עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by human,

http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6850-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he המחשב הזה יעבוד לי על הגדרות גבוהות במשחקים כבדים כמו CRYSIS ?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by o07,

חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Bakke,

היי. קמתי בבוקר אחרי שלילה אחרון התעצבנתי שאפילו WoW נותן לי משהו כמו 10 FPS בזמן רייד והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב. התקציב הוא 8500 ש"ח והשימוש הוא למשחקים כבדים וראייה עתידית, כלומק אני לא משפר או מחליף מחשב ב 4-5 שנים הבאות אז אני רוצה מפלצת. כמה דגשים: 1.יש לי ציוד הקפי (מקלדת,עכבר,פאד מיקצועי,רמקולים) 2.יש לי כבר כרטיס קול ככה שלכרטיס של הלוח אם אין שימוש בישבילי למרות שלא שמעתי על לוח אם ללא כרטיס קול בכל מקרה. 3.יש לי מארז Thermaltake Tsunami לא ידוע לי דגם ספציפי אבל הוא נרכש ליפני 3 שנים (חלק מהברגים קצת החלידו אבל מפבנים הוא עדיין נראה די טוב (אני מניח שיש צורך להחליף מאוורים אלא אם כן מארז חדש יתאים יותר.) 4.יש לי צורב DVD. חלקים שאני יכול להתפשר עליהם. 1. HAR…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  4. .

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  5. היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למשחקים עד 4K שכולל בתוכו HD4870 מחשב חזק למשחקים ללא HD יש לי 260 גיגה לעניין

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nipo3,

לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המחשב צריך להיות עם מסך 20'' ועם מעבד אינטל הוא מסכים לקחת מעבד AMD רק אם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים חובה DX10 לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי המחשב למשחקים אם יש משהו ששחכתי תכתבו ואני אוסיף תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by slomi,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע יותר לכיוון ה4000 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים וע…

12. שלום, אני צריך להרכיב לחבר שלי מחשב למשחקים, מבוסס אינטל, עם מסך (17 אינץ) במקסימום 6000 ש"ח בבקשה אם למישהו יש מפרט שיכתוב אותו כאן, תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום ! בני דודים שלי מחפשים מחשב שיהיה טוב למשחקים טובים , יש לציין כי הידע במחשבים שלהם מצומצם ויש להם העדפה לקנות בפנדה (סיבות אישיות) , אכשיו פנדה פירסמו את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5180 ורציתי לשאול אותכם מה צריך להוסיף למפרט הנ"ל (או להחסיר) בכדי לקבל מערכת משחקים טובה .. התקציב הוא עד 5,500 ויש לציין כי הם צריכים את כל הציוד ההקפי (מסך מקלדת ועכבר) והכי חשוב הם לא יודעים כיצד להרכיב מחשב ובגלל זה המחשב שצויין בפנדה חוסך להם 200 ש"ח .. בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אני לא מתכנן oc בכלל.. לא זקוק לרמקולים.. אני צריך בעיקר למשחקים כבדים... בניתי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1289 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BL…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אני צריך שתבנו לי מחשב שמיועד למשחקים כולל מסך 19'' טוב, מקלדת ועכבר (בלי רמקולים)... לא מתוכנן oc בשום שלב.. ב7500 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות.. תודה mz155

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (OC לא מתוכנן) בתקציב של 4500-500 ש"ח נקודות חשובות: * מסך - חשבתי לקנות את ה T200 של סמסונג, האם לדעתכם יש מסך יותר רלוונטי? * מעבד - אני מאמין שה8400 יהיה נהדר והיחס בין מחיר לתמורה הוא המשתלם ביותר. * זכרון - 4Gb * כרטיס מסך - למען האמת בכל השנים השתמשתי בNVIDIA והייתי מרוצה, אולם בחודשים האחרונים כולם מדברים על ATI48XX שמח לקבל גם אלטרנטיבה של NVIDIA, בנוסף - עד כמה גדול הפרש הביצועם בין 4870 ל4850 והאם הוא שווה את תוספת המחיר *מארז - מארז פשוט ושקט (כגון 6A19) הוא מספיק בהחלט עם 2 מאווררי 120מ"מ. * ספק - אודה ואתוודה שאין לי שמץ בנוגע לספקים אולם כיוון שOC לא מתוכנן אני מאמין שגם ספק "פשוט" יעשה את העבודה. * לוח אם - נסיון טוב בעבר …

20. זה המפרט שאני הולך להזמין מ- iqpc: מה דעתכם על המארז? הכרטיס יכנס בתוכו ? ולגבי הספק אני לא יודע כמה הוא איכותי. חשבתי להחליף לליברטי 500. לגבי מסך אין לי מושג. חשבתי ללכת על : samsung 203B. אשמח לקבל תיקונים, הצעות לשיפור... המפרט שלי: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1244 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤547 אחרי…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 6250 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני צריך המלצה למסך. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD:MW 2, BF:BC 2, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך בגודל 23" - 24" בעל רזולוציה 1920X1080. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?הכי הרבה 2000 שקל מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, הכל חוץ מג'נרי/טרמלטק 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אנ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב הוא בשביל שירים סרטים ומשחקים אבל לא הכי כבדים ציוד הקפי לא ענייני, אני צריך לבחור רק כ. מסך, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וזיכרון אני מעדיף לקנות מהאתר www.ksp.co.il אני רוצה מחשב שלא עושה הרבה רעשים חזקים, כזה שאפשר לישון לידו (במחשב הקודם אמא שלי הייתה מכבה לי אותו באמצע הלילה בזמן שהוא מוריד דברים) אני מוכן להשקיע בקירור אבל לפני אני רוצה לעשות התייעצות אישית בפורום המתאים XP אני יתקין בעצמי, הרכבת המחשב בחנות עולה 100 שקל OC הוא לא בסדר העדיפויות בקיצור לא נראה לי שאני יתעסק עם זה המשחקים שאני משחק הם Call of duty 2 ועוד כל מיני כאלה.. כאלה שלא דורשים כ. מסך כ"כ חדש והם עובדים דיי טוב עם מה שיש לי עכשיו הייתי מעוניין לדעת (על-הדרך) מה ההבדל בין הדגם של P31 ו …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא ביקש ממני מפרט ב4500 גג עם מסך דק הוא רוצה תמחשב לאימיול סרטים ומשחקים כמו נידפורספיד2, קאנטר {ללא oc} תודה מראש למגיבים טל

• 12 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים