עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rafi-s-,

שלום אני צריך מחשב לעבודה בעיקר עם תוכנות שמאמצות את המחשב לכן אני צריך מחשב חזק אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל המחשב כולל: מעבד לוח אם זכרון מארז + ספק דיסק קשיח צורב דיוידי ללא מסך ללא מקלדת ועכבר וקירור טוב כי אני רוצה לעשות אובר קולוק למחשב אז שכל החלקים יהיו הכי טובים לאובר תודה רבה

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by Lupin,

היי, אני צריך מפרט בתקציב של 2800 ש''ח, ללא מסך ושיתאים למשחקים כמו GTA החדש. חשוב שיהיה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia זה דחוף כי אני קונה עוד השבוע! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. יש לי כבר E8400 בקופסא, אין צורך בכרטיס מסך בנתיים(אקנה בהמשך). דרישות: יש לוח אם תומך PCIE2.0 זול יחסית ומומלץ? עדיף עם כרטיס מסך משולב. אני אקנה כרטיס מסך עוד חצי שנה בערך. זיכרון - 1 גי'גה זול - ישודרג בהמשך ל4. ספק כוח זול שיספיק כדי לחבר בעתיד כרטיס מסך ברמת מחיר של ה 9600... מארז, מה מומלץ? הרדיסק - 320 ג'יגה 16 מגהביט זיכרון. ללא מסך ללא ציוד היקפי... טנקס ....

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by Chevy,

מחשב לא בשבילי, לחבר בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שירטוט, פוטושופ, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע' הפעלה וינדוס 7 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא, כרגיל. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע עד ה3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד למשחקים כמו PES ואולי COD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב." -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 39 תגובות
    • 8k צפיות
  6. שלום לכולם! תוכלו להמליץ לי על מחשב לשימוש משפחתי ולמשחקים חדשים בתקציב בערך 3K (אם אפשרי להרכיב מחשב כזה למשחקים) חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולעבודות גרפיות פשוטות (פוטושופ לא ברמה גבוה) השקט לא כל כך חשוב אבל שלא יהיה טרקטור לא מתוכנן OC המשחקים ישוחקו הרמות על דרישות בינוניות תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום. אני צריך מחשב לעבודה משרדית במחיר של כ 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגות קלות. המחשב צריך לכלול צורב דיוידי, לא צריך לכלול מסך וציוד היקפי.מבוסס AMD. רצוי להרכיב את המפרט מ logicpc.co.il אם יש הצעות לשיפורים קריטיים מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע. תודה אור

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by asaorgad,

שלא יחרוג מ 1200ש"ח בלי מסך וציוד היקפי.. זה לחבר הוא צריך אותו לאינטרנט,סרטים ,שירים ומשחקים ממש קלים נגיד ברמה של GTA SAN ANDREAS... אה ותכינו לי בבקשה את המפרט שיהיה מ K.S.P תודה...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by uri101,

הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. שלום חברים, אז ככה אחרי 4 שנים של מחשב ממש מסריח שנתקע רק שפותחים תדפדפן החלטנו לקנות מחשב חדש למשפחה. צריך מחשב ממש בסיסי\משרדי, לאינטרנט אופיס ולקצת משחקים קלים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by Demon.M,

המחשב מיועד לסטודנטית אולי משחקים ברמה של SIMS 3 הינה המפרט שהצלחתי להרכיב מה דעתכם ? מה כדי לשנות ? AMD Athlon II X2 250 Processor 3Ghz 2Mb BOX AM3 329 ש"ח Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2/AM3 Plus Model 38497/GMA770UD3 395 ש"ח CoolerMaster Hyper TX3 LGA775/1156/754/939/940/AM2/AM3 80320-100-35/RR-910-HTX3-GP 99 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 217 ש"ח Gigabyte nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 DUAL DVI Retail HDMI GREEN GV-N96TGR-512I 499 ש"ח HEC Raptor 300Watt R300 Power Supply 189 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח CoolerMaster Elite 310 Black/Silv…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני אשמח אם תוכלו למצוא לי מפרט טוב למחשב ללייט גיימינג בין 2500-3000 שקל. אני מאוד מעדיף אם המפרט יהיה בKSP.CO.IL כיוון שזאת החנות הכי קרובה לביתי, בנוסף אני אשמח אם בלוח אם יהיו 4 סלוטים לRAM ותמיכה בUSB 3 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. שלום, אני חדש כאן, מחפש מחשב ואודה מאוד לעצתכם המלומדת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בלייטרום, פוטושופ וקפצ'ר וון, ברמה של חובב צילום, לא עסקי. כולל גם תפירת פנורמות מ 10-20 תמונות לעיתים לא קרובות. הורדה וצפייה בסרטים וסדרות בחיבור למסך או מקרן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של טרה בתצורת 2.5 שאני מתכוון לצרף למחשב כדיסק נו…

15. Started by diamentta,

שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לקבל מכם הצעות למחשב המיועד ללימודי אכיטקטורה. המחשב צריך להפעיל בצורה טובה תוכנות כגון 3D Studio Max 5, AutoCad, וכדומה. עלות המחשב היא עד 6500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות בכל טווחי המחירים. בנושא אחר, אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם המיועד למחשב של משחקים - אני מעוניין לשפר את המחשב שלי(לרכוש מעבד, לוח אם וזכרון חדשים), ואיני מבין כל-כך בנושא לוחות האם. תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by דפנה כרמל,

שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. Started by zivco,

שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by צבי 555,

אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?

21. Started by tomerna,

היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lidor Abu,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.