ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. בערך 4K, לא אכפת לי מזומן או אשראי. לא אכפת לי לחרוג עד 200 בערך. 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות נייד עד 3.5 האלפיות מקסימום השימושים שלהם נועד המחשב זה הכל - משחקים (עד כמה שאפשר.. אבל ממש רצוי שיגיע עם כרטיס מסך טוב- אם אפשר גם עם אפשרות חיבור לטלוויזיה כדי לראות סרטים במסך גדול יותר) אינטרנט, הורדות ומוסיקה (לא להזניח את המוזיקה - אני מעונין לחבר את המחשב למערכת סטריאו עם רמקולים ממש גדולים שיש לי) אני צריך שיהיה בו Wireless לאינטרנט, כמובן שכניסות usb מרובות זה תמיד מבורך, Bluetooth אם אפשר זה אחלה, מספרים(KEYPAD) בצד ימין זה קריטי? ההגיון אומר לי שזה חשוב לנוחיות. תקנו אותי אם אני טועה. אני לא יודע מה המערכת ההפעלה העדיפה למחשבים ניידים אז זה את זה אני אשאיר למקצוענים שבינכם. זו גם ההזדמנות לשאול מה ההבדל בין מסך מט למבריק?? ומה מומלץ?.…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם תקציב עד 2200 ש"ח וחשוב לי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי ושיהיה לו מסך יחסית גדול 15'~14' ובטריה שיהיה לפחות 4~3 שעות ושאם אפשר וזה מאוד חשוב לי שיריץ תוכנה שנקראת guitar pro 5
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5m…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
המחשב ישמש לבת משפחה לאינטרנט אופיס והורדת שירים, ממש לא משהו רציני. צריך גם מסך מקלדת עכבר ומערכת הפעלה Windows וכמו שכתוב^^^ התקציב הוא 3K עם חריגה אפשרית תודה. ורציתי לדעת מה דעתכם על אחד מאלה? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2893 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2267 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 ???
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 6424 עם WINDOW XP ידוע לי שב-VISTA יש תוכנה שבודקת את תקינות הבטריה,האם יש כזה דבר ב-XP הפקודה ב-VISTA היא כך: Using HP Battery ChecK HP Battery Check is a tool that provides information on the status and condition of batteries installed in a notebook PC. It is available on all Windows Vista HP notebook PCs. To launch HP Battery Check, follow the steps below. Click Start and then HP Help and Support. Click Troubleshooting Tools, and then under Battery Check, click Use this tool to test how well your notebook battery is functioning. Alternately, click Start, All Programs, HP, and then HP Battery Check. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב לאינטרנט,שמיעת מוסיקה,הורדה וצפייה בסרטים,משחקים ברמה סבירה,שהמחשב ירוץ מהר בעיקר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7732&perur=2&t=1&c=320 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1509
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות EMULE וסקייפ משקל רצוי-עד 2.5 ק"ג, עדיף פחות יש צורך ביציאת DVI דרך אגב, למה אתם מתכוונים באיכות בנייה? ואיזה חברות נותנות את זה? מה שמצאתי עד עכשיו זה: HP 2230s 2GHz 3GB 320GB 12.1 NX598EA LENOVO THINKPAD SL300 NS6L2IM 2738-L2G HP ProBook 4310s NX570EA HP Pavilion dv3-2150ej 2.1GHz 13.3 3GB 250GB NZ868EA Lenovo ThinkPad R400 2.1GHz 14.1 250GB 2GB 7443-22G ASUS F6a 2GHz 13.3 3GB 250GB ויש גם את ה-מחשב נייד LG E310-M.CP8BE 2.16Ghz 2GB אני מאוד מתקשה להחליט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נוטבוק בגודל -12 אינץ לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים - אולי בחיבור למסך אחר, האם הלנובו s12 יכול לענות על צרכי? האם קיים מחשב דומה (12 אינץ קל משקל) ב-500 דולר המוצלח יותר ממנו? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאמא שלי, אינטרנט, אופיס סרטים ופעולות רגילות כאלה של אמא אמא שלי הביאה לי חוברת של חנות בשם XDNO למי שמכיר. היא ראתה שם מחשב של ACER זה הדגם: acer aspire as5738z מפרט: מסך: 15.6 רחב מעבד: intel dual core t4200 זכרון: 2GB DDR2 דיסק קשח: 250GB צורב ורשת אלחוטית + בלוטוס השאלה עם המחשב הזה עונה לדרישות כמו כן המחיר. אשמח לקבל תשובה וגם המלצמה למחשבים אחרים לדוגמה בחוברת לא נרשם עם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה זאת אחלה אופציה כתוספת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. תקציב - כאמור 3500-4500. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור השרון ליד רעננה. 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי לי אבל עדיף יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי בראש: מאוד חשוב לי מחשב שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים... - גיימר שיהיה למשחקים כבדים כמו gta iv pro evolson conterstrike crysis תודה…
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עריכה: עידכנתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה כמו שביקש המנהל אהלן חברה אני קונה מחשב חדש.. הגיע הזמן : ) זה הוא המפרט ויש לי התלבטות קלה לגבי הכרטיס מסך בעיקר יש לי מסך 22 של סמסונג שאני יכול לעבוד איתו גם ברזולוציה של 1920 על 1200 ויראו מצויין זה המפרט ואני שובר את הראש לגבי כרטיס מסך שבאמת ינצל את המסך מעבד -Q9550 1200 שח לוח אם- ASUS P5QL PRO 484 שח זכרונות-kingston 4 gb 800 mhz 280 שח ספק כוח-enermax pro82+525 w 529 שח הארד דיסק-w.digital 500 gb 280 שח צורב של סוני שחור סטנדרטי 125 ש"ח כרטיס מסך- 4870 \varpor-x \toxic מה עדיף? אולי 4890? אולי 260 gtx או ששוה להשקיע עוד 120 שקל ולקנות את 275?ההבדלים במחיר בינהם זניחים ולא בשמיים אז באמת כבר שאני לא יו…
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מערכת עריכה לעמיתה שלי. הינה ההצעה 2. לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 3. מעבד-Intel Core I7 920 2.66Ghz/8MB/4.8 GT/sec 4. מארז Antec 1200 5. ספק כח ®Antec 650W ATX12V v2.2 PSU 80 PLUS 6. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 7. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 8. זכרון- KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ 9. דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 9.1 דיסק - WD WD5000AADS 500GB/7200/32MB SATA II 10. דיסק -D WD1001FALS 1TB/7200/32MB SATA II Black 11. דיסק -D WD1001FALS 1TB/7200/32MB SATA II Black 12. כ.מסך Asus ENGTX260/HTDI/896MD3/A 15. צורב LG GH22NS30 Dual Layer x22 SATA DVD אני אוהב את המארז הזה הוא שקט זרימת אוויר מעולה ו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תקציב: 2200~ ש"ח. לשלושה רכיבים זה נראה לי מספיק אולי אפילו יותר מידי. רכיבים לקנייה: לוח אם, מעבד, זכרונות. מה נשאר:מארז יש - סונטה ישן עם ספק 500. כרטיס מסך אסוס eah3450 (צריך להספיק לעבודה לדעתי) הארדיסק: משהו של סיגייט 500 גיגה שימוש: עבודה - הרבה חלונות. מולטיטסקינג - פוטושופ\ויז'ואל סטודיו הערות: אני דיי מנותק מהשוק לכן אני אשמח אם אתם יכולים להסביר למה בחרתם מה תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח השימושים יהיו בעיקר אינטרנט אופיס ומשחקים ממש קלים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-