עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amir_dj,

יש לי ספק של חברת ACER בעל מתח של 19V ו4.7 אמפר. ויש לי לפטופ שלא שייך לו אבל גם של ACER שדורש מתח זהה אך 3.4 אמפר. אני יכול לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. שלום לכולם קיבלתי הצעת מחיר מש.מ.מ מחשבים בירושלים למחשב הבא. המחשב מיועד לעבודה יומיומית, אופיס אינטרנט וכו' ומרת וידיאו. (לא למשחקים ולא ל OC) 1.לוח אם ASUS P4P800 DELUXE Model P4P800 DeLuxe GD,478Pin 400/533/800Mhz, Plug&Play Flash BIOS, Hyper-Thread support (Pentium 4 - 2.4 Ghz and up.) Intel 865PE Chipset,4XDDR 266/333/400Mhz 4GBMax,2xEIDE/ATA 33/66/133 AGPX8+5xPCI Slots, 8xUSB (6+2), Parallel Port, Serial Port, BROADCOM 10/100/1000 Lan Adapter, O/B Audio. RAID 0,1 With Serial ATA connectors, 1394 FireWire 2. מעבד- INTEL P4 2.8Gz 800FSB 512KHT (אני משתדל לשהיג את הנורת'ווד ואם לא יהיה לו במלאי הוא יתן לי פרסקוט) 3. מארז ATX COMPUCASE CI-6A19 מארז שק…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by Riaz3r,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאני בא עם ראש פתוח להכל. אז תציעו הכל ככה, כרגע התקציב של המפרט שאני רוצה לקנות הוא בגדר תאוריה לגמרי. זה יכול להיות 8,000 - 12,000, יכול להיות יותר ויכול להיות פחות. כרגע הבניה של המפרט תלויה בצרכים שלי, ולא בגדר תקציב. הכוונה שהתקציב הוא לא הפקטור העיקרי. אז יש הרבה מקום למשחק. אז הצרכים העיקרים, -משחקים - רציני -OC - רציני -הרבה עומס (כלומר, הרצה של הרבה תוכניות בבת אחת) -הרצת סרטים באיכות גבוהה === -לא להתעסקות עם עריכות (כמו פוטושופ, עריכות וידאו וכד'..) מה צריך לכלול המפרט? מסך. לגבי ציוד הקפי זה עדין בגדר של סימן שאלה, תלוי אם יש (אני אפרט בהמשך) עכשיו שלא תחשבו שאני סתם בא לזרוק כסף, זה כרגע המטרה העיקרית שלי, אני …

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  5. שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by Mayan_S,

אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. אני לפני קניית מחשב ראשי לבית שאמור לעשות את מרבית הדברים הקשים (אינטרנט, משחקים, סרטים, צריבות ועוד). מה דעתכם על המפרט והאם יש משהו לשנות בו: מעבד Intel COre 2 Duo E6600 2.4GHz במחיר 1360 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R במחיר 1005 זכרונות: OCZ DDR2 2048MB 800MHz מתואמים במחיר 880 ש"ח כונן קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II במחיר 495 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 version אחריות לכל החיים במחיר 2200 ש"ח שני צורבים: ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 sata במחיר 210 ש"ח לאחד מארז: COMPUCASE CI-6A19 black במחיר 235 ש"ח ספק: ENERMAX LIBERTY 500W במחיר 620 ש"ח מסך: DEL 2007WFP DVI המחיר 2415 ש"ח מקררים: ZALMAN ZM-F3 120mm ולמעבד zALMAN CNPS 7700 Cu מחיר 70 ש"…

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by din1122,

תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by dor444,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by מחפש דרך,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

11. Started by evman007,

טוב ככה אני רוצה למכור את המחשב שלי, מדובר במחשב בן חצי שנה לוח אם של איסיאס עם מעבד דיורון 1.3 זיכרון 256 מהירות 333 הארד דיסק 40 גיגה w/d כרטיס מסך מובנה 64 מגה כרטיס רשת כרטיס קול קריאטיב 128 סידי 52 צורב 32 lg עכבר אופטי a4tech מקלדת אינטרנט של logitech מסך מאג 17 אינץ דגם: 770v

12. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות כגון אופיס וסקייפ ויפעיל ווינדוס 7. אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים עכשויים, אבל אין צורך שיריץ אותם בהגדרות הגבוהות ביותר וגם אין צורך שיריץ אותם ברזולוציה גבוהה. אני מעדיף שבמקרה הצורך המחשב יהיה ניתן לשדרוג ... (זכרון, מעבד , כרטיס מסך) אין צורך בשום ציוד היקפי, גם לא כונן דיסקים. התקציב המקסימלי הוא 2500 ש"ח , העדיפות היא להיכנס תחת 2000 ש"ח, בכל מקרה אין מצב לחריגה מעבר ל 2500. אני מעדיף שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת ולא מכמה חנויות, כמו כן אני מעדיף שהחנות תיהיה פיזית ולא רק וירטואלית, ותימצא באזור ראשון לציון, אשדוד, רחובות, רמלה וכל מה שקרוב לערים אלו. * אין צורך בשום תוכנות גם לא מערכת הפעלה.

13. Started by babu,

היתי אצל דודים ויש להם מחשב שהם רוצים למכור חדש מחו"ל נייד אני ראיתי כתוב עליו HP G60 מדבקות על הפאנל של AMD X2 TURION משהו ושל VISTA גם כן ושל ALTEC LANSING או משהו כזה הוא כסוף כולו בפנים מבחוץ פאנל עליו שחור יש מצלמה באמצע בדיוק מעל המסך וזהו בערך מישהו יודע באיזה דגם מדובר וכמה הוא עולה בארץ? (הם דתיים אז הם לא מבינים אז אולי עבדו עליהם אמרו לי שעלה 6K )

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  14. סה"כ AMD Athlon 64 3400+ Mobile DTR (754-pin) OEM 1,890 ש"ח Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 684 ש"ח Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 ש"ח Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory 581 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt 390 ש" סה"כ 6,739 ש"ח

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by alex15,

דודי רכש כאן מחשב ועשיו נתן לי אותו LENOVO 3000 V100 . אבל כשאני מוציא את המטען מהשקע או מהמחשב הוא נכבה בפתאומיות . מה אפשר להיות הבעיה ? ואיך אפתור אותה ? יש חנות שמוכרת סוללות למחשבים נידיים ? כי החנות בה הוא קנה BUG אמרו שלא מוכרים סוללות כאלו וגם דרך אגב אני צריך להגדיל את הזיכרון ! מה אעשה ? אפשר פתרון?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by amielsd09,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by gjook,

מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה

18. לאחר התיעצויות עם כמה אנשים הגעתי למפרט הזה: מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500T פתרונות קירור Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 לוחות אם Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 INTBLKDH67BLB3 זיכרונות Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz KingHX8Blu דיסקים קשיחים WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS WD10EARS כרטיסי מסך sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 כוננים אופטים Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA Black SAMSHS222SATA מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming antec300 ספקי כוח SeaSonic SS-600ET 600Wa…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. לאחר מחשבה מרובה החלטתי ללכת על אינטל אז הינה המפרט כולל הרכבה תנו לי תגובות בבקשה והצעות לשיפור המקסימום במחיר הוא 8K [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by benos1,

שימושים:סרטים משחקים קצת עבודות משרד שמעתי על דגם של DELL במחיר הזה שמכיל SLI אבל אני לא מוצא אותו אז בעיקרון אני צריך מחשב מומלץ.... ומהיר שיודע לעשות את העבודה שלו טוב.. כמובן אני חייב לינק אותו מחשב ודגם. זה דיי דחוף את האמת כי אני נוסע מחרתיים ולא יהיה לידי מחשב תודה רבה על הזמן וההשקעה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. מטרות המחשב? גלישה רגילה, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6. לא רוצה קטן יותר, מוכן להתפשר על גדול יותר. * משקל רצוי? שלא יגיע לאיזור ה-4 קילו. 3.5 זה עוד בסדר. בכל מקרה יסחב בתיק ענק ששוקל בערך 15KG אז השינוי לא יהיה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעה וחצי-שעתיים יספיק... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שום יציאה לא מאוד חשובה. ככה שלא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כפי שראיתי, 500GB זה סטנדנט. גם 320GB יהיה בסדר. * צורב DVD? לא. מצידי שלא יהיה כונן בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני רוצה מחשב שאוכל לקחת איתי לצבא (בסיס סגור) ולהעביר את הזמן במשחקים.…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by royiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ברמה גבוהה בתקציב של עד 10,000 ש"ח, בעיקר לעריכת סאונד - עבודה על Cubase. אשמח למפרטים שונים, ולהסבר על היתרונות והחסרונות של כל מפרט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר שימוש משרדי, אבל גם משחקים מדי פעם (לא crysis למיניהם, כל מיני age of empires, pes וכאלו). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב וי…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by lomri,

שלום, ברשותי מחשב dell v131. בארץ נותנת האחריות היא חברת "יעל" לפני בערך חודש המסך התחיל לרצד, לכן התקשרתי לשירות הטכני ושם הודיעו לי שצריך להחליף את המסך. טכנאי הגיע אליי הביתה והחליף את המסך. לאחר שימוש מאוד קצר במחשב אני שמתי לב שהמסך החדש לא באותה איכות של הישן, רמת הבהירות שלו נמוכה וזווית הצפייה שלו מאוד גרועה. לאחר שיחה עם יעל הציעו להחליף לי מסך שוב. הטכנאי שהגיע אליי טען שהמסך שהביאו לי הוא מקורי ושיכול להיות שהמסך שהיה לי לפני הוא מדגם ישן יותר. בכל מקרה שני המסכים שהביאו לי ברמה מאוד גרועה, אני כל הזמן צריך להזיז את המחשב כדי לראות כמו שצריך וכשאני מנסה לראות סרט בכלל רואים ממש גרוע. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא או לעזור. תודה, עומרי

• 4 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים