עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davidt99,

במחשבי Dell, לא מצוין כמה זמן סוללה יש, אלא רק כמה תאים היא. יש מאגר או מקום כלשהו לזמני סוללה של מחשבי Dell?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שימוש כללי גבוה קצת משחקיםבקטנה פה ושם וצפייה בסרטים ושיפעל חלק ומהר ככל האפשר רצוי כרטיס מסך וזיכון מינימום של 2GB גודל מסך בין 14-15.4 ולא אכפת לי שלא תיהיה מערכת הפעלה מותקנת תקציב עד 5000 ש"ח(אם יש סיבה מוצדקת אז מוכן להוסיף עוד קצת) ראיתי הרבה מחשבים של MSI וGIGABYTE עם מפרטים ממש מרשימים ומחיר טוב אבל כל מי ששאלתי ענה לי את אותה התשובה "לא ידעתי שהם מייצרים מחשבים ניידים" חחח אז אם למישהו יש חוות דעת טובה על המחשבים שלהם תודה על העזרה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by שירה .,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל בעיקרון DELL נשמע לי אחלה חח לא? מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 2000 עד 3000 כזה. יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא רצוי, אבל שיהיה חח יד ראשונה\שניה: ראשונה נראה לי. זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב אך לא קריטי חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל אני לא עם ראש בקיר מערכת הפעלה רצויה: משהו טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ובאמת משהו איכותי ביותר כונן קשיח מועדף: כנ"ל משקל הנייד המועדף: שיהיה קל. קל מאוד אפילו חח גודל הצג: 11.6 או 12.1 זמן סוללה רצוי: שתהיה סוללה טובה, 6CELL זה בסדר צבע המחשב הרצוי: חחח לבן/ורוד למרות שלא קריטי לי שיהיה גם שחור מצידי אפשרויות נוספות במחשב: זה נחמד אם יהיה מצ…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

אני מעוניין במפרט הכי חזק למשחקים שאפשר בתקציב הנ"ל, ולמרות התקציב הדל אני דורש את הכרטיס HD4850 המצליח, שאותו אגב אני קונה ב800 כך שנשאר 2K לשאר המפרט. תודה. עריכה: לגבי OC, אם מפרט מבוסס OC יתן ביצועים עדיפים אז אין בעיה, אישית אני לא מבין בOC אך מאחר והחנויות מציעות אותו חינם אין בעיה. עריכה 2: מה אתם אומרים על המפרט הזה: כרטיס מסך: HD4850 512MB מחיר: 795 שקלים דיסק קשיח: samsung 640gb 16mb מחיר: 447 שקלים(כולל משלוח) חנות: noacomp.co.il/foxpc.co.il הורכב ב IQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ₪581 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪332 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ₪186 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ₪377 קרור למארז: ZA…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  6. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1476 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤507 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤184 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤296 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤801 סה"כ: ¤4065 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3984 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/q86cerkh זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤592 כמות:1 http://skypc.co.i…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. אהלן... אני חושב לקנות את הנייד HP HDX 16" מארה"ב מתחנת ביניים. השאלה זה העם יש משהו דומה לזה ככה שטוב שיש לו מערכת קול טובה כמו לHP שיש להם סאב וופר מובנה דברים כאלה חשובים לי מאד, אפילו שיהיה לו כרטיס קול ממש טוב לנייד ולא וופר, בכל אופן אני חושב ש אם יש HDMI שאפשר לחבר לרסיבר שלי אני חושב שהאיכות יהיה טוב? אבל לא שמעתי על הסברים לגבי זה או העם זה טוב בכלל. יש לי רסיבר שאני יכול לחבר אליו ומשם אני מוציא עוד כבל ישירות לטלויזיית HDMI מהרסיבר. אין לי בעיה להשקיע 6000 ש"ח בעיקרון מחפש מחשב שיהיה במקום המחשב בבית וגם לנסיעות, הבנתי שאני לא צריך 17" בגלל זה חשבתי על HDX 16" או אפילו עם יש משהו טוב שהוא 15" גם טוב, וחשוב שיהיה 2.5+MHZ כי בכל זאת אני רוצה משהו מהיר שלא צריך ל…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by shay82,

