עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים... עוד שבוע בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בימים האחרונים התלבטתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות פה בפורום כדי להיסגר על החלקים. המטרה של הדיון הזה היא לסכם את הכל ולבקש את הדעה שלכם על המפרט המוגמר. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. אין לי ידע רציני בOC אבל אני בהחלט רוצה ללמוד. החנות ממנה יקנה המחשב צריכה להיות מאזור חיפה והקריות. את המסך אפשר לקנות מחנות אחרת מזו שבה נבנה המחשב. (יש עדיפות ל-TMSFOX). המפרט עד כה: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1756 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by uvs84,

1. התקציב 6.5 אלף 2. מטרות המחשב בעיקר משחקים סרטים וגלישה באינטרנט 3. לא צריך שום ציוד הקפי 4. השקט די חשוב לי ( המחשב בחדר שאני ישן בו) 5. לא צריך מערכת הפעלה ,אבל כן צריך הרכבה 6. לא מתכנן שום OC 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - בחדשים COD5, FAR CRY 2, רד אלרט 3 וכו' יחובר למסך DELL 2007WFP עובד על רזולוציה של 1680*1050 תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיריץ פחות או יותר על רזולוציה נורמלית את המשחקים האחרונים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by PsyDream,

טוב אחרי הרבה עצות ניסיתי לבנות מפרט לבד: מה דעתכם....ונראה לי שזה יעלה פחות ב-100 כי אני בחרתי שיחברו את החלקים ויתקינו ווינדוס אבל לא בחרתי ווינדוס.... איך????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות מחשב למטרות משחקים ושישצש גם למטרות של תכנות. הוא מיועד להריץ שתי מערכות הפעלה XP ו-LINUX כלשהו (כנראה DEBIAN). כמו-כן, בגלל בעיות צפיפות, יש חשיבות לכמות הרעש ולאסטטיות של המארז. אין צורך בהמהרה או בציוד הקפי כלשהו. חשבתי בתור נקודת מוצא על משהו כמו: E6300 של INTEL במהירות 1.8 מגה-הרץ עם לוח אם PSLD2 של ASUS. שני כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה. הרד-דיסק של 250 ג'יגה SATA-II יחד עם צורב DVD. כרטיס מסך GEFORCE 7900GS של EVGA. מארז סונטה 2 עם ספק של 450W. כפי שאפשר להתרשם, מדובר בכיוון כללי בלבד (מה גם שהפרט הזה הוא עדיין זול יותר מהמחיר שאני מוכן להשקיע). כל צעה לשיפור/תוספת תתקבל בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by optimusprime,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:Star wars,GTA 5,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב בקרוב בתקציב של עד 6000 ש"ח שישמש למשחקים ועבודה גרפית, החלקים שנסגרתי עליהם עד עכשיו: 1. מעבדQ6600 2.כרטיס גרפי Geforce 8800 GT 512MB (לא סגור על חברה), המחשב צריך להכיל גם: 1. 4 גיגה זכרון, אולי DDR3 2. לוח אם עם תמיכה בSLI (אולי בעתיד אני אוסיף 8800GT נוסף) 3. שני כוננים קשיחים, אחד למערכת הפעלה והשני לDATA. פה אני מאוד מתלבט אם לקנות שניים 320 למערך RAID 0 (למרות שאני מפחד מאיבוד המידע), או אחד 160 למערכת הפעלה ואחד 400 לDATA. שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: סדרת AAKS של WD או סדרת Barracuda של Seagate . מה עדיף? 4. מארז וספק כח טובים אבל בלי להגזים. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (לא מבין בזה הרבה ולא רוצה לעש…

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  8. שלום, ברצוני לבקש מפרט למשחקים ולעבודה משרדית. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-(שימו לב שזה דולר קנדי)1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אנ…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤925 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE ¤1294 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL ¤902 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤90 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE ¤252 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ¤506 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤414 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום, אני צריך מפרט מחשב לחבר, הוא הולך להתחיל ללמוד עריכה גרפית והוא גם אוהב לשחק משחקים פה ושם (משחקים כבדים) אז המפרט צריך להיות בעל כוח עיבוד טוב, ויכולת להריץ משחקים. התקציב כפי שצויין 3500ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי/מסך. עדיפות לחנות מחשבים באיזור כפר סבא כבר הרבה זמן שלא הייתי מעודכן אז אין לי כל כך מושג מה הולך היום, תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שלום. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב לפי הפרמטרים הבאים: פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - עד 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא (לא מסך לא מקלדת לא עכבר לא רמקולים וכו') 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד של אינטל בלבד. ושכרטיס המסך לא יהיה אונבורד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - העיצוב לא חשוב בכלל, השקט חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?זה מחיר מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עדיף שהמחשב יוכל להריץ משחקים גם בעוד שנתיים בהגדרות בינוניות או מעל(אם אפשר לבקש כזו בקשה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA, COD ושות' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

14. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מעבד RYZEN 7 5800X והארדיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות ושום דבר בסגנון.. עדיף שלא יהיה גדול 7. האם ה…

• 0 תגובות
    • 332 צפיות
  15. שלום, אני הולך לקנות את המפרט הבא בתחילת חודש אוגוסט: -אני לא הולך לעשות OC. אבל מעוניין לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. -העדפה ל-AMD ;D מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-UD4P זיכרון פנימי---------G.SKILL 8192MB (2048X2)X2 DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ דיסק קשיח---------WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM WD5000AAKS צורב---------------Samsung SH-S223B x22 SATA Black DVDRW כרטיס מסך---------Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5 256bit Retail כרטיס קול----------Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת---…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by kobx,

ללא מסך שיכלול 2 ג'יגה זיכרון.. בעיקרון הגעתי ל2 מפרטים אחד של AMD ואחד אינטל.. אם אפשר דעות או הצעות או מפרט אחר אז בכיף INTEL: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box -¤1,280.00 DFI Infinity 975X for LGA775 - ¤1,060.00 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB +Arctic-Cooling Accelero X2 - ¤1,250.00 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm - ¤330.00 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL - ¤1,200.00 THERMALTAKE BIGTYPHOON - ¤255.00 Sunbeam Samurai BLACK - ¤200.00 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII -¤520.00 סה"כ : ¤6,095.00 AMD Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 - 1200 DFI INFINITY NF-M2 AM2 - 570 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Acce…

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  17. מפרט שבנו לי פה פעם: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤469 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤781 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤165 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤331 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS ספק כח HEC 400TRT 400W ¤225 http://skypc…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי גם לטובת לימודי עיצוב (תקשורת חזותית, משלב עריכת וידאו וrendering) וכמובן גם למשחקים... אין לי צורך בציוד הקפי (למרות שאני מת לקנות את המסך הענק של DELL) הרכבתי מפרט שנראה לי איכותי באתר טי.אמ.אס, מה דעתכם? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35T-DQ6 Conroe Support GP35TDQ6 ¤ 1151 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד THERMALTAKE BLUE ORB FX CL-P0333 ¤ 212 1 ספקי כוח Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails W0134RI ¤ 472 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤ 1724 …

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by GgaDawn,

אהלן, פתאום ביום בהיר אחד נשרף לי הלוח אם (מחשב בן 5 שנים, socket 478 אי אפשר למצוא אפילו לוח חלופי) אז הגיע זמן לשידרוגיישן: הרכבתי מחשב שאני רוצה להזמין בתקווה עוד היום או מחר מקסימום.. שאלות/ שיקולים: * יש לי שלושה הארד דיסקים: 250 ג'יגה , סאטה 2 80 ג'יגה סאטה רגיל 80 ג'יגה עתיק (IDE) אז אני לא חושב שיש צורך בעוד... *כ. מסך: עד כמה גרועים albatron יחסית למתחרים? כי המחיר משמעותית יותר זול... *מארז: רוצה משהו עם קירור מאוד יעיל (חדר חם) *זיכרון: בחרתי מהירות 1066 מתוך שיקול של שידרוג בהמשך ... לא בטוח שזה רלוונטי. *בקטנה אבל: הרכבה עולה 80 שקל? יש סיבה לעשות אוברקלוק? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q6…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים, אני כבר אומר מראש שאין טעם לשאול אם אני משלם במזומן ובאיזו חנות אני מעדיף כי אני מזמין מחול. 1. מה התקציב? בין 6.5 ל7 אלף, ניתן לחרוג ל7.5 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כבדים, תוכנות עריכה (תלת מימד). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?העיצוב ממש ממש לא חשוב, חשוב לי מאוד הקירור ושהמחשב יעבוד שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לפחות 1TB זכרון, בין 4-6GB RAM של DDR3, מעבד INTEL CORE i7…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיחזיק לתקופה של 3 שנים בערך (אין לי כוונה להחליף את המחשב בזמן שהותי בצבא). ידוע לי שלא ניתן לנבא עד מתי מחשב יחזיק מעמד, אבל השאיפה היא לכמה שיותר (: אני מתכוון לקנות אותו במהלך שבוע הבא, כך שדיון זה הוא אחת ההתייעצויות האחרונות שלי לגביו. הצרכים מהמחשב כוללים הרצת משחקים ברזולוציות גבוהות, עבודה גרפית אינטנסיבית (3dsmax, Photoshop, Maya, תוכנות בסגנון), צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, קידוד ועריכת סרטים (עבודה עם VirtualDub, Adobe Premiere Pro 2.0 וכו'). כמו כן מתוכנן גם OC. אני רוצה שיהיה לו הרבה זכרון פנימי, כרטיס מסך ומעבד חזקים, ומסך 24" (הזה של DELL נראה מצוין), מקלדת G15 ועכבר G5. אין צורך ברמקולים, אני אחבר למחשב את המערכת שלי. חוץ מ…

• 61 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by axon,

שלום אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה גרפית בפוטושופ ועם קבצי RAW המחשב מיועד לעבודה מרובה במקביל, המחשב שלי היום לא ממש סוחב ביטורנט מוזיקה פוטושופ ולייטרום ביחד אני גם רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משהו, אני חושב שעד 1000 שקל מהתקציב לכ. מסך זה בסדר ? עוד משהו חשוב זה השקט , בעיקר ב IDLE אבל גם בעבודה תודה ! (:

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  23. ברצוני לקנות מחשב למשחקים ועריכות. הסכום שאני יכול להשקיע הוא בסביבוות ה 4000 שקל. החלקים הם: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז+ ספק שאלה. כדאי להשקיע על לוח אם עם 2 PCIe ו 4 חריצי זיכרון? אשמח לשמוע המלצות לחלקים. ממקומות זולים ולא משנה לי מקום הקנייה.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Tommy Latipov,

ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.