ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייד ליישומים גרפיים (אילוסטרייטור אינדיזיין ופוטושופ באופן קבוע, XD וקצת אפטראפקטס ). שימושים נוספים: אינטרנט וסרטים אין ולא יהיה שימוש בגיימינג בכלל. גם לא צדדי. המחשב מיועד לשימוש מאסיבי וקבוע במשך שנתיים שלש. מבחינת היצרן- סדרה : די נעול על thinkpad ריפרש או יד שניה באיביי דגם: או X1 EXTREM או P1. (יש לי ניסיון מעולה איתם כבר שלושה לפטופים, ויש לי נסיון גם עם רכישה באיביי של יד שניה - לא זה הנושא). השאלות שלי: קודם כל בנוגע למעבד: בדור התשיעי המעבדים החזקים הם או i7 משושה או i9 מתומן = כשפער המחירים בינהם משמעותי השאלה היא מה מידת ההשפעה שיש לשתי ליבות נוספות בישומים אלו. …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מנסה להרכיב מחשב לחבר ב3500 ש"ח. הדרישות שעליתי עליהם עד כה: לוח-אם צריך להיות NF3 ולא NF4 בגלל QBASE. הכרטיס קול יקנה בשלב מאוחר יותר אז הוא לא חלק מהסכום. (אבל צריך אחד פשוט על הלוח אם) לגבי כ. מסך - צריכים לרוץ עליו משחקים מהדור הישן (יחסית) כמו HITMAN ושות' לא משהוא מפוצץ. יש למישהוא המלצה?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקלים, שיכלול תוכנות בסיסיות אך שיהיה בו הרבה זיכרון. אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה, אני אשמח... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה רק מעבד intel והרדיסק 160 בהחלט יספיק לי לא צריך גם צורב . תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט זול לשימוש ביתי סביר , אינטרנט בעיקר , קצת מוזיקה סרטים וכו'.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים גלישה באינטרנט, וקצת סרטים.. בלי עכבר מקלדת וכ"ו, יש לי מסך 17 LCD אינט'ש של כרגע,ואולי נשדרג ל19 בהמשך . בנתיים בניתי מפרט כזה ממש לפני הקנייה, ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור..? התקציב הוא לא קריטי ף,בעיקרון יכול 4000, ויכול להיות קצת יותר.. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤639 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1105 GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤950 htt…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום היום לקחתי הצעת מחיר מ-]KSP מעבד PENTIUM E6300 BUS1066MHZ S775 2MB DUALCORE TRAY מאוררים -] PRO ARCTIC COOLING ALPINE 7 לוח אם ASUS P5KPL-[AM S775 1333MHZ INTEL G31 DDRII 800 VGA PCI-[E HD AUDIO זכרונות 3GB DDR II 800 MHZ KINGSTON VALUE כרטיס מסך GIGABYTE GT 220 1 GB GDDR3 DVI HDMI PCI-[E כרטיס קול ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO צורב LG DVD RW GH 22NS BLACK SATA מארז HJA 241 MIDI BLACK NO PSU ספק כוח GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN 24 PIN סה"כ 1990 תמליצו לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר נעזרתי בפורום הזה לרכוש מחשב נייח וקיבלתי המון ידע ורכשתי מחשב שאני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני מנסה למצוא לפטופ בתקציב מוגבל יחסית (4000 ש"ח) שיתאים לעבודה ביום צילומים - העברת תמונות מהירה ועבודה של צפייה מהירה בקבצים עם עיבוד בסיסי עם לייטרום במידת הצורך. מה שנראה לי חשוב: NVMe אולי בנוסף לשים גם SSD רגיל RAM סביר מעבד סביר מאיץ גרפי סביר מסך עם כמה שניתן יותר עוצמה לאור שמש בחוץ מסך כמה שיותר קרוב ל100% sRGB חיי סוללה טובים אשמח להמלצות לדגמים שיעשו את העבודה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שלוש וחצי שנים אם המחשב הזקן שלי הP4, אני חושב סוף סוף לקנות מחשב חדש. טוב מה שאני מבקש זה: מחשב שיהיה חזק למשחקים כבדים - Fallout3 . Grid . COD5 וכו'.. שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר. אני מתכנן לעשות OC. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא - 1600X1200. ולא משנה לי על איזה רזולוציה לשחק בינתיים, רק שיהיה בהגדרות כמה שיותר חזקות! החנויות שמהם אני יקנה - skypc/foxpc/panda/tms ! תודה רבה לכולם, ויום טוב!
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/web/item/177778 Lenovo Legion 5 Pro 16ITH מחיר 8,090 https://ksp.co.il/web/item/174378 Dell G15 15 5511 מחיר 7,090 ההתלבטות שלי בעיקר היא : 1. אפשר לסמוך על האיכות של לנובו לעומת DELL? נראה שיותר ממליצים על DELL ברשת (או שאני טועה..) 2. הנתונים של לנובו טובים יותר, מסך יותר טוב WQXGA (2560 x 1600) IPS 500nits ושל DELL זה FHD (1920 x 1080), 165Hz, 300 nits בנוסף ללנובו יש חיבור Thunderbolt™ 4 שיכול לשמש לטעינה מהירה עם USB-C.. זה שהנתונים יותר טובים זה משמעותי? שווה את ההפרש במחיר? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, בהחלט אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ועוד משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וה OBLIVIAN החדש מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך וגם אין צורך במסך . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מחפש לפטופ עם אחריות לשלוש שנים במחיר נמוך שאפשר עם יציאת tvout. ניסיתי להמנע עד כה מלרכוש מחשב של gigabyte. עכשיו מצאתי מבצעים על הדגם הזה של IBM, אך אני לא בטוח אם הוא לא ישן מדי. אני בסך הכל צריך את המחשב לצרכים סטודנטיאלים; לראות סרטים ולהשתמש בוורד. מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NALTIT41RE#bidders_list פה המחשב מחודש. אין לי מושג מה זה אומר. http://www.ibm-lenovo.co.il/Product.asp?Pid=2374-QJ3&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap〈=HE פה המחשב מתצוגה, אין לי מושג מה ההשלכות של זה. תודה, דורי.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
צריך מחשב שולחני בעיקר לדפדפן ואנטרנט כי שלי מאוד נתקע וישן, מצאתי את אלה ביד 2 , הם שווים? מה הכי כדאי אם בכלל מחשב מקצועי | יד2 (yad2.co.il) HP G2 MT i5-6500 | יד2 (yad2.co.il) מחשב ניח I5/16gb/250ssd | יד2 (yad2.co.il) intel i7 3770k+מסך+מקלדת+עכבר | יד2 (yad2.co.il)
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב צריך לכלול פנטיום 4 2.5 מגה הרץ כרטיס מסך רידאון 9700 זיכרון של 512 RDRAM ובכלל צריך להיות חזק מאוד, יש לי תקציב של 10,000 שקל. אני גם מעוניין שהמארז יהיה בעל כמה מאווררים ושיהיה יותר טוב מהמארזים ההמוצעים. ועוד שאלה אחת קטנה,יש לי adsl ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש,אז האם אני צריך פשוט רק כרטיס רשת על המחשב החדש כדי שטכנאי לא יצטרך לבוא אליי, ואז אני אתקשר אליהם ואסדר את ההגדרות של האינטרנט דרך הטלפון? המחשב לא מיועד לאובר קלוקינג. הנה משהו שהמליצו לי עליו בפורום אחר: INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM KINGSTONE 256MB PC1066 RDRAM X2 (אתה התעקשת על RDRAM) Gigabye ATi Radeon 9700 PRO (אין 9700 אחר בארץ) WD 80GB 7200RPM 8 MB Cac…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz ¤690.00 לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G Intel 945P chipset Motherboard Bulk ¤600.00 מעבד ? Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray+Cooler ¤1,350.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk - ¤1,100.00 דיסק קשיח Maxtor 6Y200M0 200GB 7200 8MB Buffer Sata2 DiamondMax Plus 10 ¤520.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD - זמין במלאי שלם וקח! ¤240.00 מארז Memory Case 8668 500Watt + USB ¤190.00 אני רוצה לדעת עם המחירים סבירים ואם כל החבילה תואמת- הזכרונות ,לוח אם ומעבד ואיפה אפשר לקצץ תודה
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-