ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
חשוב מאוד המשחקים!!! תודה!!! מבוסס P4!!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר שלי מחשב ב7000 לא! לOC רק משחקים ואינטרנט מבוסס אינטל והוא רוצה RADEON 9500 וצורב. מסך לא יקר כי הוא מנסה לחסוך בכל פינה אפשרית. בתודה רבה מראש פני.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אפשר בקשה המלצות? ללא מסך וללא ציוד היקפי מארז ותכולה נטו. האם כדאי אינטל או AMD? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך שתרכיבו לי מחשב למשחקים ואינטרנט מקסימום 3000 ש''ח עם מסך.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 5K למשחקים ואינטרנט עם דגש על ביצועים, כרטיס מסך,מעבד,זכרונות...ללא ציוד הקפי מארז לא כל כך חשוב והוא יכול להיות מתוקצב נמוך, לוח אם שיהיה תומך גם בQUAD ...כל זה עד 5K תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני משחק משחקים כבדים מחפש מחשב נטו למשחקים שהמחשב גם יעלה לי בלינוקס אבל זה לא צריך לדאוג בלי עכבר מקלדת ומסך או רמקולים כל השטויות אני מדבר תכלס מחשב ואל תציעו לי לא amd ולא ati מה אתם אומרים לשפר?
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לגלוש עוד 250 ש"ח אם זה קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות בסיסיות + משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 24 רזולוציה של 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים. אחרי קריאה נרחבת בפורומים ה*נהדרים* של HWZone הרכבתי מחשב ב-TMS ורציתי לשמוע את דעתכם המלומדת בנושא. מה אני צריך: אני משחק הרבה (בעיקר כותב ביקורות על משחקים חדשים ) וגם עובד כגרפיקאי. לאור זאת, יש מספר רכיבים שהם מבחינתי חובה: 1. מסך Dell 2007WFP. 2. מעבד Q6600 מרובע ליבות. 3. לפחות 2GB - עדיף יותר. נראה לי שכדאי 800 מג"ה בגלל ה-OC הסביר שאנסה לעשות (לא משהו משוגע, אלא פשוט להוציא את המיטב ממה שאפשר) 4. קורא כרטיסים קדמי (זה די זניח, אבל חשוב להזכיר) 5. זה לא רכיב אבל בכל זאת - אם זה לא קשה, אשמח לקבל את המחירים לפי TMS, כי שם ככל הנראה אקנה את המחשב (מישהו ממליץ אחרת?) מה כבר יש לי: 1. עכבר גיימרים 2. כונן DVD שמלווה אותי הרבה ז…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך CD לא צריך כוננים מארז וספק כבר יש הארדיסקים יש IDE אבל אין לי בעיה להביא מתאם ל-SATA חשבתי על קונרו...אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אני פנוי..[=
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
זה המפרט שהכנתי לידידה, אשמח לשמוע חוות דעת. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ₪144 לוחות אם Gigabyte GA-P55US3L Core I5 Intel CPU ₪687 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ₪385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ₪499 כוננים קשיחים Western Digital WD7500AADS 750GB Sata II 32Mb ₪386 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD5770 ₪959 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ₪126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4710 המפרט…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Gta Iv,Pes 09,Lord of the rings:Conquest,Hero,Mafia 2 וכו'... ואני מצפה שהכל יעבוד על רזולוצייה גבוהות. כמו כן,אני מעצב בפוטושופ וכדומה אז הוא צריך להיות בהתאם. אני גם מתכנת בשפות כמו C פלוס פלוס,אסמבלר וC שרפ אז אם זה דורש משהו שתדעו... אין צורך בשום ציוד הקפי,ואני לא צריך OC,וגם לא צריך צורב. אם אפשר שהמארז יהיה בצבע שחור/כחול כהה שיתאים לצורב שלי :] אין גם צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט,והארד דיסק של 320 ג'יגה לפחות,עדיף 500... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מדי פעם - תחביב)תמונות ווידאו (photoshop+after effects adobe cs6) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1024 (lg w2486l) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין צורך במסך ודיסק קשיח (קניתי 500 G מהיר) רצוי שיהיה שקט כמה שאפשר לא משנה אינטל או AMD מי נענה לאתגר ? צג 22" סמסונג משחקים : SHOOTER +רשת
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי. הגרוטאה הישנה שלי (חלק מהרכיבים כבר עלו לכיתה א!) התחילה לקרוס לעיתים קרובות מידי. נכון, אני יכול לשבת כמה שעות או ימים ולנסות לתקן את זה או להשקיע כמה שעות או ימים בלהתקין הכל מחדש, אבל רעבאק, נמאס לי להיות בעל המחשב הכי חלש במשפחה - אפילו לאבא שלי, שצריך עזרה להדליק את המחשב, יש מחשב שאוכל את שלי בלי מלח. אז הכנתי במהירות מפרט בסיסי, מקווה שתוכלו לשפר אותו. שימוש: הכל. קצת משחקים (לא הכי חדשים שיש, קרוב לוודאי), קצת פיתוח, הרבה וירטואליזציה. שקט: חשוב מאוד. OC: לא מתוכנן כרגע. יתכן OC קל בעתיד. יכולת שידרוג עתידית: מאוד חשובה. בהחלט לא חייבים לנצל את כל התקציב 8). עדיפות לקניה בזיגזג. המפרט כרגע: רכיב מחיר מעבד AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, הייתי שמח לקבל מכם מפרט מומלץ למחשב למטרות משחקים ויצירת מוסיקה (cubase) ללא ציוד היקפי. המסך שיש לי הוא viewsonic 19 vx922 בשלב ראשון אין כוונה לOC אבל בהחלט יש סיכוי שעוד כמה חודשים המצב ישתנה (כשאעבור לויסטה, עם יציאתם של משחקי ה DX10 הראשונים) מבחינת מעבד אני מעדיף את ה E6600. כמו כן אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות: 1) אני רואה שהרבה קונים ב IQPC. יש לכם מושג איך הם מבחינת אחריות? אני גר באזור המרכז ולא הייתי רוצה נסיעות לאשדוד אם (חס וחלילה) משהו קורה 2) בהמשך לשאלה 1, יש חנויות שאתם ממליצים עליהם באזור המרכז? (זולות ואמינות) 3) קראתי בכמה מההודעות בפורום שממולץ להוסיף מאוורר נוסף למארז Appolo. האם זה נכון? או רק בהקשר של OC? תודה!
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשבים שמיועד למשחקים חזקים ולאינטרנט רוצה מסך 17 CRT איכותי (בשאיפה של LG ) אלא אם כן יש משהו יותר טוב וחשוב שיעבוד מהר (רכיבים חזקים) בתקציב של 6000 שח תודה
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחשב טוב מהיר מאוד בעל יכולת להפעיל משחקים כבדים ותוכנות כבדות ! כמה שיותר פחות יותר טוב אני לחוצ בעניין הכספ שיהיה עם לוח 8 USB ו SATA מאחורה שיהיה יציאת 8 usb ו SATA ו FIREWARE שיהיה לוח אמין ... בעל תמיכה DDR3 מעבד אני מעדיפ את Q6600 .... כרטיס מסך שיהיה בעל כוח שיוכל להפעיל משחקים כבדים ... אולי HD5850 או HD 5870 כרטיס קול ONBOARD .... ההארדדיסק 1 TIB המארז אני בוחר אותו ... המסך יהיה בין 20 ל 22 אינצ עד 1500 שיייח למסך לציוד היקפי ...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב שיתאים להרצת מכונות ווירטואליות ב hyper v(למטרות למידה) וגם שיתאים למשחקים. יש לי כרגע כרטיס מסך gtx 1060 6gb,אז אפשר להרכיב מפרט ללא כרטיס מסך. גם ווינדוס יש. התקציב שלי הוא 5.5K עם עדיפות לחסוך כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי משחקים, תכני HD ובעיקר עבודה במאטלב. נראה לי שאני נוטה לכיוון מע' מבוססת AMD, בעיקר בגלל מגבלת המחיר. 1. תקציב - עד 3400~3500 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח אם זה ייצא פחות, אבל אני בספק. 2. שימושים - תכני HD, משחקים ועבודה במאטלב. המחשב יחובר למסך 22' (1920X1080) 3. ציוד היקפי - אין צורך. 4. רכיב קיים - אצרף למחשב הארד דיסק ישן (250GB) אבל אצטרך אחד חדש. 6. שקט - בערך 7-8, חשוב שלא ירעיש.. 7. OC - במידת הצורך, אם אני ארגיש שהמחשב לא סוחב... 8. OS - אין צורך. 9. חנות - באזור המרכז. 10. דרישות מיוחדות - לא. 11. אופציית שדרוג עתידי - לא. ובכן, אני הרכבתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע אם המפרט מאוזן/ושכל הרכיבים מתאימים...): AMD Phenom 2 X4…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-