ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני זקוק להמלצה למפרט עד 4K (אין אפשרות לעבור) שמיועד למשחקים כבדים, ושיוכל להחזיק לי כמה שיותר זמן. את הקנייה אני מבצע דרך Zigzag, ככה שיש לבנות את המפרט דרכם. אין שום צורך בציוד היקפי, רק במארז ותכולתו. אם ניתן להכניס במסגרת התקציב, רצוי שהמארז והקירורים יהיו שקטים.. תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי האמת שכל ההודעות פה קצת בלבלו אותי.. אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב ואני צריכה מחשב שיחזיק את ה3 שנים הללו. התקציב הוא עד 3000 ש"ח.. הבנתי שצריך לענות על שאלון אז: * מטרות המחשב? ללימודים, קצת תכנות וקצת סרטים :] * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אממ נראה לי מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי?קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נראה לי שכן אני צריכה ללימודים אז 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא בטוחה אם צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מה שאמור…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: כתיבת קוד (תכנות) , מדי פעם עריכת סרטים ב AfterEffects , מדי פעם פוטושופ . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? אין משקל רצוי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה הגיוני, בסביבות שעה וחצי שעתיים .. לא יודע מה המינימום היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA HDMI . * Bluetooth?רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן אופטי? לא חובה, רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בלי: כרטיס מסך,מסך מחשב,צורב. בהמשך אני קונה hd4870 x2 2gb
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2GHZ 64 bit quad core AM3 boc אם: Gigabyte GA 770T-D3L AM3 מארז: Antec 200 Gaming PSU ספק: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+Retail זכרון: 8 GB של חברה "מוכרת" מה שנקרא קשיח: 1 TB של סמסונג או ווסטרן , או חברה איכותית אחרת כ. מסך: Sapphire HD6870 1 GB GDDR5 PCI DVI HDMI צורב די.וי.די כדוגמת LG DVD RW +22 DUAL LAYER מסך 23 אינץ' מי שיודע ומכיר, אני מחפש חנויות שמוכרות את הרכיבים האלו כמה שיותר בזול באזור הקריות-חיפה כמובן מי שיכול לשפר אותי - אני אשמח =] תודה מראש לשפיץ שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם בנושא. תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט. * גודל המסך -13.3 ומעלה * משקל רצוי - לא משנה לי * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G (אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל2G ומעלה * בלוטות - עדיפות * רצוי כונן דיסקים * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון,אבל לא חובה. * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב תראו זה המפרט שלי מה דעתכם : P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB Kingston WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB Powercolor X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 סה''כ 4010 זה ללא מסך וללא מארז כי בKSP בבאר שבע יש שם מארזים וזה אז אני יבחר אחד .. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כלומר להגיע למצב שניתוק כבל החשמל יכבה את המחשב . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי ASUS UX31E 128GB SSD עם I5. הוא נרכש לפני איזה 7-8 חודשים. פשוט קיבלתי לאפטופ מהעבודה. ראיתי שחדש עולה באותו אתר שקניתי עולה 4500 ש"ח היום. לינק - http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2172&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he רק ששלי כסוף.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?(לנצל את כל התקציב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(300 שח) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?(שרטוט ובניית מודלים ב google sketchup 8 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).(תדיר,מערכת הפעלה dual boot -ubuntu-windows xp ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (המחשב לא מיועד למשחקים חדשים,רק דברים ישנים כמו heroes 4) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?(המסך הקיים הוא LCD פשוט של 19'' 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1160 1 1160 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 690 1 690 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1100 1 1100 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 (לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, צורב, כונן 1.44) הספק שבמארז יספיק? החלקים מתאימים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?..... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיבלו 3 תכלס.... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני חושב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהצעת מפרטים למחשב בתקציב של עד 3,500 שקלים. המחשב ישמש אותי למשחקים קלים יחסית, ובעיקר חשוב לי שיהיה יציב, מהיר, ושיחזיק לאורך זמן. הבחינה החיצונית לא חשובה לי ולכן אבקש מכם להציע מארזים פונקציונליים בלבד וסולידים לגמרי מבחינת מראה. אני הולך לגמרי לאיבוד בין כל המבחר, ולכן מאוד אשמח לקבל הכוונה.. תודה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המערכת שלי בת שנה וחצי ואני רוצה משהו חזק שיריץ לי WOW וHL2 ברמה טובה ++ אני ממש אוהב את המארז sunbeam transformer רוצה מערכת קרה ושקטה לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר. בנוסף אני שוקל לקנות מסך 19" LCD תודה רבה רביד
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה דעתם על המפרט הבא, לשימושים בייתים, בלי משחקים בכלל, רק אופיס אימייל אינטרנט ואולי קצת סרטים (לא HD).. תקציב מאד גמיש הדגש הוא על שקט. אני יודע שהוא קצת overkill לשימושים האלו, אבל אני מעדיף שיהיה חזק. והתקציב לא משחק תפקיד ולכן לא צריך להתפשר האם כדי שהוא ישאר שקט צריך להוסיף קירור למעבד או למארז? מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066MHz CL 7-7-7-20 XMS2 ¤252 כמות:1 h…
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
לרגל יציאת ה BF החדש כנראה שאני צריך לשדרג את המחשב, כרגע אני עם I5 2500K i Gigabyte 560TI, מסך 24 של DELL, שאין לי שום כוונה להחליף אותו אלא אם הוא ימות, ספק לא זוכר כרגע. משחק על הגדרות בינוניות בד"כ. למה הייתם ממליצים לשדרג את הנעבד והכרטיס מסך? ואני מבין שזה גם אומר לוח אם חדש.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שירוץ 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים כבדים במשך 24/7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא זוכר כי אני לא משתמש בו עכשיו אבל במחשב החדש אני ישתמש בו (יש לו רזולוציה גבוהה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD:Black ops , GTA IV , Bad compa…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת - אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח. אין צורך ברכיבים הבאים: -ציוד היקפי(עכבר/מקלדת/רמקולים/צורב) -מסך. -אין צורך ב-HD. כל שאר הרכיבים שלא צוינו למעלה - להכניס למפרט. *מס' הערות בנוגע למפרט: -ללא OC. -התשלום יהיה במזומן. -רצוי שיהיה כרטיס קול נורמלי(לא מובנה או משהו בסגנון, אבל גם לא משהו יקר מדי) -אם ממש מומלץ: יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן יש לי התלבטות קלה בין שני דגמים ,הדגם INSPIRON 3420 והדגם הנ"ל.. תכלס מה שמשפיע על ההחלטה זה מראה חיצוני כרגע,לפי מה שהבנתי מהזבן אין הבדלים יותר מדי.. ה5323 יותר יקר ב600 שקלים והשאלה שלי מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך את עזרתכם בנוגע לבניית מפרט לחבר , אני מה שחשבתי עליו עד עכשיו: 1 HEC 300ART WATT PSU 160 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 444 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 825 1 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL 1,290 כן חסר כמה חלקים, אבל הם לא נחוצים כי הוא מעביר מהמחשב הישן. אני צריך המלצה ללוח אם טוב (עדיף שיהיה לו כרטיס קול און-בורד) ומארז. מה אתה אומרים הספק כוח יעמוד במשימה ? והמעבד מספיק חזק או שצריך לעלות ? המפרט מיועד למשחקים ועבודה בווינדוס. תודה מראש ! ;D
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-