עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  4. היי, אני לא יודע אם חוקי לעשות דאבלת'רדינג, אבל הדיון הקודם די נתקע, אז אני מנסה לפתוח דיון חדש. אני מחפש מחשב בתקציב של 3000 ש"ח. הנה שני פרטים שהציעו לי: Athlon 64 2800 1260 ABIT Motherboard Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) ש"ח 623.28 512MB A-DATA 490 2 980 " זה המפרט שמבוסס via. הציעו לי את אותו מפרט בערך, רק מבוסס 8KDA3J של Epox . שמבוסס כידוע nFORCE 3 250G. השאלה היא מה ההבדל בלוחות עצמם? במה בוא מתבטא, אם תוכלו לפרט את כל הפרמטרים (תמיכה בDUAL, מה ההבדל בצ'יפסט עצמו, אוברקלוק, אם אפשרי בכלל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. Started by Roee_cstrike,

פנטיום 3 866mhz מהירות 512mb cache hz זיכרון 256mbram ddr כרטיס מסך- Geforce2 Mx200 64mb+ TV out +יציאת טלוויזה המאפשרת את הצגת המחשב על גבי הטלויזיה כרטיס קול- SoundMax AC97 Audio Controller כרטיס רשתRealTek Family Pci Fast Ethernet 10/100 (כרטיס רשת חדש ומתאים לאינטרנט המהיר) 2 יציאות USB מאחורי המחשב כונן דיסקטים Floppy 3.5 מודם Best Data Fax צורב 40*10*24 מבית LG סידירום Samsung 52* Hard Disk 20GB מקלדת Compaq מצויינת

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. מחשב נייד ראשון : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593164&CID=100 מחשב נייד שני : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593454&CID=100 צריך תשובה דחוף , תודה . אני מבקש לענות תשובות רציניות ולעניין .

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה700$ בחנות כלשהיא באורלנדו... הנייד צריך לשמש אותי רק לצורכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית... עדיף על דגם אמין ובטוח, עם מסך כמה שיותר גדול במשקל כמה שיותר נמוך. אשמח לקבל דגמים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by יניב51,

החלטתי שהגיע הזמן להעיף את ה P4 הישן שלי, אחרי יותר מ 3 שנים שהוא שירת אותי, תם זמנו. אני לא הכי סגור על הקטע של הכרטיס מסך... כרגע יש לי 7900GS, עם קירור VF900, שכניראה בגלל הגבלה של המעבד הוא גם מוגבל חזק באובר, כי אחרי 525 לליבה התוצאות במקום לעללות יורדות, אני חושב אולי לנסות לסחוב איתו עוד קצת, להוציא ממנו OC טוב, ולהחליף אותו בהמשך וככה לקזז טיפה במחיר של המחשב ( כי אין לאף אחד בבית צורך בכזה כרטיס, ואני לא רואה את עצמי מוכר את זה לאחד החברים שלכולם יש מחשבים ישנים עם AGP ) עכשיו כמה דרישות... מעבד - מרובע ליבה חשבתי אולי על Q9450, אבל השאלה מה יהיה המחיר הסופי שלו. אם באזור ה 1500 אז אני מאמין שאני אלך עליו זכרון - 2 ג'יגה מינימום במהירות 800MHZ הארד דיסק -…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by -AKEL-,

היי קיבלתי שני סוגיי מפרטי מחשב, רציתי לקבל חוות דעת מה יותר משתלם גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אם הוא טוב ומסתדר מבחינת דרישות החומרה שנתנו. מפרט ראשון: Intel Core i7 920 2.66Ghz BOX Stepping D0 SLBEJ Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem Kingston 2GB DDR3 1333Mhz (שני יחידות) Sapphire ATI Radeon 4870 2GB Vapor X GDDR5 HDMI ATI Cooler Master 690 Black ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze סה"כ 5559 ש"ח מפרט שני: Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P7H55-M Pro H55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ‏Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ‎ Enermax Pro82+ 52…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by ShakedEX,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 שח מקסימום עם מחשבה ל4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? BATTLEFIELD 3, PHOTOSHOP,PORTAL 2,CRYSIS 2, AFTER EFFECTS במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכי…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. קודם כל תודה למי שנכנס. אני צריך מפרט למחשב חדש הסכום: 5500 שקל. לא כולל מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,כונן דיסקטים סי די רום. בעיקר למשחקים,חשוב amd ,שקט וצורב dvd. שאלה נוספת היא האם יש לכם חנות באיזור המרכז שאתם ממליצים עליה שהיא עם שירות טוב,אחריות להרבה שנים והכי חשובה אמינה. תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by spiritus asper,

