וגם כרטיסי המסך - האם כרטיס ATI הזה עדיף על המובנה של INTEL? תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE k8nsc-939 מעבד AMD athkon 64 bit 3000+ s-939 כונן קשיח WD SATA 8MB 160 GB זיכרון 400 מגה הרץ 256 כפול 2 DDR samsung כרטיס קול SB LIVE 5.1 כרטיס מסך ATI RADEON 9250 מארז RAIDMAX SCORPIO 868 עם 4 מאווררים הודה לכם אחים שלי תתייחסו לכל רכיב
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי תחנת עגינה של ACER דגם EASY PORT III ( מצ"ב תמונה למטה ) האם יש אפשרות לתאם את החיבור הקיים של התחנת עגינה למחשב נייד מדגם ASPIRE 5600 של חברת ACER ??? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב HP DV6620 מלפני שנה וחצי בערך, מעבד T5250 וג'יגה זיכרון. כמובן שהוא הגיע עם ויסטה וכבר מיומו הראשון לא עבד הכי חלק, אני מנחש בגלל ויסטה והזיכרון המועט... האם מעבר לחלונות 7 יטיב עימו או שזה יהיה אותה הגברת בשינוי אדרת??
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא LG E2040T
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 bit 3500 venice 2000 mhz MSI- K8n neo 4 platinum nf4 ultra s 939 PCI-E Sapphir Radeon ATi X800XL 256 MB PCI-E Western Digital 160 GB 7200 RPM 8 Mb jd SATA Nec 3540 A DVD OCZ 512 X2 MB 400 MHZ DDR CL2.5 ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver Window ThermalTake TT 420 APD 2 fan DVD Toshiba X16X48 Logitech cordless desktop EX100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS תגידו אם כדאי לי לשנות א אחד מהדברים כי שמעתי שאני צריך להחליף ספק כוח
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, צירפתי מפרט שהרכבתי בחנות ksp.co.il לאחר התייעצות עם פורום נוסף, ואני אשמח לחוו"ד מקצועי גם כאן בבקשה. תקציב 4000+ (גמיש) לאינטרנט, סרטים, אופיס ותיכנות (טקסט ב-1920x1200) - לא גיימר. ייתכן וארצה לבצע OC ל-E8400, ולכן הבחירה בלוח האם והקירור (וגם הזכרונות, שלא יקרים בהרבה מהרמה שמתחתם). כמו"כ המארז שאמנם זול במחיר, אך איכותי ומרווח מספיק לצרכיי. גם הדיסק הקשיח משקף תאווה צנועה לביצועים. כרטיס המסך חלש בכוונה - כל מה שאני רוצה זה עבודה חלקה (כולל אנימציות/אפקטים) בגלישה ובחלונות בכלל ברזולוציה מקסימלית (מה שהבנתי שכ"מ מובנה לא נותן, בנוסף לפגיעתו ב-OC) - הייתי שמח גם ליציאת TV רגילה בנוסף ל-HDMI ו-2 יציאות ה-DVI, אבל כנראה שבמחיר הזה קשה לקבל הכל המסך הקטן-יח…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום מחשב גיימינג. חלק מהמפרט כבר סגרתי. ברצוני לבצע OC כבד. אצטרך השלמה של לוח אם תומך SLI, זכרונות (2X4GB) חזקים במיוחד, קירור רציני לצורך הפעולה. צירפתי קובץ עם המפרט . תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, פתיחת מספר רב של חלונות ויישומים במקביל, הורדת קבצים גדולים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" ,LED חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי לצפייה בסרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשב לשימוש ביתי. התקציב הוא באזור 1500 שח. השימוש יהיה בעיקר לצפייה וגלישה כך שלא דחוף ביצועים יותר מהסטנדרט. מעוניין במסך גדול (15.6) ומסך שמספק צפייה איכותית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-