ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום אניחדש כאן אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים משהו יכול לעזור לי לבנות מחשב מתאים? עם סכום של מקסימום 4700 אפשר להגיע ל5000 עדיף שלא תודה רבה לעזורים ד"א מה אתם אומרים על המפרט הזה? http://img75.imageshack.us/my.php?image=8305wa8.jpg
-
- 15 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים יש ברשותי נייד IBM X31 בעל מעבד אינטל 1.6GHZ ועם זכרון של סמסונג DDR SDRAM 256MHZ 133MHZ. ברצוני להוסיף מודול נוסף של זכרון. שאלתי היא האם להוסיף זכרון זהה של אותה חברה או שאין חשיבות לסוג החברה עבור הזכרון הנוסף (תאימות וכו'). במידה ואין חשיבות על איזה זכרון אתם ממליצים? בנוסף האם יש חשיבות לעשות את ההרחבה במעבדה של IBM (חלפה כבר תקופת האחריות) או לקנות ולהרכיב לבד? תודה ושנה טובה, טל
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני ממש מצטער שאני מטריד ומתקרצץ אבל אני ממש באטרף לפני קנייה.. מעבד: Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE קירור למעבד: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 לוח אם: Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונות: OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail הארד דיסק: SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive כרטיס מסך: אני רוצה בבקשה הצעת מחיר על שלושתם: Ati Radeon 9800 Pro 128MB 8X APG Ati Radeon 9800 Pro 256Mb 8X APG Ati Redeon X800 Pro 256Mb 8X APG כונן תקליטורים\צורב LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Retail) מארז …
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכ…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שהשימוש שלו יהיה שימוש משרדי, אופיס גלישה, מיילים. האם המחשב הזה יעשה את העבודה? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות מחשב חזק יותר? מפרט המחשב: Model Brand Acer Series Aspire Model AS5520-5908 CPU Type AMD Athlon 64 X2 TK-55 1.8G Screen 15.4" WXGA Memory Size 1GB DDR2 Hard Disk 120GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card NVIDIA GeForce 7000M Video Memory shared memory Dimensions 14.4" x 10.8" x 1.3-1.7" Weight 6.1 lbs. Screen Size 15.4" Resolution 1280 x 800 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115432 המחשב יקנה בארה"ב בכל מקרה. והאם ניתן יהיה להתקין עליו XP? ואיך עושים דבר כזה? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1450 אני מעוניין לקנות אותו אני קצת מבואס כי אין לו USB 3.0 אבל אני יהיה חזק. מה אתם אומרים? הצעות נוספות יתקבלו בברכה רק החברות ASUS, DELL, HP, TUSHIBA עד 3300 שקלים. תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לרכוש vostro 1320 בארה"ב. אני רוצה מחשב למטרות אינטרנט, אופיס, סרטים וכדומה. התקציב הינו 600$-700$ אם אפשרות חריגה קטנה.. המחיר עם מעבד -T-6570 הינו 649$. האם יש טעם בשביל השימושים האלה לשדרג ל P-8600 תמורת עוד147$? האם אני ארגיש את ההבדל? האם יש מחשב נוסף בגודל דומה שכדאי לי לקחת בחשבון בסכומים האלו? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשבים קטנים הניתנים לתלייה מאחורי מסך פלזמה. המחשב צריך להיות מינימום P3 עם 10 גיגה הרדיסק לפחות, יתרון יהיה במחשב ללא מאוורר או אפילו ללא חלקים נעים בכלל, (אולי מבוסס פלאש דרייב) אשמח לתגובות הצעות והמלצות
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז בעצם מחר אני אמור ללכת לקנות אותו, רק רציתי לדעת אם יש דבר שכדאי לשנות? שהוא יותר משתלם? או שזה אחלה? http://www.tms.co.il/preview/spec/mg54es7t/1 בעיקרון המפרט הקודם היה עם GTX 660TI, והיה אמור לעלות 4900, אבל בגלל שGTX 760 יצא אז לקחתי אותו, הבנתי שהוא היורש שלו..