מבחינת מפרט לא ראיתי הבדל "מהותי" מדי, האם ההבדל המשמעותי ביותר הוא פשוט באיכות הבנייה/אחריות? האם הוא באמת שווה את 700 השקלים שמפרידים בין הדגמים?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

הנה מפרט שבניתי כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי ב5400 ש"ח איך הוא?למישהו יש הצעות לשינוים?אני מתכוון לרכוש אותו בחודש הבא +- עד אז ירדו המחירים עוד? ?Athlon 64 3000+ (S-754 1020 ש"ח 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 ש"ח 512MB A-DATA 450 ש"ח RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 920 ש"ח WD 80 GB 7200 ATA-100 8M 440 ש"ח Teac/SONY 1.44 40 ש"ח ASUS x16 DVD 180 ש"ח ATX FullTower P4 500W 3FAN 480 ש"ח 17'' 796 FD 1 1060 ש"ח הרכבה במעבדה - ש"ח 190 סה"כ 5400

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by Bloodshot Eyes,

המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 970 Black Edition שהוספתי לו קירור ועשיתי OC ל4.0 שני סטיקים של 4 גיגה בייט G.SKILL לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3 GTX 660 2GB שבא מומהר. שני דיסקים קשיחים בנפח כולל של 750 גיגה ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W וכל זה בתוך מארז ANTEC THREE HUNDRED חשבתי להחליף את הפנום בi5 4570, את הלוח אם בGigabyte GA-H87-D3H LGA1150 ואת הספק בSeaSonic SSP-650RT 600W Gold Active PFC, סה"כ 1915 ש"ח, לא כולל הרכבה. נראה טוב, אבל לפני שאני מתחייב אני רוצה לדעת אם יש מפרט מבוסס AMD שיציג ביצועים זהים ויחסוך לי כמה שקלים או שההפרש בביצועים בין פנום למעבד AMD מהדור החדש הופך את הבחירה בAMD ללא משתלמת ואם משדרגים עדיף ללכת על אינטל. השימוש הוא למשחקים בעיק…

17. מפרט נדרש: מסך מעל 15" זכרון לפחות 3GB, רצוי 4 כרטיס מסך סביר למשחקים מצלמה מובנית BLUETOOTH קורא כרטיסים מחשב שנראה לי מתאים, אבל אני לא בטוח שיכול להריץ משחקים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by nona2511,

שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  20. הנה המפרט: המחירים: לוח אם: ASUS Sabertooth X79 Intel X79 LGA 2011 ATX Intel Motherboard 1670 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14142 כונן קשיח: SDSSDX-120G-G25 http://ksp.co.il/?uin=15084 610 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14740 540 ש"ח זיכרון: http://ksp.co.il/?uin=14090 620 ש"ח כרטיס מסך: Zotac GTX680 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 2690 ש"ח מעבד: Intel Core i7 3930K 3.2Ghz 12MB 2890 ש"ח ספק כח: http://ksp.co.il/?uin=13635 450 ש"ח קירור Noctua NH-D14 SE2011 CPU COOLER 290 ש"ח מבקש חוות דעת מבחינת : האם החלקים תואמים אחד לשני? והאם המפרט שווה או שאפשר לשפר באותו מחיר? האם הספק כח מספיק למחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by pavelr,

כפי שרשום בכותרת אני מעוניין במחשב כמה שיותר טוב בתקציב הנ"ל: מעבד של 1.7 ו-512 מב' זכרון אני חושב שאפשר להשיג? חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנים, אם זה אפשרי. חשבתי על האפשרות הזו: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3094&catcode=177 או משהו מהסדרה של dell inspiron, אבל הם די יקרים, ואני לא יודע אם בטוח לקנות אותם אחרי ה"התנהגות" של מחשבים ניידים של DELL בזמן האחרון. יש אולי משהו דומה של HP או Lenovo? ובבקשה, תתנו לינקים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by chanand,

אני זקוק למחשב חדש לעבודה. אני עובד במקביל עם המון תוכנות שזוללות המון זכרון. צריך מפרט למחשב נטו (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכד' ) + כרטיס WiFi כמובן הדגש צריך להיות על מהירות בעבודה... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by golans1,

האם אפשר לבצע הורדות (אימיול , ביוטורנט ) במחשב נייד בדיוק כמו במחשב שולחני או שזה דופק את הארד דיסק ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by amielsd09,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. Started by xfwind,

יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים