ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
בניתי את המפרט מלמיר. מה דעתכם? אני מעדיף לא לעלות בסכום. המוצר במלאי? מחיר, ¤ כמות סכום, ¤ הסר פריטים מעבד INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE 1333MHZ FSB BOX 3Y מק''ט: 110623 לא 913 913 הסר פריט הרכבת חלקי מחשב במעבדת למיר-ללא מערכת הפעלה מק''ט: 90022 לא 140 140 הסר פריט כ.מסך GAINWARD BLISS GF 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E2.0 2xDVI+TV-OUT 3Y מק''ט: 302157 לא 1,681 1,681 הסר פריט דיסק WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS 3Y מק''ט: 501420 כן 359 359 הסר פריט זיכרון DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 800Mhz CL5 2x2Gb DUAL PACK מק''ט: 53750 לא 605 605 הסר פריט לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Duo/Quad FSB1333 P35 DUAL DD…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט? בינוני/טוב/מצוין אשמח לדעת את דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪70 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪351 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪9…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה אני נגיד משאיר את המחשב במצב שינה או מדליק אותו ואחרי 10 דקות בערך של עבודה באינטרנט בלבד פתאום כל המחשב מתחמם מעבד (2 הליבות) וכרטיס המסך (NV8400) מתחממים לבערך 70 מעלות בלי שום סיבה מיוחדת ממש רק עבודה באינטרנט עכשיו עשיתי לא מזמן עדכון ביוס ומאז שזה מגיע לטמפ' כאלה המאוורר עובד מאד חזק ולאחר כ - 10-15 דקות המחשבמתקרר ומחזיק קר הרבה זמן. אני יודע שעם בכרטיס המסך הזה עלולות להתעורר בעיות אבל מה ההיגיון בזה שכמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לטמפ' כל כך גבוהות. משהוא נראה לי מוזר יכול להיות שיש איזה תהליך של עלייה או משהוא כזה שמפריע לו? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~10,000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד כיף , אבל בגדול הבחור מוכן להשקיע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?12,000 2. מה שימושי המחשב? עריכה גראפית, משחקים, תכני HD, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל חבילת ADOBE שימוש כבד\פרנסה בנוסף הוא מתעניין להיכנס לעולם הסאונד הממוחשב (מנגן ברמה מאוד גבוהה), אני לא יודע אילו תוכנות שולטות שם אבל מכוון לתוכנות מקצועיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחירים כאלו שהכל יעבוד וחלק בהגדרות גבוהות לתקופה הנראית לעין. -מהי הרזול…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מחפש לפטופ עם אחריות לשלוש שנים במחיר נמוך שאפשר עם יציאת tvout. ניסיתי להמנע עד כה מלרכוש מחשב של gigabyte. עכשיו מצאתי מבצעים על הדגם הזה של IBM, אך אני לא בטוח אם הוא לא ישן מדי. אני בסך הכל צריך את המחשב לצרכים סטודנטיאלים; לראות סרטים ולהשתמש בוורד. מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NALTIT41RE#bidders_list פה המחשב מחודש. אין לי מושג מה זה אומר. http://www.ibm-lenovo.co.il/Product.asp?Pid=2374-QJ3&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap〈=HE פה המחשב מתצוגה, אין לי מושג מה ההשלכות של זה. תודה, דורי.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 ומטה לא מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת עכבר ורמקולים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט הקירור והעיצוב לא חשובים לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב אבל לא כלכך יפריע אם הוא יהיה רועש טיפה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מ…
