עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מותקן עליו מערכת הפעלה Vista והוא ממש אבל ממש פועל בצורה מאוד איטית ניסיתי באמצעות המסך של הכלים של המחשב לפרמט ושיתקין מחדש את כל הווינדוס בלי כל השטויות אבל הוא עדיין לא זז והוא מתקין אוטומטית את הויסטה עם כל השטויות השאלה היא אם אני יכול להתקין על מחשב זה ווידוס מסוג XP ולהתקין את כל הדברים בעצמי תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by a-gold,

CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200 Motherboard Name Intel Eatonville D915GEV (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN Video Adapter Intel® 82915G Express Chipset Family (128 MB) זכרונות של HYNIX 256*2 זה לא בשביל משחקים זה לשימוש של אופיס, אינטרנט, מוסיקה לא יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  3. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אשמח לקבל הצעה למפרט לרכישה של מחשב נייח לעריכת וידאו בסכום של עד 4,000 שקלים. האם אפשר לרכוש מחשב בסכום הזה שיעמוד בדרישות של עריכת קבצי וידאו כבדים (120fps) יד ראשונה או שאהיה חייב לפנות למחשבים יד שנייה? עורך בprmiere pro ובafter effects. לא מעוניין במחשב שיריץ משחקים מטורפים אלא נטו שהעבודה עם התוכנות עריכה תהיה זורמת ומהירה ככל האפשר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. Started by Kabanus84,

שלום חברים, אני מחפש מחשב שאוכל לערוך איתו סרטוני 4k שאני מצלם עם הרחפן מבדיקה שעשיתי בגוגל המליצו על כרטיסי מסך עם נפח של 6gb לפחות אשר מקפיצים את המחיר ההתחלתי ל-5000 פלוס. אני חובבן בעריכה ולא מקצועי אז אולי אפילו כרטיס מסך של 4gb יספיק לי אם אשתמש בתוכנות פחות מסיביות. אני ממש לא מבין במחשבים והייתי רוצה המלצות לאיזה עוד דברים במארז יש לקחת בחשבון ואם יש לכם המלצה בגדול למחשב הייתי שמח לשמוע. המחשב ישמש אותי קצת לעריכה ולשימוש עצמי לא כולל גיימינג או משהו מסיבי אז לא הייתי רוצה להשקיע יותר מדי אם יש משהו בטווח המחירים של 3500-5000 שנראה לכם שיכול להתאים הייתי שמח לשמוע. אני מחפש pc.

6. Started by shortiiaf,

מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים, עבודה משרדית וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלאב וסוליד וורקס מזדמן +, אוטוקאד מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -אני חושב על קניית מסך כלול בתקציב, אחרת מפורט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  9. • מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by Syncro,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד amd duron 800mhz עם לוח אם של Aopen . יש לי זיכרון של 384m sdram וכרטיס מסך mx 440. מה שאני רוצה להחליף זה את המעבד,לוח אם,זיכרון + כרטיס מסך. התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל. זאתי ההצעה שמצאתי עד עכשיו : http://www.freewebs.com/inla/mifrat2.JPG תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  12. היי, אני מבקש לדעת איזה כרטיס נחשב כיותר טוב בדרגה אחת מעל ה8400. כמו כן אם יש איפשהו רשימה של רוב כרטיסי המסך לניידים מהחלש ביותר לחזק ביותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד DELL Inspiron 1520 עכשיו אני עובד עם מסך חיצוני שמחובר עליו.. עכשיו כל פעם שאני סוגר את הנייד אז בתצוגה במסך החיצוני נעלמת לי... (ד"א המסך החיצוני מוגדר כמסטר אם זה משנה) רציתי לשאול האם יש דרך שאני אוכל לסגור את המחשב הנייד מבלי שתעלם לי התצוגה במסך החיצוני? אם זה משנה אני על vista

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by iakovl,

בונה מפרט לבן של חבר, כאשר הדגם הוא GTX 980 בלבד!!! (אל תיכנסו לנושא למה, זה לא הנקודה) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10 במקרה הרע אבל המטרה לחסוך כמה שאפשר (8~7 יהיה עדיף) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה 3. רכיב שיש צורך לכלול במפרט? המפרט צריך להיות מבוסס על GTX 980 לא TI 4. עד כמה חשוב השקט ? כמה שיותר עדיף 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? שלילי

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by yariv1,

שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by asher,

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache מעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire לוחות אם למעבדי אינטל DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) זכרונות Maxtor 250GB (16MB) SATA II דיסקים קשיחים ASUS EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי מסך 7.1 Channel Audio כרטיסי קול DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer צורבים On Board 10/100/1000 ציוד רשתות HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מארזים 2 Lang. מקלדות MOUSE PS2 + roll עכברים TEAC X20 2.1 רמקולים DAEWOO 726BF 17'' CRT מסכים 4078 ¤ מחיר מבקש דעתכם על ההצעה הזו- אם ומה צריך לשפר,(יתכן שאכפיל זכרונות בשלב מאוחר יותר),המחשב מיועד לעיבוד תמונות…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by anakin,

שלום. אני זקוק להמלצה למפרט עד 3500 לשימוש ביתי. המחשב הוא עבו ילדה (בת 5) וישמש לאינטרנט, סרטים, משחקים (לא כבדים וחדשים ביותר) ושימוש משרדי קל (כמו כן ישמש לחיבור מקלדת קומפי). אני לא מצפה לשיא הטכנולוגיה אבל דבר שחשוב לי מאוד זה שתהייה אפשרות לשדרג אותו במידת הצורך הרצון והתקציב. המחשב צריך לכלול ציוד הקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים פשוטים) לא צריך לכלול מסך וכמו כן לכלול מדפסת. אם ניתן בעיקר מ-KSP זה יהייה מצויין. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש למערכת קולנוע ביתי. אני צריך רק קופסה (זתומרת לא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכל הירקות) חשוב לי כמה דברים ואני יתחיל בפשוט ביותר: 1.מארז המחשב - צריך להיראות טוב, אבל לא מצועצע ובלי אורות ונצנצים, ושיהיה אמין ובעל יכולת קרור גבוהה. 2.הרד דיסק גדול עדיף מעל 300GB ואיכותי. 3.כרטיס מסך מתאים לויסטה ולDX10 עדיף כמה שיותר חזק עד גבול המחיר NVIDIA בבקשה. 4.מעבד אינטל כפול ליבה שיתאים להצגה של וידיו בHD מלא. 5.כרטיס קול איכותי במיוחד (מתחבר למערכת 5.1 של B&W דרך רסיבר) 6.כל שאר הדברים שצריך כמו זכרונות, צורב DVD,ספק חזק ואיכותי,לוח אם וכל השטויות. נראה לי שציינתי הכל אבל אם לא אני פה קורא את התגובות שלכם מפרט עדיף מנוע מחשבים או חנו…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by The Ghost,

-לוח אם: Intel grant country 2 chipset ATI לא VIA ולא SIS -מעבד: Intel 3.4G, 4MB cache 64bit D ליבה כפולה 800Mhz -זיכרון:512MB DDR2 667Mhz -כ.מ:לא משולב GForce 6200 PCI-E -דיסק קשיח:160GB SATA 7200 RPM -צורב DVD כפול 16 -כרטיס רשת 10/100 -כרטיס קול 6 ערוצים 5.1 -מסך דק 17" LG 1718S/SAMSUNG 740N LCD -מארז,מקלדת,עכבר,רמקולים מחיר: 3420 ש"ח -לוח אם:Chipset Nvidia niorce 550 full ATX MSI K9N NEO -מעבד:AM2 Athlon 3800 H2 D.C 64bit AMD ליבה כפולה,לא 939 -זיכרון:512MB DUAL DDR2 667Mhz -כ.מ:PCI Express בנפרד מלוח האם GForce 7300 -דיסק קשיח:160GB SATA 2 7200 RPM -צורב DVD כפול 16 -כרטיס רשת:10/100/1000 -כרטיס קול: 8 ערוצים -מסך דק 17" LG 1718S/SAMSUNG 740N LCD -רמקולים,עכבר,מקלד…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  22. אני משחק משחקים כבדים מחפש מחשב נטו למשחקים שהמחשב גם יעלה לי בלינוקס אבל זה לא צריך לדאוג בלי עכבר מקלדת ומסך או רמקולים כל השטויות אני מדבר תכלס מחשב ואל תציעו לי לא amd ולא ati מה אתם אומרים לשפר?

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by lummy,

טוב אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לסרטים. ציוד היקפי שאני צריך - רק מסך (עדיפות ל24 אינץ'). התקציב הוא בעיקרון עד 6K אבל אני רוצה מחשב איכותי אז תשתמשו בכל הסכום (זאת אומרת, אם הגעתם לתקציב של 5K אז יש עוד 1K לשפר אותו... P: ). כמו כן, תציינו את החנות שבה השתמשתם כדי להרכיב את המפרט. אני מעוניין אך ורק בחנויות בת"א ושיש להן פוליסה של אחריות לכמה שנים. לצערי עם כמה מהמחשבים הקומים שלי יש לי זכרונות רעים עם עניין האחריות, ואין לי כוח להתעסק בזה - אני מעוניין בחנות איכותית ואמינה, שבמקרה והמחשב יתקלקל לא תשאל שאלות אלא פשוט תתקן אותו. בנוסף, אני מעדיף שהמפרט יגיע מורכב מהחנות. תודה מראש! עריכה: אני גם פחות מבין בנושא, א…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by Amba,

שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח מקס' לצורך המוזכר לעיל. דברים שחשובים לי שיהיו בלפטופ הם קורא טביעות אצבע לאבטחה, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר, משקל קל ככל שניתן, וכמובן זיכרון RAM כמה שיותר גדול. אני ראיתי בפורומים ובאתרי מכירות למיניהם את dell Inspiron 1545 T6400 אם אפשר לשמוע את דעתכם עליו, והאם לדעתכם הוא מתאים לי. הצעות לדגמים נוספים התקבלו בברכה ובשמחה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים