עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן אני מחפש להחליף מחשב לסבא וסבתא שלי שמשתמשים בו רק לגלישה באינטרנט. יש להם כבר מסך,רמקולים מקלדת ועכבר. יש צורך בהרכבה אני מחפש מחשב די מינימלי, אם אפשר משהו חדש בפחות מ1400, אני בעד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. הבוסית שלי ביקשה עזרה עם מפרט מחשב הדברים היחידים שחשובים לה זה נפח אחסון גדול ושיעבוד בסדר, יחסית לכמה זמן שלא התעסקתי בבניית מפרטי PC חשבתי על רעיון בסיסי בדומה לזה: המחשב לא כולל ציוד היקפי ולא מיועד למשחקים למרות שיש לה ילד קטן בבית אז אולי כמה דברים פשוטים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 620 1 620 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 1 215 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E 195 1 195 דיסקים קשיחים‏ Weste…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by staieb,

אז ככה , האמת שהמחשב הוא לאחי..(הוא רוצה מחשב שיחזיק לכמה שנים טוב 3-4) אני מבין והכל אני רק רוצה לשמוע את דעתכם.. שהמחשב יהיה להכל כמו שרשמתי למטה ..ומשחקים הוא אוהב את הwloverine , Batman: Arkham Asylum, NFS ואולי אם אני יכיר לו את Far cry וcrysis אולי הוא יאהב וגם כל המשחקים הפחידים silent hill וכ'... עיקר שירוץ חלק אתם יודעים.יש לי את HD4850 אצלי ואני מאמין שהוא יספיק לו אלא אם אתם חושבים אחרת .. צורב DVD שיהיה לו איכותי וגם מארז איכותי לא מהיקרים ביותר אבל שיהיה איכותי כמו שצריך.. נ.ב רצוי $GB זיכרון.. 1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (די כבדים[HD4870 או 50 יספיק לו ), צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צרי…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by y.o,

שלום, אני בת 17 ואני הולכת לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אני צריכה שהמחשב יענה על הצרכים הבאים: שיעבוד מהר, אני מתמשת בו בעיקר לתמונות, מוזיקה, תוכנות פשוטות ואנינטרנט. בקיצור, אין לי איזה דרישות מיוחדות, רק שיעבוד טוב ומהר. אז אחרי התייעצות באייבורי מחשבים זה המחשב שהמליצו לנו עליו: אינטל ליבה כפולה E5300 / E6300 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מאיץ גרפי Intel X3100 OB יוסיפו לי עוד 2G ככה שבסך הכל מדובר ב4G. רציתי עוד חוות דעת על זה לפני שאני רצה לקנות כי גם לי וגם לאבא שלי אין מושג במחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  7. לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני קורא 'ותיק' בפורום, משתדל להישאר על הדופק ומרוב ביקורות, המלצות וכתבות דיי איבדתי את עצמי לדעת ברגע שאני רוצה לבחור לעצמי מחשב. אני מחפש בעקרון מחשב סטודנטיאלי - אך שיריץ ( ומעלה HD (4500MHD. אני יודע שלרוב ההמלצה תהיה מחשב SL אבל מה אומר לכם, לנובו, דיי משעממים אותי (למרות שכן אודה שהם איכותיים, יש לי T61 מהעבודה). השאלה היא, האם אין בשוק מחשבים טובים דיים כדי להתחרות בחצי עסקיים של לנובו? למשל סדרת טייםליין החדשה של ACER שנראים נהדר או HP ProBook 4310s שנראה מדהים. (אם רק E6400 בקונפ' נחמדה היה מתאים לי לתקציב, לא הייתי צריך להתייסר P: כלכך.. ) אגב אם לא מובן פה בין השורות, אז ניידות זה הדבר השני הכי חשוב לי אחרי הרצת HD.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by rockerr,

חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שכאשר אלחץ DOUBLE CLICK על המשטח, אז תפעל פונקציה מסויימת או כאשר אלחץ עם 2 אצבעות (ביחד) על המשטח אז תפעל פונקציה אחרת. עריכה: הבנתי שקוראים לאופציה הזו synaptics. השאלה אם צריך חומרה ייעודית לזה. יש לי נייד MSI EX 400. תודה לעונים. עריכה: הסתדרתי! התקנתי Synaptics! ממליץ לכולם להתקין!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by a1x,

היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ ‏Pen…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט באיזור ה1500, ללא חריגות (אלא אם זה משהו ממש, ממש שווה) שנועד לגלישה באינטרנט, אופיס וכל השאר, תוכנות כמו Google Earth וסרטים בHi-Def. יש כבר מסך 24' שתומך בHDMI, והרכבתי מפרט מKSP. (יש גם ציוד הקפי כמו עכבר, מקלדת ורמקולים) לצערי זאת החנות היחידה שאני יכול לרכוש את המחשב ממנה. הכיוון כאן הוא ל3 ליבות של AMD עם לוח שתומך בHDMI ו2 ג'יגה ראם. המארז והספק יכולים להיות ג'נריים. מבחינת קירור, מעדיך לקחת את מה שבא עם המעבד ולא לרכוש גוף קירור נפרד. מקריאה בפורום, ראיתי שהמליצו על מפרטים דומים מבוססי אינטל עם מעבד 5300 או 6300 ... לא מצאתי בנצ'ים בינם לבין 8450 של AMD. אשמח לעזרה בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  18. עוד שעה אני יורד לאילת ואני צריך תשובה דיי מהר כי אני ייתן לאבא שלי לקנות את המחשב כשאני יחזור הוא יהיה כאן מיועד למשחקים על מסך 22 אינץ בקשר לכ.מסך אני אקנה שייצאו הכרטיסים החדשים בינתיים יש לי 88GT מן החנות TMS Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX מחיר: ¤ 1,259.00 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset מחיר: ¤ 538.00 SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM מחיר: ¤ 498.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מחיר: ¤ 299.00 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB מחיר: ¤ 461.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מחיר: ¤ 125.00 Logitech Media Keyboard ENG/HEB PS2 מחיר: ¤ 87.00 הרכבה של מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. 1. תקציב: 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שאפשר כבדים), צפיה בסרטים 3. ציוד הקיפי: מסך 4. לא צריך כרטיס קול 5. אין העדפה 6. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. שהמחשב יהיה מהיר 9. כמה שיותר שקט (עדיף להשקיע כמה שיותר בחומרה) 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - gta4, cryses, משחקי ספורט זה אמור להיות מחשב זמני שיחליף את המחשב המאוד ישן שלי לתקופת הצבא. עוד שנתיים אני כנראה אשדרג או אקנה חדש.חשוב לי שלתקופה הזאת יהיה לי מחשב מהיר, שלא יתקע ושאני אוכל להפעיל בו את רוב המשחקים החדשים. אם אפשר גם לצרף הסבר למפרט מה המחשב יפעיל ומה היכולות שלו. תנסו להוציא את המיטב מהתקציב הזה

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  22. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לה משחקים קלים כמו SIMS ושישמש לאינטרנט,ICQ, מוזיקה וכו'. התקציב הוא בין 1600 שקל ל2000 ש''ח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=25160 הבעיה היא שאני לא יודע אם הכרטיס מסך שם מספיק טוב.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום; אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב יהיה לצורכי משחק (לא ברמה של גיימר(!) ) אממ כמו גם עבודה משרדית, מוזיקה וכד'. דגשים: - המפרט יכלול מסך 19" בשווי של עד 800ש"ח. ( הפרט היחיד מהציוד ההיקפי שנכנס למפרט. ז"א שלא צריך עכבר וכל זה.) - לא עושה OC - מעבד 2ליבות, לא נראה לי שיהיה לי שימוש בQuad. כאמור, עד 4000 עם אפשרות לחריגה קלה של 200-300 במצב קריטי ביותר. כמו כן, ישבתי קצת על מפרט, בכדי לדעת מה הכיוון של המחשבים, אני קצת חלוד (כמעט שנה לא התעדכנתי במחירים). אז ככה: מעבד E8400 לוח אם P43 זיכרון 4GB DDR 2 800MHz כרטיס מסך כ.מסך GIGABYTE GE FORCE 9600GT 128 BIT 512MB-DDR2 לגבי מארז וספק אני רוצה שימליצו לי פה ובכלל חוות דעת על החצי מפרט שהכנתי, כמו גם אני רוצה שיכ…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. טוב אז את הצרכים כתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415397.msg3567275#msg3567275 כמו שאתם רואים הוספתי כסף... וגם שיניתי ת'מפרט להיות בכלל של INTEL... מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Thor's Hammer 7*Heat-pipe H.D.C CPU Cooler ¤285 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD4P Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1404 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX ¤510 זיכרונות Corsair DDR3 6144MB 1600MHZ XMS Triple Channel CL8 ¤772 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive …

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  25. שלום לכם. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד. הצרכים שלו: משקל - עד 3 קילו (אם אין ברירה, אפשר גם 3.5). מטרה: משחקים משנת 2008 ומטה (NBA 2008, FIFA, ואולי גם COD) +לימודים ועבודה. אם אפשר, שיהיה גם נוח לסרטים אבל לא חובה. דיסק קשיח: עד 160 GB יספיק. גודל מסך: 15' ומעלה. זיכרון - אני חושב ש-2GB יספיקו. אורך סוללה: יש צורך באורך סוללה של לפחות 3 שעות, וטעינה מהירה עקב ריבוי העבודה. אם יש צורך עוד נתונים, אשמח לתת. אגב, אם התקציב נמוך מדי, אז לא חייב שיהיה מתאים למשחקים משנת 2008.. גם 2007 (ואפילו 2006) יהיה טוב. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, ושיהיה לנו המשך סוף שבוע רגוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.