ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
dell 5150 (מחשב נייד !!!) משהו יודע אולי באיזה מהירות של מעבדים הוא תומך? והאם הוא תומך ב2ghz מעבד.. אני ישמח עם תענו לי בהקדם האפשרי... פשוט יש לי נייד כזה ואין לי מעבד רציתי לדעת באיזה מהירות הוא תומך כי יש לי 2 מעבדים של פנטיום 4 אחד הוא 2Ghz והשני הוא 2.4Ghz
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤289 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ¤1184 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם 2233BW ¤994 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + ה…
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם 3GB ומחשב רגיל עם 4GB שמריצים ויסטה (32 ו 64) ואני מריץ בכל אחד מהם VPC (אפילו כמה). אני עושה איתם ניסויים עם תוכנה שאני משתמש בעלת מספר שכבות. (שכבת אפליקציה, שכבת DB, ו CLIENTS) החלטתי שהגיע הזמן לניסוי יותר משמעותי. אני רוצה מחשב בעל זיכון רציני (רצוי 16GB ומעלה) אני לא רוצה להשתמש במחשב השני שלי כיוון שהוא בשימוש גם של אחרים ואני רוצה מחשב נפרד לניסוי. אני מחפש מחשב שקט (זה עדיין ישב בבית שלי ולא במשרד כלשהו) בעל זיכרון של 16GB. אם זה חשוב אני מניח שאני אתקין עליו WINDOWS VISTA ועליו ירוצו מספר מכונות VMWARE. לא נחוץ לי מסך או ציוד הקיפי אחר. בנוסף, אם המחיר מאפשר זאת הייתי רוצה לוח אם בעל אפשרות לשידרוג עתידי לזיכרון. במידה ואם לא חושבים …
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 3700. צרכי משרד (וורד, אינטרנט, אופיס וכד')+ סרטים באיכות סבירה. חשוב שתהיו אחריות בינלאומית ומערכת הפעלה (לא צריך שהיא תהיה ויסטה). הדגמים שהומלצתי לקנות אותם בתקציב הם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7279&perur=2&t=1&c=483 http://www.gamaoffice.co.il/products/145257 הבנתי שההבדל העיקרי הוא שלדגם הראשון מעבד יותר חזק, אבל פחות זיכרון (ראם), והשני עם מעבד פחות חזק ויותר זיכרון. מבחינת כרטיס מסך, הארד דיסק וכד' הם די זהים. איזה עדיף מהדגמים? האם יש מחשב עדיף בתקציב הזה? לא צריך שיהיה אייסר, זה רק במקרה יצא ככה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בעלות של 4.5K כולל מסך LCD עדיף 22 INCH מטרות המחשב? משחקים, סרטים אינטרנט.. הכל מהכל אבל הכי חשוב משחקים כבדים אין צורך להכליל ציוד הייקיפי חוץ ממסך כפי שאמרתי עדיף 22' העיצוב לא חשוב מיצידי שיראה כמו תחת אבל שיעבוד כמו ראש (איזה משחק מילים אה ) . אני רוצה מחשב שקט עד כמה שניתן ברמת החריש(שאני לא ישמע אותו בכלל) OC אולי רק לכ.מ אבל ממש לא ברמה גבוה.. עד כמה שניתן עם קירור סטוק (אני גר בבאר שבע אז לא להרכיב לי מפרטים מחנויות בחיפה :\ )
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חברים זה המפרט שאני מתכנן לקנות רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם יש הצעות לשיפור זה המפרט: מעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ___________________________________________________________ לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 ___________________________________________________________ זכרון OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 ___________________________________________________________ ארדיסק Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II ___________________________________________________________ כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E Hdmi Model S4891GD5VX ________________________________________________…
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בעיקר בתוכנות שמצוינות למטה לעריכת צילומים עיצוב גראפי ועריכה בסיסית . עבודה עם הרבה חלונות בו זמנית . תקציב - 3.5 השתדלתי לרשום על פי הכללים של הפורום 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) לא צריך מסך 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב אבל לא לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא אבל אשמח לדעת מה זה . כמו כן המלצה…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני הרכבתי לו , תגידו לי מה דעתכם ואם כדאי בכלל לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1199 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤690 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...X260-896D3E-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ב EBAY יש החל מ 2 דולר ועד עשרות דולרים. מישהו קנה ויכול להמליץ על מנעול סביר ולא יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
-
המפרט הוא לחבר. כמו שאמרתי. המחשב לשימוש ביתי בסיסי. קצת אינטרנט ומשחקים קלים. לדעתי אין צורך אפילו בכ.מסך נפרד, אבל זו רק דעתי. תקציב עומד על 1600 עד 1800 ש"ח כולל מע"מ (1900 אם באמת באמת יש הצדקה). כמובן שאין OC ואין עדיפות ל- AMD או Intel. אין צורך בציוד הקפי או מסך. מאחר והוא גר ליד כפר סבא, אז יש עדיפות לחנויות בישובים מהאיזור, אבל לא חייב כי הוא עובד ברחובות. כך שחנויות בראשל"צ למשל גם תופס. מעדיף לא לקנות מ- KSP או IVORY אלא אם כן באופן חריג יש המלצה על סניף טוב ואמין. הקניה מתוכננת להיום בערב. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור. ראיתי את הפוסט הזה שבו מופיעים שני מפרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419235.0
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לנטבוק איכותי בסכום המצויין בכותרת... הקריטריון החשוב ביותר הוא זמן סוללה. תודה לעוזרים, שי
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נמצא בארה"ב וכמובן אני מתכוון לקנות מחשב נייד. הצרכים שלי הם ניידות גבוהה, נפח קשיח גדול ושיוכל להריץ משחקים (לא חייב קריסיס על HIGH). התקציב שלי הוא 1300$ חשבתי על ה-XPS13 Intel® Core 2 Duo P8600 (3MB cache/2.4GHz/1066Mhz FSB) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Microsoft® Works 9 2Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Edge-to-Edge 13.3" HD WXGA LCD with 2.0 Megapixel Camera 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms) 500GB 5400 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) NVIDIA® GeForce® 9400M G Dell Wireless 1510 802.11n Half Mini-Card High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 370 Bluetooth…
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בדקתי מכירה קבוצתית של מחשב בלינק הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947161. הייתי רוצה התייחסות למפרט. הצורך שלי במחשב הוא בעיקר משחקים (לא יותר מדי כבדים), סרטים וקצת עריכת תמונות וסרטים. בלינק אין כרטיס מסך טוב. האם יש לכם הצעות לגבי כרטיס מסך טוב שישלים את המפרט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג ( Fallout 3, Mass Effect ), לימודי מדעי המחשב ( בנושא זה המחשב צריך להחזיק 3-4 שנים ) * גודל המסך? לא כל כך חשוב בכל מקרה לא יותר מ 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות אבל גם שעתיים זה בסדר ( 90% מהמקומות יש איפה להטעין אז בקטנה ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI.. לא קריטי * בלוטות? אין לי מושג מה זה אומר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? אפשרי לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. טוב זה כל הבסיס... הנה כמה מחשבים שמצאתי אבל האמת שאני לא סגור על אף אחד מהם ומחפש המלצות מאנשים נוספים: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsam…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-