עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הציוד הקפי יהיה רמקולים Logitech X-530 ואני עוד משהו אני צריך שזה יהיה AMD וכרטיס מסך טוב למשחקים ושזה יהיה GeForce ויהיה מותאם לVISTA והמארז שיהיה Mambo של THERMALTAKE תודה

2. Started by yaronmina,

שלום לכולם אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  3. אודה על חוות דעתכם למפרט המצ"ב - ואם יש מקום לשינויים אשמח לשמוע (אגב, לגבי הלוח אם - האם הלוח של ASUS: P5B-Deluxe עדיף?). מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות? DDR II 800 512MB TwinMOS TwiSTER כרטיסי מסך? eVGA 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black מארז? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק כוח? Enermax Liberty ELT500AWT 500W תודה מראש

4. Started by Armageddon1,

שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 334.97 ¤ AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1 950 ¤ Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 1 668.98 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 538.74 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 449 ¤ סה''כ: 5 2941.69 ¤

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום לכולם , אני ידגיש בהודעה את החלקים החשובים. אני מחפש מחשב נייד בגודל מינימום 15.6 בעל פלסטיקה טובה (יש ילדים בבית) , יציאת HDMI , אם אפשר ESATA , bluethooth (בשביל לחבר עכבר אלחוטי כי אני מעדיף שלא יהיה צ'ופציק מחובר ל USB ) . מצלמה איכותית ומיקרופון איכותיים ככל האפשר,מומלץ גם רמקולים איכותיים. המשקל צריך להיות סטדנרטי. חובה , צורב והכל. הרד דיסק מינימום 320GB 4GB זיכרון מינימום. אין צורך במערכת הפעלה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. חובה אפשרות להרחבה האחריות ל3 שנים. חשוב שהמחשב יהיה נוח לשימוש ככל האפשר. וחשוב שיהיה מותג מוכר שיש לו יבואן טוב ואמין. תקציב גמיש ב100-150 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by lidorswis,

אז ככה צריך מפרט מחשב של גיימינג עד 5.5K המטרה של המחשב היא משחקים כבדים ושיעבדו על רזולוציות גבוהות בלי שום בעיה... ללא ציוד היקפי... חשוב שהיה קירור ושהמחשב היה שקט. נ.ב יש לי מסך דק "17 עם זה עוזר דרך אגב בשביל משחקים מה עדיף לי Intel Core 2 Duo או Intel Core 2 Quad ? תודה רבה לכל העוזרים...!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ! האמת שאני רשום פה מ 2007 וידוע לי על הרמה הגבוהה פה.. אבל לא יצא לי אף פעם לשאול אותכם שאלה ! אז הנה תמיד יש פעם ראשונה חשוב לציין שאני בא מרקע טכני והמטרה של המחשב הנייד הזה היא בעיקר לראות סרטים בטלוויזיה , רצוי אחד שיודע לנגן FullHD בקלות חשוב לי לציין שהמחירים פה הם לא פרסומת, ממש לא בא לי לשווק אף אחד מהמוצרים. הדגש במקרה הזה הוא על מחיר ודילים, באיזור ה 1300שח 1. ASUS X551MA-RCLN03 15.6-Inch Laptop מוחדש Intel Celeron N2815 1.86GHz 4GB System Memory (DDR3) 500GB 5400RPM with Windows 8 Operation System 1.0MP Webcam and Full-size Chiclet keyboard UMA Intel HD Graphics קישור למפרט: http://www.amazon.com/ASUS-X551MA-RCLN03-15-6-Inch-Laptop-Bl…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח vidoe

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי על-מנת שיחזיק מעמד עוד מספר שנים במשחקים הכבדים ביותר (אין צורך להוציא כדורי הבדולח מהמגירות אני אהיה מסופק גם מניחושים אקריים או השערות לא מבוססות). אוהב הגדרות מקסימליות, כמובן שהמקסימום שאני מדבר עליו הוא ללא פילטרים מוגזמים כמו 32x CSAA מספיק לי MSAA x2, אם זאת חשובים לי הפריימים המינימליים (גם אם צריך להוריד AA לגמריי אני מעדיף FPS מינימלי יציב ומעל 60FPS). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, כי כסף לא גודל על עצים, אבל האינפלציה הריאלית גודלת בצורה מעריכית אמאמא שלה ז^נ$ !!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב גיימינג לאבטלה מתוכננת או ספונטנית -במידה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by berkovits,

שלום, מחפש לפטופ לעיצוב גרפי, בעיקר לתוכנות Adobe (אילוסטרייטור, פוטושופ ואינדיזיין) במחיר של עד 5,000 ש"ח (בתקווה שהמחיר מספיק). אין נתונים קריטיים אחרים שכרגע הכרחיים מבחינתי (ווינדוס, אופיס, ציוד היקפי וכד'). בנוסף, אך פחות קריטי לי - היא המלצה על דגם או על אופן בחירה של לוח ציור גרפי. תודה רבה.

10. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT מסך: 22 אינצ' של LG w2284 כעיקרון הסיבה שאני רוצה לשפר זה בגלל שיוצא המשחק Battlefield Bad Company 2 בעוד חודש. והתחלתי לשחק היום בבטא, והמשחק עובד סבבה לגמרי בהגדרות Medium +. אבל ברגע שאני מעלה להגדרות HIGH ואז משפר את הAA לX8 הוא מתחיל לקרטע קצת. איפה אני יכול לשפר כדי שמשחקים יעבדו טוב יותר? אגב על המעבד עשיתי OC ועכשיו הוא 3.0 התקציב הוא 1500 ש"ח מקסימום…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  11. השאלה בכותרת , מחפש לקנות מחשב סטנדרטי להורים בתקציב של +/- 2500ש"ח , עיקר השימוש יהיה אינטרנט,סרטים,office , ותוכנות תקשורת לשיחות צ'אט-וידאו. גדול המסך סטנדרטי 15.6" ושיהיה חיבור HDMI רוצה שהמחשב יהיה טוב שלא יתקע או יעבוד אם דיליי בזמן שימוש מרובה תוכנות הנ"ל במקביל -כלומר multitasking עם כמה תוכנות/אפליקציות במקביל שיעבוד מהר ולא יהיו דיליים ותקיעות חשוב שהקליטת ההאלחוטית של המחשב תהיי חזקה .המחשב ב 99% יהיה בבית . שהסוללה תהיי מבחינת קיבולת תהיי טובה- מה שחשוב תהיי איכות ותחזיק כמה שיותר זמן. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. מבחינת מערכת הפעלה הם רגילים ל win 7 אבל אני חושב שלא יהיה נורא אם יהיה להם את ה win 8 כי הבנתי שזה יותר "קליל" מבחינת המשאבים" כלומר המחשב יעבוד י…

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by tal_sabag1515,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1453 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤234 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1497 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤191 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L כונן ASUS S520 X52 CD ¤74 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30955 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤33 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144B מקלדת Logitec…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by golanbendor,

רציתי לדעת האם יש אפשרות במחשב הזה : lenovo flex 2, http://ksp.co.il/?uin=23773 להוסיף בנוסף ל1 טרה כונן M-sata ssd? כמו זה בגודל 42 מ"מ http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-128GB-120GB-Super-Drive/dp/B00LNF1RVM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=undefined&sr=8-2&keywords=m2+128gb+42mm או שאפשר לחבר כונן פעיל אחד ולא שניים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 או 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

16. Started by yostal,

ראיתי בחנות מסויימת מפרט ב 3350 ש"ח לDUAL CORE של INTEL הנה המפרט: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL 2 x 512MB? MAXTOR 160GB (8MB) SATA II GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 EC ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow 2546 מה אתם אומרים ? מה אפשר לשנות המגבלת התקציב ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.up2me.co.il/images/7176053.png הצעות/הערות/הארות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Nogak,

שלום, מחפשת נייד קומפקטי עם מסך מט: * מטרות המחשב? עבודה (אינטרנט ואופיס), הרבה חלונות פתוחים בבת אחת ומעבר בין תוכנות בו זמנית. מעט מוזיקה, מעט סרטים * גודל המסך? עד 13 אינצ' ורצוי פחות. * רזולוציית המסך? לא יודעת, אבל חשוב מאוד שיהיה מט! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היא צריכה להיות בילט אין * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רגילה לאסוס אבל אפשר אחרים * …

• 23 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. שלום, בחודש הקרוב אחותי מתחילה ללמוד הנדסת חשמל+פיסיקה בטכניון. אני רוצה לרכוש לה מחשב נייד, ואשמח להמלצה למחשב שיענה על דרישותיה. * מטרות המחשב? תהיה צפייה בסרטונים [הרצאות, שיעורי בית] וגם בסרטים או סדרות ב-HD [מקסימום 720P], אך רוב השימוש יהיה משרדי: אופיס, תכנות (C,C++, שפות מודרניות יותר אולי) ומאטלאב. זה מחשב בעיקר ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לחלוטין לא משמעותי, אך עדיף שיהיה מסך מט. אם נכנס בתקציב, אז 14 נראה לי גודל נחמד. * רזולוציית המסך? המקסימום שהיא תראה זה סרטים ב-720P, וגם זה נדיר. אינני יודע אם לתוכנות מהאוניברסיטה יהיו דרישות גבוהות ברזוולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. רק שיהיו לפחות…

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1900+/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, שיהיה נייח רגיל. לא מיני. אורות לא חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות או בבית …

21. Started by RUJI,

שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hanokh,

שלום לכולם , הייתי מעוניין בעזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בסכום הנ"ל. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ואימייל כמו גם מסנג'ר סקייפ וכו' . אין צורך בצורב מקלדת עכבר וכו'. חשוב לדעתי זיכרון 1g ומעבד נורמלי (לא סמפרון או סלרון) הייתי מעדיף גם כרטיס מסך לא משולב. תודה חנוך נ.ב אהה כן וגם מסך lcd לא crt

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  23. זקוק למפרט מערכת לעריכת וידיאו מקצועית - סטודיו לסרטים. אין צורך בכרטיס עריכה מיוחד או כרטיס גרפי כלשהו. זקוק לכרטיס שיציג תמונה אולי אפילו איזה MX פשוט.... צריך שההרדיסק יהיה גדול ככל שניתן צריך הרבה זיכרון, ושיהיה מבוסס על מעבדי AMD. בסכום של 7000 ש"ח ללא מסך. אין שום צורך ברכיבי OC, שעולים יקר יותר - אין שום עניין ב OC. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by OR2OOO,

בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. אהלן מה חבר'ה.. מה עם נשמע? אני צריך טיפה עזרה פה ושם במפרט המחורבן הזה שאני יושב עליו כבר שבועיים... אני צריך כבר להסגר ולהזמין אותו (לחבר שלי). זה הולך ככה... (אני ארשום את זה בלי פירוט והכל...אתם כבר תבינו מה אני מתכוון) AMD 1800 Gigabyte 7VA 256MB 2700 Leadtek GF4 460 WD 40GB 8MB LITE ON 48\12\48 RETAIL PINE...blablabla V92 Teac 1.44 LG Flatron 19 F900B זה באופן כללי... יוצא משהו כמו 4600 שח (כולל מסך) עכשיו הבעיה שלי היא שחסר כאן... רמקולים,מקלדת,עכבר,מארז וספק. הבעיה ש 4600 זה כבר יותר מדי... ועוד כל הדברים שחסרים זה עובר בכיף את ה 5000 שח ואני לא מוצא איפה לצמצם...(ברור שאפשר להוריד צורב אבל זה כל כך חבל... הוא כזה זול (כל הצורבים, לא רק זה). דבר שני זה מה אתם אומר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.