ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הי, אני בדרך כלל עובדת על מק ואני עוזרת לחברה שלי שרוצה לקנות פיסי בתקציב של 2500 ש"ח בערך (+- 200 ש"ח). לא צריך מסך, גם לא חייבים מקלדת. כן צריך מחשב עמיד ויציב ואמין - לאו דווקא בעל ביצועים מרהיבים - זה בעיקר לעיבוד תמלילים, לשמוע מוזיקה, לצרוב קצת מוזיקה, ולגלוש באינטרנט. הדרישות הנוספות הן מעבד AMD (אני מרוצה מהתיפקוד שלו ומבינה שזה יותר זול), לוח אם אמין - (אולי כרטיס מסך יכול להיות משולב על הלוח אם, פשוט עם כניסות USB 2 ואולי גם כניסה לטלוויזיה), כרטיס זכרון של 512 MB RAM (או שניים של 256 - מה עדיף?). מארז עם כניסות USB מקדימה, ספק כוח יציב, רמקולים, עכבר, צורב דיסקים, כונן דיסקטים, הארד דיסק של 80 ג'יגה נשמע לי יופי - השאלה של מי. לא צריך גם מערכת הפעלה. זהו, אני …
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי שני מפרטים שהרכבתי ואני מתבלט ביניהם (אחד AMD עם פנום II ואחד Q9550)... אני לא צריך כוננים (רק צורב) , יש לי כבר הארד-דיסקים. אני צריך מפרט עם כח עיבוד כמה שיותר חזק כמו גם שיריץ משחקים וסרטים FULLHD בצורה טובה (בעיקר אבל כח עיבוד חזק). מפרט 1: --------------------------------------- מעבד : AMD Phenom II 940 לוח GA-MA790FX-DS5 זכרון GSKILL DDR2 1066 2X2GB כ.מסך PALIT HD4870 1GB ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W מארז CM 690 צורב PIONEER 216DBK SATA --------------------------------------- מפרט 2: --------------------------------------- מעבד : INTEL Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון GSKILL DDR2 1066 2X2GB כ.מסך PALIT HD4870 1GB ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W מארז CM 690…
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי לי מחשב בסקייפיסי ורציתי את עדתכם עליו. בכוונה לקחתי כ.מסך ומארז כאלו כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד חשוב לי. אני לא מתכנן OC ורציתי לדעת אם כדאי לי להחליף לזיכרונות CL4... המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1805 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים שירים סרטים אינטרנט ומסמכים כאחד... צריך שיהיה במחשב צורב שהוא צורב גם דיוידי וגם צורב רגיל... ומקלדת פשוטה אבל טובה ... [glow=red,2,300]לא כולל מסך... לא כולל פלופי... לא כולל רמקולים...[/glow] ושיהיה רק מחנות אחת אם אפשר... בתודה מראש לכל מי שיעזור לי.... תודה! [glow=red,2,300]עריכה: לא צריך גם הרדיסק hard disk...[/glow]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (אינטרנט ואופיס וסרטי hd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לג'ימניג אבל יחובר למסך טלויזיה בגודל 25-26-27 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? תקציב 11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר CS6 בעיקר וגם עריכת סאונד עריכה של הרצאות ומעט אפקטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 50 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיטוטים רבים ומכיוון שאני עוסק 90% בגרפיקה על ה CS4 ובאינטרנט האם באמת הלנובו החדש הזה שווא את ההשקעה ? LENOVO ThinkPad T410 2518-C3U 4GB 14 " עוד שאלה שצצה לי , אני קצת מפחד מכרטיסי המסך של אינטל האם כרטיס המסך שיש למחשב זה יעמוד בתהליכי עיבוד גדולים של ה CS4 ? איך השירות של לנובו בארץ למישהו יש מושג ? תודה רבה וחג עצמאות שמח לכולם ! שי ו. [br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 07:50:31 להל"ן המפרט המלא - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2609
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים ועוד הפעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ על רזולוציית 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סוללה,שימוש נכון.... כי אנחנו יודעים להשתמש נכון! אורך חיי הסוללה זה הפרמטר המשפיע ביותר על חיי המחשב שלכם. המחשב ללא סוללה שובק חיים, זה כמו שהאדם ללא אנרגיה. מה עושים על מנת שהמחשב יתפקד ולא יאבד את אורך חייו! רוכשים סוללה נכונה,איכותית! לא לחסוך כספית,כי התוצאות יבואו על חשבון בריאות המחשב! אז מה משפיע על זמן הסוללה ? זמן שימוש בסוללה של המחשב מושפע ממגוון דברים. מה שנקרא עומס העבודה שמוטל על יכולת המחשב. הרכיב שצורך הכי הרבה חשמל הוא בדרך-כלל המסך ככל שהוא גדול יותר וככל שהתאורה האחורית שלו חזקה יותר,ניתן תמיד להקטין את כמות האור. כך צריכת החשמל שלו עולה וחיי הסוללה מתקצרים. במידה ועשיתם פונקציה במחשב של חיסכון בחשמל, אז כמובן הכפלתם את זמן השימוש בסוללה. המעבד והמאיץ…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לוח אם intel dragon tail p35dpm L1g+fw 1333mhz נקנה בתאריך 18.12.2007 מעבד intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון ddr2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר twintech 9800gt 512mb ddr3 נקנה בתאריך 19.10.2008 גוף קירור לא תקין נראה לי seasonic 500w ss-500 et apfc f3 נקנה בתאריך 19.10.2008 arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס קול creative x-fi titanium pci-e sb0880 נקנה בתאריך 10.5.2009 כרטיס מסך gainward gt430 1gb ddr3 pci-e נקנה בתאריך 27.1.2012 samsung p2250 9800gt באריזה מקורית הכרטיס קול גם באריזה מקורית ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח לחרוג , לא חייב את כול הסכום רק אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה (בקטנה), אילוסטרייטור - פרנסה, אינדזיין - פרנסה, פעם ב.. עריכת סרט בתוכנה המובנית של חלונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת בכמה למכור את המחשב שלי... אז ככה.. AMD XP 2500 MOBILE @ 3600 + EPOX 8RDA3+ REV3 Geil 512MB pc2700 40GBHDD MAXTOR GF2 TI X52 CDROM LG FLATRON 17" 795 FT PLUS עכבר אופטי + מקלדת מארז COMPUCASE 61a9 HEC 300W קירור Vantec Aeroflow + 2X120MM(Vantec) in case הכל במצב תקין מעבד עם עוד חצי שנה אחריות לוח עם עוד שנתיים וחצי ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי משהו שמספיק לאינטרנט ואימיילים בלי ציוד הקפי ובלי ספק כוח. משהו טוב שלא יעשה בעיות התקציב הוא עד 900 ש"ח.. מקסימום.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
בקשה בקשה בקשה כמה שיותר זול לא צריך מסך lcd אפילו תירדו ל3k אם זה אפשרי אני רוצה intel805 +BT חובה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לוח אם טוב ל2.8 HT של אינטל כמובון הסוקת הרגיל חשוב מאוד שיהיה בוא כרטיס כול 5.1 מובנה (אם כול היוציאות אופיטת וכאלה ) לוח אם צריך להיות STA (להרד דיסק) ושיתמוך בדואל תודה מראש לכל מי שיעזור וכמה שיותר זול גג 800 שקל עריכה : עזבו את הלוח אם תנו מחשב כמלקפט עד הסוף בבכום של 5000 גג
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל (עדיפות עד 3K ) עבור המטרות הבאות : א. מה התקציב? 3-3.5K ב. מטרות המחשב : אינטרנט והורדות,קצת משחקים. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי. : צורב DVD ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא.אך מבקש תמורה מירבית לשקל . ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך? קירור בסיסי וטוב. ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה? הרכבת מחשב בלבד.ח. . הערות- מה דעתכם על המפרט הבא?(ניתן להוריד את עלות המסך ב כ400 שקל. מהעסקה הכוללת.) פנטיום 4 3.0GHz 775 צורב+דיסק קשיח 120GB זכרון 512MB+מסך MAG 17 ניתן לבצע שינויים ותוספות מחיר רגיל: ¤4,780.00 מחיר מבצע: ¤3,590.00 לוח אם INTE או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915 D…
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי אז ככה, אשמח לעזרה במפרט לפי הקווים הבאים: 1. תקציב - 5000-6000 ש"ח, יכול גם לחרוג קצת מעבר לזה. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים (מעט משחקי רשת) + צפיה בסרטים (+מעט עריכה גרפית). 3. ציוד היקפי - יש ברשותי רמקולים ועכבר/מקלדת סטנדרטים ממחשב ישן יותר אבל אשמח לשמוע על אפשרויות איכותיות יותר לשיפור חווית הגיימינג מסגרת התקציב, מעוניין לקנות מסך 22' אם יתאפשר במסגרת התקציב (בשאיפה למסך איכותי - Full HD). 4. זקוק לכלל המרכיבים הרגילים - DVD/צורב,כונן דיסקטים, כרטיס רשת בסיסי. 5. אין עדיפות לחברה כלשהי. 6. עיצוב וקירור - קירור סטנדרטי - לא מתכן OC. עדיף שיהיה שקט יחסית אבל לא צריך להיסחף להוצאות גבוהות. לגבי מראה - אני לא מתכוון להוציא על זה $ מיותר, רק שלא יכאב בעין …
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות לאחותי כמתנת יום הולדת. המחשב ישמש אותה בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ב HD. מלבד רמקולים לא צריך עוד ציוד היקפי. הקצבתי לעצמי 1800 שקלים במקור אך בסוף קצת גלשתי מעט. אנא הביעו דעתכם לגבי שיפור,שינוי או כל דבר אחר. תודה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5400 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5400 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪316 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צור…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-