עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sam81,

היי ח'ברה , יש לי מפרט שאני חושב שמתאים לי, המחשב מיועד בעיקר לתיכנות כבד (גם תלת מימד) ,לימודים,אינטרנט, סרטים וכו' .. לא כ"כ למשחקים ואם כן אז לא לכבדים כי זה לא מעניין אותי כ"כ, התקציב הוא בערך 5000 . אז ככה.. amd athlon 3000+ 64bit , albatron k8x800 pro - 1951 nis 2X256 mushkin 400mhz - 2X354 nis sony 52X32X52 - 188 nis w.d 80gb 8mb 7200rpm s.version - 462 case+p.supply gyrotech midi atx + 500W - 190 nis lg 17 flatron f900p - 1080 nis club3d 9200 128mb tv/dvi - 426 --------------------------------------- the sum is 5005 nis טוב.. אז מה אתם חושבים? , שוב..המחשב מיועד בעיקר לתיכנות אז האם נכון ללכת על A64 ולא על Prescott או משהו כזה.. הארות,הערות וכו'... יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Dor Hen,

היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by HAPOELTA,

המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים ואני רוצה לשדרג. המחשב שלי כיום: E2160 1.8 GHZ לוח אם GA-945P-S3 512X2 giga ram 667mhz (kingston) 7600GT 256MB הספק הוא G-Pro P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) דבר חשוב מאוד - המסך שלי הוא 22' ולכן משחק על רזולוציה של 1680X1050 המחשב שלי מתחמם מהר מאוד, ככה שתשתדלו להביא לי כרטיסים בלי נטייה להתחממות יתר... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by yesman,

חודשיים אחרי הפרסום של רשימת המפרטים המומלצים בפורום האם הם עדיין עדכניים? האם יצא עדכון בקרוב? מה התעדכן במחיר / רכיבים שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. Started by pohn1989,

שלום אז ככה יש לי כרגע e8400 3.7ghz gigabyte ep43 ds3l corsair 550 hx evga 9800gtx 512 4gb ddr 2 800mhz g.skill אני מעוניין בשידרוג שיוכל להריץ BF3 בלי בעיה כמה אני יכול להוציא על השידרוג עד 2500 שקל אבל תתנו הצעות שיהיו גם טובות לטווח הארוך תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by xcalibur,

מדובר במפרט שאמור להחזיק לאורך זמן כולל שדרוג מעבד והוספת כרטיס מסך פלוס אוברקלוק. כרגע יאוחסן בתוך מארז HAF932 ויחובר לטלויזיה 1080P 42" 600 הרץ של פנסוניק. לוח אם: Asus P9X79 מעבד: Intel Core i7 3820 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרון: Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ספק כוח: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: MSI Radeon HD 7970 3GB הארד דיסק: corsair neutron gtx 240gb SSD מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, יש לי בעיה במחשב נייד של המשפחה הווינדואס לא עלה (היה עושה מסך כחול אחרי קצת טעינה) פירמטתי ועכשיו אחרי הפירמוט המחשב מנסה לעלות בפעם הראשונה (לעוד התקנות אני מתכוון בפעם הראשונה אחרי ההתקנה של הווינדאוס מהDOK) והוא רושם לי שהיה תקלה ושהמחשב יעשה עכשיו ריסטארט בהתחשב בזה שכל התקלות התחילו אחרי שאחי המאוד מאוד חכם הפיל את המחשב אז אני מתאר לעצמי שיש תקלה או בדיסק קשיח או בזיכרון (חושב יותר בזיכרון) הבעיה עכשיו שהחלקים היחידים שיש לי הם חלקים מהמחשב שלי והזיכרון בו הו זיכרון DDR3 כאשר במחשב המשפחתי יש זיכרון DDR 2 ולא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי תאימות DDR3 למרות שאני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד ואני לא יקנה זיכרון חדש רק בשביל בדיקה אני מתאר לעצמי שהרבה אין מה לעשות אבל…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by romi,

אני לפני קניית נייד חדש. האם נכונה השמועה לפיה עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים לניידים? חשבתי לרכוש את הדל שבקישור., ולהתקין עליו חלונות XP. במקרה כזה יספיקו לי ה - 512 GB זיכרון? ושאלה אחרונה: האם כדאי לשדרג ( בתוספת של 300 שח ) את הדיסק הקשיח למהירות 7200? האם ארגיש בהבדל? השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט , אופיס. בעיקרון שימושים משרדיים אך גם סרטים ומוסיקה מידי פעם. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  10. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  11. איך זה נשמע לכם ?? ומה המקסימום שאפשר להגיע ( אילו משחקים בתצורה המקסימלית ניתן להריץ על הנתונים האלו ) ? INTEL DUAL CORE T3200 2.0 677 667 4 RAM GB INTEL GMA 4500 VISTA PRIMUM 12.1 " מסך 800 על 1280 לא רחב איך נראה לכם ?? בברכה ותודה שי

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Oprapc,

את המחשב קניתי ב-4800 ש"ח כולל מע"מ. המארז בתמונה הוא שלי כמובן. עיצבתי את המפרט שקניתי בתמונה שצירפתי לפה. המחשב ללא מסך וללא סידירום. מה אתם חושבים על המחשב?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by zombie,

אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  14. המפרט הוא לחבר התקציב הוא 4.5 עם אפשרות חריגה ל5 המעבד חייב להיות 4 ליבות בגלל שהוא עובד דרך הבית בעיצוב ועריכת וידאו המפרט גם למשחקים כי הוא משחק יחסית הרבה במשחקים כמו GTA ASSISSIN CREED CRYSIS וכל אלה ברזולוציה 1920X1200 עם פילטרים + מארז עם חלון הביאו לי מפרט במקום אחר ואמרו לי שעדיף את זה + 275 או 4890 במקום הכרטיס שיש עכשיו אם אני רוצה להשתשמש בחריגה מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤640 כרטיס מסך: PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 N…

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  15. שלום לכולם, נתחיל מהעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. העלתי כאן ת'רד לפני מס' שבועות והביאו לי מפרט, אבל כשבדקתי אותו הוא היה בעמוד השלישי אז לא רציתי להקפיץ. מה שגם המפרט שהביאו לי שם היה AMD ואני צריך מפרט INTEL אז בניתי משהו תגידו לי בבקשה אם זה מספיק טוב ואם אפשר לשפר משהו במסגרת התקציב. המחשב בעיקר להורדות, אנטרנט, אי סי קיו, וגם קצת למשחקים: Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 925 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 725.00 ¤ 1 Gigabyte GA-945PL-S3-RH Intel 945P Motherboard 489.00 ¤ 1 Twinmos 512MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory 334.00 ¤ 2 Albatron 7300GT 256MB 128Bit PCI-e Video Card 475.00 ¤ 1 WD WD1600JS 160GB 8MB S-ATAII HDD 329.00 ¤ 1 LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD±R/RW 190.00 ¤ 1 Sony/Alps/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  17. * מטרות המחשב- הרצת AutoCad, illustrator,Photoshop, בעיקר דו מימד. * גודל המסך-13-14 * משקל רצוי? אם זה הפרמטר הזה מול מחשב איכותי יותר-מחשב איכותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אפשרי לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כדאי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. הערות נוספות- אשמח להשוואה מה המחיר של המחשב בארה"ב, כי יש אופצייה שייקנה שם. אם צריך תשובה לעוד פרמטרים אשמח לענות. ד"א דף אקטיבצית החשבון בפורום מאוד מבלבל, הייתי מציע לערוך אותו מחדש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. Started by shahar07,

המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים

21. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  22. שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by haimcoen,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by Batels,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים