עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avishays,

אני צריך מפרט למחשב עד 5000-5500 כולל מסך שמיועד בעיקר למשחקים כמו כן אשמח להמלצה על חנות - אבל אני חייב אחת שלוקחת שיקים כמו KSP או IVORY תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Guy950,

לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. טוב אז מחר אני נוסע לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל חוות דעת אחרונה איזה מפרט כדי יעוד המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים וגם כן משחקי רשת (MMO) מסך : samsung T200 20 אינצ' שני המפרטים דומים השאלה היא איזה חנות עדיפה ועם בכלל המפרטים הללו טובים אין לי שום העדפה לאף אחת מהחנויות הללו,הכי הרבה שאני יודע שסקיי פיסי הם די זולים (אין לי שום העדפה ל AMD או ל INTEL כך שאני מוכן למהפך בדקה ה90) זה מסקיי פיסי מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.s…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Vinnie Boombotz,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומשתלם יותר לקנות לדעתכם. ה-Lenovo עולה 3680 ש"ח, ה-Dell עולה 3999 ש"ח. ההבדלים העיקריים: DDR3 בלנובו, DDR2 בדל. T6500 בלנובו, T6400 בדל. אין HDMI בלנובו, יש בדל. שנה אחריות בלנובו, 3 שנים אחריות בדל. הנה המפרטים... תודה ויום טוב. Lenovo G550 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  6. לדוד שלי קרס המחשב, הוא ביקש שאמצא לו מפרט עד 4K, שיריץ משחקים בצורה טובה, ללא OC או ציוד היקפי. אם אפשר להרכיב את המפרט בחנות באיזור ירושלים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by Xwized,

היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by adam777,

שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by alex241286,

שלום! אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד תקציב של 5.5K מפרט אחד עם מסך 22"-24" ואחד בלי תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by רועיהדדי,

שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by darc,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז קודם כל נעים להכיר.. אני טס בעוד כשבוע לארה"ב לחודש, ומתכנן לקנות שם מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה בנובמבר הקרוב. יש מספר מאפיינים שחשוב לי שיהיו במחשב, ולגבי השאר אני הרבה יותר גמיש. קודם כל, המסך צריך להיות 13' , המשקל כמה שיותר קל (מקסימום 2 ק"ג) ומקלדת נוחה.. התלבטתי רבות האם לקנות נייד עם דיסק אופטי או לא, בעיקר משיקולי משקל ועובי, ולאחר שכבר הייתי די סגור על קניית מחשב ללא דיסק אופטי, שמתי לב למספר מחשבים שיחד עם הדיסק האופטי עדיין קלים מאד. סרקתי את האינטרט לאורכו ורוחבו, וקראתי חוות דעת כמעט על כל מחשב נייד העונה לדרישות שלי, ונשארתי עם לבטים לגבי שני דגמים: dell latitude e4300 ו-sony vaio sr אין לי ממש העדפה לאחד מהם מב…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  14. Started by avichaisH,

שלום לכולם, בחיפושי אחרי מחשב חדש נתקלתי במחשב הזה http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 המפרט נראה מאוד מזמין ומספיק טוב למחשב אופיס אינטרנט וסרטים והוא גם כולל מסך 19 אינץ' רציתי לשאול האם זה נראה לכם הגיוני? אני הגעתי למסקנה שזה בגלל שהוא לא כולל מערכת הפעלה אבל אני מפחד שיש סיבה נוספת למחיר האטרקטיבי ואשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון מהו? האם טמון לי פה פח שאני לא רואה? תודה רבה אביחי

