עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hellcat,

המחירה על גבי הפורום אסורה. נא להשתמש ב Trade Zone.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. הי אני צריך מפרט לעבודות בתוכנות כבדות (בעיקר Vmware) בסכום של כ4000 שקל. בניתי את זה: [table] [tr] [td]Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray [table][tr][td]1099[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [table][tr][td]670[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [table][tr][td]550[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]HD 6670 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [table][tr][td]490[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ [table][tr][td]255[/td][/tr][/table][/t][/td][/…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני צריך עזרה בין שני מערכות מחשב דומות אך בחנויות שונות ( כולל oc ) 1) איזה חנות אמניה יותר 2) איזה חנות תהיה זולה יותר ב 10 תשלומים 3) האם המערכת שבניתי טובה מספיק למחשב רק למשחקים , עד 7k , כולל oc 4) איזה מערכת הכי טובה למחשב זה ? win vista / win xp ו איזה 64 , 32 , ultimate ? proffessional ? מערכת ראשונה מ - TMS מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 543 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 קירור למארז THERMALTAKE 80 mm FAN GRILL a1457 ¤ 27 1 זיכרונות Transcen…

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  6. האם הרטינה גורם לעייפות בעיניים אחרי שימוש ארוך? האם יש אי יכולת להסתכל על שום מסך אחר אחרי שאתה מרגל לאיכות של הרטינה? ובגדול אם היה לכם אופציה לבחור בין שני מחשבים, שניהם עם אותו מחיר: MacBookPro retina display I5 + 8GB +256 SSD או MacBookAir +i7+256 SSD +8GB RAM תודה לעונים....

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. לאחר סקירה של שבוע אלו הדגמים שמשכו אותי, כמובן שאם יש משהו שלא מופיע פה והוא נותן תמורה טובה יוצר אני אשמח. השימושים הם לעבודה משרדית וקצת גיימינג. חשוב לי SSD לא צריך מערכת הפעלה. אשמח לעזרה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28443 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27170&added=1 https://ksp.co.il/?uin=54110 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28619 https://ksp.co.il/?uin=57199

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by anri,

בעזרת ה' מחר אני קונה תמחשב, אני זקוק רק לאישור סופי כמו שאומרים חח... זה המפרט : מעבד + קירור - Intel Core 2 Quad Processor Q6600 + THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme + Scythe 120mm MINEBEA 1,599.00 ¤ לוח אם - ASUS P5ND 750I SLI 850.00 ¤ זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 520.00 ¤ דיסק קשיח - Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB 549.00 ¤ כרטיס מסך - Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC CoolerMaster X2 SLI 1,499.00 ¤ ספק - CORSAIR HX 520W PSU 550.00 ¤ מארז - Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case 429.00 ¤ סה"כ - 5,996.00 ¤ יש לי כמה שאלות, בקשר למאוורר ( Scythe 120mm MINEBEA ) שמגיע עם ה THERMALRIGHT איך הוא ? מרעיש ? מקרר כמו שצ…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  9. מעבד amd4800am2 לוח מחפש המלצות ללוח טוב שייתן מענה טוב לא יקר וזיכרון גם מחפש המלצות לאיזה אצטרך כרטיס מסך כבר אמור להגיע לי אשמח על עזרה בנוגע לזה כי אני לא רוצה להישתגע אשמח עם תתנו הצעות זולות ותמורה גבוה לביצועים

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by matanefrat,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המחשב הזה: Dell Inspiron Mini 1012.. ואם כן, האם הוא מומלץ בתור נטבוק לגלישה באינטרנט, סרטים ודברים כאלה.. עוד משהו שרציתי לדעת, אם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה (הכוונה לבד) כי ראיתי שמוכרים אותו עם 1 ג'יגה ולא כתוב בשום מקום אם הוא תומך ביותר או שלא... (אני מניח שאם כן זה לא פוגע באחריות, יש לי מחשב inspiron ושידרגתי לו בעצמי) בכל מקרה, אם מישהו יש לו המלצה לנטובק הזה, או אפילו אחד אחר אני אשמח לשמוע, כי אני די מבולבל מכל הסוגים.. וגם לגבי שידרוג זיכרון ל2 ג'יגה לנטבוקים (כי לפי מה שראיתי לא מוכרים אותם עם יותר, ואם כן זה מקפיץ משמעותית את המחיר).. תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. יש ברשותי מחשב נייד Compaq presario cq60-220ej הבטרייה שלו כבר מתה לחלוטין וגם המטען כבר מתפרק חוטים חשופים תוקן פעמיים אצל טכנאי בקיצור אמרתי אם כבר אני קונה בטרייה חדשה אקנה גם מטען חדש כדי לא ליצור בעיות עתידיות.. מבדיקה קצרה המחירים בארץ מטורפים לכן אני רוצה להזמין מEBAY רציתי לבקש את עזרתכם במציאת הדגם המתאים הן של הבטרייה והן של המטען שאני צריך למחשב צירפתי תמונות של הבטרייה הנוכחית והמטען: מה הכוונה בREPLACE WITH HP SPARE ? איזה דגם אני צריך ? האם הבטרייה והמטען שמצאתי בEBAY הם אלו שאני צריך להזמין ? http://www.ebay.com/itm/Original-Battery-Compaq-CQ50-CQ60-498482-001-485041-001-/220647398273?pt=Laptop_Batteries&hash=item335f9c1b81#ht_2790wt_1396 http://ww…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. שלום לכולם, עם בוא הקיץ ברצוני להתחדש במחשב עם קירור מים ופוטנציאל אוברקלוק ושדרוגים בעתיד. חשבתי על מערכת עם מעבד חזק מאוד (אני לא מתכנן לשדרג את המעבד בעתיד), וכרטיס מסך שיכול להריץ את מרבית המשחקים שבשוק היום בהגדרות הגבוהות ביותר, או קרובות להן. כרטיס המסך יוחלף לאחר שיתעורר צורך ממשי לעשות כן. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הכל ב) במי…

