עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by 3p,

אין לי שמץ של מושג במחשבים ניידים. אני מניח שמה שחשוב שתהייה יותר משנה אחריות, לפחות 1GB זיכרון, מסך עדיף 15.4" אני לא סגור על התקציב, אפשר לחרוג קצת אם צריך.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. האפשרות השניה היא מחשב יד שניה פנטיום 4 ב400 שקל, אבל אני מעדיפה חדש, אז אפילו שיהיה "דפוק" זה עדיף.... עריכה: טוב משיטוט קל באתרים הבנתי שזה כמעט לא אפשרי התקציב, אם יש חריגה סבבה אבל תנסו לכוון להכי זול.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by edoson,

המחיר של שניהם: 3700 ש"ח. שניהם יד שניה. ה-IBM חודש והHP שנה. משמוזר זה שהחדש הוא 1.6 ואילו הקופמקט הוא 2.4 במעבד. איך זה הגיוני? אני מחפש נייד כפי ששמתם לב ותהיתי האם יהיה יותר משתלם לי לקנות אותו יד שניה. מבין החברות, מהי המומלצת ביותר? IBM,HP,FUJITSU,DELL? התקציב הוא עד 6000 ש"ח. דרך אגב, מישהו מכיר מדריך טוב (ועדכני) לקניית מחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו). המפרט שלו בגדול זה: מעבד אינטל E4500 2GB זיכרון KINGSTONE קשיח 160GB של WD כרטיס מסך GF9500 לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945) כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'. השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי. השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה? עניין הכסף ל…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. הדרישות שלי שבאמת יהיה מחשב חזק שיריץ בלי בעיה משחקים חדשים ותוכנות כבדות. לגבי המסך, אם המחירים ממש קיצוניים אפשר להתפשר על 15 אבל ההעדפה היא ל-17. משקל וזמן סוללה לא ממש חשובים כי רוב השימוש יהיה ביתי, נפח ההרד דיסק גם לא ככ קריטי כי יש לי דיסק חיצוני. לגבי קישוריות אלחוטית לאינטרנט אני מאמין שזה סטנדרטי אבל חשוב לי לציין. אז מחשב חזק שיחזיק אותי לשנים הבאות. מה הקנס? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Murmur,

שלום, שוב פונה לעזרתכם בהרכבת מפרט לעריכה בדו מימד (Adobe CS4) ובתלת מימד בתוכנת 3Ds Max, כרגע ללא כרטיס מסך (אתייעץ בנפרד) - תקציב 2500 ש"ח לא מתוכנן אוברקלוק חשיבות השקט 7/10 ציוד היקפי מקלדת ועכבר עריכה - ------- החלפתי ללוח אם מצ'יפסט 780 (קודם שמתי 785) האם יכולה להיות בעייה עם מתחי העבודה של הזכרונות שבחרתי? מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 …

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by iakovl,

בונה מפרט לבן של חבר, כאשר הדגם הוא GTX 980 בלבד!!! (אל תיכנסו לנושא למה, זה לא הנקודה) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10 במקרה הרע אבל המטרה לחסוך כמה שאפשר (8~7 יהיה עדיף) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה 3. רכיב שיש צורך לכלול במפרט? המפרט צריך להיות מבוסס על GTX 980 לא TI 4. עד כמה חשוב השקט ? כמה שיותר עדיף 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? שלילי

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by yonatanph,

מדובר על מחשב לאחיין שלי שהוא בן 10, כלומר שלא יהיה שום OC בשום צורה ואופן - אין שם אף אחד שמבין במחשבים ויוכל לטפל בו. התקציב הוא בשביל המחשב בלבד - ללא מסך ו/או ציוד הקפי אבל כולל הרכבה. השימוש היחיד של המחשב הוא למשחקים. הוא לא ממש מבין בגרפיקה - כלומר שמבחינתו לא משנה אם המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגדרות בינוניות, מבחינתו זה אותו הדבר, אבל היינו רוצים שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר זמן ללא שדרוג - כלומר שגם עוד שנתיים הוא עדיין יריץ את המשחקים החדשים, פשוט על הגדרות נמוכות.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  11. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1437[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪386[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪956[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪340[/TD] [/…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  12. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניינת לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי בסיסי, ועריכה בפוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש מזדמן בפוטושופ ואילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוציה גבוהה, גודל מסך בינוני - גדול …

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אינטרנט ושיתוף קבצים וסרטים. מעוניין לבצע OC כשהמחשב לא יהיה חזק מספיק למשחקים ועבודה שוטפת. למרות שהמחשב מיועד למשחקים אני מעוניין בכרטיס מסך זול יחסית כדי לשדרג עוד כשנתיים לכרטיס מסך תומך DX10. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GA-965P-DS3 כ. מסך 7600gs sonic (לדעתי הוא עדיף על ה7600gt במחיר שלו - 585 ש"ח, שיחזיק למשך שנתיים עד הכרטיס שיתמוך בDX10) זכרון - משהו איכותי של Dual Channel 667mhz 1G הארד דיסק - 250GB 8mb/16mb cache רצוי שקט אך מהיר. לא מעוניין בRAID. ספק - שיאפשר עבודה יציבה גם בOC, אפשר לשלב בין מארז לספק למרות שאין לי צורך במארז! מעדיף 450W ומעלה צורב - אם ישאר מספיק כסף, שיהיה צורב איכותי (לא חייב המה…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. אני מנסה לבנות מפרט למחשב ללא מסך בסכום של 4500 ש"ח שהולך לשמש בעיקר כתחנת עבודה בבית. אם אתם יכולים לזרוק הצעות ורעיונות למפרט מומלץ בסכום הזה אני אשמח מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. אחרי שראיתי את העבודה על הblack dwarf חשבתי על האפשרות לבנות גם כן קופסת NAS בסדר גודל (פיזי) של הקופסא הנ"ל , אפשרי גם לוח אם יותר גדול אשצח לקבל מפרט או המלצות לחלקים שיתאימו לכזו קופסא, 10 דיסקים ברייד 5(בתכנון שלי להשתמש בדיסקים של 1 טרה) + דיסק למע"ה + מאוורים טובים לקרור 12 סמ' או 8 סמ'. בנוסף לזאת אין צורך במארז אני חושב לתכנן לבנות אחד. כרגע אין תקציב מוגדר כי מדובר במחשבה על בניה בלבד אבל בתקציב נמוך ככל האפשר , אין צורך כמובן בציוד הקפי. תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  18. מעבד AMD ATHLON 4000*2 S-AM2 לוח אם ASUS M2V-MX AM2 C.VIA זיכרון : KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ * 2 = 2GB DUAL CORE כונן קשיח 2 : SEAGATE SATA2 80GB , HITACHI 160GB SATA2 צורב די וי די : SAMSUNG DVDRW SATA2 כונן 1.44 מארז + ספק גנרי מסך NU TECH LCD 19 INCH L921G TV+DVI ________________________________________________ 1 . למה שאני לוחץ על E אקספלורר לוקח לדף 2 שניות לעלות ואז להיפתח ולפעמים 3 - 4 .. זה קרה מאז שהורדתי סרטים באימיול אין לי בעיה בדפדפן רק דיליי הזה ( שמתבטא גם בפתיחה קצת יותר איטית של דף אינטרנט ) 2 . יש לי אפשרות לשדרג ב 540 ש"ח ל ATHLON 6000*2 שווה ? נ.ב. מי שלא יודע בדקתי את זה באתר של ASUS מעבדים AM2 מתאימים לתושבת AM2 פלוס .

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש חיכית הרבה זמן עד שיצאו אולטראבוק 15 די אהבתי את המחשב של סמסונג. עכשיו אני בהתלבטות אני לא צריך את המחשב בדחיפות וחושב האם לחכות עוד עמה חודשים עד שתצא WIN8 שתתמוך במסך מגע ואז אני מניח שגם הלפטופים יגיעו עם מסך מגע או לקנות עכשיו ? מה אתם אומרים? תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by artyom,

OK... אני כבר שם הודעה 2שניה אולי אבל בגלל שהתקציב כל הזמן משתנה וכו... סוף סוף התקציב נסגר על 4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Albatron K8NF4X nVidia nForce4 4X 939 - 454 > pandas.co.il A-data 512 3200 - 250 >noacomp.co.il FOXCONN ATX TLA-570B - 360 > noacomp.co.il eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-e - 1190 > pandas.co.il אם יש משהו לשפר אז תגידו... מקסימום 4100... 4000 זה כבר חריגה.... שיכלול את כל מה ששמתי (גם מסך) שימושים: משחקים, אינטרנט וכו (יעבוד 24/7) תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by פולי הקנטאור,

מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?

22. שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל לא צריך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לאימי בתקציב של סביב ה 2500 ₪. השימוש הוא אופיס (וורד ואאוטלוק) ואינטרנט בלבד. לגבי האינטרנט – הרבה הרבה YOUTUBE וגלובס. האופיס שאתקין לה הוא OFFICE 2010. מה המחשב המומלץ בתקציב הזה? כמו כן, הנה מחשב שמצאתי באופיס דיפו במחיר 2500 ש"ח: G550 2958-9AG של לנובו הנה הלינק: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000inH8dYDZpxxJs0AVMUeKyzB:12bbi68k5?id=4254389&pr=QJ5&N=2%2031488%2030248 המחשב בא עם כ"מ GMA 4500M ועם מעבד T4300. השאלה לגבי הכ"מ: האם בתקציב הזה ניתן למצוא נייד עם כ"מ של NVIDIA או ATI והאם אלו יתנו ביצועים טובים יותר? האם הכ"מ הנוכחי שלו (של אינטל) "יסחוב" את ה AERO של WIN7? לגבי המעבד, אני מבין שזה לא …

• 0 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים