עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by domuzy,

למרות שאני לא הייתי מתלהב מכזו רכישה לעצמי, הבוס ביקש מחשבים מהירים וחזקים (ואלו הדרישות העיקריות) למשרד עו"ד, אז מה דעתכם על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. תקציב 3700 מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות. יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+- * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן וכן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא? והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by ElroyD,

מה התקציב המקסימאלי? 5,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO , GTA V , BF ועוד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ו…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  6. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by 104952,

חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש... הוא צריך מסך... ורצוי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו שצריך תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by fizban,

שלום לכולם! בשעה טובה בניתי לי לפטופ באתר של לנובו ארה״ב ובקרוב תתבצע ההזמנה. שנייה לפני שאני מזמין את המחשב הייתי שמח לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים: p8800 p8700 p8600 מכיוון שהמחשב עצמו גם ככה מגיע לכמעט 2000 דולר, תהיתי עד כמה ״שווה״ המעבד שבחרתי (p8800) ביחס לאחרים. כבר עברתי על גוגל לחפש השוואות אבל כל הציונים לא ממש מובנים לי.. תודה מראש לעונים! עריכה: אם אני כבר שואל, למישהו יש מושג האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר בשביל לקחת סוללת 9 תאים במקום ה 6? המחשב עצמו נועד לעבודה, תיכנות, הרצת VM וכדומה..

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by אוניה,

לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את ההצעות המצורפות . אשמח לדעתכם מה כדאי יותר / מפרט טוב יותר / חזק יותר . המחשב מיועד לסטודנטית , שימוש באופיס , גלישה ואולי מעט סרטים . משקל כמה שניתן נמוך . אין צורך במערכת הפעלה ( אם מוזיל ) מסך מט אחריות ( עפי המלצתכם שלוש שנים ) תודה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 http://fre.co.il/items/202479 - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט נוסף לשיקולכם http://fre.co.il/items/197256-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-430-G1-H6E27EA-

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by guyezra,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית וקניתי כרטיס מסך חדש - 6600GT אני מתלבט על איזה מחשב לשים אותו. השימוש שלי צפיה בסרטים וקצת משחקים מחשב 1: P4 1.8GHZ 768MB RDRAM 800HZ מחשב 2: P4 2.66GHZ 640MB DDR 333HZ איזה מהם ירוץ טוב יותר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום לכולם, אני עומד לפני קניה של מחשב חדש, השימוש בו יהיה לצורך קידוד וידאו שימוש בפוטושופ ומשחקים כבדים. חשוב לי שהמחשב יהיה מבוסס על מעבד אינטל (אל תנסו לשכנע אותי אחרת) שיהיה לו 1G של RAM וצורב DVD טוב ומהיר (עד כמה שניתן כיום) אני לא מבין כ"כ בנושא של כרטיסי המסך ולוחות האם לכן אשמח אם תעזרו לי למצוא כאלה שיחזיקו אותי למשך כמה שנים טובות עם אפשרות לשידרוג עתידי. התקציב המשוער הוא כ 7500 ש"ח פלוס מינוס 300 שקל. אודה לכם אם תרכיבו לי מפרט אחד ללא מסך ואחד עם מסך דק 17". תודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by tronado,

?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 745 1 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Nanya 270 2 540 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E 1995 1 1995 Total price 3870 ¤

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. ??? ??? ??? חוץ מהמחשב אני קונה גם מסך LCD שמתאים לעיבוד תמונה.(כנראה Viewsonic VP930, האם הוא מתאים גם למשחקים). אין אפשרות להעביר את התקציב מהמסך למחשב, בכל מקרה אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי בעלות שבערך 2500 - 2000ש"ח. השאלה היא איך "להרכיב" מחשב מהתקציב של 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הנ"ל. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ תודה מראש על עצתכם, אלון.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  18. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

19. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....

20. 1. מה התקציב המקסימלי? 4800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לרדת באיכות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מומלץ שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים,עבודה משרדית קלה ובעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV,Diablo 3, Assassin's creed וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ארכוש מסך 23-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by nirik,

איבדתי את כבל החשמל של הלפטופ שלי... למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כבל חשמל לנייד של LG מסדרת M1? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. Started by dimamah,

אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by factor,

http://tms.co.il/preview/spec/a5nl4dqg מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולריבוי משימות אני נעול על ה Q6600, לטווח ארוך האם המארז יחזיק את המערכת? אני עם מסך "17 לעת עתה :-\

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Israel Gimel,

שלום, יש לי 2 מחשבים די בני כבר כמה שנים שאני שוקל לשדרג, יש לי אפשרות לשדרג או את המעבד והלוח אם: core i7 5960X + gigabyte X99 - 955$ core i7 5930K + gigabyte X99 -680$ או את הכרטיס מסך ב: Geforce 980 g1 4gb- 573.48$ סה"כ יש לי 10,000 שקל לשדרוג ל-2 המחשבים (קצת גמיש, עדיף כמה שפחות להוציא). השימוש הוא גלישה ומשחקים כמו WITCHER על FULL HD, המטרה להגיע למשחק חלק בהגדרות הגבוהות ביותר, ושזה ישאר ככה לפחות שנה (אם אפשר ) המחשבים שיש לי כיום: מחשב א': Intel i7 - 870 2.93 Ghz Geforce 660 msi 8 GB ram motherboard - asus p7p55d ssd drive מחשב ב': Geforce 660 msi 16 GB ram core i7 - 3770s @ 3.1Ghz motherboard - DH77DF intel ssd driver נ.ב. א…

25. כמו שכתוב בכותרת.. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, רזולוציה מקסימלית: 1024*1280 בגלל המסך (ולא מתוכנן לקנות חדש). העדפה ל-Quad Core וחשוב מחשב שקט וקר.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים