עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 1700 ש"ח בלי חריגות. המחשב ישמש גם לגיימינג קל, אבל בגלל שהתקציב מוגבל הוא החליט להסתפק ב ONBOARD (אלא אם תגידו שיש כרטיס נורמאלי שנכנס בתקציב בלי חריגות). ניסיתי להעתיק את המפרט לעבודה משרדית עד 1725 ש"ח מהמפרטים המומלצים ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על מה שיצא (בעיקר על הקירור למעבד כי בחרתי סתם משהו רנדומלי). המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משר…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  2. אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 1800 ש"ח. להלן התשובות לשאלון של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שממש שווה לחרוג בשבילו תגידו אבל התקציב בעיקרון נע בין 1400 ל-1800 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו שווה אז אתם מוזמנים להציע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומולטימדיה בעיקר לא משהו מיוחד די בסיסי. המחשב מחליף מחשב ישן מאד ששימש לעבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין שימושים מיוחדים ב) במידה וה…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by gabbay,

צריך מפרט למחשב להורים שלי לשימוש משרדי ללא ציוד הקיפי, בתקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by GTGAL,

שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית נטו(רק לשימוש באופיס,מיילים,אינטרנט קבצי pdf וכו..) אין לי תקציב מוגדר בגלל זה אני רוצה לדעת איזה מחשב יעשה את העבודה. חשוב שיעבוד טוב ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח עדיף בפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד /פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by Toxic321,

אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by yaloner,

מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך מפרט של מחשב ביתי לאינטרנט ואופיס במחיר של עד 2000 שקל כאשר המחיר לא כולל מסך, וגם לא כרטיס מסך [ואם בגלל זה אפשר להוריד מהמחיר אז יותר טוב] יש לי geForce 6200 מיותר ואני מתכוון לשים אותו במחשב הזה לכן הלוח אם והכל צריכים להתאים אליו [אגב החיבור שלו זה PCI-E]. העיקר שהמחשב יהיה אמין ויציב ועדיף חלונות XP ולא ויסטה, ושיכלול צורב DVD וכמה שאפשר שיהיה שקט [לא חייב דממה אבל אבל לא רועש מדי] התקציב גם לא כולל ציוד היקפי, מערכת הפעלה או הרכבה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  12. נקודות חשובות: מסך 17 1GB זכרון דיסק מינימום 80GB חנות אזור המרכז האם יש חיה כזו? אני מתקשה לבנות משהו כזה כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום. אני צריך מפרט למחשב עד סכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב כאמור יהיה לעבודה משרדית כגון ישומי OFFICE קריאה ועריכה של PDF המחשב יהיה אמור להפעיל 4 מסכים של רזולוצייה 1080P בחיבור HDMI 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אם ממש חייב לחרוג אז עד 4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה הרעש …