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אני צריך חוות דעת זריזה על המפרט הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg בפרט על כמה יעזור לי לשדרג את כרטיס המסך לאחד מאלה שמוצעים שם ( חשבתי על ה "Geforce 8400GS 512 upto 1024") ואולי גם הספק, שאמרו לי פה מספר פעמים שלרוב לא שווה כלום בעסקות כאלה) כל השאר נראה לי בסדר גמור, אם כי אני לא כל כך מבין בזה. המפרט בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, משחקים לא כבדים(לא יהיה אסון אם הוא לא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא לשוק) והמון מוזיקה. ציוד היקפי יש לי. בעיקר חשוב לי התמורה לכסף כי התקציב לא גדול, ואם למישהו יש מפרט חלופי להציע לי אני אשמח(ולא בחלקים מחנויות לא ידועות, זה קצת מלחיץ אותי. ) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Mafteah,

הרכבתי מפרט למחשב, אשמח להתייחסות. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray CPU Cooler For s775 P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail Sonata III ATX Black Case (No PSU) TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) תודה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by Classify,

אני מדליק את המחשב וזה מה שאני רואה, ואי אפשר לעשות כלום. יכול להיות שהגיע סופו של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תמונות, מחשב שפוטו שופ יעבוד ולא יקרטע (לא לעריכה כבדה ) ולעבוד אם תוכנות אחרות קלות להוספת אפקטים וכו'..פוטו פריים וכדומה המחשב מייועד להדפסת תמונות באירועים..(מגנטים באירועים) איזה המלצות יש ומה עדיף לקנות נייד רגיל או נט בוק ראיתי שהמחירים לא בשמיים מה ההבדלים בינהים גדולים כלכך? מה עדייף לעיסוק שלי ? להוסיף עוד 700 שח ולא לחשוש מכלום? 2500 שח מחשב נייד רגיל מ.נייד T4200/2Gb/160G/15W/VB Lenovo G530 (444635U) BT - 1800 (צריך להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון) נט בוק מחשב נייד N270/1G/160G/10W לבן Acer Aspire One Atom/XPH

20. Started by yanive,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2,000 שקל בחנויות skypc או tmsfox דיסק קשיח אני לא צריך שקט לא מאוד חשוב לי ואני לא צריך כרטיס מסך,שיהיה כרטיס מסך מובנה חובה (בקרוב קונה מחבר 4870 ב500 שקל יד שנייה אז צריך ספק מתאים) ואם אפשר לעשות OC אבל לא חייב... ואני רוצה מעבד רק של אינטל חריגה של עד 100 שקל בערך... זהו תודה רבה לעוזרים

21. Started by j,

שלום לכולם, אז ככה, אני מחפש מחשב שישמש בתור מחשב ראשי, שיחזיק בככבוד רב אוטוקד (דו מימד) וסקצ'אפ וכמובן צרכים כלליים של מחשב... צריך להיות לו יציאת HDMI ושיוכל לנגן סרטי HD ללא קושי.. (בעיקר בחיבור למסך חיצוני) וכן, הוא צריך להיות נייד ועל כן גם קל משקל... אם תהיה לו תאורה אחורית למקשים, מה טוב! שאלתי היא, האם יש חיה כזו??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Zambar,

אז, אבא שלי שוקל לקנות איזה נטבוק, Hasee MJ122, יש מבצע לתלמידים שחוזרים ללימודים ובא לו לצ'פר את אחותי הקטנה. ישמש בעיקר לוורד ומסנג'ר אני מאמין. שווה את הכסף, או יתפורר אחרי יומיים? http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של עד 2500 ש"ח (לא כולל מסך) לילדות שלי שלומדות בבי"ס יסודי. מספר נקודות להמלצה: (1) יש לי דיסק קשיח באחריות אז המפרט לא צריך לכלול דיסק. (2) אפשר שיהיה כרטיס מסך כלול בלוח האם אבל משהו שקצת יותר טוב ממה שמספקים בלוחות המבוססים צ'יפסט של אינטל. (3) יציאת esata לדיסק גיבוי חיצוני שיש לי. (4) מיועד להריץ Windows 7. (5) זיכרון 4GB. (6) חשוב מאוד שיהיה מארז שקט וקירור שקט למעבד. תודה, אהוד

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.