ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי שווק חיים קיצר הוא צריך מחשב חדש כמה שיותר מהר הוא צריך רק חומרה (מארז ותכולתו - יעני בלי ציוד היקפי, מסך וכדומה...) אבל בלי כוננים של דיסים/דיסקטים אין ממש דרישות מיוחדות תקציב 3000 שקל מחנות בחיפה! (רק בחיפה) פנדה / נעה / מרדנית / k.s.p .... הוא לא משחק במשחקי מחשב אבל צריך שיהיה לו כרטיס מסך נחמד... כי הוא פעם ב... משחק (לפעמים שכשבא לו...) שיהיה לו 80 / 120 GB מקום ו 512 / 1024 MB (רצוי ה1GB) לא מתוכנן OC !!! ככה שאפשר גם סתם לוח אם של intel (אם אפשר להכניס לתקציב e6300 אז טוב מאוד) הוא לא צריך מארז מעוצב וכדומה ככה שיהיה לו מספיק COMPUCASE 6A19 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 ומטה לא מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת עכבר ורמקולים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט הקירור והעיצוב לא חשובים לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב אבל לא כלכך יפריע אם הוא יהיה רועש טיפה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מ…
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS Global Offensive, BF3, Far Cry. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x990 topfield TLD1900D. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לעכשיו, בינוניות עד נ…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עד הגיוס ואני חושב לקנות משחק כזה בערך... מפרט עצבני עם לוח טוב עם סלי עם כרטיס מסך 6800GT שאחרי שנה ככה שיגיעו משחקים חדשים יותר אני יוכל להוסיף עוד 6800GT ואני ממש צריך את ה LCD אני מקוה שזה אחד טוב למה אני לא כל כך מבין בזה... ואני לא חושב שכדאי לי לקנות מ KSP הייתי מעדיף לקנות בזיגזג אבל שם קצת יותר יקר ואין את כל מה שיש פה... |: תודה מראש לעוזרים לשפר. מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3200 64Bit 939 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 1 1020 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 22…
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רק מחשב ללא מסך מקלדת וכו' צריך כרטיס מסך עם כמה שיותר CUDA או שעדיף ללכת כבר על הMAC PRO? תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט מתאגר משו.. שנים אני מחכה שיצא דיאבלו 3 -הוא לא יוצא לקונסולות בזמן הקרוב. במקביל אני צרכן כבד של סרטים וסדרות בHD. החלטתי לבנות מחשב משחקים ומדיה אבל בדירה שלי היום אין מקום לשולחן מחשב והלפטופ שלי שמספק אותי נהדר בסרטים לא בכיוון של להריץ משחק כזה.החלטתי ללכת על קונספט קצת מוזר:מחשב מדיה קומפקטי שמחובר תמיד לטלויזיה ומשמש לסרטים ומשחקים. ציוד הקפי אלחוטי, טלויזיה וסטריאו משובחים כבר יש ואולי אכלול בהמשך גם גויסטיק סטייל קונסולה ושלט לסרטים מעבר לעכבר ומקלדת. המארז שאני רוצה כבר די ברור לי והוא : LIAN-LI Cube Case PC-V354Bשעולה 850 ללא ספק כח. אכן קנס אך מתאים בול לצרכים ולגודל על המזנון הקטן (דירת סטודנטים). עד 25 רוחב ועד 45 עומק. חשוב להבין את היכו…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האלן, קיים ברשותי מחשב זה 5 שנים, אחלה מחשב לא עושה יותר מדי בעיות, אבל לפעמים קצת איטי. הייתי רוצה לשדרג אותו, אני ממש לא מבין בנושא אז אני סומך על ההצעות שלכם, להגדיל את הרמ, להחליף ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, כרטיס מסך.. לא יודע. אני מוסיף כאן שתי תמונות עם כל המידע על המחשב שלי שיעזרו לכם לעזור לי. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתוכנות גראפיקה כמו פוטושופ, לייט רום, אפטר אפקטס. ותוכנות סימולציה כמו ADS AWR וכו' ראיתי בחיפושים את ה Aspire AS5745G של אייסר עם מעבד של i7-720QM 4GB ראם ומה שמשך את העין שלי הוא הכרטיס מסך nVIDIA GeForce GT 330M Graphics מה אתם אומרים על מחשב כזה בתקציב של 4K?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין לפטופ מטייוואן (יש אותו רק שם) וכתוב שם שמצורף בקופסא טופס "Factory Warranty". קראתי קצת וזה אומר שהחברה של הלפטופ (במקרה הזה אייסר) צריכה לתת לי אחריות בסיסית כלשהי (?). האם זה אומר שהמשווק של אייסר בארץ יהיה חייב לתת לי את האחריות הזאת אם אני אראה לו את הטופס?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, הייתה שמח להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח. מצרף הודעה לפי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה של עד 500 שח מקסימום (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה, הרבה אינטרנט ועבודה על הרבה חלונות ואפליקציות במקביל. בנוסף המחשב ישמש לקצת תכנות בסיסי וצריך להיות מסוגל להריץ פוטושופ סבבה (לא בתור תפקוד עיקרי אבל כן משתמשים בתוכנה לפעמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כול המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אז הנה מה שחשבתי (מפנדה) Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 520 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GB 690 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCI-e GV-NX73T256P-RH 529 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 415 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 450 ש"ח Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black 240 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח סה"כ: 4,058 ש"ח מה אתם אומרים? הלוח אם נראה סבבה, למרות שלא מתוכנן ממש OC אבל אני מעדיף לוח אם יחסית טוב. הכרטיס זכרון ראיתי בIQPC שיש להם 2X1G שזה עדיף והרבה יותר זול אבל הבעיה שהם מאוד …
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש נייד שיש בו כרטיס קול של 5.1 ערוצים לחבר למערכת קולנוע ביתית של לוג'יטק (3 חיבורי PL) ואם כן איזה באיזור תקציב של 3,000 ש"ח? תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1107.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ …
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט באזור הזול בין 2000-2500 ש"ח לא כולל מסך - ראיתי כמה הצעות למחשבים פחות או יותר טובים במחירים האלה אבל אני רוצה את דעתכם ועזרתכם - אני סטודנט ואני מוגבל בתקציב אאבל אני רוצה לסחוט כמה שיותר בתחום התקציב הזה אז בבקשה תנו לי כיווןם לסוג מעבד (עדיף AMD או INTEL) וכ. מסך (מוכן להשקיע יותר בתחום הזה) אני מתכוון להריץ עליו גם משחקים ככה שהמפרט צריך להיות בתחום הבינוני מינוס תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מעבד Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring Intel® Core Duo Processor T2350 (2 MB Cache, 1.86 GHz) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 1,024 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7300 supporting TurboCache technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 527 MB total available graphics memory using TurboCache technology with 2 GB system memory), DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) עכבר Touch Pa…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-