עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ברצוני לרכוש מחשב בסיסי לטובת התקנת כרטיסDVR ללכידת תמונות ממצלמות אבטחה (לאחר פריצה כואבת לביתי).שיהיה פשוט עד למחיר 1200 ש"ח צריך השוואה בין איכות לוחות אם וכרטיסי מסך שהוצגו במס' חנויות כחלק ממחשב מה עדיף מבחינת איכות וגמישות בעתיד 1. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7711159 2. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7725832 3. http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947890 4.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 5.http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. אני סטודנטית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, שיוכל להכיל קבצים כבדים של תמונות ומוזיקה, שימוש רב בתוכנות אופיס כך שחייב שהמחשב יגיע עם חבילה של ווינדוס כלולה, צורב DVD (ונגן דיסקים מהמשתמע מכך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): השימוש בכל האלמנטים שלהלן הוא יומיומי ותדיר. לצורכי לימודים ופרנסה לעיתים רחוקות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. Started by iluxa1,

אנשים תשלחו כול מיפרט טוב OK?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  4. מצאתי מחיר טוב למחשב נייד טוב,של HP,וחבר שלי טען שלא כדאי לקנות מHP... השאלה שלי היא אם זה נכון ואם כן למה? מה הבעיה איתם

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. המפרט מתוכנן לגלישה באינטרנט , סרטים { קידוד סרטים } וקצת משחקים {לא ברזולוציה גבוהה } המפרט מ - SKYPC { נראה לי הכי זול שמצאתי תקנו אותי אם אני טועה } ....................................................................................... מעבד : CORE2DUO E6600 סה"כ = 1800 { לא חושב פעמיים } לוח אם : GIGABYTE GA-945P-P3 סה"כ = 594 { לא מתכנן OC } זכרונות : SUPER TALENT 2GB 667MHZ סה"כ = 1100 { לא מכיר את החברה הזאת איך היא ? } כרטיס מסך : LEADTEX PX 7300GT TDH 256MB סה"כ = 512 { מקווה שיעבוד ברמה הבסיסית } דיסק קשיח : WD 2450GB 16MB SATA II סה"כ = 445 מארז : HEC COMPUCASE CI- 6A19 סה"כ = 230 { לא מתלהב מהעיצוב אבל ניראה לי שזה הכי טוב } ספק : ENERMAX 400W סה"כ = 425 קירור…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by royiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ברמה גבוהה בתקציב של עד 10,000 ש"ח, בעיקר לעריכת סאונד - עבודה על Cubase. אשמח למפרטים שונים, ולהסבר על היתרונות והחסרונות של כל מפרט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. עזרה בבנית מפרט בסכום של 6500 למחשב משחקים : השמח לקבל תגובות ותודה על העזרה שלכם מעדיף לוח אם Gigabayte נ.ב אין צורך במסך מקלדת עכבר וציוד הקפי

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. יש עדיפות ל INTEL

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by asi1,

אני צריך לקנות מחשב חדש, כרגע אני נמצא עם מחשב נייח די ישן. אני לומד הנדסה אבל אין ממש צורך לקחת את המחשב ללימודים. בעיקרון הרבה יותר כיף ונוח ללמוד על המחשב הנייח, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות נייד חדש או מחשב נייד חדש? ואל תגידו לי בבקשה לקנות נייד ולחבר למסך הרגיל כי אני לא אעשה זאת. האם נוח כל היום לשבת על מחשב נייד בבית?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. Started by was950,

שלום אני מתקדם לQUAD רוצה לקנות מערכת חזקה עד 5600 ש"ח זכרון לפחות 2 גיגה עדיף 4 דיסק קשיח חובה 500 גיגה ללא מסך ו ציוד הקפי בניתי מערכת התחלתית תגידו אם יש משהו לא בסדר ותסבירו למה ‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 1 1410 ‏ GIGABYTE Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 650 1 650 ‏ DDR II 667Mhz Price Units Total 1GB Kingston 130 4 520 ‏ Point Of View Price Units Total 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E 765 1 765 ‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 505 1 505 ‏ Optiarc Price Units Total AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata 190 1 190 ( '... )‏‏ Zalman Pric…

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by shimshon58,

אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לילד בן חמש למשחקים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד2K * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לילדים גם בתלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ידוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כן הכול 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציי…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by e-sim Israel,

שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J

15. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום לכולם :] לפני כמה ימים רכשתי מחשב מדגם DV3. מההתחלה ראיתי שהמחשב אכן חם והתחלתי לחפש על כך מידע באינטרנט, חלק מהאנשים אמרו שזה נורמאלי וחלק לא. יש לי מעבד T6500 וכרטיס מסך G105M. הטמפרטורה של המחשב במצב מנוחה היא 60 מעלות אך כאשר אני במשחק או מעמיס עליו ממש אני יכול להגיע גם ל 78 מעלות. האם זה תקין? המחשב רץ בסדר ואין בעיות. נ"ב: עשיתי למחשב פירמוט והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים מבית HP תודה לכולכם!!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. שלום יש לי מישהו שמגיע מארה"ב עוד שבוע ואני רוצה להזמין את החלקים מחו"ל, התחלתי לבנות את המפרט ואני צריך שתייעצו לי אם החלקים מתאימים אחד לשני ואם יש חלקים שכדאי לשדרג. בנוסף אני מתכונן לחבר איזה 5 דיסקים קשיחים ואני צריך לוח ומארז וספק וקירור שיתאימו לזה, אשמח לעזרתכם. נ.ב. יש לי כבר קשיחים וכונן DVD מהמחשב הישן תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות גרפיקה…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. אהלן חבר'ה- הזמנתי כבר את המפרט הבא, אני מחפש מחשב שקט מאוד,גם למשחקים אז החלטתי כבר לגבי המארז, הספק כח, (את המעבד כבר קניתי כי קיבלתי איזו הנחה אז אין אפשרות לשנות) וכל אלה. אני רק רוצה לדעת אם הכרטיס מסך שאני לא כ"כ מבין לגביו הוא בחירה טובה. אם ה zalman הוא מהסוג שכדאי וזהו נראה לי. כמו שאמרתי- הזמנתי כבר את המחשב אז אם יש הצעות לשיפור אני אוכל לעשות אותן היום - סומך עליכם!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS כרטיס גרפי msinx 8800GTST2D320EOC PCIE…

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by spi7fire,

בניתי אותו בKSP.. רציתי לשמוע מה דעתכם.. מה הייתם מחליפים\משנים כאן, כדי לצמצם עלויות או להגדיל יכולות בלי להוסיף יותר מידי.. אני מתלבט גם האם אני באמת צריך כרטיס מסך נפרד.. רוב העבודה שלי זה פוטושופ\ויזואל סטודיו (אני תוכניתן). תודה לעונים!! המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וקולנוע ביתי (שימוש במרנדר תמונה madVR דורש כרטיס גראפי חזק), אפשרות לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפיים כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. שלום , אני מועניין לרכוש חלקים שאני מיד אפשרט להוסיפם לחלקים קיימים שיש לי ממחשב ישן, וליצור מחשב אשר ישמש אותי תקופה של יותר משנתיים תקציב: עד 4000 ש"ח צרכים: מחשב לגיימניג ותוכנות גרפיקה ותלת מימד מסכים: LG 17 אינץ LCD, מסך טלווזיה LCD של סמסונג 32 אינץ' HD READY, המסך מחשב מחובר בDVI, והטלווזיה DVI TO HDMI אני מתכנן OC בשלבים מתקדמים יותר, כך שיש צורך מארז טוב ובמערכת קירור טובה החלקים שיש לי : צורב, 3 דיסקים קשיחים עם קיבולת כללית של 1TB, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס תקשורת אלחוטית, כרטיס FIREWIRE, כרטיס מסך MSI 9800 GT 512 MB, עכבר לייזר G5, מקלדת פשוטה אין צורך ליותר ממה שיש, סאונד - מערכת קולנוע ביתית, ספק כוח של ezcool דגם ps-1000 500W האם הוא יספיק? החלקים שאני צריך …

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  23. היי חברים אבקש את עזרתכם בנושא רכישת מחשב נייד, קצת נתונים ושאלות מצורפות: המחשב ירכש בהונגריה בסכום של 3000 ש"ח פלוס מינוס, ישנה גמישות מסויימת אם יש צרוך בכך. במחשבים אני לא ממש מבין, מה שכן אני עובד קצת עם מוסיקה, מריץ תוכנות של תקלוט ומעבר לזה תוכנות דיי סטנדרטיות, אופיס וכו. אני מוצא את עצמי עובד עם שתי דפדפנים במקביל ומשתמש ומדפדף בין הרבה חלונות פתוחים, תוכנה ההורדה פתוחה ברקע והסקייפ מצלצל מידי פעם. אני בכוונה מתאר תמונת מצב קיימת במחשבה שזה עשוי להועיל ליציאת המפרט באופן הטוב ביותר. הייתי שמח אם אוכל לקבל מכם הצעה למפרט שיתאים לצרכיי וכמו כן חברה מומלצת (לנובו?) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by iliagildin,

שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. הבנתי שהפורם פה תותח בענייני חומרה ואשמח להתייעץ😁 אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייח שיחזיק לי כמה שנים קדימה ושאוכל גם להריץ עליו לוקלית stable diffusion וכל מיני מודלים של llm הרעיון שתיהיה לי סביבת עבודה נוחה להתנסויות. אם ארצה משהו יותר כבד כבר אעבור לענן. בכללי יש לי גם VR והייתי רוצה שהמחשב גם יוכל להריץ מחשקים לvr באיכות גבוהה הדגם שחשבתי עליו הוא זה. יש צורך בWIFI בלוח אם כנראה שבעתיד ארצה לשדרג ל64G RAM https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-RTX4060Ti16-32-WIFI אשמח לחוות דעת על החומרה, בכללי אני שבוע הבא יורד לאילת אז אם אתם מכירים אופציה יותר טובה לקנות שם אשמח לשמוע (התקציב שלי הוא עד 5500 ניתן לחרוג ג…

דיונים חדשים בפורומים