ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים... -יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי. -יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב. אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם. תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! מי שזוכר, לא מזמן הרכיבו לי פה מחשב ב3500 שקל. מאז היו כמה שינויים ואלה ההבדלים: התקציב כרגע הוא 3600 שקל ורצוי בלי לחרוג. רצוי מאוד מ KSP. ללא צורב. חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים:
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי חבר'ה!!! מה קורה?! טוב אני צריך מפרט כולל הכל ב-4000 שקל. אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק, GTA סאן אנדראס לכשיצא, וזהו בערך. אני צריך עכבר מדוייק, בלי צורב דיוידי.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עבודה משרדית, רב תכליתי, לשימוש ההורים בבית לצרכי אינטרנט בסיסיים וסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 21 אינץ' 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - יש לי שני כרטיסי זיכרון מהיר DDR3 1333MHZ 2GB כלומר סך הכל 4GB לכן לא צריך כרטיס זיכרון, וכמו כן לא צריך כונן דיסקים/צורב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק - לא תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט מתאגר משו.. שנים אני מחכה שיצא דיאבלו 3 -הוא לא יוצא לקונסולות בזמן הקרוב. במקביל אני צרכן כבד של סרטים וסדרות בHD. החלטתי לבנות מחשב משחקים ומדיה אבל בדירה שלי היום אין מקום לשולחן מחשב והלפטופ שלי שמספק אותי נהדר בסרטים לא בכיוון של להריץ משחק כזה.החלטתי ללכת על קונספט קצת מוזר:מחשב מדיה קומפקטי שמחובר תמיד לטלויזיה ומשמש לסרטים ומשחקים. ציוד הקפי אלחוטי, טלויזיה וסטריאו משובחים כבר יש ואולי אכלול בהמשך גם גויסטיק סטייל קונסולה ושלט לסרטים מעבר לעכבר ומקלדת. המארז שאני רוצה כבר די ברור לי והוא : LIAN-LI Cube Case PC-V354Bשעולה 850 ללא ספק כח. אכן קנס אך מתאים בול לצרכים ולגודל על המזנון הקטן (דירת סטודנטים). עד 25 רוחב ועד 45 עומק. חשוב להבין את היכו…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט למדעי המחשב שצריך מחשב חדש ומוכן להשקיע באזור ה-3000 ש"ח (ציוד היקפי יש לי מהמחשב הישן) מה דעתכם על המפרט הבא שחבר הרכיב לי: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪65[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] …
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתוכנות גראפיקה כמו פוטושופ, לייט רום, אפטר אפקטס. ותוכנות סימולציה כמו ADS AWR וכו' ראיתי בחיפושים את ה Aspire AS5745G של אייסר עם מעבד של i7-720QM 4GB ראם ומה שמשך את העין שלי הוא הכרטיס מסך nVIDIA GeForce GT 330M Graphics מה אתם אומרים על מחשב כזה בתקציב של 4K?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פעם אחרונה שקניתי מחשב נעזרתי במומחי הפורום והדבר הוכיח את עצמו ובגדול... מבקש עזרה עם מפרט למחשב לעריכה גרפית קלה (פוטושופ, עיבוד תמונות סרוקות...לא משהו בשמים) דגש על יישומים מעט כבדים ודרוש נפח זכרון גדול, ככל שהתקציב יתיר...שוב, המגבלה היא 1500 ש"ח. תודה רבה ושבת שלום !
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש מחשב נייד למטרת עריכת מוזיקה ובמהלך החיפושים ניתקלתי בהרבה עצות שגורסות שרק הMackbook יספק את המטרות שלי מכיוון שהמחשב מכוון למולטימדיה . החלטתי לברר את העניין וגיליתי שהמחירים של המקים בשמיים (10000ש"ח!) בעוד המפרטים דומים למחשבים שאני יכול לקנות במחירים זולים יותר (DELL/HP לדוגמא) אשמח אם תאירו את עייני בנוגע לנושא : מה כל כך מיוחד במקים ואיך זה מתבטה בביצועים ... נ.ב : ועוד שאלה - מה הסיכונים בקניית מחשב נייד יד שנייה ואיך אפשר להימנע מהם בתודה , לירון ודרך אגב : למה המקבוק כל כך יקר , מה מיוחד בהם כל כך ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אז הנה מה שחשבתי (מפנדה) Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 520 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GB 690 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCI-e GV-NX73T256P-RH 529 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 415 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 450 ש"ח Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black 240 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח סה"כ: 4,058 ש"ח מה אתם אומרים? הלוח אם נראה סבבה, למרות שלא מתוכנן ממש OC אבל אני מעדיף לוח אם יחסית טוב. הכרטיס זכרון ראיתי בIQPC שיש להם 2X1G שזה עדיף והרבה יותר זול אבל הבעיה שהם מאוד …
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, לא צריך HD או מסך ואם אתם צריכים עוד 300-500 ש"ח בשביל שידרוג משמעותי בביצועים גם זה בסדר תודה רבה :-*
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לתכנות + VM + עריכת תמונות (פוטושופ + לייטרום) , ושרטוט (אוטוקאד) המטרה - שיעמוד בכל המשימות האלו + יתחבר לשני מסכים במקביל , ויחזיק מעמד כמה שנים. (המחשב הנוכחי הורכב ב 2009 ומחזיק מעמד , אבל היום כבר כבד לו) * שימו לב שבמפרט אין הארד דיסק בעל נפח גדול , היות ואעביר את ההארדיסקים הקיימים היום. מערכת ההפעלה והתוכנות ישבו על SSD. [TABLE=align: right] [TR] [TD]3[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 2]מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1790[/TD] [/TR] [TR] [TD]23491[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 2]קירור למעבד Arctic Freezer i30[/TD] [TD]1[/TD] [TD]195[/TD] [/TR] [TR] [TD]34579[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אי…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר כתיבה עליו צפייה בסרטים ועבודה משרדית כזאת בקשר למשחקים משחקים קלים זאת לא ממש המטרה שלו * גודל המסך?שיהיה מעל 10 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע מה זה * בלוטות?לא ניראה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?תלוי באמינות המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי, רק דבר אחד , אני רוכש ככל הנראה מksp בתלפיות ירושלים, אז לפי המלאי שלהם עדיף שהמפרט יבנה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר איזה כרטיס מסך טוב למשחקים האם GFORCE TO GO של HP או REDON של DELL. אני יודע ש-DELL ו-HP לא מייצרות אותם אלא ATI ו-NVIDIA אבל הן משווקות. בברכה,
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-