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בס"ד באתר של שלנובו יש אופ' לשדרג את האחריות הסטנדרטית באורך שנה לאחריות 3 שנים בבית הלקוח תוך יום עסקים אחד. לא משנה היכן חיפשתי, לא הצלחתי להבין איך אני בודק אם האחריות הזו תקפה בארץ או לא. חיפוש בפורום העלה לינק שכבר לא זמין. מישהו ניסה/ יודע איך אפשר לדעת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחשב לאינטרנט וישומים בסיסים כמו אופיס. ללא ציוד הקפי. תודה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב עם מסך 13''-14'' מטרה : לימודים, תוכנות CAD כגון SOLID WORKS, תוכנות יותר כבדות לסימולציות נומריות כגון Ansys, Comsol (לא סימולציות של חודש אבל שירוצו) תכנות במטלב, משחקים, סרטים כמובן פוקר בפייסבוק בשירותים ;D בקיצור הרבה שעות מול המסך. ביצועים יותר חשוב מזמן סוללה. כרטיס מסך חשוב. מסך טוב חשוב. תקציב כמו שאמרתי 1k $ פחות או יותר לא כולל משלוח ומע"מ, לרכישה באינטרנט בארה"ב או קנדה. רציתי ללכת על dell latitude 6400 אבל לא מצליח למצוא עם כרטיס גרפי בכלל. דגמים שאני מתלבט ביניהם הם : dell latitude 6400 dell studio XPS 13 inch sony VAIO CW פתוח לכל הצעה עניינית. אם יש דגמים שלא חשבתי עליהם והם ניתנים לרכישה אני אשמח. אם מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות את מה שא…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המפרט למחשב ביתי ללא OC , צפייה בסרטים ,הפעלה של תוכנות בסיסיות במחשב ואינטרנט במקביל . מחשב מהיר ושקט ומשחקים מדיי פעם... לפני שאני מזמין אבקש את אישורכם הסופי מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪777 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪266 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אילוצים: 1. מסך - תאימות גם ל- 22'' 2. מרחב לשדרוג בעתיד 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נוסף למשפחה והתקציב מוגבל לכ-2200 שקל. בדקתי בשני מקומות, tms ו-skypc ויוצא די דומה: TMS.CO.IL מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤374 לוח אם: Gigabyte GA-EG31MF-S2 Retail כמות: 1 מחיר: ¤358 מארז: Foxconn 3GTH230 120mm +Tube +350W כמות: 1 מחיר: ¤336 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 - במלאי כמות: 2 מחיר: ¤71 קשיח למחשב שולחני: Samsung 160GB SATA II HD160JJ כמות: 1 מחיר: ¤213 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 מחיר: ¤129 מסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤719 סה"כ: ¤2271 ------------------------------------------------------------------ -----------------------------…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לגיימינג מתקדם בתקציב של 4500 ש"ח. אפשר חריגות קלות במקרה הצורך. אין צורך בציוד היקפי. השקט של המחשב לא חשוב ולא מתוכנן OC. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך, ואין צורך בהתקנת WINDOWS. אשמח למפרט המייעל בצורה הטובה ביותר את יחס עלות/ביצועים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לעבודה משרדית עד 2000 ש"ח. המפרטים המוצעים מעודכנים לאפריל ורציתי לדעת אם יש עדכון. לא צריך מערכת הפעלה 1. מה התקציב? 2000 לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא ב…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תנו חוות דעת, או תעזרו מה לשפר או מה לא צריך על המחשב, רק לאלה שמבינים בבקשה מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 340 ₪ - Gigabyte GA-B75M-D3H 303 ₪ - 8GB (2x4GB) Kingston Single Rank DDR3 1600Mhz 650 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX650Ti 1GB GDDR5 PE OC 250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 390 ₪ - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W BUNDLE 135 ₪ - FSP 350W 120mm FAN, A.PFC, SATA X 2, PCI-E 90 ₪ - LG DVD-RW X24 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 55 ₪ - Scythe Slip Stream 140MM מחיר סופי: 3368 ₪
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הי ראיתי פרסום עכשיו באתר יד שנייה ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני יוצר קר. המפרט לא מפורט מדי, אבל כל המרכיבים העיקריים מוזכרים: מעבד: Interl i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק Samsung 840 250GB :SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח Antec 650W מארז Corsair Spec Alpha מחיר: 4,400 מה אתם אומרים, שווה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-