ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אני יודע את השולחני שלי אני צריך לנקות פעם בכמה חודשים ויש המון המון אבק, השאלה מה קורה בתוך מחשב נייד? לא צריך גם לנקות? כמה זה מסובך לפתוח אותו ולנקות אותו?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי שם והמחיר $2,169.00 Intel Core2 Duo processor T9900 (3.06GHz 1066MHz 6MBL2) # Genuine Windows Vista Business # 17" WXGA+ LCD 200NIT # NVIDIA Quadro FX 2700M 48-core CUDA parallel computing processor 512MB (dedicated) # 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) # Ultranav + Fingerprint Reader # Non-RAID HDD, 250 GB Hard Disk Drive, 5400rpm # CD-RW/DVD-ROM 24x/24x/24x/8x Max Combo Ultrabay Enhanced (Serial ATA) # Express Card(54mm) + Express Card(34mm) # Intel WiFi Link 5300 (AGN) with My WiFi Technology # 9 cell Li-Ion Battery בארץ: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3973&p=130 אני יודע שיש הבדלים במסך (מעדיף רזול…
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך מחשב במחיר של עד 2,500, גודל כמה שיותר קטן (כמה שפחות משקל), למטרות לימודים (אופיס) ואינטרנט. אורך סוללה חשוב - לפחות 3 שעות. זיכרון - לא יותר מ-160 GB. כרטיס אינטרנט אלחוטי חייב שיהיה. אם אפשר, אז גם מצלמה ומיקרופון מובנים. כמו כן, עכבר שהוא משטח ולא נקודה אדומה. אשמח למחשב כמה שיותר זול. תודה מראש, אבירן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני אנסה לכסות את כל מה שאני צריך לפי הת'רד שמסביר פה מה צריך בשביל לבנות מפרט... בכללי- אני צריך מחשב חדש ללא ציוד היקפי, ללא מארז\ספק וללא הרכבה ומערכת הפעלה, עד 4000 (אפשרי לעלות גם ל-4500 אך ורק אם יש צורך מוצדק\במידה ואוכל לקבל משהו טוב יותר משמעותית), קודם כל שיתאימו למשחקים יחסית כבדים (נגיד ככה, שיוכל להריץ על הכי גבוהה את רוב המשחקים כיום וגם אלו שיבואו אחר כך, בצורה חלקה על הגדרות יחסית גבוהות), אבל גם לשימושים של גלישה, מוסיקה באיכות טובה (בעיקר), עבודה בסגנון משרדי\תכנות- שיהיה מהיר יחסית ולא יתקע בזמן עבודה אינטנסיבית עם הרבה תהליכים ברקע. חשוב שיהיה לו נפח דיסק גדול כמה שיותר (אם המחיר מאפשר, 1 טרה בית נפח דיסק) המחשב ירכש ככל הנראה כחודש-חודשיים מעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי חברים מחר אני קונה מעבד E8400 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לי עד 220 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שהכותרת מפרטת אני מעוניין במפרט של מחשב שמאפשר הרצה מלאה וטובה של סוג המשחקים הנ"ל. הדאגה העיקרית שלי זה שכשאני מבקש מאנשים מפרט שמיועד לתחומים האלה אני מוצא נטייה למזער במשאבים מתוך הנחה שאני לא צריך מחשב טוב אם כל מה שאני מעוניין בו זה משחקיי רשת. בפורום הזה מבינים הרבה יותר ממני מן הסתם, אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לציין שאני מעוניין במחשב שיהיה מסוגל לעבוד על יותר מ"רק" משחקיי רשת (למשל הורדות, אם כי לא משהו גדול כמו סרטים וקטעיי ווידאו ארוכים יותר ממספר דקות). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט הכי הכי פשוט (וכמובן הכי הכי זול ) בשביל מחשב שהשימושים היחידים שלו הם אינטרנט ואופיס בלבד. (כמובן שאם אין ברירה אז אפשר לחרוג מ1500) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקיי הזמנו ברגע האחרון לפני שעה ומשהו את המחשב הזה, תודה למנהלת הפורום שהמליצה לי עליו : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1614 עכשיו בעיה קטנה - אני רוצה להכין לחברה שלי דרייברים והכול, ואני לא מוצא באתר של דל דרייברים של xp למחשב הנייד הזה . יש באתר של דל דרייברים רק עבור ויסטה, אני מפחד שאתרים לא מוכרים אולי זה דרייברים לא מאושרים, או וירוסים או אלוהים יודע מה. אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם MA78GM-US2H מעבד Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל? (חוץ מהמחיר) תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שציינתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ב3,500 ש''ח. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, אך אולי במהשך הוא ישמש אותי לצרכים אחרים כמו תכנות, עיצוב וכו'. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, קריר, ושאני אוכל להשאיר אותו דלוק במשך כמה ימים רצוף 0תמיד פחדתי לעשות את זה עד עכשיו). אני מאמין שבעתיד אני ארצה לשדרג את הזיכרון או ההארד דיסק, אז כדאי שיותאם לכך מראש. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והכרטיס מסך של Nvidia. זה לא הכרחי, אבל אני אוהב את החברות האלה. וחשוב לי להדגיש שוב את נושא השקט והקירור, כי אלה באמת דברים שחשובים לי. תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עם מפרט למחשב נייד, עם ביצועים חזקים, באיזור 5000-6000 ש"ח. המחשב לצרכי מולטימדיה ולכן חשוב שיהיה עם כונן קשיח גדול ומסך חד. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX ¤379.00 1 ¤379.00 לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail ¤241.00 1 ¤241.00 זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ¤263.00 1 ¤263.00 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB ¤487.00 1 ¤487.00 כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB ¤241.00 1 ¤241.00 מארז - JSP N-630B 400W PSU ¤260.00 1 ¤260.00 צורב - LG- H55LS RETAIL IDE ¤135.00 1 ¤135.00 הרכבת מחשב ללא תוכנות סה"כ: 2105 המפרט הורכב מהחנות p-see.co.il ואם אתם משנים משהו אז שיהיה באותה חנות וכמה שאפשר באותו תקציב. הבנתי שהספק כוח לא מומלץ אז אני אשמח אם תוכלו לשנות אותו למשהו טוב בלי לחרוג מהתקציב.. אם שאר המפרט בסדר אז אין סיבה להחליף חלקים.
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Asus Eee PC 1101HA, MSI Wind Black U100, HP Mini 1199 ו-Acer Aspire One 751. Acer = Z520 + 8Hr + 1.35Kg + 11.6" = 2,300 Asus = Z520 + 10Hr +1.4Kg + 11.6" = 2,500 MSI = N280 + 5Hr + 1.3Kg + 10.0" 1,900 HP = N270 + 3Hr + 1.01Kg + 10.1" = 1,500 הגורמים להתלבטות הם המעבד + חיי הסוללה + משקל + גודל מסך לעמות המחיר. שימושים: אינטרנט, וורד ותמונות... האם שווה להתפשר טיפה על המעבד ולקבל מסך יותר גדול עם יותר שעות עבודה? = האם עדיף Acer/Asus על MSI/HP? אם הלכתי על מעבדי N עדיף להתפשר על מעבד טיפה חלש יותר(270) ולשלם 400 ש"ח פחות? אם הלכתי על מעבדי Z עדיף לשלם עוד 300 ש"ח על מותג או שזה בכלל לא מותג והוא באמת יותר טוב? משך העבודה חשוב לי לכן האם תוספת המחיר באמת שווה?…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-