ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
* גודל המסך? 15.4"-15.6" * משקל רצוי? 2.6KG-3.0KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 3 וחצי שעות יכול להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, H DMI וכו) לא צריך,יציאות כרטיסים,USB (מומלץ 3). * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB,רצוי מאוד 250GB או יותר. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא,מספיק ישראלית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בנתיים לא. עד המחיר: 3000 ש"ח. תודה, עמית. -- יום טוב אי"ה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. תאור המערכת: 1 מעבד פנטיום אינטל מקורי Q8200 4MB 1 INTEL ICEDEL G45 FW HDMI 2 זכרון DDR2 800MHZ 2GB 1 כרטיס מסך ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL DV 1 דיסק קשיח SEAGATE 1TB SATA 1 מארז foxconמהודר ומאורר 1 ספק כח 600Wמיוצב 1 כרטיס רשת אלחוטי WIRLEES EW7326IG 1 צורב DVD-RW NEC המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח עם חריגה של 300 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף יותר מבחינת ביצועים ? המחיר בשבילי אותו מחיר ככה שרק תגידו מה עדיף ! מפרט א' מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE מפרט ב' מארז Midi big tower 630 intel aprove black/silver 500Watt מעבד Intel quad core Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz ד.קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB …
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
להלן מפרט המיועד להרצת VSPHERE , הערות ייתקבלו בברכה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1041 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q9400 לוח אם Intel BLKDQ45CB Cube Cove ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDQ45CB כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤302 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים אני הולך לקנות מחשב כנראה היום ויש לי התלבטות בין שתי המחשבים האלה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm השימוש שלהם יהיה לצורכי גרפיקה, פוטושופ, Maya וכ'ו. מה נראה לכם עדיף? המעבד של ווסטרו נראה יותר חזק אבל האם זה יותר חזק משמעותית? וגם מה עדיף מבחינת הכרטיס גרפי ה- Readon 3450 או Geforce 9300?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משחקים - שיריץ באיכות טובה את רוב המשחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Q6600/Q6700/Q8200 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
. התקציב הוא 2500-3000 2. מטרות: אופיס, מטלב, סרטי HD אינטרנט משחקים שיתוך בערך בכל מה שיש כרגע ועוד כמה שנים אם זה אפשרי -לא יודע מה בדיוק יש עכשיו 3. ציוד הקפי: אני רותה לחבר מכשיר ווידאו ולהעביר קלטות ווידאו למחשב ולצרוב אותם בקשר לספק כוח אמרו לי שכדי מעל 500 אז אם אתם חשובים שאפשר פחות אז תגידו 4. יש לי DVD עם חיבור ישן ואני לא בטוח שהוא מתאים ללוח אם חדש.. וH.D 500 G 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. מערכת הפעלה והרכבה לא צריך 8. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת עש 9.מה זה OC? 11. משחקים : אני חושב פיפא GTA אולי call of dUty כל מיני משחקי אסטרטגיה -- לא יודע מה בדיוק יש עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמו הכותרת - צריך מחשב לאופיס ואינטרנט וזהו. אולי פעם בכמה זמן לראות איזה סדרה, כנראה לא HD אפילו.... אבל רצוי שאת זה הוא יעשה טוב - מעבד כפול ליבה מודרני 2.6 לפחות, הארד דיסק נגיד 250 או 320 וזיכרון נראה לי מינימום סביר זה 3 גיגה היום לא? לא ברור לי כל עניין ה-dual channel כ"כ, ומה קורה אם יש לי מספר אי זוגי של מודולים. מארז וספק שיהיו אמינים וטובים, אבל רק בגבול מה שצריך. דבר אחרון - המטרה העיקרית היא כמה שיותר זול אבל שירוץ חלק וטוב בכל זאת. כלומר, אני לא רוצה את המחשב הכי חזק שאפשר לקנות ב-2000 ש"ח, אלא את המחשב ה'חזק' הכי זול שאפשר לקנות. שכחתי להוסיף - צריך הכל חוץ ממסך - עכבר מקלדת וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברה שלי בארה"ב חשבתי שאזמין דרכה את חלקי הליבה (מעבד זיכרונות לוח אם וכו...) וככה אחסוך עלויות בצורה משמעותית (תקנו אות אם אני טועה) שימוש המחשב: עריכת וידאו חבילת אדובי CS4 בעיקר פרמייר פרו ואפטר אפקטס (כולל שימוש בפלאגינים כבדים). לא עובד בתוכנות תלת מימד בצורה ישירה (כמו מאיה ו3D studio max- אבל מן הסתם אפטר משתמשת בתלת מימד גם. מערכת הפעלה עיקרית Vista Ult 64Bit מריץ גם האקינטוש (לאופרד) אבל זה לא אמור לענין אתכם... 8) דרישות מערכת: 12 גיגה ראם מהיר! עריכת וידאו שווה הרבה מקום איכסון. חשבתי על כונן ניפרד לסיסטם כמובן. ולהתחיל משני כוננים זהים בשביל רייד RAID. OC מירבי אך יציב. מאתרים אמריקאים נראה שהמעבד הכי פופלארי שיש לכולם הוא הi7 920 שממש זול גם. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר אליכם שוב לקראת קניית מחשב נוסף לעסק. בפעם הקודמת עזרתם מאוד והודות להמלצתכם נקנה מחשב. תחנת עבודה לשימוש של עיבוד תמונה מקצועי כרטיס מסך חייב לכלול יציאה לשני מסכים - רצוי לשלושה מארז שמכיל לפחות 4 דיסקים זכרון - המקסימום שמערכת ההפעלה מזהה לא יהיה אובר קלוקינג אין כוונה להריץ משחקים על מחשב זה בנוסף, שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס וכו... אין צורך במערכת הפעלה חוקית. מתוכננן לעבוד עם XP PRO התקציב עומד על כ-5K ש"ח. סטיה של עד 1K אפשרית. אין צורך לכלול מסכים במפרט, יש צורך בשאר הציוד ההקפי. תודה לכולם מראש, טל זהר
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מחשב נייד של טושיבה , בטווח מחירים של 4000-4500 השימוש בו בשביל תוכנות אופיס, הורדות, אינטרנט, בקיצור מחשב לסטודנט ממוצע תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה זה יהיה מחשב למשחקים אינטרנט וכאלה חוץ מי מסך צורב ודיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-