אני צריך עזרה וקודם כל תודה לכל מי שעוזר במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי הכולל צפיה בסרטים אינטרנט הורדות ולשחק פיפא החדש עליו אני צריך במסגרת התקציב לקנות מסך באזור ה21 אינטץ' תודה!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות אתרים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא דרוש מסך בגודל 21 אינץ (לא WIDE) תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? יש המון דיבורים על זה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון מתאים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. Started by toppy,

שלום, שמתי לב שברוב במפרטים שנבנים כאן ממליצים על הLG 4167B, האם יש סיבה מיוחדת לזה? האם הצורב של לייטאון לדוגמא: SHW-160P6S יכול להתחרות מולו? (יש להם נתונים דומים) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237 הנה ת'רד באמצעי אכסון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182104.0 השאלה מכוונת לאנשי פורום מפרטים.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. היי חברים אבקש את עזרתכם בנושא רכישת מחשב נייד, קצת נתונים ושאלות מצורפות: המחשב ירכש בהונגריה בסכום של 3000 ש"ח פלוס מינוס, ישנה גמישות מסויימת אם יש צרוך בכך. במחשבים אני לא ממש מבין, מה שכן אני עובד קצת עם מוסיקה, מריץ תוכנות של תקלוט ומעבר לזה תוכנות דיי סטנדרטיות, אופיס וכו. אני מוצא את עצמי עובד עם שתי דפדפנים במקביל ומשתמש ומדפדף בין הרבה חלונות פתוחים, תוכנה ההורדה פתוחה ברקע והסקייפ מצלצל מידי פעם. אני בכוונה מתאר תמונת מצב קיימת במחשבה שזה עשוי להועיל ליציאת המפרט באופן הטוב ביותר. הייתי שמח אם אוכל לקבל מכם הצעה למפרט שיתאים לצרכיי וכמו כן חברה מומלצת (לנובו?) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by iliagildin,

שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  16. Started by InspiteL,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ2900 ש"ח. -שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ ומשחקים (בעיקר FPS, אין לי בעיה להתפשר על ההגדרות). -רזולוציית המסך 1280x1024. -אין צורך בציוד היקפי וצורב. -שקט לא קריטי, אבל שיחמם כמה שפחות את הסביבה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -לא צריך מערכת הפעלה. - לא מתוכנן שדרוג. איך המפרט הזה? יש ספק זול יותר שיחזיק את המערכת או המלצות למארז זול אחר? הצעות להוזלה יתקבלו בברכה. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by shaloman,

אהלן, מישהו שאני מכיר מתחיל ללמוד פיזיקה ומתמטיקה בקרוב וצריך מחשב נייד למטרות אלו. יש המלצות לדגמים אמינים וטובים ?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  18. חברי קהילת HWZONE חזק! אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מחשב חדש. ההורים שלי עוברים דירה, ואנחנו מחליפים מחשב. אני חייל, אז קשה להגיד שהייתי מאוד מעורב במחירים ומפרטים בזמן האחרון. כמה דברים שחשוב להגיד - המחשב צריך בעיקר להיות עמיד. כמה שפחות החלפות, כמה שפחות תיקונים - להורים שלי לא יהיה כל כך ראש לזה. זה אומר - כדאי שיהיה שקט. מעבר לזה, הוא חייב להריץ פוטושופ ולהקרין סרטים (לא חייב HD - עדיף שכן). אני אשחק בו מפעם לפעם בדברים כבדים יותר, אז כדאי שהוא יוכל להגיע לרמות כאלה, אבל אם זה יקר מדי - אפשר להסתדר גם אם פחות. תודה מראש! 1. תקציב: 3500 ש"ח תקציב מקסימאלי: 5000 ש"ח 2. שימושים: סרטים (תדיר), עבודה משרדית (תדיר), Photshop\Illustrator (מזדמן), SketchUp (מזדמן) משחקים (מ…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  19. הדעה שלכם חשובה לי, הרכיבו לי מפרט בפורום הזה לפי הצרכים שלי. בפורום מתחרה אמרו לי שהמפרט זוועתי, ותבינו אותי אני לא רוצה לבזבז 4 ספרות סתם ככה בלי להנות מהם. אני מאמין לידע של רובי אבל אם בכל זאת התקציב שלי נע בין ה-3500ל-4000 דעתכם על המפרט שהרכיבו לי, כמובן שביקשתי יציאה אופטית למי שמסתכל על הלוח אם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪177 לוח אם: H77 D3H כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 - מחיר: ₪425 …

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by narlat1,

שלום כולם!!..אני רצה מחשב חזק למשחקים שיישאר כמה שיותר שנים.. בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט.. חשוב לי שיהיה של איי.אם.די כרטיס מסך טוב!!!(6800GT וכו') זיכרון של 1 ג'יגה DDR שיהיה מאוורר ומקורר... צורב DVD דיסק קשיח עד 80 GB לא צריך יותר.. בבקשה תעזרו לי!!!

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  21. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38476 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light ¤36 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo7310Light מערכת הפעלה Windows XP Home OEM ¤402 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37210 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1424¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il במשרד משתמשים באופיס, חשבשבת ואינטרנט. כעת יש שם מחשבי פנטיום 3GHZ על חצי גיגה זכרון והעסק חורק. מבחינה מסוימת רציתי ל…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  22. המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו). המפרט שלו בגדול זה: מעבד אינטל E4500 2GB זיכרון KINGSTONE קשיח 160GB של WD כרטיס מסך GF9500 לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945) כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'. השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי. השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה? עניין הכסף ל…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום לכולם, באפשרותי לקנות את הנייד הנ"ל במחיר 3800 ש"ח מתצוגה עם אחריות לשנה (מחיר הכי זול בזאפ 4300). מבחינת דרישות, הוא עונה על הכל (חוץ מבלוטות', אבל נסתדר) - המחשב מיועד לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, P2P. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה. המפרט: יצרן : Lenovo, דגם : C200 מעבד :Core Duo T2250, מהירות : 1.73Ghz זיכרון : 1Gb בשתי יחידות של 512Mb כל אחת, מהירות זיכרון : 667MHz חריצי זיכרון פנויים : 0, חריצי זיכרון נגישים : 2 קיבולת זכרון מקסימלית : 2GB גודל דיסק : 80GB DVD Multi Burner מסך : TFT XGA, גודל : 15", רזולוציה : 1024x768 Yes : WiFi 802.11 כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator 950 זיכרון כרטיס מסך : משותף עד 128Mb כרטיס קול : Intel High Definition Audio 24-b…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילד בן 10 שמשחק counter strike ופיפא. בעקרון אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את זה עם טיפה הסתכלות קדימה למשחקים באותה רמה שייצאו בשנתיים הקרובות וחלקים יציבים. מה שאני חשבתי עליו (בניתי ב-iqpc) - AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪294 זיכרון: PATRIOT 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪106 כרטיס מסך: GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪308 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪105 מארז: COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪136 ספק …

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355 ¤ 2 (2 סטיקים) WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089 סה"כ: ¤ 4845 אני עוד מתלבט לגבי המארז ... כי אני צריך מארז שיהיה יפה קר לא מרעיש ופלוס ספק כוח איכותי ולא יקר ונראה לי שהמארז הזה דווקא מתאים לדרישות האלה.. ובקשר למפרט .. איך הוא מה אפשר לשפר? ואני צריך את כל הריכיבים מנועה קומפ... אז תשתדלו לא להציע לי מאתרים אחרים ... תודה שנה טובה

• 12 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.