ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בעצם.. מה עדיף היום? AM2 או CORE 2 DUO? ואם אפשר בבקשה תרכיבו לי 2 מפרטים שונים. 1 של INTEL ואחד של AMD בטווח מחירים של 5000 ש"ח ללא מסך.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן... אני חושב לקנות את הנייד HP HDX 16" מארה"ב מתחנת ביניים. השאלה זה העם יש משהו דומה לזה ככה שטוב שיש לו מערכת קול טובה כמו לHP שיש להם סאב וופר מובנה דברים כאלה חשובים לי מאד, אפילו שיהיה לו כרטיס קול ממש טוב לנייד ולא וופר, בכל אופן אני חושב ש אם יש HDMI שאפשר לחבר לרסיבר שלי אני חושב שהאיכות יהיה טוב? אבל לא שמעתי על הסברים לגבי זה או העם זה טוב בכלל. יש לי רסיבר שאני יכול לחבר אליו ומשם אני מוציא עוד כבל ישירות לטלויזיית HDMI מהרסיבר. אין לי בעיה להשקיע 6000 ש"ח בעיקרון מחפש מחשב שיהיה במקום המחשב בבית וגם לנסיעות, הבנתי שאני לא צריך 17" בגלל זה חשבתי על HDX 16" או אפילו עם יש משהו טוב שהוא 15" גם טוב, וחשוב שיהיה 2.5+MHZ כי בכל זאת אני רוצה משהו מהיר שלא צריך ל…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מעבד 775 לוח אם וכרטיס מסך המגביל ברמתו ל 9600 או יותר (לא משנה איזה חברה ) המיועד בן השאר לעריכת וידאו (יציאת vivo)
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המפרט הבא לקוח מפרסום של ZED האם למישהוא יש מידע על אמינות החנות? האם מדובר במפרט טוב בעלות ואיכות ומה הייתם משפרים? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם Intel® Desktop Board whitesburg DP55WB-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel®Intel Core i5 750 2.66GHZ(3.2GhzT.M)8M-לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 9400GT 1024MB HDMI-PCIe-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-500GB SATA II W.D/SEAGATE/HITACHI-נפח איחסון ענק! כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-S/PDIF digital…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ שישמש אותי למשחקים ולעריכה גרפית עד 3000 שקל.. אני מתכוון לעבוד ב 3ds max 2013 וכל מה שאני צריך זה שלא יקרטע לי בתוכנה(אני לא מדבר על רנדור אפילו) כי הלפטופ שיש לי חרא.. אין לו כרטיס גרפי בכלל והמעבד הגרפי שלו זה חלק מהמעבד (מעבד INTEL) אז רץ לי מגעיל כזה ומשחקי FPS עובדים חרא.. COD4 למשל רץ טוב רק על LOW חשוב לי הקטע הזה שהתוכנות האלה ירוצו חלק מבלי לתקוע אותו ובקשר למשחקים - אז אם התקציב לא מספיק גבוהה בשביל לשחק על גרפיקה גבוהה אז לא נורא.. אם אני אוכל לשחק נגיד אפילו על הגדרות בינוניות וקצת יותר וזה יראה יותר טוב מב XBOX 360 אז אני אהיה מרוצה כי בשבילי זה קפיצה ממשהו שלא מריץ בכלל משחקים חדשים.. חשוב לי שיהיה לו חיבור VGA כי יש לי כבל VGA אבל אם ז…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ב4500 יש לי ציוד היקפי חוץ ממסך. תודה, וגם שאלה מאיפו כדאי לקנות איבורי סקיפיסי או מה?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט עבור חבר ואני אשמח לעזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא כמו שרשמתי בכותרת 3500-4000 ש"ח. ציוד הקפי שצריך שיהיה במפרט: עכבר, מקלדת (עדיף שיהיו יותר נוחים למשחקים) ורמקולים. במסך אין צורך. במבחינת דיסק קשיח 500GB יהיה מספיק. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא מצליח לעזור לחבר כי לא מבין בניידים הצרכים זה 13 אינצ לאופיס אינטרנט HDMI לסרטים (יציאה לפלזמה) ואוטוקאד 2005 זה לא הכי כבד גרסאות 2005 אבל עדיין חייב להריץ ..... היינו אתמול בבאג אבל לא הגענו להחלטה (לא נראה שהם ממש מבינים שם לגבי אוטוקאד והאם המפרט מספיק או חוסר נסיון ) המחשבים שראינו הם : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9400&perur=2&t=29&c=436 המעבד פה הוא 6100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=2&t=29&c=436 פה המעבד הוא I3 השאלה אם שווה להשקיע עוד 700 שקל רק למעבד חדש יותר ? ועוד ג'יגה לזכרון ... אולי אוטוקאד פונה יותר לכרטיס מסך ואז אפשר להסתפק ב מפרט הראשון ? תודה !!! נ.ב זה מה שהיה לבאג להציע - חברת HP , כל ה…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כלומר להגיע למצב שניתוק כבל החשמל יכבה את המחשב . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מפרט למטרות גיימינג והוא סופי, מה אתם אומרים? ד"א המפרט צריך להיות בKSP אז אל תציעו לי מחנויות אחרות חח.. ועוד משהו, אני רוצה לקחת מסך עד 770 ש"ח.. אלה כולם מתאימים: PROVIEW FP2226W, Benq FP222W, Mag AI2237W, Acer X223W שכולם 22 אינטש או את הסמסונג ששמתי במפרט שהוא 20 אינטש.. מה הכי כדאי? תודה לעוזריםם
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רואים את התמונה קצת מטושטשת ומרוחה ואני לא מצליח לכוון את זה שייראו טוב. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט, ולא יתחמם משימוש ממושך 6. האם ישנה הגב…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב ב3000 שקל בחרגיה של 200 מקס' אם חייבים. כרטיס מסך בסיסי ביותר (שום משחקים ) מעבד אני נורא רוצה לשים לו כפול ליבה הD805 אין צורך בOC וכאלה..זה פשוט מחשב פשוט מאוד שצריך שיחזיק הרבה שנים מעמד לא צריך גי'גה זיכרון 80 גיגה מספיק בHD ללא מסך ללא רמקולים וכו' אבל עם צורב... זה לא דחוף לו..הוא גם ככה תיכנן לקנות עוד חודשיים ככה..השאלה היא אם יציאת הקונרו תוריד את המעבד הזה שהוא בין כה וכה הכי זול...אז האם שווה לחכות בכל זאת למעבד ככ זול
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את ההצעות המצורפות . אשמח לדעתכם מה כדאי יותר / מפרט טוב יותר / חזק יותר . המחשב מיועד לסטודנטית , שימוש באופיס , גלישה ואולי מעט סרטים . משקל כמה שניתן נמוך . אין צורך במערכת הפעלה ( אם מוזיל ) מסך מט אחריות ( עפי המלצתכם שלוש שנים ) תודה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 http://fre.co.il/items/202479 - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט נוסף לשיקולכם http://fre.co.il/items/197256-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-430-G1-H6E27EA-
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיהיה לו נוח מהר והכל צריך ציוד הקפי בלי מסך תקציב : 4000 שקל חשבתי על Amd 3000 box dfi nf4 ultra infinity 120 gb sata 2 w.d geforce 6200 צורב דיוידי איכותי floopy - חשוב גיגה זיכרון תודה עריכה נב : חשוב מאוד שהכול יהיה בשחור
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-