עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UHU,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by מירו,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by orozer,

מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5529 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il (תודה רבה לYaRRiN על המפר…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by refaelok,

שלום. אני מחפש מחשב TOUCHSMART לא חייב שיהיה של HP .. בסביבות ה 3300 שקל. המחשב לצרכי לימודי הנדסת תוכנה .. אני מתכוון להריץ בוא את התוכנה של מיקרוסופט Onenote לא צריך משהו מטורף... פשוט אני מחפש את הדגם הכי שווה במחיר הזה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. בעיה מה עדיף 2 GB לזיכרון או כרטיס מסך החדש ה 1950 משהו כזה ו ספק כוח טוב ליברטי 400 במקום ספק HEC ובמקום 7600 GT מה עדיף? ואני מוריד סטיק של ג'יגה הויסטה יעבוד טוב על ויסטה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : 1) מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . 2) מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. 3) מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה לניידים אעביר לפורום ניידים. דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card:…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by Murmur,

שלום, שוב פונה לעזרתכם בהרכבת מפרט לעריכה בדו מימד (Adobe CS4) ובתלת מימד בתוכנת 3Ds Max, כרגע ללא כרטיס מסך (אתייעץ בנפרד) - תקציב 2500 ש"ח לא מתוכנן אוברקלוק חשיבות השקט 7/10 ציוד היקפי מקלדת ועכבר עריכה - ------- החלפתי ללוח אם מצ'יפסט 780 (קודם שמתי 785) האם יכולה להיות בעייה עם מתחי העבודה של הזכרונות שבחרתי? מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by eladsachs,

מחשב בלי ציוד היקפי ומסך. כונן דיסקטים בנוסף. 5000 ש"ח מקסימום בלי לחרוג. ועכשיו חשוב מאוד: מחשב שקט במיוחד - מועדף על ביצועים. המחשב ליד המיטה וממש לא בא לי רעשים. העדפה לחנות שנמצאת בראשל"צ. תודה.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  9. שלום, אשמח להמלצות לרכישת מחשב נייד - לא MAC מסך לפחות 14 אינצ' - RAM 16GB SSD 512 i7 (generation?) לא צריך: מסך מגע, טביעות אצבע, וכיוצא באלה. תודה מראש ! מחשב ראשון לצרכי תכנות :) לכן ממש אשמח לעצות נוספות תודה מראש וחג שמח !

10. אז כמו שרשום בכותרת - אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח. אין צורך ברכיבים הבאים: -ציוד היקפי(עכבר/מקלדת/רמקולים/צורב) -מסך. -אין צורך ב-HD. כל שאר הרכיבים שלא צוינו למעלה - להכניס למפרט. *מס' הערות בנוגע למפרט: -ללא OC. -התשלום יהיה במזומן. -רצוי שיהיה כרטיס קול נורמלי(לא מובנה או משהו בסגנון, אבל גם לא משהו יקר מדי) -אם ממש מומלץ: יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1437[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪386[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪956[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪340[/TD] [/…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by asta,

המפרט המופיע כאן משקף את כל החלקים החסרים במערכת . יתר החלקים שלא מופיעים כאן (כמו כרטיס מסך,ספק וכיוצא בזה ) כבר נרכשו ,כך שאני לא רואה טעם לפרט לגביהם. מעבד : 1385 Q9300 קירור מעבד: 359 XTREME 120ULTRA לוח אם: 593 EP35-DS3R זיכרון: 538 G.SKILL 800MHZ CL4 דיסקים קשיחים: 670 * 2 ‏ 750gb 32mb ST3750330AS seagate מטרת המפרט היא להרצה אופטימאלית של משחקים כבדים כשברקע מופעלים יישומים כבדים נוספים במקביל (הקלטה מכרטיס DVR +הקלטה מכרטיס טלוויזיה + הורדות מהאינטרנט) בכוונתי לעשות over clocking מתון של כ-20 אחוז . המחשב ימוקם בחדר שינה ויעבוד רצ…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  14. מפרט: מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T5750 (2 MB Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 160 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 3GBDDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, up to 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory, 16x PCI Express תקשורת Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps), international V.90 modem (V.92 ready) תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  16. ‎Gigabyte W566U-DC2TM‎ ‎Model‎ ‎W566U-DC2TM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎ ‎ Ports‎ ‎ ‎ ‎ USB 2.0 X4‎ ‎ IE…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  17. ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום לכולם, אני עוזר לחברה שצריכה לרכוש מחשב עבור מחקר באוניברסיטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? סימולציות פיזיקליות Matlab - באופן יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר ( משהו בסיסי מאוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאוד חשוב אבל שלא יטרטר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by shnord,

אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. מעבד AMD ATHLON 4000*2 S-AM2 לוח אם ASUS M2V-MX AM2 C.VIA זיכרון : KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ * 2 = 2GB DUAL CORE כונן קשיח 2 : SEAGATE SATA2 80GB , HITACHI 160GB SATA2 צורב די וי די : SAMSUNG DVDRW SATA2 כונן 1.44 מארז + ספק גנרי מסך NU TECH LCD 19 INCH L921G TV+DVI ________________________________________________ 1 . למה שאני לוחץ על E אקספלורר לוקח לדף 2 שניות לעלות ואז להיפתח ולפעמים 3 - 4 .. זה קרה מאז שהורדתי סרטים באימיול אין לי בעיה בדפדפן רק דיליי הזה ( שמתבטא גם בפתיחה קצת יותר איטית של דף אינטרנט ) 2 . יש לי אפשרות לשדרג ב 540 ש"ח ל ATHLON 6000*2 שווה ? נ.ב. מי שלא יודע בדקתי את זה באתר של ASUS מעבדים AM2 מתאימים לתושבת AM2 פלוס .

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. ציטוט של חבר: "אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, יש לי סכום של 5000 שקל רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי למצוא אחד טוב אני מחפש במיוחד מעבד וכרטיס זיכרון ושכרטיס מסך יהיה סבבה לא נפילה של ממש... תנו לי הצעות מאיפה לי לקנות מה ואיך, תודה רבה לעוזרים. חג שמח ושבוע טובב " ותודה לעוזרים מראש!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by GILGILGIL,

שלום, להלן הקריטריונים: מחשב לסטודנט שישמש בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך גם לסרטים מדי פעם, 15.6, מט, עד 2.5 ק"ג, סוללה 3 שעות מינימום, ללא WIN ככל שניתן, עד 3.3 אש"ח, דל או אסוס בלבד. בנוסף, אני חייב שהTOUCHPAD יהיה באמצע, אחרת זה מחרפן אותי חשבתי לקנות את הDELL INSPIRION החדש (3537) אבל הבנתי שיש להם מסך מט ושהם בסיסיים ביותר. על כן, המליצו לי על סמסונג (http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20391&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap) שנראה איכותי יותר אבל הTOUCHPAD בצד שמאל (אבל סמסונג???). מודה לכם על העזרה!!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  25. אני יודע זה מעט יש אילוצים , תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.