עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tom57,

מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים‏ Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler מארזים‏ CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) התקציב 4000 שקל מKSP מטרות-משחקים מחשב נטו בלי צורב או מקלדת ועכבר בKSP יש הנחה למזומן? אם הלוח אם תמוך בOC אז כן, משהו בי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שניהם באותו מחיר 1000$ הקניה מחול מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וסרטים בעקרון שני המחשבים ממש דומים במפרט רק היתי רוצה לדעת מה לפי דעתכם עדיף ולמה מבחינת מסך איכות בניה והתחממות וכדו' Pavilion dv6-1280us Box Contents: HP Pavilion dv6-1280us, 12-Cell Lithium-Ion Battery, 90W AC Adapter, HP Mobile Remote Control; Software Bundle: Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition with Service Pack 1, Microsoft Works, Microsoft Office 2007 Home and Student Edition: 60-Day Trial, Symantec Norton Internet Security 2009 60-Day Subscription, 1-Year Limited Warranty AMD Turion X2 Ultra ZM-87 Dual-Core 2.4 GHz Processor 2 MB L2 Cache, Up to 4400 MT/s 6144 MB DDR2 RAM Max: 8GB …

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. הי אשמח לדעת איך המפרט הבא. התקציב שלי הינו 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימוש: משחקים קלים (ברמה גראפית של סימס 3) וגלישה באינטרנט. להלן המפרט: Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 2048MB 800MHz X2 Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X AMD Phenom II X3 710 Antec Three Hundred Gigabyte GA-MA78GM-US2H Corsair CMP SU450VXEU Retai Asus DRW-24B1ST DVDx24 Retail אשמח לקבל ביקורות ואפשרויות לשיפור. * יש לציין שאני קונה מחנות אייבורי מחשבים,אז אם יש לכם הצעות לשיפור,שימו לב לפני שהחלקים אכן נמצאים באייבורי תודה ואשמח לכמה שיותר תגובות מהירות מכייון שביום ראשון אני קונה את המחשב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ori_fadida,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by noamzeev,

אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by yonibag,

אהלן, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב (כולל מסך) עד 3000 ש"ח שיהיה בעיקר לעבודה משרדית.. תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. גודל 13-14 אינץ'. דרישות לפי סדר חשיבות: איכות בניה. יציאת eSATA חובה. מסך מאט. ללא כרטיס מסך נפרד זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הארד דיסק קטן ככל האפשר (יוחלף ידנית ב SSD). מתוצרת DELL (בחשיבות תחתונה)

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

היי, אחרי 3 וחצי שנים ארוכות היום בשעה טובה סוף סוף נכנסתי לקבע- והגיע הזמן לבזבז קצת אז ככה התוכנית המלאה היא לקנות 2 מחשבים, אחד לסלון ואחד לעצמי. מה שחשבתי הוא שבשלב ראשוני אני אקנה את המחשב לסלון - ואשתמש בו כמחשב לעצמי למס' חודשים עד שאני אחסוך קצת וארשה לעצמי לבזבז על עוד מחשב דרישות מהמחשב בסלון- בראש ובראשונה- שיוכל לנגן כל תוכן HD שאזרוק עליו!!! שיוכל להריץ משחקים (לאו דווקא חדשים) בצורה סבירה (למשחקי רשת בבית או סתם בשביל הכיף בסלון) בנוסף יש לי איפה להסתיר את המחשב- ככה שאין צורך ללכת על מארז מיוחד. אם להיות יותר ספציפי אני כנראה אלך על מארז ג'נרי הכי פשוט שיש - רק בגלל שהוא הכי צר שמצאתי. לדוגמה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8222 אם מישהו מכיר מ…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by TGA,

אני לא מחפש לקנות מחשב נייד חדש (יש לי אחד) אלה אני רוצה לדעת משהו קטן, כמה עולה מחשב נייד שיוכל לעלות GTA IV, CRYSIS ועוד משחקים שברמה שלו ומתחתו אבל לא בהרבה... *מעניין אותי לדעת מה המחירים למחשבים כאלה*.. -יש לי מחשב נייד של COMAPQ (סליחה אם אני לא מבטא את זה נכון) שעלות שלו הייתה 3000 ש"ח והוא לא מריץ לי רולרקוסט והמשחק היחיד שאם אני לא נמצא ליד המחשב הנייח שלי זה CRUSADER....

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by GOBLIN17,

צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני קונה בקרוב מיני נייד,וחיפשתי ברשת כל מיני ניידים,התקציב שלי זה בסביבות ה-2300 ש"ח מצאתי את הACER timeline 1410 שהמפרט שלו מצויין והוא מתאים לדרישות שלי(גלישה באינטרנט,פוטושופ,תיכנות וסרטים מדי פעם),והמחיר שלו הוא אפסי ביחס למפרט(450 דולר)ואני מחכה בנתיים שיגיע לארץ,אבל בנתיים אני רואה שבקרוב יוצאות כל מיני פלטפורמות חדשות למחשבים ניידים(ATON N450,ION2,AMD CONGO/TIGRIS ועוד...) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות את האייסר כשהוא יהיה בארץ,או לחכות לפלטפורמה חדישה יותר ולקנות בעוד כמה חודשים את המחשב(זה לא דחוף לי לקנות),או שאם יש לכם המלצה למחשב נייד טוב בתקציב שלי ושיש לו מסך נורמאלי(בסביבות 11 אינץ'),מעבד טוב(לא אטום,לאייסר למשל יש CULV) ויש עליו ביקורות טובות ברשת,אשמח…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב לא רציני כולה הוא כולה עלה עכשיו לכתה ד'...כבר יש לי איזה מישהו שנתן לי מפרט הנה אני שם אותו פה. המחשב עצמו לא צריך שיהיה מי יודע מה...רק שיעבוד חלק באינטרנט ובמשחקים קלילים כאלה... רק תגידו לי אם שווה כל זה ב-1550. אין לי יותר תקציב. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by most,

התקציב הכללי הוא 3500 ש"ח כולל מסך כך שמה שנשאר בערך זה 2500 ש"ח עדיפות לחנות באיזור י-ם אני מכיר רק את KSP אבל אם יש משהו טוב אחר אז מקובל DO YOUR BEST בתודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Coop,

1. מה התקציב? עד 3,200 מזומן 2. מטרות המחשב? מיועד למשחקים בינוניםם עד כבדים (Crysis במידה סבירה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אם אפשר בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת להעדיף בבקשה כרטיסי מסך של Nvidia, ומעבדי Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? באופן כללי לא, אם אפשר קירור פשוט של AC למעבד בשביל השקט הנפשי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא במיוחד, בטח שלא במחיר מוסף 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)…

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by itay93,

אני מעוניין לשדרג את המחשב המטרה העיקרית היא עריכת סרטים בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס זה המפרט של המחשב אני מעוניין להחליף כמה שפחות חלקים התקציב הוא אלף עד אלף חמש מאות זכרון שיש לי כרגע 1 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. 1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום אני צריך ייעוץ ברכישת מחשב נייד לחייל המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט,מסנג'ר,ומשחקים לא לשכוח שאני חייל ולכן שלא יעלה המון המון כסף דרך אגב:אני גם מתכנן ללמוד באוניברסיטה עוד כחצי שנה,אז שהמחשב יהיה גם לעבודות משרדיות תודה לגבי משחקים אני מדבר על משחקים חזקים שירוצו על המחשב כמו COD החדש וכו'

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. היי אני צריך מפרט למחשב עד 4800 ש"ח לגיימרים חשוב לי שהיה לוח אם של אינטל וכרטיס מסך של Nivdia צריך דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by Meitar,

שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by super4life,

i want ati hd 4890 vapor-x

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by amd@ati,

היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by super4life,

מעבדי ‏AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 3000shekel masah 23inch

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  25. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.