ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן זקוק למפרט מחשב שיענה על הצרכים הבאים: שימושי המחשב-רב תכליתי+ עריכה גרפית (מיועד לסטונדט שמשתמש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומיו0לכן צריך שיהיה חזק בהתאם) המחשב יתחבר למסך מחשב Samsung SyncMaster 2443BW כמו כן ישמש לגיימינג (לא כבד) אין צורך בציוד היקפי חשיבות לשקט-7 כרגע לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד אולי יהיה טוב לסחוב קצת מיץ מהמחשב-טוב שיהיה אבל לא על חשבון הפונקצינאליות אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לרכישה באזור המרכז ת"א-ראשון-אשדוד כמובן חסכון בתקציב תמיד מבורך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא למשחקים בעיקר בתקציב עד 5000 (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ללא מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא כוונות לעשות OC. שימושים: משחקים בעיקר גרפיקה - פוטושופ, דברים בסיסיים וידאו - דברים בסיסיים חשוב לי להדגיש משהו לפני - המפרט בכוונה רשום ללא מחירים על החלקים עצמם, אני לא קונה מחנות רגילה, מה שכן, יש מחיר סופי כמובן של כל הציוד שרשום פה, ואשמח לדעת האם כדאי לקחת משהו אחר על פני מה שבחרתי. המפרט: 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G Tray 8MB 95W 1156 Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 4Gb Kit (2G X2) CMG4GX3M2A2000C8 CL-8-8-8-24 GT+Airflow II DDR3 2000 Gigabyte GTS250 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Dual DVI OVERCLOCKED HD103SJ SAMSUNG 1TB 3.5" SATA II HD103SJ Spinpoint F…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לציין שנעזרתי בפורומים האלו פעם בעבר בקניית נייד רציני, ואני חייב להודות שהוא עדיין מתפקד מעולה. כיום אני עומד לקנות את המחשב הרציני האישי הראשון שלי, ואני רוצה לוודא שהגעתי למסקנה הנכונה בקשר לחלקים שבחרתי. ראשית, אענה על השאלות כפי שדרוש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המטרה שלי היא 6.5, חריגה של כ-200 ש"ח אפשרית. תשלום מזומן בהחלט אפשרי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים ממרחק סביר (3 מטרים בערך) ועריכה תלת מימדית (אבל לא בכמות המצדיקה את השינויים שיידרשו במערכת). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר דרושים. מעבר לכך, כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא דרוש כלום מעבר למפרט הדוגמא…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ לגבי מחשב שאני הולך לקנות - מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מסכים CHIMEI 221D 22'' LCD 5ms DVI מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 5840 ¤
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי האתר! ברצוני לקנות מחשב חדש מיועד בעיקרון להכול (משחקים,סרטי HD,תכונות עריכה וגרפיקה לא מקצועי אלא לבייתי וכל השאר) זה המפרט שהרכבתי מה אתם אומרים יש משהו לשנות ?... פנדה מחשבים 1 NZXT LEXA Red BlackLine No PSU 552 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 485 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,055 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM 297 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD 3870 X2 1GB DDR3 1,900 ש"ח 1 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 610 ש"ח 1 ASUS P5K-E Intel® P35 chipset LGA 775 795 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,490 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב המיועד לעבודה כללית ומשחקים, אחרי הרבה קריאה באתר בניתי את המפרט למטה, לפני שאתם שואלים, 4GB RAM כי יש רק 2 סלוטים בלוח אם ונראה לי בזבוז שכשארצה לשדרג את המחשב (2GB מתחיל להיות פחות ופחות מספיק בימינו) אצטרך לזרוק את הסטיקים לטובת 2*2GB. לא מצאתי את הלוח אם הכי מומלץ אז החלפתי אותו בזה שנראה לי הכי קרוב, אם יש לכם המלצה לאחד טוב יותר אשמחו לשמוע, ובכלל אשמח לכל הערה ועצה ובמיוחד לדברים שיעזרו לי להוריד את המחיר בלי הרבה פגיעה, הנה המפרט: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 GIGABYTE GA-P31-ES3G, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4196 G.SKILL DDR2 4096M…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקציב מופיע בכותרת ( בבקשה לא לחרוש ואף להשתדל לסגור את התקציב סביב 3900+- במקרה הצורך) ואיתו המטרות , יש לציין כי המחשב עצמו מיועד למשחקים(משחקים כבדים/משחקי רשת), אך אשמח אם אוכל לשלב בין מספר יישומים בו זמנית, כמו שימוש במשחק מחשב תוך כדי הורדה מהביטורנט ושימוש באיסקיו לדוגמה, וזאת למעשה הערה היחידה. יכולת של שימוש גרפית סבירה יכולה להיות בונוס (פוטושופ וכו', לא מעבר) וזהו. קיבלתי הצעה נחמדה מאדם דגול ואשמח לחוות דעת או מקצה שיפורים קל: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1212 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤418 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SAM…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עד 2600 שקל בינתיים עשיתי חושבים והנה ההצעה שלי (שינויים ודברים אחרים תכתבו) CPU : Athlon Xp 2500 IN A BOX RAM : Kingston 512 333mhz MOBO : Epox 8x AGP and all this shits... GFX : Sapphire Radeon 9100 128mb DDR S.Card : SB LIVe 5.1 HD : MAXTOR 80GB 7200rpm 8mb buffer ATA133 mouse keyboard and all this shits...
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב שימש אותי בנאמנות בשנים האחרונות, אשמח להמלצתכם למפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש''ח לטובת שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? - משחקים (הגדרות בינוניות), תוכנות הנדסיות (GIS ,אוטוקאד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - מסך (לא נחוץ FHD) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא נחוץ 5. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצ…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב בשביל חבר שלי ב5000 שקל כולל מסך. הוא מעדיף אינטל אבל אם זה יהיה הרבה יותר זול אז הוא יסכים AMD. בקשר למסך הוא לא רוצה משהו יקר מדי וגם לא בטוח שהוא יצטרך בכלל מסך אז תחליטו בעצמכם אם לשים מסך או לא. בתודה מראש PENNY.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי - 3K 2. שומושי המחשב - משחקים כבדים. תכנות ברמה גבוהה שצורך זכרון רב ויכולת ביצועית גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) - 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא מתכונן OC כלל! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא מערכת הפעלה אבל כן בניית המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - המעבד צריך להיות ליבה מרובעת לפחות. בנוסף, 4 GB זכרון לפחות. אני מוכן להש…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב מתלבט עם כל הצעות שיש חייב זיכרון לפחות 2 גיגה כרטיס מסך חזק מחשב עם ביצועים חזקים
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום... אני צריך מפרט חזק למשחקים לא מתוכננן לOC כולל מסך עם קונים מסך שיהיה LCD ומחברה טובה.. יש לי כרטיס GEFORECE 7600GT עכשיו אני לא יודע מה לעשות איתו עם לקנות חדש יותר או להשאר עם אותו כרטיס עד שירדו המחירים של כרטיסי המסך. הוא גם צריך די עוצה כדי שיחזיק לכמה שנים טובות וערכית סרטים ותמונות (PHTOSHOP AFFTER EFFECTS) עד 6500-6000 שקל.. תודה לעוזרים-
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Asus P5KC ¤940 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤1599 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤394 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤174 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤407 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 Total Price : ¤5368 הורכב ב- TMS.co.il מה דעתכם ? נ.ב זכרונות יש לי 3 גיגה DDR2 667MHZ - מספיק לי לבנתיים.
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מעוניין במחשב ללא ציוד הקפי, מסך. מעבד QUAD CORE לוח אם ASUS כרטיס מסך 8800GT 512 זכרון 2 גיגה לפחות 800 MHZ מארז יפה ואיכותי הארד דיסק 320 GIGA ומה שצריך בעצם.. חנות מתל אביב ראשון שם.. והכי חשוב...הממ ת-ו-ד-ה
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כמו cod4 cod5 crysis fifa 2009 farcry 2 בקיצור למשחקים חדשים שייצאו ושייצאו. אני צריך רק את המחשב ללא כל ציוד היקפי (עכבר,מקלדת,רמקולים,מסך). לא חשוב לי כל כך שהמחשב יהיה שקט. במחשב אני לא רוצה כל סוג של כונן כלשהו (dvd cd או צורבים) תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ', שיהיה מוכן ל-full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-