14. אני מנסה לבנות מחשב משרדי בכמה שפחות כסף, על כל הרכיבים אני יחסית סגור, הבעיה היא למצוא מארז קטן יפה וטוב שיכיל את כל העסק. אני מנסה להתחמק מbarebones כי אין להם אפשרויות הרחבה נורמליות (וחוץ מזה, לא מיבאים בינתיים את הדגם SN45G ה nforce2 ultra400 של SHUTTLE - שהוא היחיד שאולי הייתי מתפשר עליו). זה המפרט שבניתי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 268.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladv,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר עם קצת קריאת תוכניות של אוטוקאד גודל מסך לפחות 15 אינץ אפשרות גם למסך גדול יותר משקל לא חשוב לא נדרש זמן סוללה ארוך מבחינת יציאות אין דרישה ליציאות מיוחדות למרות שיהיה נחמד אם יהיה לו HDMI, חוץ מזה את כל היציאות הרגילות. כרטיס רשת. USB וכו.. עדיפות לכונן SSD 128 אם אין אן כונן של עד 500GB אבל במהירות 7200RPB נדרש צורב DVD צריך מחשב אמין וחזק לא נדרשת אחריות בין לאומית תודה לכולם על העזרה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by adamlogin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך למרות שכל עוד המחשב יהיה טוב זה לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, ישמש סטודנט למדעי המחשב, צפיה בסרטי HD, משחקים בגרפיקה בסיסית, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (VisualStudio, Eclipse וכו') על בסיס יומי, פוטושופ בתדירות מזדמנת, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בגרפיקה בסיסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום כולם, אבי זקוק למחשב חדש לצורך עבודה במעבדה שלו. אלו הן דרישותיו: * יכולת חישוב מהירה מאוד תחת עומס של הרבה נ תונים (מעבד מהיר בצירוף זכרונות טובים) * נפח אחסון גדול תוך שמירה על מהירות הכוננים (חשבתי על raptor 150 בצירוף הארד דיסק של 1 tera) * איכות צפייה במסך (לא משחקים, לא תלת מימד, לראות טקסט טוב וחד כמו שצריך בקצב רענון טוב - יש לי כרגע geforce 7800 - זה מספיק?) * מחשב שקט וקריר * הארד דיסק חיצוני לגיבוי אוטומטי (אפשרי?) המחשב צריך להחזיק כשנתיים שלוש, לאחריהן הוא לא ישודרג אלא יוחלף אבל הוא צריך לשמור על סנטדרטים של ביצועים במשך כל הזמן הזה. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע בddr3 או אפשרי עדיין להשאר עם ddr2 בתזמונים טובים ותוצרת איכותית? לגבי ציוד היקפי: אין צורך …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים, אני מעוניין במפרט עדכני למחשב (ללא ציוד היקפי נוסף וללא מסך) בתקציב של עד 1500 ש"ח שכמובן אעדיף מפרט שיותר קרוב ל1000 ש"ח (זול ככל הניתן) כמה נקודות: 1. אני צריך צורב DVD 2. נפח הארדיסק לא חיוני (מסתפק במועט) 3. כולל הרכבה. 4. מפרט תומך בוינדוס XP SP3 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, יוטיוב ואופיס וזהו. תודה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  19. שלום רב קהילת HWZone, אשמח לקבל את תמיכתם בבניית המפרט הבא שלי (שלישי במספר לאורך העשור האחרון בזכותכם!) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפנים רבים (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, גרפיקה לא מקסימלית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינג'…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מחשב לעבודה משרדית שוטפת כולל מסך -אינטרנט -אולי מעט מאוד סרטים -מסך -מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום יש אפשרות לחריגה בתקציב תודה....

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by Fexor,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה משרדית. הדרישות מינימליות, רק שיגיב טוב ומהר ולכן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה. כמו כן יש כבר כמה רכיבים שאפשר להשתמש בהם מהמחשב הנוכחי: ספק מחשב Corsair VS350 2 כוננים קשיחים של WD לאחסון מידע, אחד IDE ואחד SATA (אפשר לקנות מתאם בעשרה שקלים ולחבר את הכונן IDE ללוח אם SATA נכון?) כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-548 בחיבור PCI-Express X1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, מיילים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Idanp,

רצוי כמה שפחות, המחשב צריך לכלול את הכל- מסך מקלדת רמקולים וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב והגיע הזמן (לא תאמינו אבל אני עדיין עם מסך CRT ). אז עשיתי קצת בדיקות וכו' אבל אני צריך גם מישהו שיעשה לי קצת סדר וייתן כיוון כללי. אז הנה: - תקציב 6,000ש"ח, ניתן לנצל את כל התקציב אם זה דרוש. - שימושים: עבודה משרדית בעיקר , אך חשוב שיוכל להריץ מספר רב של יישומים במקביל בצורה חלקה, וגם מדי פעם קידוד וידאו. - ההיבט כמעט הכי חשוב - שקט, שקט, שקט! הוא יהיה בסביבה לימודית לכן מאוד חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר, לכן בגדול בניתי על מארז איכותי של אנטק ושאר חלקים שקטים (מאווררים, הארדיסקים) ותכלס זה חלק מהסיבה שהתקציב גדול יחסית לצרכים. - ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים אין צורך) - רצוי שיהיה כונן פלופי - אין לי צורך בהאדיסק…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

יש אפשרות לחריגה עד כמה שנדרש, אם זה ממש נדרש.. עבודה משרדית, אך שלא יגביל גם באפשרות למשחקים פה ושם.. כל הציוד ההיקפי נדרש, מסך אם יש אפשרות להכניס 19" זה יהיה מצוין, עכבר ומקלדת אל-חוטי, רמקולים אם אפשר 5.1 זה יהיה מצוין אבל גם 2.1 יהיה מספק, מדפסת מושלבת עם פקס וסורק. מארז לא קריטי הלוק, אבל אם יש אפשרות להשחיל איזה משהו טיפה מפואר, יהיה מצוין. תודה מראש =]

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.