ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי שום מושג בשוק הניידים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם. מעוניין במחשב כמה שיותר זול אבל עם מעבד CORE 2 DUO (אם אפשרי בכלל ) מסך 14.1 מספק אותי עדיף שישקול כמה שפחות רצוי BLUETOOTH מובנה (לא חובה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא לפני קנייה, במיוחד לגבי לוח האם, המאוורר וכרטיס המסך מפרט זה הורכב באמצעות האתר StartPC - מחשבי גיימינג 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 299 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 590 ₪ - * מבצע * - MSI HD 7870 2GB GDDR5 TwinFrozrII 259 ₪ - * מבצע עד 14.7 * - SSD SanDisk 128G X300 SATA III 219 ₪ - * מבצע * - Toshiba 500G 3.5'' Sata3 2Y 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 59 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 3114 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3176 ₪
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום אני בטוח שכולם מכירים את המפרט של המחשב הנייד הזה... השאלה העיקרית היא האם הוא יריץ משחקים כמו שצריך?אני לא מצפה שיריץ משחקים כמו מחשב נייח כמובן,אבל בצורה שנקראת "שחיקה",הכוונה שאפשר לשחק ולהנות ולא לסבול מקירטועים האם הציפיה הזו תמומש במחשב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש והציעו לי את המפרט הבא. אני לא ממש ידען גדול בכל הנושא הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים,איפה אפשר לשפר, באיזה בחירה כדי לבחור מבין מה שמוצע, והאם זה כדאי בכלל. המטרה שלי היא קניה של מחשב יחסית חזק בשביל משחקי מחשב... המפרט : * לוח אם - asus או msi מקורי chipest intel 865. * מעבד - פנטיום 4 , 3GHZ , 800mhz prescott 1mb chace. * מאוורר - אינטל. * זיכרון - dual ddr 400mhz 512mb. *כרטיס מסך - nivida geforce fx 5500 128mb או msi geforce fx5200 128mb - אם אפשרות לתוספת של 5700. *דיסק קשיח - cahce 8mb 7200 80gb sata בטכנולוגית serial ata. כל זה ב- 3300 ש"ח (כולל מספר דברים נוספים - מסך,צורב,....) - לא כולל שירות. בנוסף אפשרות הרחבה למעבד - …
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. אני רוצה מסך 20 אינצ' רחב 2. לא עושה OC 3. בעיקר למשחקים 4. אני קונה מKSP CPU Intel Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 820 1 820 M.BOARDS for INTEL CPU GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 MEMORY DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 140 2 280 VGA CARDS GIGABYTE Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1250 1 1250 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 215 1 215 Fans & Coolers Arctic Cooling Price Units Total Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 80 1 80 CASES NZXT Price Units T…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? שווה את ההשקעה? בגדול אני מחפש מחשב ללימודים, ככה שאני צריך סוללה חזקה. יחד עם זאת, אני צריך מחשב שיש לו כוח עיבוד חזק בשביל עריכת ווידאו, ואפשרות לגיימינג כשיש זמן. הבעיות שלפחות אני ראיתי, הם אם אני קונה מחשב שהוא מהיר וחזק (מעבד, זיכרון וSSD טוב), אין לו כרטיס מסך טוב למשחקים. אם אני בוחר להשקיע במחשב שהוא חזק לגיימינג, הסוללה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה ללימודים (לא משנה אם משחק עליו או לא). הם גם בדרך כלל טיפה יותר כבדים. לא בכל הכיתות יש מספיק חיבורים לחשמל, ככה שזאת בעיה דיי גדולה כי אני הולך לכתוב בו הרבה... בהתחלה חשבתי על הRazer Blade שהוא בערך חצי מהמחיר (אם אני קונה הגרסה המינימלית). הוא דיי עונה לי על הכל: זול, חזק, מותאם לג…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 3000 +- 2. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות ניתוח גרפים אונליין (יש מס' תוכנות כבדות והמחשב הנוכחי שיש לי בקושי מריץ אותן), סרטים ומשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. (המסך שיש לי הוא dell wa2209 4. אני צריך שהמחשב יהיה יחסית שקט מכיוון שהוא נמצא בחדר שינה והוא יהיה פתוח רוב הזמן אבל בכל זאת אני צריך מערכת קירור טובה כי החדר חם מאוד בקיץ. 5. איני מתכנן לבצע אוברקלוק 6. מבקש גם המלצה לחנות זולה ואמינה באיזור השרון, עדיפות לפולג. 7. בזמן הקרוב איני מתכנן לבצע שדרוג אך עוד מספר שנים יתכן וכן. המון המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב בימים הקרובים, שימושיו יהיו משחקים וקצת עריכת מוזיקה ופוטושופ (זה פחות חשוב) התקציב הוא כ3800 שקל, עדיף ללא חריגה. אני לא צריך ציוד נלווה. עדיפות גבוהה למחשב שקט. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם. בן דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים וכו'. המליצו לו על המחשב הבא (מהחנות אייבורי): MSi מעבד Intel Core Duo T2050 1.6GHz זיכרון 512 DDR דיסק קשיח 80GB 5400RPM צורב DVD Dual Layer כ.רשט אלחוטי Intel WI-FI 802. l b/g כ.מסך ATi Radeon Express 200M מסך קריסטלי רחב 14.1" WXGA מערכת הפעלה Windows XP Home Edition משקל - 2 ק"ג. מחיר- 4890 ש"ח. מה דעתכם? אמיר.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בעזרת השם אני קונה מחשב חדש בחודש הבא ורציתי המלצות למחשב טוב למשחקים ואינטרנט... שלא יעלה יותר מ4200 ש"ח אולי יחרוג קצת את המחיר אך לא בהרבה בבקשה. מומלץ לשים 40 ג'יגה כי יש לי כבר 80 אז זה יספיק. אני בכבלים אז לא נראה לי שאני צריך כרטיס רשת. סידירום וצורב לא צריך כמובן וגם מסך לא... שיהיה מארז יפה בבקשה. תודה ואני מקווה שתענו בהקדם. מומלץ מחנות באיזור ר"ג כגון PCH סליחה ששכחתי להזכיר אבל אני מעדיף כרטיס של רדאון ומעבד של AMD. תודה,
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מהעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך מפרט לחבר מKSP העיניין הוא שהוא רוצה שהם ירכיבו לו את המחשב כדי למנוע סיבוכים (הוא חייל ואין לו זמן לזה) התקציב הוא 6k עם אפשרות חריגה קלה למעלה זה מה שהרכבתי ... ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2390 1 2390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 550 1 550 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 Total price 5300 ¤ + ספר כוח של TT 410/480W , מזיגזג 410W יספיק ? או שללכת כבר על ה480 ליתר ביטחון ? הבעיה הכי גדולה היא הלוח אם היות וא…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לגיימינג מתקדם בתקציב של 4500 ש"ח. אפשר חריגות קלות במקרה הצורך. אין צורך בציוד היקפי. השקט של המחשב לא חשוב ולא מתוכנן OC. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך, ואין צורך בהתקנת WINDOWS. אשמח למפרט המייעל בצורה הטובה ביותר את יחס עלות/ביצועים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 480.31 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 Video Cards : Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card [ ¤ 986.88 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 554 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 176.14 ] 1 Subtotal : ¤ 3151.58 בבקשה אם מישהו יכול להביע את דעתו(בעיקר לגבי כרטיס מסך חשוב לי לדעת איך הוא)
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצבת פנים שעובדת הרבה על אוטוקאד וגם לעיתים על תוכנות אדובי וסקצאפ, יתכן גם רוויט בעתיד. מעונינת במחשב טוב, בתקציב של 4.5K לא כולל מעבד (כבר קניתי) כמובן לא כולל מסך. ניסתי להרכיב מפרט אשמח לחו"ד מה שבעיקר אשמח להתיחסות זה לגבי לוח אם, כרטיס מסך וספק כח. תודה ענקית מראש!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים? i5 8 gen 1.6G או i5 7 gen 2.7G קראתי השוואה שאומרת שהדור השמיני טוב יותר, אבל לא הייתה התייחסות למהירות שעון. אני מניח שבהשוואה הם היו זהים. בנוסף האם ההבדל בין זכרון מסוג DDR 4 ל DDR 3 בעלי אותה מהירות שעון ניכר, ואם כן מתי? אני מתבלט בין שני המחשבים האלה, השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית, ולפעמים משחקים קלים ולא תובעניים (בסגנון C&C RA). https://ksp.co.il/?uin=43980&ami=122 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=21451 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-