עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shoko,

השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטים, ויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין מסך... * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכול הולך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין בעיה לחיות על בינוני לא צריך את הcutti…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  4. דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא אמר עד 3500 שקל המחשב לאינטרנט הדפסות עבודות באופיס ואולי קצת למשחקים כמו פיפא וכאלה OC הוא לא יעשה הוא רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים שהחלקים יחשבו חדשים יחסית... בניתי לו מפרט ב 3150 אפשר לגלוש עד 3500 אבל עדיף פחות בלי מסך וציוד הקפי כמו רמקולים ומקלדת המפרט: מעבדחשוב שיהיה אינטל P4) P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוח: P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרון 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 X2 כרטיס מסך GF FX5200 128MB, TV, DVI GIGABYTE דיסק קשיח 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כונן דיסקטים Teac/SONY 1.44 צורב דיוידי LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) קרור למעבד Thermaltake Golden Orb II מארז 4JA-7650 ATX MIDI 350W (…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט אופיס HD משחקים הורדות spss(תוכנה לעיבוד נתונים סטיסטיים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תמיד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלכלול במפרט 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קרייסיס פרוטוטייפ פיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. אני ראיתי את זה : http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=734678 למראית עין נראה ממש טוב... וב3300שקל בכלל... אז בואו נגיד שידרגנו לצורב DVD ועוד 512זיכרון כבר יוצא לנו 3800... אבל עדיין זה יוצא זול יותר מכל חנות אחרת בכמעט 1000שקל! האם זה יתכן? בשביל זה אתם כאן... תעזרו לי להבין איך זה כלכך זול.

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  7. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם. מראש, אני לא יודע האם מה שאני מבקש הוא אפשרי. אני מחפש לחדש את המחשב שלי. בעקרון אני לא משחק הרבה אם כי יותר עובד עליו (בסביבת .NET) ולמרות זאת יש כמה משחקים שממתינים לאותו הרגע שבו אני אוכל להריץ אותם. אז ככה: המשחקים אותם אני רוצה להריץ: (כשיצא)Fallout 3, Starsraft 2וכל שאר המשחקים להם יש את אותם הדרישות. וגם נזכרתי ב-Eve-Online עדיף תחת הגדרות הכי גבוהות. מה אני בעצם צריך: נראה לי שיהיה יותר קל להגיד מה יש לי. נכון להיום יש לי מסך widescreen טוב, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD-R/W שאפשר לפרק מהמחשב היישן. כל שאר הדברים במחשב הישן שלי מגיעים מתקופת האבן ולא נראה לי שאפשר יהיה להשתמש בהם (אפילו לא במארז). מה חשוב לי: לא יודע אם צריך בכלל…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by DakloN,

שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...

10. Started by lawpower,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by ran1809,

אז ככה אני נגיד משאיר את המחשב במצב שינה או מדליק אותו ואחרי 10 דקות בערך של עבודה באינטרנט בלבד פתאום כל המחשב מתחמם מעבד (2 הליבות) וכרטיס המסך (NV8400) מתחממים לבערך 70 מעלות בלי שום סיבה מיוחדת ממש רק עבודה באינטרנט עכשיו עשיתי לא מזמן עדכון ביוס ומאז שזה מגיע לטמפ' כאלה המאוורר עובד מאד חזק ולאחר כ - 10-15 דקות המחשבמתקרר ומחזיק קר הרבה זמן. אני יודע שעם בכרטיס המסך הזה עלולות להתעורר בעיות אבל מה ההיגיון בזה שכמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לטמפ' כל כך גבוהות. משהוא נראה לי מוזר יכול להיות שיש איזה תהליך של עלייה או משהוא כזה שמפריע לו? תודה רן

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. היי.. חבר שלי (שאני סומך עליו) חיבר לי מפרט שהוא טוען שהכי טוב שהוא יכול להוציא, יצא לי 8800 סך הכל. הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים להלן הלינק למפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/h8kvta4y זאת לאחר התלבטות קשה שהייתה לי בין זה לבין Imac27 3.2GHZ שבהזדמנות זו תגידו לי מה עדיף, המפרט שהבאתי או האיימק . האם הייתם מחליפים רכיב ? האם המחיר משתלם ? מה אתם אומרים על המפרט \ מסך , והאם הוא עדיף על האיימק. תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש לצורך תכנות ומשחקים. חלק מהרכיבים כבר יש לי ואת השאר אקנה חדשים. המחשב יריץ מערכת הפעלה אובונטו. חומרה קיימת: ---------------- יש כרטיס מסך: radeon טוב! יש ספק כח: seasonic 750W 80 plus יש SSD חומרה חדשה: ---------------- מעבד: i7 intel זיכרון: 2X8 GB G-Skill לוח אם: asus prime z370 - A . ATX מאוורר מעבד: be quiet BK008 slim מארז: Antec P8 Tempered Glass Mid Tower מאווררי מארז: ? שאלות? --------- 1. האם המארז מתאים ללוח האם? ה Antec הוא ATX-MIDI ? 2. כמה מאווררים כדאי לתכנן במארז? אני לא מתכנן OC. חשבת…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. בשנה הקרובה ניראה לכם זה יוכל להריץ כל מישחק על הגראפיקה הכי גבוהה?או שאני יצתרך אוברקלוקינג?תודה מראש

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום בניתי מפרט על סמך ההמלצות בפורום ובאתר, ואשמח לחוות דעת וביקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- 300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גיימינג, תוכנות שונות ללימודין, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). arcgis (תדיר), אוטוקאד (מזדמן), תכנות בפייתון (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity' Shadow of Mordor, סקירים עם מודים וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. Started by netivi,

שלום לכולם , יש ברשותי תחנת עגינה של ACER דגם EASY PORT III ( מצ"ב תמונה למטה ) האם יש אפשרות לתאם את החיבור הקיים של התחנת עגינה למחשב נייד מדגם ASPIRE 5600 של חברת ACER ??? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. מחפש להשקיע במפרט בסיסי ביותר עד 1000 ש"ח - תודה -

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום, להלן מפרט שהרכבתי למחשב גיימינג: יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט ואשמח אם תוכלו לעזור לי- [list type=decimal] [*]האם לוח האם מתאים לשאר הרכיבים? האם הוא מנצל את הSSD במלואו מבחינת חיבורים? [*]החדר מתחמם ויש חשש שהמחשב יתחמם יתר על המידה. האם צריך להוסיף גופי קירור או שיש קירור מספיק של המארז? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. Started by spiritus asper,

מבחינת מפרט לא ראיתי הבדל "מהותי" מדי, האם ההבדל המשמעותי ביותר הוא פשוט באיכות הבנייה/אחריות? האם הוא באמת שווה את 700 השקלים שמפרידים בין הדגמים?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. * כמו שאמרתי מחשב נייד למשחקים כבדים (בעיקר guild wars 2) * גודל מסך: מינימום 15.6" * משקל לא חשוב אם יהיה כבד או קל. * זמן סוללה לא קריטי. * יציאות מיוחדות: שיהיה מה שצריך. (אני לא כל כך מכיר) * בלוטות' חובה שיהיה. * גודל מינימלי לכונן קשיח 500G. * כונן: שיהיה צורב DVD חובה. * כונן בלו ריי לא צריך. * אחריות בין לאומית לא חובה. * לא צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה מסוימת. תודה מראש על העזרה!

21. שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Plazmata,

שלום לכולם , הרבה זמן לא עקבתי אחרי כל עניין החומרה ואני צריך עכשיו עזרה בבניית מפרט, מחשב לשימוש די כללי אני לא גיימר אולי אני בעתיד אבל יכנס קצת לגרפיקה אבל ממש בקטנה...מוריד סרטים...שימוש די כלליי בקיצור מי שמפרסם מפרט בבקשה שהמעבד יהיה אינטל ואין צורך במסך, מקלדת או עכבר תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Mayan_S,

אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by doker,

שלום יש לי שאלה על יציאה לטלוויזיה במחשבים ניידים של DELL אני חושב לקנות את DELL 1310 וראיתי שאין לו יציאה לטלוויזיה יש לו רק VGA השאלה שלי היא האם הממירים שממירים מVGA לSVIDEO יתאימו? ראיתי לפני כמה זמן כבל שמיועד למחשבי DELL שאין בהם יציאה לטלוויזיה שמתחבר לVGA ומוציא SVIDEO למישהו יש ניסיון עם כבל מסוג זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.