עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. * לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד באם תסייעו לי במציאת כמה אופציות ללוח האם כפי שצוין דלעיל

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by andrei21,

המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, להלן 2 מחשבים של HP... יש כל מיני הבדלים ביניהם. למשל במעבד, P8400 לעומת T6600 (מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?), מהירות מעבד, 2.2 GHZ לעומת 2.26 GHZ, זיכרון מטמון, כרטיס מסך, הבדל בזיכרון וכו'... אני אודה מאוד למי שיכול להסתכל על הנתונים של כל אחד, ולהגיד לי מה עדיף וכדאי לקנות, והאם בכלל כדאי לקנות אחד משניהם או לחפש הצעת מחיר אחרת על מחשב אחר... כי אין לי ממש מושג מה אומרים ההבדלים ביניהם. המחיר של 2 המחשבים הוא 5000 ש"ח... אם למישהו יש הצעה למחשב אחר, התקציב הוא עד 5000 +/-. אני מתחיל ללמוד השנה, אז השימושים יהיו כמו לכל סטודנט מן המניין. עבודות, מוזיקה, סרטים... לא עוד משהו שאני יכול לחשוב עליו, פשוט אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי ללימודים. תודה רבה לכל העוזרים! …

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. שלום אני מבקש לדעת מה ההבדל המרכזי בין שני סוגי המעבדים הנל? האם המעבד P7370 יוכל להריץ גם פלטפורמוט וירטואליוות כגון VM? האם יש אתר טוב במראה הבדלים בין סוגי המעבדים וגם מסביר את התוצאות? שבת שלום בועז

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. זה אמנם קצת מפגר אבל חשוב לי ביותר....... השאלה מופנית למי שיש לו את הלפטופ Gigabyte W576V או כל לפטופ אחר של ג'יגה בייט מהשנה האחרונה... האם יש בפאד העכבר סקרולינג שמקל על דפדוף במסמכים.. (כמו שיש כמעט בכל נייד חדש בימנו)? ואם לא... מה לעזאזאל הם חושבים לעצמם תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי אני מתלבט בין כמה מפרטים של HP למחשב נייד . מה דעתכם ? כולם עם 4G זכרון פנימי אני מתכנן להביא עם חבר מחו"ל , האחריות תהיה תקפה גם בארץ ? כמו כן כיצד מוספים עברית למקלדת ? תודה. 1. מסדרת tx2z מעבד - AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-87 (2.4GHz, 2MB L2 Cache) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM SATA Hard Drive מסך - 12.1" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen (1280x800)w/Integrated Touch-screen כרטיס מסך - ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64MB Display Cache Memory סוללה - 8 Cell Lithium Ion Battery מחיר - 1257.99 דולר 2. מסדרת dv3t series מעבד - INTEL Core 2 Duo P8700 (2.53 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. מחשב מיועד בעיקר לגיימינג אבל לא משהו מטורף משחקים כמו COD4 CRYSIS בלי ציוד היקפי תודה מאור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shu sha,

שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד לצורך גלישה באינטרנט, סרטים, פוטושופ ודברים דומים. מסך עד 15'' עדיפות למעבד AMD - לא חובה עדיפות ל3 שנים אחריות משקל לא משנה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות... חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש! עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by direwolf,

שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by humus10,

קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים. חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים. מישהו יכול לאמת את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב לקולנוע ביתי. המחשב צריך להיכנס למדף יחסית קטן ולכן העומק של המארז צריך להיות עד 35 ס"מ, והגובה לא יותר מ-15 ס"מ. למשל Compucase 8K01. למחשב צריכה להיות גם יציאת audio דיגיטלית (אופטי או coax) וגם יציאת video דיגיטלית (dvi או hdmi), והוא צריך להציג סרטים טוב ברזולוציה של עד 1080p. אין צורך בהרדיסק גדול, כי הסרטים יושבים על מחשב אחר ברשת. כיוון שהמחשב יושב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. תודה! רון

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by harash0,

תגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל19 אינץ ואם הוא טוב בכללי למחיר. מרובע ליבה Q9550 + קרור טוב +1TB של דיסק קשיח כרטיס מסך מצוין 4890 + ספק ומארז מעולים בקיצור כל מה שצרייך לגיימינג בכסף שנישאר תפנק את עצמך : Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤461 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ס…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  19. אפשרות לתשלומים אין צורך במסך אין צורך ב-OC אין צורך במערכת הפעלה תודה לכולם

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין בנייד 15'' לאינטרנט ולתכנות ע"י Visual Studio וקצת משחקים (רצוי מקלדת מלאה) עד 5000 ש"ח. תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by maoz888,

הטמפרוטורה של הנייד שלי במנוחה תקינה? זה במנוחה.. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=57734295.jpg DV-6 1140ej HP..

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by lian21,

כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים