עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mordin999,

אני הולך לרכוש מחשב חדש עד סוף השנה (אני לא לחוץ בנושא). השאלה שלי האם כדאי לחכות חודש חודשים עד שיצאו המעבדים החדשים של אינטל (בשביל הירידה במחיר). ואולי איזה משהו מעניין בשוק כרטיסי המסך. או האם ההבדל בין היום לבין עוד 4 חודשים (מקסימום) לא יהיה משמעותי.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by iquitos,

האם כדאי להתקין WIN 7 64 bit על מחשב DELL inspiron 1440 t6500 שיש לו 2 ג'יגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by komer83,

קצת משחקים (משחק אחד למעשה, WoW) איפה אפשר לשפר או להתאים יותר טוב (עדיף עם מחיר כלפי מטה) מה שמטריד אותי זה הקירור למעבד שאני לא יודע אם יתאים למארז וללוח אם. צריך להחזיק לפחות 3 שנים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I56600 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1143/1120 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 memory - Integrated Graphics with DVI, 2 x HDMI video outputs - PCI Expr…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אהלן אהלן יש לי לקוח שרוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. לא מאייבורי או KSP. יש לו SSD ומסך מהמחשב הקודם. 16GB+ זיכרון. את הרכבת המחשב אני אעשה אז אין צורך לכלול את זה. כמו כן - ראיתי שדי כולם ממליצים פה על מעבדי Ryzen ולא על i7 יותר - האם הוא עדיף משמעותית? כי הלקוח אמר i7 אבל אולי הוא לא מעודכן (כמוני) אשמח להצעות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום, אחי רכש מחשב מיני נייד של Acer, למי שאינו יודע מדובר על סוג חדש יחסית של מחשבים ניידים שמיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. הרבה חברות מציעות את המחשבים האלה בגירסאות ה-8.9 ו-10.1 אינטש והמפרט שלהם הוא זהה לחלוטין למעט שינויים קלים.. המחשב הוא ממש חמוד ומריץ XP הסרטים מתנגנים עליו יפה מאוד (הרגילים,לא ה-HD) וכך גם הגלישה וזהו. המחשב אינו מתאים למשחקים, אפילו משחק פשוט כמו Bubble Shotter עובד ממש איטי. "טיפלתי" לו קצת במחשב, ביטלתי את כל האפקטים של XP מחקתי את האנטיוירוס של סימנטק שהוא קיבל במתנה ושמתי לו AVG ואחרי כל זה המחשב נהיה קצת יותר מהיר אבל עדיין קצת איטי בקטע של המשחקים. השאלה האם יש עוד דרכים להאיץ את המחשב? OC כמובן לא אפשרי וגם לא כדאי. האם שידרוג הזי…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. מישהו יכול ללמד אותי לבנות מפרטים כאילו נגיד ואמרים לי סכום טז אם זה סכום גבוהה אי זה מעבדים לוקחים או איזה כרטיסי מסך ואם זה נמוך אאז מה לוקחים וגם איזה לוחות אם ןזיכרונות ופשוט הכל וגם הדברים הקטנים כמו מקלדות עכברים ומסכיך ואיך מבדילים ובונים מפרט לכל אחד מהדברים הבאים הכוונה במה שונה בהם ואיך משנים אותו: 1. משחקים 2. משרדי 3. קולנוע בייתי 4. אוברקלוק 5. מסיבות רשת

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by e-sim Israel,

שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J

10. תודה על ההצעה הקודמת אבל העלתי את הקקציב עד 4500 שקל ואני רוצה מחשב מושלם כולל כרטיס רשת וכונן 1.44. עם כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים גם עוד 3 שנים ועם זכרון 1024. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום לכולם :] לפני כמה ימים רכשתי מחשב מדגם DV3. מההתחלה ראיתי שהמחשב אכן חם והתחלתי לחפש על כך מידע באינטרנט, חלק מהאנשים אמרו שזה נורמאלי וחלק לא. יש לי מעבד T6500 וכרטיס מסך G105M. הטמפרטורה של המחשב במצב מנוחה היא 60 מעלות אך כאשר אני במשחק או מעמיס עליו ממש אני יכול להגיע גם ל 78 מעלות. האם זה תקין? המחשב רץ בסדר ואין בעיות. נ"ב: עשיתי למחשב פירמוט והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים מבית HP תודה לכולכם!!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1238 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤440 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 2 - מחיר: ¤72 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤254 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤304 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤498 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overcloc…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by flesh2,

אני צריך שלושה מפרטים, שמכילים רק את הרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק המחשב לא צריך להפעיל משחקים על הצד הטוב ביותר, אבל רצוי שיוכל להפעיל משחקים באופן כללי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Nahum2,

הי חברים דרוש לי מפרט לפוטושופ בלבד. לא יעשה במחשב שום שימוש אחר. שני הארדיסיקים בMIROR של 2TB ו SSD למערכת הפעלה.. אין צורך בהיקפי אין אוברקלוק מKSP בבקשה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon™ II X2 245 BOX GA-MA78GM-UD2H גיגבייט OCZ 2G VALUE Seagate 500 G Samsung SHS-223FBLK GZ-X6 + PSU 370W שלוש שנות אחריות על הספק סה"כ 1570 ש"ח הזמנתי אבל עצרתי את ההזמנה, מתלבט האם להוסיף מאוורר נוסף (יש אחד 120 מאחור)

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  16. לאחרונה קניתי מחשב נייד מדגם ACER 6930G עם כרטיס קול שלפי הטענה של היצרן אפשר לחבר אליו מערכת 5.1 . חיברתי את המערכת שלי מדגם LOGITECH X-530 למחשב ליציאת הרמקולים אבל לא משנה מה ניסתי לעשות בהגדרות של הרטיס קול ,ולמרות שהגדרתי שמחוברת מערכת 5.1 עדין שומעים רק בסאבוופר וברמקולים הקדמיים . עשיתי את ההרצה בכרטיס קול של הבדיקת שמיעה וכן שומעים אתכל הרמקולים גם האחוריים וגם את המרכזי .אבללא במשחקים ולא במוזיקה האחוריים והמרכזי לא עובדים . יש לציין כי הרמקולים עבדו בעבר על מחשב נייח עם XP וכרגע לא עובדים כמו שצריך על הנייד עם ויסטה . יש פיתרון לבעיה ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by hosham,

שלום, יש לי זיכוי בבאג לקנית מחשב בסך 4.5K ההתלבטות היא בין 2 דגמים של 15.6": http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 ובין דגמי 13.3": http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7903&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7869&perur=2&t=1&c=320 העניין הוא שעדיין לא החלטתי איזה גודל מסך אני רוצה, אך המחשב הנבחר יהיה אחד מבין הארבעה. ולכן מי בכל קטגוריה המוצלח מבין השניים לשימושים רגילים (אינטרנט, אופיס, קצת סרטים). ידוע לי שהם קצת אוברקיל אך אני לא משלם את הסכום כך שלא משנה לי. תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by davis5,

רוצה לשדרג את לוח אם מעבד וזיכרון כמובן יש לי כרטיס מסך agp תודה

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  19. לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון בנפח 4GB דיסק קשיח יצרן: W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מארז סוג: SUPER ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 כרטיס מסך (לא משולב…

20. חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by matizami,

שלום, בניתי מפרט והסתמכתי על הודעות דומות בעבר. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. לא צריך ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤562 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10004GK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by Zeev86,

למה אין אפשרות להגדיל את תדירות רענון המסך מעל לששים הרץ במחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. לאחר נסיון רע מאוד עם HP, זמן סוללה של שעה והתחממות נוראית, הגיע הזמן לחפש מחשב נייד חדש. השימוש במחשב יהיה בתוכנות אופיס, ויסואל סטודיו ופוטושופ. המחשב יהיה רוב הזמן נייד ולכן הדרישה היא לזמן סוללה ארוך ככל הניתן, משקל נמוך ומינימום פליטת חום ורעש. המחשב חייב להיות יציב כי דרכו יועברו מצגות במקרנים שונים, מה שמביא לדרישה נוספת של תאימות חיבורים למקרנים שונים ואיכות גבוה ביציאות אלו. כאשר המחשב מגיע למשרד העבודה דרכו מתבצעת עם מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים. מנסיון קודם, עם HP, כאשר סוגרים את המסך המחשב לוהט, לא הייתי רוצה להתקל בבעיה גם כאן, אם אפשר. אשמח להמלצה, תודה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום לכולם כבר שבועים שאני מתלבט מחפש מוריד ומוסיף חלקים. בעיקרון המחשב נקנה כדי לספק אפשרות לתרגל שימוש במכונות וירטואליות (לקרוס mcitp ) אבל החלטתי כבר להשקיע עד הסוף כדי לקבל מחשב טוב לגיימינג שגם יספיק לי לשנים הקרובות . התקציב הוא בסביבות ה5k וזה המפרט שהגעתי אליו. (המסך לא כלול יש 5k למפרט לבד) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪473 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות:…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים