ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך מחשב לעבודה נטו (אופיס + אינטרנט). חשבתי על דבר כזה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 330.01 ¤ CD-ROM Liteon x 52 1 95.02 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 1 460.01 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 350 ¤ Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 370 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 1 155 ¤ סה''כ: 6 1760.04 ¤ למחשב הזה יתווסף 256MB DDR3200 שכבר יש לי. האם הלוח הזה יספק את הסחורה? (אני מנסה לצמצם עלויות כמה שיותר) האם המחשב הזה יתן לי שיפור גדול לעומת Athlon XP 1700? או שכבר עדיף לי לקנות את כל מה שמסביב ולהשאר עם ה 1700 + לוח של Jetway + כרטיס מסך GF4MX?
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים לא כבדים, בעיקר תיכנות ב eclipse , אינטרנט סרטים בקטנה וכו'... * גודל המסך? אני מניח 15.6 אבל אם יש משהו יותר טוב עם מסך טיפה יותר קטן אז גם הולך.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד אבל לא חובה, VGA (אני מניח שזה סטנדרט בכל אופן) * בלוטות? יתרון נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש HP מפנקים באקססוריז, לא? מה דעתכם על הדגמים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?P…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מסך 17 אינצ' תקציב 3000 חריגה 3100 ציוד היקפי לא צריך גר בבאר שבע משחקים כמו פרוטוטיפ וGTA SAMP אני רוצה + שיהיה 4 ג'יגה ראם ומעבד 4 ליבות לא צריך OC צריך מחשב שיריץ מלא תוכנות כמו שאני רוהב בלי ליפול + שגם יוכל להיות טוב למשחקים זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כו…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר על CUDA מה שמצריך את הכרטיס 295GTX {אני יודע שאפשר בכולם אבל צריך את זה-אם מישו יודע מתי אמורים לצאת הכרטסים החדשים של NVIDIA זה יוכל לעזור} ואני צריך גם לוח אם עם 4 חריצי PCI-E {ולא X4} אז כאמור התקציב הוא 5K תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1. בגדול יכול להגיע ל6 מעדיף להישאר בטווח ה5, 5 זה סכום שמאד נוח לי איתו, לא מחפש לחסוך במיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. תאחלס המחשב הוא לעבודה גרפית בלבד, המטרה היא שהוא יהיה עמדת עבודה וכח עיבוד שאין לי בלפטופ. בשאיפה להריץ עליו את האדובי סוט, קאד, הדמייה וגם קצת תוכנות אנימציה ומנועים גרפיים כאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 3. כל הצידו ההיקפי קיים, כולל מסך והכל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שאני יודע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? וואלה עדיף שקט, אבל לא קריטי נו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הנ"ל בניתי אותו לבד ואני שוקל לרכוש את החלקים, אודה על חוות דעת או המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר יותר מומלץ פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על 4 מסכים במקביל, עבודה עם מספר רב של נתונים וניתוח שלהם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לרכישת מחשב לעבודה עם AutoCAD. יכול להיות מחשב נייד או נייח, ואם הפער ביניהם לא משמעותי (עד 500 ש"ח) אז אעדיף נייד. להלן השאלון עם תשובות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה עם autoCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - למחשב נייח אצטרך מסך. בהזדמנות זו אשמח גם להמלצות על מדפסת A3 (לא חובה כרגע) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מפרט מחשב בלי מסך לעבודה עם cubase sx 2.0 ועם תוכנות סאונד אין צורך בהשקעה בכרטיס קול בשלב זה. תקציב 3500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מפרט למחשב שהולך לשמש בעיקר לעבודה על Cubase SX 2 עם כלי VST. לא חושב על OC כרגע ומשחקים לא בעדיפות עליונה. מה דעתכם על המפרט הבא (בלי HD וכונני דיסקים למיניהם): M-Audio Audiophile 192 1080.00 GigaByte ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590.00 Intel Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1110.00 2*512MB Kingston DDR II 667 760.00 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730.00 Enermax Liberty ELT400AWT 400W 490.00 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240.00 תגובות והצעות לשינוי יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לייעוץ בהרכבת מפרט עד 10K עבור מחשב שישמש בעיקר לעבודה מול DB גדולים מאוד, ויחוברו אליו המון התקנים חיצוניים בממשק USB (דרוש ספק חזק), כמו כן תיהיה עבודה גם עם תוכנות כמו אוטוקאד, פוטושופ, סולידוורקס ואילוסטרייטור (זה יהיה שימוש משני, השימוש העיקרי יהיה עבודה על דטהבייסים של תוכנת LANEL) 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מול DB עצומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LANEL - ע…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב לעבודה גראפית כבדה עם SOLIDWORKS 2010. דרישות מינימום: כ.מסך QUADRO או FIREGL מינימום 6 ג'יגה DDR3 HDD 500GB לפחות ספק כח (עדיף מודולרי) 600W מעוניין במפרט כמה שיותר חזק, לא כמה שיותר זול, ניתן לקנות מכמה חנויות בנפרד (אני מרכיב לבד). אין צורך במארז, מסך וציוד היקפי! תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לעבודה עם visual studio 2008 שיוכל להריץ לי גם SQL server. אני יודע שהמחירים שאנשים הציעו פה בנושאים ישנים יותר הם הרבה יותר גבוהים מזה, אבל האם יש הצדקה? אני הרכבתי משהו ראשוני בעלות של 1800 שקל, כל תגובה תתקבל בברכה: מעבד: Intel E6550 לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (with on board graphic card) דיסק קשיח: WesternDigital 160GB 7200rpm זכרון: 1Gb Twinmos DDRII 800MGh צורב: LG DVD-RW אין צורך בציוד הקפי. ועוד שאלה, מה היתרון של זכרון 800MGH על פני 667? האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך ב800? הנה לינק לדרישות מינימום של Visual Studio: http://msdn2.microsoft.com/en-us/vs2008/products/bb894726.aspx בכל אופן, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם וידאו......(יש לי כבר כרטיס וידאו), ועבודה עם משחקים הרכבתי מפרט שהולך ככה: d 820 3.0 ghz 2m dual-core מעבד asus p5ad2 deluxe לוח אם kingston ddr2 667 ghz 1 giga *2 זכרון nVIDIA GeForce FX6800GT 256MB PCIe Gigabyte כרטיס מסך WESTERN DIGITAL 250 GB SATA 2 דיסק קשיח dvd recorders * 16 dual layer LG צורב DVD sony 1.44 כונן 1.44 מארז 500W האם המעבד הזה של אינטל טוב או שעדיף לי ללכת עם מעבד של AMD?, האם הכרטיס מסך הזה טוב או שעדיף לי ללכת אל אחר?, האם בכלל צריך אני ללכת על שיל…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני Dj ואני מחפש מחשב נייד לעבוד איתו בערבים ומסיבות, בסביבות תקציב 4000 (אפשרי לחרוג קצת אם צריך) דגש על הביצועים (מעבד וזיכרון), לא צריך כרטיס קול מיוחד כי המוזיקה תצא דרך USB לכרטיס קול נפרד, גודל המסך לא משנה, משקל גם לא ממש, זמן סוללה שיהיה סטנדרטי גם לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל כל הערב Hard Disk שיהיה לפחות 120 ג'יגה אחריות חשובה לי מאוד , שוב , חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק בלוטות, יציאות מיוחדות וכל מה שנלווה זה לא משנה, אבל אם יהיה אז סבבה אין העדפה לחברה מסויימת , בגלל זה אני צריך את עזרתכם גם בבחירת חברה וגם בבחירת דגם למחשב תודה תודה ושוב תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה לעריכת מוסיקה ועריכת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אפשר טיפה רעש אבל לא יהיה לי רעש של גנרטור בתוך הסטודיו 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אני מרכיב בעצמי הכל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיעבוד עם כמה מכונות וירטואליות בו זמנית וגם שיהיה טוב למשחקים אני מעדיף לקבל מפרט שאוכל למצוא את החלקים שלו בחנות בראשון עדיפות שלי כרגע ליקנות ב KSP במחיר של 3500 שקל לא כולל מסך או ציוד נילוה אני מתכון לקנות מסך 19 אינץ אשמח לקבל הצעות גם לגבי הנושא הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?-עד 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? -עבודה משרדית, תכני HD,עריכות, גרפיקה ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-פוטושופ וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- כן, עריכת תמונות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם-המחשב אינו למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר-אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים-לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינו…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מפרט מחשב בשביל אשתי שעובדת עם הכלים של אדובי (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור). חשבתי בתור מעבד לקחת את Intel Core 2 Quad Q9550 זאת נראת לי בחירה טובה מבחינת מהירות/מחיר. כל השאר אני לא יודע ;D למשל איזה זיכרון כדאי לקנות, האם יש הבדל משמעותי בין מהירות זיכרון 800 ל 1066 או ל 1150 והאם יש טעם לקנות זיכרונות מדגמים יותר יקרים לדוגמה אם מסתכלים על OCZ יש להם את Value, Gold, Titanium, Special Ops, Reaper, Platinum, FlexEX, Fata1ty. מה נותן את היחס הכי טוב מבחינת ביצועים/מחיר? או מה מומלץ? איזה חברות כדאי/לא כדאי לקנות? אני חושב לשים 8גיגה, זה יוצא 2*4. חוצמזה חשוב מאוד שהמחשב יצא מאוד שקט. לכן אני אשמח לשמוע מה אפשרויות הקירור הטובות/השקטות ביותר. הב…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-