ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של gigabyte מדגם w536m במחשב מותקן כרטיס מסך מובנה מדגם: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - Prerelease WDDM 1.1 האם יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ? במידה וכן מישהו יודע איפה אפשר לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אנשים , אחי עכשיו נמצא בארה"ב .. אחי ביקש ממנו מחשב נייד עכשיו באמת אני לא ממש מבין בניידים , הייתי רוצה לדעת לגבי חברות ואיכויות בהתחלה הוא הציע לו לקנות את הsony vaio cs320. המחשב מרשים מבחינת המעבד זיכרון והשאר אבל הכרטיס מסך הוא מובנה אתם יודעים של intel.. ועכשיו הוא לא פוסל שימוש במשחקים , הוא אוהב את הwloverine ואת הbatman החדש שהולך לצאת אני אשמח עם תעזרו לו להחליט , אין הרבה זמן זה ממש דחוף... הסכום שהוא מוכן להשקיע הוא 5000 ש"ח... רצוי שהמחשב יהיה מהיר לגלישות מסמכים פוטושופ.וכמובן שהמחיר יהיה שווה את הקנייה משם ולא מהארץ.תודה לעוזרים תודה שוב
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הנייח. בעיקר משתמש לאינטרנט ווידאו וגם לפעמים משחקים. דרישות: מסך 13+ אינץ זיכרון 3-4 גיגה דיסק 250+ גיגה כרטיס מסך טוב ומעבד טוב מה דעתכם על המחשב הזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 וזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&type=product&id=1218092150636 אני דואג שאולי אין ביטוח לארץ ואז לא כדאי לקנות. האיכות של המחשבים האלה טובה? אם זה מחשב מחול אז אני אחכה 3 חודשים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המשחק מיועד בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה באינטרנט אופיס וכאלה... לא מתוכנן OC זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ספקי כוח: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX נראה טוב ודי זול.. זכרונות: G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 לא משנה לי כל כך מה החברה.. כונן קשיח: Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II יש כזה בAAKS? כרטיסי מסך NVIDIA nVidia GeForce GTX260 896MB 216SP PCie אני מחפש גירסא טובה...לא מעוניין ב ATI צורב דיוידי: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מסך: LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 F…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז : ATX/500W לוח אם : GA-G31M-S2C מעבד : INTEL 7400DC 2.66GHZ 3MB מאוור : INTEL P-4 775 זיכרון : 2G KINGSTON DDR2/800MHZ PC 6400 דיסק קשיח : SAMSUNG 320 SATA 16M כרטיס מסך : GE FORCE 9600GT PCX 512MB DDR3 HDCP צורב : DVD NEC -/+ RW 7200S S-ATA X24 המחשב של חבר, אני רוצה לקנות אותו ממנו ב1600 ש"ח .. המחשב מריץ COD 4 חלק ... על הרזולוציה הכי גבוהה. וGTA IV על MEDIUM ו HIGHEST ... איך הוא? המחשב הזה מספיק לי מבחינת גיימינג .. הוא יריץ CRYSIS? איך החלקים? מחשב חדש קנה אותו לפני חודשיים. שחכתי לציין כי במחשב יש 4 ג'גה זיכרון .. 2X2
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אודה לכם באם למישהו יש ידע היכן ניתן לרכוש מסך כזה. כתובות ,טלפונים וכו' יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום כולם... אחי דפק את המחשב שלו לגמרי הפעם אז אני צריך מחשב חדש בשבילו. התקציב הוא 2000 שקל. בעיקר אופיס/אינטרנט/סרטים... אם אפשר לדחוף מעבד טיפה מהיר בשביל המשחקים זה יהיה אחלה. אז כמו שכתבתי, אני צריך הכל חוץ מספק שיש לי (500 של TT וכרטיס מסך 9800GT) לא צריך ציוד היקפי. אני גר בראש-העין (מרכז למי שלא שמע על החור) אז אעדיף חנויות שקרובות אליי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
HP Compaq CQ61-280EJ מפרט - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1566 HP Pavilion dv6-1040ej מפרט - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 שני אלה בנתיים, אשמח לקבל איזה שהיא הערכה בקשר לכל אחד מהם ובנוסף להגיד אם אחד מהם טוב/מתאים יותר מהשני ובאופן כללי מה ההבדל בין Pavilion וCompaq עם אותו מפרט (מלבד עיצוב וכאלה) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נ…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן מה נשמע ... לאחר שהתייעצתי בפורום מעבדים על הלוח אם ובפורום מסכים על המסך הרכבתי את המפרט. המפרט אמור לשמש בעיקר לתלת מימד ולרינדור תלת מימד. מטרות נוספות עבודה עם פרימר אפטר אפקטס ופוטושופ. וגם למשחקים פה ושם . הכי חשוב לי היה המעבד והמסך (זמני רינדור ואיכות ותצוגה של התמונות אותן אני מרנדר). בגלל שהעבודה שלי היא מול mental ray העדפתי כרטיס שלnvidia 1) חיפשתי באתר היצרן אבל לא קיבלתי שם תשובה מובנת, אם אני מעלה למסך תמונה ב300DPI, האם הוא יראה אותה באיכות הזו? ז"א כמו שהיא תצא בהדפסה? רוב המסכים מראים רק 72, והבנתי שזה מסך מאוד איכותי אבל לא ראיתי תשובה לשאלה הזו באתר היצרן. מחישוב פשוט במחשבון יצא לי 84DPI לאורך, אבל זה לא נשמע לי כל כך סטנדרטי ואשמח לתשובה …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיריץ את COD6:MODERN WARFARE 2 במחיר הכי זול שאתם יכולים למצוא לי. לא משנה לי עם בארץ או בחול. יש עדיפות קטנה לניידות. תודה מראש. אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין טעם שתשאלו אותי שאלות. :-) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך. http://www.dtown.co.il/articles/852.html חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי הרבה זמן שאני צופה פה בפורום החלטתי להעלות כמה שאלות.... אני מחפש מחשב נייד 13" שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנט - כמחברת , משחקים קלים והרצת סרטי HD אחרי חיפוש ארוך הגעתי ל2 הדגמים האלו שמתאימים לתקציב שלי ( אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע) אך עדיין לא החלטתי מה עדיף, מבחינת : אחריות,זמן סוללה, ביצועים,חום מישהו יודע איזה chipset יש לHP ועד כמה משמעותי ההבדל בין המעבדים? asus: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4057&CatCode= hp: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4484&CatCode= הרבה שאלות אני יודע.... תודה בכל מקרה.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שח בעל מעבד חזק, שיוכל לשדר HD 1080P דרך יציאת HDMI רצוי כרטיס מסך חזק למשחקים. מה דעתכם על המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71655~14~0.htm בכמה חלש הכרטיס מסך במחשב הזה 9600M GS 512MB לכרטיס מסך במחשב הבא 9600GT 1000MB http://skypc.co.il/pl_product~6930G~14~0.htm איזה עוד פרטים כדי לי לשים לב אליהם.אשמח מאוד להצעות חדשות תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי רן, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מסך של כ- 17 שאני יוכל לראות סרטים באיכות HD (שייראו באמת יפה) שיהיה מהיר, סוללה חזקה... השאלה העיקרית אם כדאי לי לחכות לבואו של WIN7 ההולך וקרב או שאני יוכל לקנות עכשיו ?? גם הבנתי שיש מדיה סנטר ושטויות כאלה שאני חושב שיהיה לי מצויין... והתקציב הוא עד 5000 ...אני מניח שזה מספיק ;D אם לא אני ינסה להוסיף אבל לא בטוח... תודה רבה לעונים,רן
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים חדשים ועם OC חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Q6700,1066MHZ, 8MB tray לוח: EP43-DS3L או EP43-UD3L זכרונות: DDR2 800MHZ 2X2GB OCZ Reaper HPC edition דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, ST3500418AS כרטיס מסך: Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie קירור למעבד - לא הוחלט עדיין: Ultra 120 eXtreme Thermalright Scythe infinity Tuniq tower 120 ספק כח: SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX Chieftec 650W active PFC 12cm fan 24pin מארז - לא הוחלט אז ככה מה אתם אומרים בכללי? ספק כח - כמה W אני צריך, הבנתי שבגלל הכרטיס מסך אני צריך 550W לפחות ? מארז - האמת…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-