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר …
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 5 שנים בהן אני משתמש באותו המחשב (אני חושב שיצא לי בתקופה הזאת לשדרג הכל חוץ מלוח האם והמעבד) החלטתי שהגיע הזמן להחליף. אני זקוק למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים, תוכנות גרפיות וסביבות פיתוח תוכנה. התקציב הוא 4000 בערך ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה (3D design), סביבות פיתוח תוכנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך …
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד Q6600 ולבצע לו OC. אבקש המלצות ללוח אם, זכרונות וקרור אויר. בכוונתי להוציא סכום כסף של כ-3000 ש"ח (כולל כרטיס מסך). המחשב אינו מיועד למשחקים. אשמח לשמוע אם עדיף יהיה להשקיע במעבד ארבע-ליבות יותר יקר על-חשבון לוח אם יותר זול (כמובן אם המחיר יצא זהה/דומה והביצועים לא יפגעו).
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3800-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים חדשים, עריכה גראפית קלה בלבד (PHOTOSHOP) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: PHOTOSHOP FIREFOX צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש יומיומי בלבד במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי תשובה לזה. אך מסך 22 אינץ חשוב לי להדגיש שכרגע בגל חוסר תקציב המחשב יעבוד על מסך CRT אבל בעתיד הלא רחוק אקנה מסך דק. באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA2K COD MW2 GTA IV וכו באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מIQPC מעבד: e4300 core2 לוח אם : gigabyte 965p-s3 כ.מסך: bfg OC Edition 8800GTS 320MB זכרון: 2048MB SuperTalent\Twinmoss+HeatSpreaders DDRII 667mhz CL5 מארז 6A19 שחור ספק כוח : enermax liberty 400W קרור למעבד: AC FREEZER PRO 7 סה"כ 5,000 ש"ח. דרישות: משחקים, +OC ל3GHZ מהתייעצויות קודמות הבנתי שהמעבד בשילוב הלוח יגיע די בוודאות ל3GHZ (מעבר לזה לא ממש מעניין אותי,אני לא מחפש לשבור שיאים) HD+DVDRW - ישנם כבר- בנתיים אסתפק בהם... לגביי הכ.מסך- הרזולוציה המקסימלית שלי היא 1440X900 (מסך רחב) , אני במאמין שבמגבלת הרזולוציה הכ.מסך מסך יספק אותי היטב. טוב דעות? תיקונים אחרונים? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד שאעבוד איתו כמעט אך ורק בבית. זה יהיה מחשב משני והנה התשובות על השאלות- * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט , קצת אופיס, ואולי לחבר לטלוויזיה כדאי לראות סרטים, במחשב עצמו לא אראה סרטים. וכם לא צריך משחקים גודל המסך? לפחות 15.6 לנוחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי כי זה בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב לא רלוונטי כל כך . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- אולי יציאה טובה לראות בLCD. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות כמה שיותר טובה , הבנתי ששלוש שנים אחריות של בולשיט כי זה רק על חלקים אבל גובים על העבודה טוב טוב. * האם בתקציב צריך…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב שאני מתעניין בו : http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A ראיתי בכמה אתרים שכותבים על המפרט שהוא גרוע וחובבני. אני מחפש מחשב מהיר וחזק לעבודה ביתית. המשחק הכבד היחיד שירוץ יהיה סימולטור טיסה של מיקרוסופט. התוכנה הכבדה היחידה תהיה תוכנת עריכת וידאו של יוליד מדי פעם לראות סרטים באיכות גבוהה.- אבל רק לעיתים רחוקות. השאר זה אינטרנט ועבודה משרדית חשוב לציין שיהיו כמה תוכנות שפועלות יחד ברקע כך שעל המחשב לא להיתקע ושהמחשב יהיה מחובר למסך סמסונג 24 2443 בקיצור- מחפש מחשב חזק מאד שלא יאט לשנייה, שיהיה שקט , ושלא יתקע ו/או "יחשוב" יותר מדי. השאלות שלי הן ? 1. מה כלכך גרוע במפרט הזה כפי שקראתי? 2.האם יש כאן רכיבים שלא מתאימים לעבוד אחד עם השני? 3. האם…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-