ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב הנייד הוא לצרכי הפקת מוזיקה עם תוכנות כמו Reason (או Ableton, Cubase) ולשאר הדברים הבסיסיים שעושים בדרך כלל עם מחשב צריך להיקנות באילת בגלל שמזדמן להיות לי להיות שם ויש מבצעי black friday יש שם KSP, אייבורי ובאג כנראה יש עוד שאני לא מכיר בתחתית העמוד הזה רשומות בקשות מינימום למחשב שיריץ את התוכנה Reason https://shop.propellerheads.se/product/reason-9/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
סבא וסבתא שלי החליטו לקנות מחשב, ומן הסתם הם לא ישחקו בהף-לייף 2, GTA וכו'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ברובו, ולהדפסקת מסמכים אם מדי פעם הם יצטרכו. אין כמובן הגבלהבתקציב, אבל אני מצפה למחיר סביר וראוי בשביל המטלות הנ"ל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הייתי מעוניין במפרט מחשב ב4k מקסימום 5k , הוא ישמש חלק למשחקים, לא כבדים מידי, אבל לא קלים מידי, חלק לתיכנות, ולעוד כמה מערכות הפעלה, כמובן גם לגלישה ברשת. כולל ציוד הקפי. ולגבי מערכת הקירור אין לי שמץ, כיוון שאני לא ממש מתמצא בזה.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפש מפרט ל- מעבד שיהיה ממשפחת Athlon 64, כפול ליבה גם בא בחשבון אם התקציב יספיק לי קירור (או להסתפק בזה שמגיע עם הקופסה) זכרון בין 1 - ל- 2 G לוח אם - שיהיה עם צ'יפסט של ATI , שיתמוך ב- CroosFire , SATA II מארז - לא צריך שקוף , שיהיה מארז איכותי , שקט מאוורר היטב, שיהיה עשוי כולו אלומיניום ספק - שלא יהיה ג'נרי , אני חושב שצריך משהו עם הספק של לפחות 450W כ.מסך - על בסיס ATI כנראה שבשלב ראשון התקציב לא יספיק לי לכרטיס שני , אבל חשוב שיתמוך CrossFire לכרטיס שני בעתיד נא התייחסו לחלקים שציינתי בלבד , לא צריך שום דבר מעבר לזה אין כוונה לעשות OC עיבוד תמונות וווידאו תחנת פיתוח משחקים - יהיו חשוב מאוד שיהיה שקט
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך 2 מחשבים ב2000~ ש"ח כל אחד. מפרט שבניתי ב"זיגזג". 1.כרטיס מסך אני אקנה בהמשך (כנראה 7600GT). ואז המחשב יוכל לשמש אותי גם למשחקים (: 2. אני הייתי רוצה לעשות OC. 1 AMD Athlon 64 (3500+) (45w) - [AM2]- RETAIL 485.25 ש"ח 1 ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX 404.31 ש"ח 2x 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original 395.81 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 334.49 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 181.36 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 316.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,118.11 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,054.57 ש"ח בקשר ללוח אם, אני לא בטוח אם הוא תומך בSATA 2... ואני מתלבט בינו לבין -GI…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V וכל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חבר טוב שלי ביקש שאעזור לו לבנות מפרט מחשב גיימינג ולכן אני פונה אליכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג אפילו לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, gta v (אם יצא למחשב), call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 …
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום רב לכל מי שיעזור,אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אני צריך חוות דעת על המפרט שרשמתי,מה אפשר לשפר,כל הצעה תתקבל בברכה. המחשב הקיים: מעבד: e5200 2.50ghz(2cpus) pantium r dual core כרטיס מסך:8800gt זיכרון:1.5 ram לוח אם:ep43-ds3l 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בטח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה אוניברסטאית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עברתי על מדריך בניית המפרטים והרבה חפירות ברשת ובפורום ובניתי את המפרט הבא שעליו אני צריך את עזרתכם ודעתכם בנושא זה. להלן המפרט: מעבד Intel Core i5 2310 LGA1155 Tray ₪777 לוח אם Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 LGA 1155 ₪394 דיסק קשיח Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX ₪425 זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 ₪284 Gigabyte ATI Radeon HD 6850 Overclocked ₪575 ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪342 מארז GGigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX ₪232 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy SE, SB0570VP ₪140 מאוורר CPU Auras Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan ₪97 שימו לב שכל המוצרים נבחרו מהחנות וולקום מחשבים שבראשון , אם ישנה אפשרות להוזיל מבלי לפגוע…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח-אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP דיסק קשיח: WDC WD1600JB ATA Device 149 GB IDE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב: Pioneer DVR-215D Black מארז: HEC 6C11 ספק-כח: Delta 350W * המחשב נקנה לפני כחודשיים (חוץ מהדיסק קשיח). בכמה אפשר למכור? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תעזרו לי להרכיב מחשב למשחקים ואינטרנט בסכום זה... אם מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים פשוטים
-
שלום אני תלמיד במגמת אלקטרוניקה והמורה שלי ביקש ממני למצוא מחשב נייד טוב בסביבות 3000-5000 שקלים. המחשב שימש בעיקר לתכנות ועריכה גרפית. אשמח להצעות ועצות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 3000 ש"ח. שלא יכלול מסך , כרטיס מסך, וציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים רצוי amd ועוד משהו שהלוח יתמוך בagp כי הכרטיס מסך שיש לי הוא radeon 9600xt
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון עדכון חומרה למחשב כיוון שאיני בקיא ואת המחשב הרכיבו לי בעבר אשמח לקבל המלצתכם בעיקר משמש למשחקים וצפייה בסרטים רכשתי מסך סמסונג ultraHD אולם הרזולוציה המקסימלית היא HD בלבד להלן המפרט הקיים Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 63 °C Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 672MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77MX-D3H (Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz) 28 °C Graphics S27D590 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6850Series (Sapphire/PCPartner) 61 °C 1024MB ATI AMD Radeon HD 6850Series (Sapphire/PCPartner) 63 °C Storage 931GB Western Digital WDC WD10EZRX…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קנייה מתוכננת לשבוע הקרוב בתקציב של עד 5500. כרגע המפרט הוא בעלות 5900. אשמח לעזרתכם ב: 1. המלצה על המפרט והרכיבים 2.הוזלה של המפרט ללא פגיעה במעבד,כרטיס מסך,כונן SSD,מארז שימושי המחשב הם גיימינג כבד יחסית. מסך 1920X1080 עם 60HZ קצב רענון(ידוע שנמוך,ישודרג בעתיד). מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 99 לוחות אם: MSI Z370-A PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 483 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Red TEAM כמות: 1 - מחיר: …
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לקולנוע ביתי ומשחקים ללא מסך (יש לי LCD 32 אינץ' של סמסונג ברזולוציה 1366x720). אני מעוניין לשדרג מערכת קיימת. יש ברשותי כבר כרטיס לכידה של הופאג (או איך שלא מבטאים את השם המוזר הזה) עם שלט, מארז שוכב של Silverstone ו-HD בשביל מערכת ההפעלה (Windows Vista Ultimate 32bit). כמה הערות/דרישות: 1. מעבד קריר (עם עדיפות לתוצרת אינטל) כך שאפשר להרכיב עלי גוף קירור שקט. 2. גוף קירור שקט... 3. ספק שקט. 4. כרטיס מסך כולל מפענחים ל-HDTV, עדיפות לכרטיס מסך עם קירור פאסיבי אך שעדיין יכול להריץ משחקים ברזולוציה של הסך הנוכחי או ב-FULLHD ברזולוציה של (1920x1080 אם אני זוכר נכון). כמו כן אני מעדיף כרטיס עם יציאת HDMI. 5. כונן בנפח גדול (400 ג'יגה וצפונה). 6. זיכרו…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-