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  13. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

הי ראיתי פרסום עכשיו באתר יד שנייה ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני יוצר קר. המפרט לא מפורט מדי, אבל כל המרכיבים העיקריים מוזכרים: מעבד: Interl i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק Samsung 840 250GB :SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח Antec 650W מארז Corsair Spec Alpha מחיר: 4,400 מה אתם אומרים, שווה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין בהרכבת מחשב זול וחסכוני בחשמל. ייעוד המחשב הינו עבור אינטרנט/הורדות בלבד, ויפעל 24/7 ללא הפסקה. בנוסף אשמח לחוות דעת לגבי מערכת ההפעלה המומלצת, ווינדוז 7 או לינוקס? במידה ולינוקס, אז איזה סוג? (אני פחות מבין בזה, אבל אשמח ללמוד). תודה רבה לכל העוזרים!

15. Started by mottile,

Intel Core 2 duo E6300 MSI 975x Platinum Crossfire v2 2x512MB 667 INO x550 256MB DVI PCIE HD 160GB מאוורר שקט למעבד צורב DVD X18 מסך AOC 19 עכבר אופטי שחור מקלדת מולטמדיה שחורה מארז עם ספק 500W רמקולים Cyber Acoustics 3095 2.1

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  16. לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Netta Livni,

היי, הייתה שמח להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח. מצרף הודעה לפי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה של עד 500 שח מקסימום (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה, הרבה אינטרנט ועבודה על הרבה חלונות ואפליקציות במקביל. בנוסף המחשב ישמש לקצת תכנות בסיסי וצריך להיות מסוגל להריץ פוטושופ סבבה (לא בתור תפקוד עיקרי אבל כן משתמשים בתוכנה לפעמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ(כשני אומר לעבודה אני מתכוון שיעבוד גם מהר ככל האפשר) אדיף עם צורב חבר שלי שוקל לקחת BAREBONE עם מסך LCD במקום נייד אז בבקשה תגידו מה לשים בו.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי?4k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) :1050x1650 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף): לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:אין 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 השקט חשוב מאוד 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?אין צורך באוברקלוק וגם לא יהיה 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9.…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום, ברצוני לעדכן את המחשב הקיים (מפרט בצד ימין) כאשר הרכיבים המיועדים הם: לוח-אם, מעבד, זיכרונות וכ.מסך. ההעדפה היא למחשב זול ככל הניתן אשר יוכל להריץ את המשחקים שעתידים לצאת בקרוב על ההגדרות המירביות ברזולציה של 1680*1050. כמוכן אני עורך חובב בפוטושופ ובתוכנות עיצוב בתלת מימד (לא צריך לתת דגש כמעט לכיוון). לא מתוכנן אוברקלוק או מערך SLI/CF, אך אם הדבר כלול בלוח-אם באותו המחיר, מה טוב. כמובן יש יתרון ללוח-אם שיכלול את החיבורים העדכניים כגון; USB 3.0, SATA III וכד'. אין עדיפות לחנות מסויימת כל עוד היא בסביבת חיפה, ואין תוכניות לשדרוג מסיבי בזמן הקרוב. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. בעוד כשלושה חודשים אחותי מתחילה ללמוד, וכמו כל סטודנט מן המניין,צריך מחשב נייד. הדרישות הם לא כאלו גבוהות,אני פשוט לא מבין כלום בתחום זה,ואפילו הסטיקי פה לא הצליח לעזור לי. השימושים הם אינטרנט,אופיס וסרטים,לא משהוא מעבר לזה. התקציב הוא עד 4K,אפילו פחות . מה שאני צריך,זה צורב DVD, יותר מג'יגה זיכרון, שלא יהיה כבד במיוחד, גודל מסך - נורמאלי, גודל של כונן קשיח... - 80 ומעלה, שהסוללה תחזיק את המחשב לטווח זמן אורך ולא שעה, אין צורך ביציאות מיוחדות כלשהן. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לגלוש עוד 250 ש"ח אם זה קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות בסיסיות + משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 24 רזולוציה של 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

23. Started by SenDeR,

צריך מחשב לאינטרנט, תוכנות, משחקים ברמה סבירה. ללא OC, ללא ציוד נלווה מקסימום מקסימום 2K. לשים מה שיותר טוב במחיר הזה [amd\intel] והלוח אם מספיק טוב. תודה רבה ! **לבנות בחנות הכי זולה.. תודה !

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  24. שלום מחפש מחשב נייד לסטודנטית לחשבונאות, בתקציב של 2000-3000 ש"ח. למעשה כל נייד שיש היום בשוק, אפילו הזולים של לנובו (G560 ודומיו) אמורים להספיק מבחינת חומרה, הבעייה שהיא רוצה שהוא יהיה יפה, וה-G560 לא ממש כזה אשמח לקבל המלצה לנייד יפה, ואם הוא עם מעבד I3/I5 עוד יותר טוב. תודה רבה נ.ב. דיסק קשיח גדול מהווה יתרון.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1107.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ …

• 4 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים